Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Nem gondoltam komolyan , csak pelda:) Nem tudom , hogy a "meleg testfedo" ruha nelkul 50 %-ban sajat sraccal mikent lehet feljutni. En azon kevesekkoze tartozom , aki szerint a feljutashoz a penztarcahoz kell nyulni. Ezt tette a Gyor es most a Honved is. Az elso hely szerintem nagyon nehez. A masodik hely kb 3 csapatnak rajtunk kivul nem alcohol gozos alom kategoria. Nekunk eleg 2 kulcsjatekos kiesese a nem Kubalas kotodesu 50% -bol. Akkor , nem ismet johet a 3.hely.
Skunk venne Kiss ,Meszoly ,Varadi Farkas retro jersey t. De, en azt akartam evvel mondani , hogy most nincs egy Fecze ,Bala ,Keno ,Moha sem ,akik cseleznek ,golt lonek lehet nekik szurkolni es szorakoztatnak. Ez a mai csapat nem eladhato nezo szemmel. Szurkolunk olyan dolgokert, jo beadas ,jo pasz ,3x elore passz , tavoli loves ek. Hogy ,egyaltalan jol vegre legyenek hajtva. En latom ,a fiatalitasi szandekot , csak nem latom a szorakoztatast showt sporterteket. Amikor, az az erzesed , hogy ezt te is megtudnad csinalni az nem eleg. Ha, latsz ollozast, finom boka mozdulatokat, bator emeleseket gyonyoruen vegrehajtott kapasloveseket ezekre lehet csettinteni. Fecze ota nincs "sztar" a csapatban. Es ez nincs jol.
Tenyleg tavol vagyok az orok ellenzeki viselkedestol , de a foci egy entertainment. Az eggyik legnagyobb reklamhordozo a nepszerusege miatt ,amit a SZORAKOZTATASAVAL szerez meg. Ezt a mai VASAS vezetok elfelejtettek. Ha, most a mez eladasokat neznenk (ha lenne:) szerintem a csaladon kivul senki nem venne egy "Milan" vagy egy "Uram" mezt. Mondjuk en poenbol. De, ha lenne Kiss Laci retro mez . Vagy Illovszky feliraru teli jacket. Azok hamar elkelnenek. Miert , mert ok szorakoztattak es oromet okoztak ,megtoltottek az ures szeksorokat ! Ezert kell Nevet igazolni ,aki eladja ed csinalja a show-t. Minimum 1et vagy kettot.
Hogy , a sok fiatal kepes lessz e egy korai hatranybol felalni?! Vagy , adott esetben lassitani egy felduzelt ,felulkerekedett ellenfelet ,a jatekot megtorni ,stb. Ismerjuk a csiko csapatok lenduletet es a torvenyszeru ketarcusagat is. A fociban automatizmusok vannak. Mint , nem ment fejjel kozepre a vedo , vagy a kapus nem uti kozepre.. A masik , a feljutas kerdeskore. Gratulalunk nekik es a fel kezdot kicsereljuk nb1-es szintu uj igazolasokkal. En csak ezektol tartok , amivel szamolnunk illik.
A keret fele akademiahoz kotheto jatekos. Ezt olvastam ma Eros Gabortol. Nem velemenyeznem , az ideny befejeztevel meglatjuk, hogy ez borut vagy derut jelentett e a gyakorlatban.
Szerintem itt senki másnak nincs döntési joga semmiben, legfeljebb a bólogatásban.
Amikor a szakmai stáb döntéséről beszél, akkor mindig saját magát kell érteni alatta. (Persze, az idő meg az eredményesség igazolja, hogy senki másban nem lehetett megbízni.)
Az hogy milyen játékosokat mennyi ideig tartott itt, tart itt, meg a csapatban, szerintem őt minősíti. (Pl. ezt a Bobált akit ő igazolt le, ezt is elzavarták már azóta a kispesttől is, meg legfrissebben fehérvárról is.)
A "szerencsétlen" Szivacski végig sz.r volt, de rekord ideig itt nyomta, és még mindig itt lenne kezdő, ha jobban ért a szekrényszereléshez, azért hoztam fel, mert ez a Bodnár vagy ki az ő posztján játszott, de ide ő sem kellett..
A végén kicsit elvesztettem a fonalat, csak sejtem, hogy Szanyóra, vagy Domonyaira gondoltál, akik itt tartották nevezettet? Ezek kirúgását nem sajnálom, nem ezt rovom fel bicepsznek, hanem azt, hogy azóta halmozza a tisztségeket meg a kompetenciákat, egy személyes játékszere lett a szakma meg a cash flow is.
Ehhez nem tudok tapsolni, vagy hinni az eredményességében.
Egyszer volt alkalmam a palyaszelen szemelyessen beszelgetni egy Argentin vilagbajnokkal Diego csapatarsaval. Alameda-val. Ove volt a liga es mellesleg a sajat csapata ellen jatszottunk felkeszulesi merkozest. Nem ma ,a covid elott tortent. Kerdeztem , hogy itt ez 40! jatekosa (5-nek volt 1000 dollar fizetese) ,hogy donti el a csomo hasonlo kepessegu sracbol ,hogy ki marad. 1 a rokona es 3 fiu a temlombol . 3-4 lejatszo az MLS csapatombol. - a tobbi az edzom(!)-tol fugg , hogy akar , mikent tervez gyozni ! Elosszor , viccesnek tartottam .. Aztan , mondta ,ha nincs eleg tehetseg a kozeppalyara , akkor 3-4 magass jol fejelot tartanak meg. Ha, az edzo szuk teruleten feltolt jatekot kepzel el ,akkor olyan lessz a keret. Szoval , ebbol amit magamenak tettem , az a kerdes : Hogy , mikent fog gyozni a csapat ?! Es tenyleg. Ha, ezt a kerdest feltennem Nagy Mikonek vajon , mit valaszolna?!..
Ha, jo statisztikat nezek Zoard 1 masodpecet sem jatszott ebbe az idenyben. Ezert egy kolcsonvetelel talan megprobalkozhatnank. Bar, nem tudhatjuk , hogy hol tart most. Jozsika szoszerint szeretett talalt a Matyoknal ra semmi eselyunk nincs.
Talán Sztojka az aki nálunk kamatoztatja tapasztalatait kölcsönbe adása után. Nagy Zoárdod vissza lehetne hozni esetleg, nem gondoltam volna de Szalait is szivesen látnám.
Fiatalok voltak ,tapasztalatlanok es nem szamitottak rajuk. Ket valodi erocsatarrol beszelunk. De, valjuk meg ki is estek eloluk az idossebb tapasztalt poszt rivallisaik is. A mai fiataloknal meg rendekkel jobbak.