Keresés

Részletes keresés

action_9 Creative Commons License 1 órája 0 0 439788

Minden edző esetében más rajzolódott ki. A múltat leírtuk 100x.

Röviden:

- Kiss Karcsinak ideje nem volt,

- Szanyónak a védekezéssel voltak problémái, bár megnézném, h a mai k.védőkkel mire menne, akiknek ha nem adsz utasítást rutinból lehozzák a meccset,

- Ferikét magára hagyták, föltették a falvédő helyére,

- Szabi, mint egy jobbhátvéd olyan edző volt, majd le...a a bokáját a végén,

 

Most az van, h akiket igazoltunk akár peremposztra, akár kulcsposztra azok mindegyikük betlizik. ...és a 13. fordulóban is próbáljuk azt bizonygatni, h jók. Tök mindegy, h tavaly Miki igazolt most meg Kutya! Az eredmény és a teljesítmény ugyanaz. Önmaguknak, a szakmának be kell bizonyítaniuk, h ők jók és látnak. Nem látnak. Akkor sem látnak ha följutunk, mert nem az ő érdemük hanem néhány kulcsjátékosé akik hébe-hóba kapnak elfogadható teljesítményt pár társtól.

 

Nincs miről beszélni, ha nem érti meg ez az edzőnek csúfolt egyén, ha Berót kiveszik, akkor neki labdát tartani tudó, megjátszani tudó kp-ra van szüksége! Ez most két ember lehet. Szatyi és Pátkai.

Szatyi működik cserének Máté nem. Máté mentalitása, túlzott akarása lerontja a teljesítményét. Fölbaxa magát a padon és sztem 1000%-ot akar nyújtani mikor bemehet.

A következő probléma, h a csúcsék mellett olyan szélsők játszanak, akik egy meccsen - ketten együtt - képtelenek játékba hozni 1x is a csúcséket.

Bala lezser, laza és egyben lelkis. Ha nem simogatod meg nem fog a trónra emelni. Egy antitalentumból lett edző ezt nem fogja föl, csak annyi jön le neki, h az a srác belexarós. Jég, jegelés. A fiatalokban meg nem bízik, mert nem ért hozzájuk. Annyi marad nekünk, h tapsoljon néhányunk annak, h van aki látszatra hajt...

Előzmény: taka63 (439749)
Vasas mindörökké Creative Commons License 1,5 órája -1 0 439787

Nem kifogásolom!! Csak megemlítettem amit látok Tőle! Kizárólag a munkája érdekel, amit a csapat mellett produkál.

De az sem szakmai szinten, ahhoz én nem értek, ha megveri majd a csapat a fradit, akkor jó, ha kikap tőle akkor rossz.

Földhöz ragadtam nem tagadom.....

Előzmény: nikU (439778)
action_9 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 439786

Előtted leírtam.

Arra építsd a hsz-od elejét. (ami jó) Majd arra a kérdésre válaszolj magadnak, nekem nem kell mert tudom a szakszerű válaszod, h fölsoroltál három nevet, bökj rá az egyikre és hajítsd ki az adott meccsről a teljesítményét, mi maradt?

Két név.

Most dobd ki Feczét!

Mi maradt?

 

Csak ezt felejtetted el az értékelésedkor...

(meg sok mindent)

Előzmény: Vasas mindörökké (439784)
Vasas mindörökké Creative Commons License 1,5 órája -1 0 439785

Nézd Texi, mivel nekem semmi bajom sincs Veled, Tőlem fogadd el, hogy idealista vagy. a játékosaink többsége nem kötődik igazán a Vasashoz mivel nincs piros-kék előéletük!

Nekik ez egy munkahely!

 

Ma már nincs Vasas-szív, csak a szurkolókéban dobog, ők viszont mostani elhibázott szabályok szerint nem rúghatnak gólokat, aki ennek az ellenkezőjét állítja az a sóderba dugja a fejét!

Divatos duma, jól hangzik, hatásos, de lazán el lehet ezt felejteni, majd egy következő életben:-)))

Előzmény: tex66 (439779)
Vasas mindörökké Creative Commons License 1,5 órája -1 0 439784

Félreértés ne essék, nekem az ég világon semmi bajom sincsen a Feczesinnel, sőt örülök, hogy nálunk van, szimpatikus labdarugó!

 

De ha annak idején a Kiss Laci, vagy a Várady Béci, vagy az Izsó Náci rosszul játszott a pályán  - volt ilyen azért nem is egy  nem is kettő -,  akkor nem "hagytam ki" a bénák listájáról ,csak azért mert imádtam a játékukat, a Feczesint sem fogom, ha nulla, akkor nulla. nem gond majd rendbe jön és fog még nekünk sok örömet okozni remélem!

 

A Feczét "kihagyók" kétségbeesetten keresnek egy labdarúgót, akire a jelen nem túl épületes  helyzetünkben felnézhetnek, nos őt választották, nincs ezzel semmi baj, mindenki úgy csapja be magát ahogyan akarja, magánügy!

Majd túl leszünk rajta és még sok örömünk lesz eben a csapatban, ez szinte biztos!

Előzmény: VASAS.JOCÓ (439780)
action_9 Creative Commons License 2 órája 0 0 439783

Hát végig olvastam a tegnapi kocsmát... (bár ne tettem volna)

Az a baj sajnos igazad van. Mármint, h nem az a sajnos, h igazad van, hanem nem tudtunk lépni Vukmir egyszerű taktikájára.

 

Nagyon sok hsz-ra reagálhatnék nem teszem. A tiédben leírom, oszt magukra ismernek azok akik. (bár ezt sem hiszem)

Neked válaszolva egy képpel tudnék:

Akinél a labda van az a 13-as. (többször van ez a szitu, most találomra ezt találtam meg a leggyorsabban) Szépen látszik, h nem igazán engedik be Zsombit az ellen támadó és a kp- sora közé. Hogy területhez jusson, h könnyebb legyen neki indítani.

Ezzel azt érhetik el, h a játszani tudó társairól leválasszák, messze tartsák őt tőlük. Távol vannak a támadóink, hátul képességbeli hiányosságok vannak arra, h velük kialakíthasson, elindíthasson egy támadást. Ketten figyelnek arra, h Szivacskik, Silyék kapják meg labdát. Mint kéziben akit szabadon hagynak hagy lőjön (9-10-ről), úgy se tud.

Amikor - mint írod - elfáradt a Szeged vagy lankadt a figyelem (pl. 62:20-tól ez is csak egy példa) és Zsombi előtt van bemozgás egyből ziccer jött! Nem a ziccer a lényeg, hanem az jön ki, h Beró mennyire más szintet képvisel a többitől. Ha lesz ilyenből 5 alkalom és abból kettőt blokkolnak parádé van! (bár akkor is lesz hsz amelyik azt ecseteli, h elszórja a labdákat kulcspasszos szituációkban) AZ arány jó. A társnak csak annyit kell tennie, h szabad terültre egy bizonyos ütemben induljon el. Akinél az olyan feladat, h képtelen rá az nem NBII-es futballista.

 

Ha nincs Berónak lehetősége, és ráadásul nincs a szélen vagy az összekötő helyén üresbe futás, akkor két embert nem szabad osztályozni, mert falls lesz az egész! Ez a két ember a nálunk szűrő pozícióban játszó irányító (különösen ha még hátrébb tolják mint ahol ez a poszt - a kp sor mögött is játszva - valójában lenne, lásd a kép), a második a csúcsék! Akik Fecze teljesítményét tegnap kritizálta, azok csak ülnek a monitor előtt.

Tudom.

Rögtön jönnek, h de hát lyukat rúgott a szerencsétlen! Na ilyenkor kellene elővenni azokat az élményeket, h amikor ő játszott és egy óra +ra hidegre rakták (a társak) akkor nem lesz meg az a koncentráció, h ne tudjon lyukat rúgni! Innen jön az a mondás, h álmából felkelve... Már pedig Messik is hagynak ki álmukból felkelve leírt helyzeteket...

 

A meccs 0-0-ról indul és a csapat többségének egyben kell lennie, h ez eredménnyel párosulhasson. Ha pár embernél képességbeli hiányosság lesz az ok, megint másnál akarati tényezők hiányoznak, akkor ezt kapjuk, mint tegnap. Ja és azért nem jár taps mer' valaki ész nélkül rohangál és folyamatosan nem tud labdát vezetni! Arra nem lehet azt mondani, h hajt! (a pásztorkutya is hajt, még sem kap mezszámot) Akkor hajtson és ott amikor kell! Mert tegnap is - szokás szerint - jöttek értékelések amiről süt, h fogalma sincs milyen eseményt látott. Ezek a Silye rúg gólt, nem rúg gólt észrevételek, + senki sem volt jobb a vadászkutyáknál...  Nekik annyit üzennék, h azért tud Silye gólt rúgni, mert nem végzi el a feladatát!

Ezt Rage a múlt héten hulla pontosan megválaszolta Demének. Hogy azon a meccsen az egy lövésén kívül csak értékelhetetlen teljesítményt produkált, mert azt nem fogja fel, h egy adott poszton játszik és ha ott nincs produktum akkor egyel kevesebben vagyunk! Nem a gól a produktum, az egy momentum az mellett amiket és ahol hibázik!

 

 

Fecze.

Rutinos kocsmatársak írják, h a seggén veszi a levegőt.

Nem.

Fecze fog tudni annyit menni, mint bárki más. Max. nem azon a sebességen. (83:20) Centerből indulva visszajön a labdával a felezőig, a mozgásán nyoma sincs a fáradtságnak. Aki a seggén veszi a levegőt az ezt nem csinálja meg. (...és azt sem, ahol a felezőnél egy taccsért verekszik) Ha tovább engeded az is látszik amikor az egyik ügyes a labdavezetésekor sípszó lesz, és ellene fújnak. Na ott van az, h kikkel akarunk mi csatát nyerni, kiket kell a hátunkon cipelni.

...és egyeseknél  ez a teljesítmény lesz egyenértékű Beró vagy Fecze teljesítményével.

Érted?

 

Veled annyiban vitatkoznék, h nincs olyan, h pályájuk végén lévő játékosok...

Játékosok vannak! Valamint nekik teljesítményük!

Előzmény: PagoX (439685)
Vasas mindörökké Creative Commons License 2 órája -1 0 439782

Azért nem írom, hogy nincsen igazad, mert nagyon nem látok én be a kuliszák mögé, én csak egy mezei szurkoló vagyok, még az is lehet, hogy Neked van igazad!

 

De ha neked van igazad, akkor mindenki elmehet a francba mert ez már nem sport, talán már Vasas focicsapat sincs?

Előzmény: taka63 (439776)
PagoX Creative Commons License 2 órája 0 0 439781

A másik kettő is megérdemelné, hogy megtudjuk, kik ők. :)

Előzmény: VASAS.JOCÓ (439780)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 2 órája 0 0 439780

Feczesin.

 

Véletlenül találkoztam az elmúlt időszak egyik volt Vasas edzőjével.

Persze, hogy megszólítottam...

Pár perces beszélgetésünk témáját könnyen kitalálhatjátok!...

 

Kérdeztem, elárulná-e, hogy kik voltak azok a játékosok, akiken elbukott a feljutás?... Erre nem válaszol.

És ha pozitív oldalról teszem fel a kérdést, vagyis hogy kik voltak, akiket igazi sportolóként őrizel meg az emlékezetében? - firtattam tovább az ügyet...

 

Nos, ekkor hangzott el Feczesin neve, további két, jelenleg is csapattagéval egyetemben...

Előzmény: Anzixx (439773)
tex66 Creative Commons License 3 órája 0 0 439779

Szegeden nem volt senki tolunk ,aki a kulonbseget jelentette volna . Regi nota , de en a mentallis felkeszitest minden mas fole helyeznem . Nem latok olyan Verebes-i momentumokat, hogy mutatoujjaval a trener odahiv egy cseret es igy szol hozza: most rad van szuksegunk fiu ! Hetkozben nagy dolgokat muveltel , most alj  be es nyerd meg nekunk a mai merkozest ... Valami ilyesmi.. Sokkal dominansabb eloadast varnek par jatekostol. Nem latom , hogy a szivuk ott dobogna a gyepen. Olyat jatszatnek , akinek nem "csak" egy Szegedi meccs lessz ! Olyat , akinek A Szegedi merkozes lessz ! Jobban atkene erezni , hogy a VASAS-t kepviselik. Illetve , idolegessen elnyertek a lehretoseget ,hogy a draga mezunket gyozelemre vezessek! vezethessek! 

Előzmény: Vasas mindörökké (439765)
nikU Creative Commons License 3 órája 0 0 439778

Kifogásolod Kuttor kispad melletti viselkedését. 

Én Feribá "majomszerű" ugrándozását tartottam elleszenvesnek. 

Előzmény: Vasas mindörökké (439758)
taka63 Creative Commons License 3 órája 0 2 439777

Ok. Ez csak egy lelátói baromság, de igazad van, nem való ide. Én kérek elnézést!

Előzmény: Rob222 (439772)
taka63 Creative Commons License 4 órája 0 0 439776

Kérdeztem, nem állítottam!

Pont az a lényeg, hogy ennyi edző nem lehet mind béna.

Másnak is kell lennie az okok között, nem kenhetünk mindent arra, hogy nekünk csak gyenge edzők jutottak már lassan 6 éve.

Előzmény: Vasas mindörökké (439758)
rudinyul Creative Commons License 4 órája 0 0 439775

Mondjuk ha a kiesésünk évében megadjuk Feczének azt amit kér,valószínű hogy bent maradunk.

Előzmény: Anzixx (439773)
nikU Creative Commons License 4 órája -1 0 439774

Nem ő mondta, hallotta. Megnevezte a hír forrását. 

Előzmény: Rob222 (439772)
Anzixx Creative Commons License 4 órája 0 0 439773

Kedvelem Fecze játékát.

 

Nem valószínű, hogy én szidnám, mert látszik, hogy próbálkozik, még ha nem is eredményes.

 

Kár, hogy négy-öt éve nem itt volt, akkor talán nagyobb szerencsénk is lett volna a bajnokságban vagy a kupában.

Előzmény: Vasas mindörökké (439770)
Rob222 Creative Commons License 4 órája 0 0 439772

Ezt ne!

Lehet kritikával illetni N.M.-t, a tevékenysége miatt, a munkája miatt.

De ezt ne!

Ez az a mélység ami elfogadhatatlan!

 

Előzmény: taka63 (439726)
Vasas mindörökké Creative Commons License 4 órája -2 0 439771

BEÁLLÍTSÁK a Kuttorok, 81-esek, Benék, ők állítják össze a csapatot!!!

 

 

 

Egyébként a vitakultúrád egy 10-es skálán -1.

Na most már be is fejezhetjük....

Előzmény: Öregvasas (439768)
Vasas mindörökké Creative Commons License 4 órája -2 1 439770

A következő kérdésem lenne Hozzád és még azokhoz,  akik  amikor egy mérkőzésen felsorolják a rossz formában lévő játékosokat, következetesen elfejtik a Feczét megemlíteni?

Ehhez szerinted milyen produkciót kellen nyújtania a Feczének: esetleg 2 öngól, 30 rossz átadás, verekedésért kiállítás stb?

Előzmény: Anzixx (439769)
Anzixx Creative Commons License 4 órája -1 1 439769

Aki nem tud lekezelni sok labdát, legyen ennek bármi oka, az pihenjen.

Mi volt? Ha az edzésen is ezt csinálta, akkor ne legyen kezdő.

Ha meg csak a meccsen, akkor csere le. Ezt vártam volna Kuttortól, hogy ezt észreveszi.

 

Radó is 0 volt. Ezért is írtam, hogy Jova, Berecz, meg talán 1-2 másik játszott jól.

 

Feczének emlékeim szerint voltak jó húzásai. Arról nem ő tehet, hogy a covidból még nem tért vissza teljesen, és az edző erről láthatóan nem vesz tudomást.

Előzmény: Vasas mindörökké (439759)
Öregvasas Creative Commons License 4 órája -1 1 439768

"Áruld már meg öreg harcos, hogy ki a fene köti meg a Miki kezét, abban hogy ne állítsák be a fiatalokat? Vannak tippeim nekem is, ime: Putyin, Biden, OV, Csányi stb...."

 

Befejeztem!

Vasas mindörökké Creative Commons License 4 órája -2 0 439767

alaposan

Előzmény: Vasas mindörökké (439766)
Vasas mindörökké Creative Commons License 4 órája -2 0 439766

Olvasd el még egyszer laposan lassan és értelmezd, hogy azt mondtam e hogy beelszól az összeállításba:-) Idézd kérlek!

Előzmény: Öregvasas (439764)
Vasas mindörökké Creative Commons License 4 órája -2 1 439765

Ó! Én nem azért tartom nagyon rossznak ezt a 3 embert mert nem rúgott gólt, hanem szinte nem volt egy normális megoldásuk se!

Láttam én már olyan csapatot, ahol 0-0 volt a mérkőzés vége, de úgy mentem haza, hogy nem volt nagyobb kifogásom a csatárok ellen, na az nem itt volt a közelben:-)

Előzmény: tex66 (439761)
Öregvasas Creative Commons License 4 órája 0 2 439764

20 perc alatt sikerült elfelejteni?

Előzmény: Vasas mindörökké (439763)
Vasas mindörökké Creative Commons License 4 órája -2 0 439763

Nem tudom, hogy miért  mondod, hogy én számon kérem tőle az összeállítást, Te tudod?

Előzmény: Öregvasas (439760)
Vasas mindörökké Creative Commons License 4 órája -2 0 439762

Hát igazad lehet a Kuttornak biztosan:-)

Előzmény: tex66 (439761)
tex66 Creative Commons License 4 órája 0 1 439761

Sajnos , ha nincs gol a csatarsor a rossz, es ha golt kapunk akkor a kapus:) Azert , a foci ennel picit bonyolultabb jatek:)

Előzmény: Vasas mindörökké (439759)
Öregvasas Creative Commons License 4 órája 0 1 439760

Ne haragudj, de nem igazán korrekt kérdés! Huzamosabb ideje írnak ide egypáran, hogy NM ne szóljon bele a szakmai munkába...Az edzőt úgy hívják (sajnos), hogy Kuttor A. Most meg NM-en kéritek számon az összeállítást. Biztos, hogy ez így logikus??????

Előzmény: Vasas mindörökké (439756)
Vasas mindörökké Creative Commons License 5 órája -2 1 439759

Cimbi!

 

Felelőséged teljes tudatában kijelented, hogy a Pekár- Feczesin - Radó csatársorból ezen a mérkőzésen, ki lehet emelni lefelé a Pekárt?

Egyik rosszabb volt mint a másik, hogy úszónyelven mondjam: csak tizedmásodpercek döntöttek köztük.

Előzmény: Anzixx (439734)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!