Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Az ember eljátszik a gondolattal - aminek megvalósulása koránt sem kizárt -, miszerint feljut a Vasas, bronzérmes a Honvéd, és az inkább szorgalmas, mint tehetséges Hangya és társai a bolyban, elgondolkodnak: nem lett volna jobb, ha a Vasas már egy évvel korábban került volna fel az első osztályba?...
A Mezőörs a tipikus csapat, amelyik egyáltalán nem szolgálja a helyi labdarúgást, hiszen kiöregedett nb1-es vagy nb2-es múlttal rendelkező játékosokat foglalkoztatnak 300-500ezer Ft/hó-ért. Rádaásul a tipikus fradimajmoló falusi csapat...
Én úgy olvastam, hogy 3 nb2-es vezetőt akartak delegálni, ebből NM volt az egyik... Valahol azért érthető lenne, mert mégiscsak ő van legközelebb Csányihoz... Ebbe én nem látnék bele semmit.
Erdekes csapat a Mezoors. Igazabol nem botlabuak gyulekezete van naluk , meg Fulham-ban vagy Portugaliaban , Ausztriaban is megfordult jatekosuk is van . Ok nem fiatalok ,de baratsagban vannak a jatekszerrel. Nekunk a legkevesbe sem szabad engednunk a Puskas ellen tapasztalt tempobol es harcikedvbol , mert konnyen bananhejra lephetunk mi is. Ne lebucselendo az ellenfel.
Nem értem, ez miért került ide, pedig anno KFT rajongó voltam, de ha valaki adakozni akar, akkor inkább adja a Szimbiózis alapítványnak, ahol autista gyerekeknek adnak munkát, de süllyed az alap és 4 millió Ft-ra lenne szükségük, hogy betont nyomjanak be valami technológiával, ma láttam valamelyik híradóban...
Zimonyi mindig ráérez, mikor kell rugdosnia a gólokat. Horváth Rajmund helyett ment volna Gyirmótra, de az edzőmeccseken jó párszor betalált, ezért aranytartaléknak megint itt hagyták.
Nem tudom, valami oka csak van, nem gondolnám, hogy nemkívánatos személy lenne az első csapatban.
Ott van például Zimonyi, a legnagyobb talányok egyike, miért tartjuk a keretben? Számolatlanul rúgta a gólokat nb3-ban vagy a megye 1-ben, de látszik, hogy még az nb2 szintjét sem üti meg a srác, mégis örök darab nálunk...