Keresés

Részletes keresés

1911. Creative Commons License 2 perce 0 0 519192

Nagyszerű játékos és kiváló ember. Rövid ideig volt csak az edzőm, de sokat tanultam tőle.

Előzmény: taka63 (519184)
szabogi Creative Commons License 45 perce 0 0 519191

Bárcsak utána meg Karcagra autózhatna

rudinyul Creative Commons License 45 perce 0 1 519190

Gubucz Laci 18 volt,Geress Zoli is hasonló korban debütált.Aztán erősségek lettek mindketten fiatalon!

Előzmény: sziszi-48 (519189)
sziszi-48 Creative Commons License 1 órája 0 0 519189

Anno Juhár Tamás is kb. 19 évesen kapott lehetőséget az NB I.-ben aztán ki sem lehetett hagyni. Válogatott lett.

Előzmény: 1911. (519175)
PagoX1 Creative Commons License 1,5 órája -1 1 519188

A kiikszelőknek írom, akik nem olvassák a kabarét, hogy ez a szerencsétlen tekszaszi azon háborog, micsoda szégyen, hogy ki sem próbálják a Puskás gyereket, miközben két napja, hét hozzászólásával ezelőtt még arról értekezett, hogy ebbe a rossz védelembe nem szabad a fiút betenni, mert rávarrnák a vereséget és többet nem raknák be.

Remélem Maldone kollégánk nem veri szét dühében a monitort, miközben ezt a félkegyelműt olvassa.

tex66 Creative Commons License 2 órája -2 0 519187

Ezert kellenek a kulfoldi edzok , mert  kod hompolyog a hazai szakma  szeme elott. Kepzes a protekcionizmus a donteshozok hozzanemertese.. ?!Nalunk, itt egy legendas csatar unokaja , aki futbal arosztikratikus  vert hordoz az ereiben , es van egy csodacsatar nagypapaja, aki az ebedutani alvas utan kivitte a fure es megtanitotta az unokajat rugni, passzolni . Aki , elmeselte mit csinal egy csatar egy ovatlan vedovel , vagy hova helyezkedjen es honnan illetve mikor szaladjon ra a beadasokra. Ez egy , a vezetes a donteshozok megkerdojelezheto donteseikozul. EKOZBEN 7 GOLT SZAMOLTAK RANK AZ ELSO KET HAZAIN.. (Persze , mind egyeni hiba volt es a csapat vedekezese renndben volt:)  Legalabb is az uj mester szerint.

tex66 Creative Commons License 2 órája -2 0 519186

A gond az ,hogy nem tanulunk. Itt, a Liverpool minta. Dijk melle leigazoltak a 18 eves Leoni-t majd 2meteres izomtornyot. Nekunk itt ez a Puskas gyerek ,aki alkatilag is belefer a posztba. Ki sem probaljak , akkor amikor lampassal keresik kulfoldon a posztra alkalmas tornyokat, akik a labdaval is baratsagban vannak. Nem ez az elso ,amit Miki regnalasaota nem ertek.  

nikU Creative Commons License 2 órája 0 2 519185

Kis szines. 

Szabadrúgás javunkra alig túl a félpályán, az ívtől jobbra. 

Játékvezető: - kapitány, végezze el!

A kapitány elvégezte, kevés híjján gól lett.

Kb. 50- ről. 

Előzmény: demircella (519176)
taka63 Creative Commons License 3 órája 0 6 519184

Ha már Puskás Zsombi.

A nagypapa Dr Puskás Lajos a héten volt 81 éves!

Azt hiszem illő ezen a felületen is felköszönteni ez alkalomból!

Drága Lajos Bácsi.!

Isten éltesse még sokáig, erőben, egészségben!

Azt kívánom, hogy még nagyon sok Vasas meccsen élvezhessük a nézőtéren a társaságát! 

Legközelebb remélem vasárnap a BKV Előre elleni hazain!

1911. Creative Commons License 4 órája 0 0 519183

Írtam, hogy én is szívesen megnézném, sőt pont azt jeleztem, hogy ha tényleg ennyire minden szempontból kiváló, akkor az már néhány meccs alatt ki fog derülni, felesleges évekig várni a minősítéssel.

Iyinbort már rég elküldtem volna máshová - Otigbával együtt - úgyhogy ezzel nálam nyitott kapukat döngetsz.

Az észrevételem arra vonatkozott, hogy az említett bejegyzés “a Vasas szurkolók” véleményéről beszél, ami 6-7 ember alapján azért súlyos aránytévesztés. Ez nem azt jelenti, hogy nincs igazuk, csak a vezetőséget ilyen kiáltvánnyal támadni picit csúsztatásnak tűnik. De ez nem is neked/nektek szólt.

Szóval hajrá Puskás Zsombor!!!

vas_roller22 Creative Commons License 5 órája 0 1 519182

Egy stabilabb (bár nem tudom ki az) hátvéd mellett ki lehetne próbálni, nagy baj nem lenne, szerintem is

Nem tudom bírja-e az egészségi állapota!? (nem attól tartanak esetleg?)

Előzmény: rage (519179)
tex66 Creative Commons License 5 órája -2 0 519181

Ket fajta fonok van. Az eggyiknek azt mondod , o atkene helyezni a az eladoteret  az ajtoval szembe. Es o ket nap mulva behiv az irodajaba es megemliti , hogy mi lenne ,ha az eladoteret az ajtoval szembe tennenk?!.. A masik tipus azt mondja at kell helyzezni , csak ne az ajtoval szembe. Ez ket kulon menedzselest igenyel:) Tehat , mint Kiss vagy Hidi eseteben folyamatossan szidjuk es ok megis jatszanak , akkor el kell kezdeni ezt tenni a kis Puskaval is . Sajnos, ez sok esetben nem vicc. 

VASAS.JOCÓ Creative Commons License 6 órája -2 4 519180

Nem a póz vagy a hatásvadászat szándéka áll hozzászólásom mögött. Úgy gondolom, hogy a címzettek igenis olvassák a Drukkerkocsma oldalait.

Az a remény vezérel a felvetéssel, hogy talán a nagy mennyiségű szurkolói felvetés egyszer csak átcsap egy új minőségbe!... 

Előzmény: Maldone (519170)
rage Creative Commons License 6 órája 0 3 519179

Hát ott tartunk, h nyugodtan ki lehetne próbálni, sokkal rosszabb már tuti nem lesz a helyzet.

Előzmény: Clark. (519178)
Clark. Creative Commons License 7 órája -1 0 519178

Annyira jó játékos ez a Puskás Zsombor? Olyan sokszor írjátok. Viszont úgy látom az átigazolási szezont nem visszük túlzásba..

Előzmény: VASAS.JOCÓ (519169)
szabogi Creative Commons License 9 órája 0 2 519177

Néhány "apróságot tennék hozzá...saját nevelésű,klubhűsége elvitathatatlan,Puskásnak hívják.

Ezenkívül mostanra már Hős, és Barkóczi kitaposta az utat, valamint ,a 3 meccsen kapott 9 gól után,

beállítása nagy kockázattal nem jár.

Ezután már csak mellékszál az egyértelmű szurkolói támogatottság, és részemről nem elfogadva, hogy a szurkoló nem szakmai.

Legutoljára a lentebbi hozzászolásokra...biztos vagyok benne, hogy az itteni vélemények eljutnak a legmagasabb szintre is.

A bemutatkozás várat magára, na ennek az oka a nagy kérdés.

demircella Creative Commons License 11 órája -5 5 519176

Én egy idényben legalább 25x látom tétmeccsen játszani + pár edzőmeccsen. Van amikor tényleg semmi extra, amikor csak teszi a dolgát. Egy középső védőnek a "semmi extra" a legjobb minősítés, amit adni tudsz. Azaz, nem játsszák át, nem futják le, nem fejelik le, szerel és le tudja passzolni emberhez a labdát, oldalt váltva forgatni tudja a játékot. Az extra az, amikor belép a játékba és létszámfölényt alakít ki a középpályán, esetleg egy negyven méteres lőtt passzal helyzetbe hozza a bal futót, vagy az utolsó percben fejel egy győztes gólt, esetleg berúgja a tizenegyest. Na, ezt mind tudja. Amellett csapatkapitányként vezényli a védelmet, a csapatot. Leüvölti bárkinek a fejét, ha nem zár vissza az emberével. Még egy apróság (?). Ha azt látja, hogy alattomosak egy csapattárssal szemben, ő az első, aki nem felejt és úgy odalép az ellenfélnek, hogy annak nem lesz kedve még egyszer olyan szabálytalanságot elkövetni. 

Iyinbortól hányszor láttál ilyet (OK - egyszer talán fejelt ő is egy győztes gólt). Előrejátékban abszolút nulla. Tekintély a csapaton belül? Vezér a védelemben? Fiatal? Iyinbor 2002-es, Puskás - 2003-as. Idősebbekre építenek? Hol? A Barcánál, ahol 17 éves gyerek volt a középhátvéd, vagy a Liverpoolnál, ahol most igazolnak egy 19 éves srácot Konaté helyére? Vagy maradjunk itthon. Csinger Márk - 2003-as - volt a győriek egyik legjobbja tegnap a svédek ellen, középhátvédként. Vas Gábor - Paks - 2003-as. Ahhoz hogy valaki bizonyítani tudjon, először bizalmat kéne kapnia. Nem úgy, hogy egy edzőmeccsen félig sérülten beteszik 15 percre jobbhátvédbe, hogy aztán megállapítsák, hogy van nála jobb.

Azt írod, hogy kevesen, de sokszor "követelik" be a csapatba. Igen. A Vasas edzőpályára 180 fő tud bemenni a meccsekre. Ebből úgy 6-7 ember szokott ide irogatni rendszeresen, akik ki szoktak járni. (kérdezd meg esetleg eisenics, niku, kiskun urakat - bocs, ha valakit elfelejtettem - mi a véleményük takáét és az enyémet ismered).

Vagy olvasd vissza annak az olvtársnak a hozzászólását, aki először most vasárnap látta a kettőt játszani. 

Amikor irogattuk, hogy Mamusits Patrik milyen jó (amúgy nem ártana ha valaki leírná, mi is most a helyzet vele - hogyan alakul a sérülés utáni felépülése). Aztán bizalmat kapott és lám, lám. Vissza lehet olvasni, mit írtam Hős Zsomborról. Aztán láss csodát. Hát nem nekem lett igazam. Talán még megemlítettem Rab Bencét. Majd egy-két év múlva térj vissza rá, hogy igazam volt-e. 

Előzmény: 1911. (519173)
1911. Creative Commons License 13 órája 0 0 519175

Iyinbor évek óta itt van (sajnos). Annyi azért sok próbálgatni. Azt gondolom 6-8 meccs alatt bőven kiderülne, hogy megvan-e benne a

megfelelő kvalitás. 

De egyelőre ezt még nem akarják meglépni, talán azért sem, mert a

belső védő - a poszt sajátosságaiból adódóan - a legtöbb csapatnál idősebb, rutinosabb játékos. Sok múlik rajta, és NM nem akar kockáztatni. 

Más kérdés, hogy 3 meccsen 8 kapott góllal mégis csak lépni kellene valamit.

Előzmény: taka63 (519174)
taka63 Creative Commons License 16 órája -1 3 519174

Igen ki kéne próbálni. De nem egy meccsen, mint Bánfalvi Gergőt, hanem kb annyi lehetőséget kéne kapnia, mint a főni által felfedezett Iyinbornak. Na az adna reális képet.

Előzmény: 1911. (519173)
1911. Creative Commons License 20 órája -1 2 519173

Egyetértek.

Ráadásul azért annyira nem írták ezt sokan, inkább kevesen, de nagyon sokszor. Ezt “a szurkolók véleményével” azonosítani nem valós.

Eleve nem is látták annyian játszani, hogy ekkora tömegigény legyen a játékára. Én egyszer láttam játszani, akkor nem mutatott semmi extrát, de biztos aki rendszeresen látja, az jobban meg tudja ítélni.

Őszintén szólva nagyon szeretném őt megnézni a felnőttben, mert érdekel, hogy mit tudna itt mutatni, és mennyire helytálló a 2 játékosainak az 1-be való bekövetelése, vagy mekkorát téved (ismét) a szakmai stáb a mellőzésével. Nagyon jó lenne, ha beválna, de ahhoz ki kell próbálni…

Előzmény: Maldone (519170)
tex66 Creative Commons License 20 órája -7 0 519172

Nem szeretnek belemerulni. Mert , mi meg nagyon messze vagyunk a tolunk mas velemennyel birok toleranciajatol. A tobbi mar nem ebbe a topic-ba tartozik. En ezt elfogadtam.

Előzmény: deme65 (519171)
deme65 Creative Commons License 21 órája -2 7 519171

És Európa top 3 gazemberébe benne van?

Előzmény: tex66 (519166)
Maldone Creative Commons License 21 órája -2 4 519170

Félelmetes póz ez Tanár Úr! Mi szükség erre?

Ha nem feltételezném, hogy tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy ez a vastagbetűs beírás nem jut el az érintetthez (vagy ahogy álnaívan a megszólításod többesszámából kiderül érintettekhez) és azzal is, hogy nem érkezik reakció rá, akkor alábecsülnélek.

Ezt igyekszem elkerülni. Tudod te ezt jól. Erre nem kapsz ide választ.

Ez esetben azt szeretném kérdezni, hogy mi szükség erre a hatásvadász beírásra? Van kapcsolati tőkéd Genzweinen keresztül, létezik közösségi média (talán nem törlik), írható nyílt levél. 

10-ből 11 ember egyet ért ezzel a kérdéseddel. 

De ide ez, ebben a formában minek? 

Előzmény: VASAS.JOCÓ (519169)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 21 órája -2 6 519169

Tisztelettel kérdezem a Vasas Labdarúgásért Felelős Vezetőket:

Számít-e az Önök szemében a Szurkolók véleménye annyira, hogy - az elmúlt 2 év hozzászólásait figyelembe véve, a jelenleg folyó másodosztályú bajnokságban - bemutatkozhasson az első csapatban Puskás Zsombor?

Maldone Creative Commons License 22 órája 0 11 519168

Digitális Polgári Kör Tekszasz. 

Csináld meg!

Ott ennyi hozzászólással és ésszel még a Karmelitába is behívnak!

Bántóan segghülye vagy. Mi köze a megítélésednek Orbánhoz és ennek a kocsmának a politikához?

Előzmény: tex66 (519166)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 22 órája 0 1 519167

"Doktorics nagyot hibázott, de ő talán még nem reménytelen eset." - írod, és igazad van. Ő technikás, és képes olvasni a focit. Nem kéne őt kikezdeni és demoralizálni. A legkiválóbbak is hibáznak olykor, néha nem is kicsit...

Radó három mérkőzés óta igyekszik. Ez értékelendő. hiszen ebben a versenyben ő minőségi futballista (lehet), ha maga is úgy akarja...

Rengeteg kapura veszélyes helyzetet teremtett a csapat az első három fordulóban! Ha ez a tendencia megmaradna, egy idő után talán a védelem sem volna annyira idegesen és figyelmetlen. A hátsó alakzat személyes összetétele még szerintem is alakulhat(na)...

Kulcskérdés a szememben, hogy augusztus végére, szeptember elejére ott tud-e lenni a Vasas a tabellán, ahol szeretnénk látni? Ha igen, lesz miért szorítani - ha 5-7 forduló után ismét a középmezőnyben botladozunk, jó eséllyel megint elherdálunk egy évet...

Mindent egybevetve: látni biztató jeleket is, de senkinek sem javaslom, hogy beleélje magát a Kánaán-érzésébe"!

Előzmény: totti107 (519154)
tex66 Creative Commons License 22 órája -12 1 519166

Tehat  16678 hsz. mind elegtelen lett . Azert , mert Orban Viktort a vilag Top 3. politikusanak tartom. Mar, ertem. Inkabb nem minositenelek kedves lelkes minuszolo baratom. 

PagoX1 Creative Commons License 25 órája -1 10 519165

Ha a matekdolgozatodon 100 kérdésből nulla jó válaszod van, nem biztos, hogy az a hibás, aki javítja a feladat sort.

Előzmény: tex66 (519164)
tex66 Creative Commons License 26 órája -8 2 519164

Nem azert nem valaszolok , mert bunko vagyok. Azert nem, mert ertelmetlen egy olyan emberrel vitazni, aki meg soha nem ertett egyett az altalam leirtakkal . 

Maldone Creative Commons License 27 órája -4 12 519163

Te vagy a kocsma nagymiklósa. Ő is azt hiszi, hogy ért a focihoz, de segghülye hozzá.

Kibaszottul magabiztosan csinál ordas marhaságokat, te ugyanilyen elkötelezetten írsz faszságokat.

Mindenkinek tele van a töke vele, mint itt veled.

És őt sem érdekli mit gondolnak róla, mennyire hiteltelen, káros és bosszantó amit művel. Ismerős, nem?

Nem tudod megkülönböztetni, hogy a kapott gólokért ki a felelős. Védelem, vagy kapus? Merengj még rajta.

Aztán írj, mert ebben jó vagy. Filozofálj a lezárt hidakon, egy kis nemzeti politikai ízt csempészve a szürke hétköznapokba. 

Ja és majd említsd még meg, hogy nálatok, ott a világ faszán milyen tehetségeket fedezel fel, mint pl. a pizzafutárból lett gólkirály a női teremficitornákon.

Ui.: Az ékezetek nélküli telefonodon a mínusz előjel nem jelenik meg a hozzászólásaid mellett? 

Előzmény: tex66 (519157)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!