Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
A kiikszelőknek írom, akik nem olvassák a kabarét, hogy ez a szerencsétlen tekszaszi azon háborog, micsoda szégyen, hogy ki sem próbálják a Puskás gyereket, miközben két napja, hét hozzászólásával ezelőtt még arról értekezett, hogy ebbe a rossz védelembe nem szabad a fiút betenni, mert rávarrnák a vereséget és többet nem raknák be.
Remélem Maldone kollégánk nem veri szét dühében a monitort, miközben ezt a félkegyelműt olvassa.
Ezert kellenek a kulfoldi edzok , mert kod hompolyog a hazai szakma szeme elott. Kepzes a protekcionizmus a donteshozok hozzanemertese.. ?!Nalunk, itt egy legendas csatar unokaja , aki futbal arosztikratikus vert hordoz az ereiben , es van egy csodacsatar nagypapaja, aki az ebedutani alvas utan kivitte a fure es megtanitotta az unokajat rugni, passzolni . Aki , elmeselte mit csinal egy csatar egy ovatlan vedovel , vagy hova helyezkedjen es honnan illetve mikor szaladjon ra a beadasokra. Ez egy , a vezetes a donteshozok megkerdojelezheto donteseikozul. EKOZBEN 7 GOLT SZAMOLTAK RANK AZ ELSO KET HAZAIN.. (Persze , mind egyeni hiba volt es a csapat vedekezese renndben volt:) Legalabb is az uj mester szerint.
A gond az ,hogy nem tanulunk. Itt, a Liverpool minta. Dijk melle leigazoltak a 18 eves Leoni-t majd 2meteres izomtornyot. Nekunk itt ez a Puskas gyerek ,aki alkatilag is belefer a posztba. Ki sem probaljak , akkor amikor lampassal keresik kulfoldon a posztra alkalmas tornyokat, akik a labdaval is baratsagban vannak. Nem ez az elso ,amit Miki regnalasaota nem ertek.
Írtam, hogy én is szívesen megnézném, sőt pont azt jeleztem, hogy ha tényleg ennyire minden szempontból kiváló, akkor az már néhány meccs alatt ki fog derülni, felesleges évekig várni a minősítéssel.
Iyinbort már rég elküldtem volna máshová - Otigbával együtt - úgyhogy ezzel nálam nyitott kapukat döngetsz.
Az észrevételem arra vonatkozott, hogy az említett bejegyzés “a Vasas szurkolók” véleményéről beszél, ami 6-7 ember alapján azért súlyos aránytévesztés. Ez nem azt jelenti, hogy nincs igazuk, csak a vezetőséget ilyen kiáltvánnyal támadni picit csúsztatásnak tűnik. De ez nem is neked/nektek szólt.
Ket fajta fonok van. Az eggyiknek azt mondod , o atkene helyezni a az eladoteret az ajtoval szembe. Es o ket nap mulva behiv az irodajaba es megemliti , hogy mi lenne ,ha az eladoteret az ajtoval szembe tennenk?!.. A masik tipus azt mondja at kell helyzezni , csak ne az ajtoval szembe. Ez ket kulon menedzselest igenyel:) Tehat , mint Kiss vagy Hidi eseteben folyamatossan szidjuk es ok megis jatszanak , akkor el kell kezdeni ezt tenni a kis Puskaval is . Sajnos, ez sok esetben nem vicc.
Én egy idényben legalább 25x látom tétmeccsen játszani + pár edzőmeccsen. Van amikor tényleg semmi extra, amikor csak teszi a dolgát. Egy középső védőnek a "semmi extra" a legjobb minősítés, amit adni tudsz. Azaz, nem játsszák át, nem futják le, nem fejelik le, szerel és le tudja passzolni emberhez a labdát, oldalt váltva forgatni tudja a játékot. Az extra az, amikor belép a játékba és létszámfölényt alakít ki a középpályán, esetleg egy negyven méteres lőtt passzal helyzetbe hozza a bal futót, vagy az utolsó percben fejel egy győztes gólt, esetleg berúgja a tizenegyest. Na, ezt mind tudja. Amellett csapatkapitányként vezényli a védelmet, a csapatot. Leüvölti bárkinek a fejét, ha nem zár vissza az emberével. Még egy apróság (?). Ha azt látja, hogy alattomosak egy csapattárssal szemben, ő az első, aki nem felejt és úgy odalép az ellenfélnek, hogy annak nem lesz kedve még egyszer olyan szabálytalanságot elkövetni.
Iyinbortól hányszor láttál ilyet (OK - egyszer talán fejelt ő is egy győztes gólt). Előrejátékban abszolút nulla. Tekintély a csapaton belül? Vezér a védelemben? Fiatal? Iyinbor 2002-es, Puskás - 2003-as. Idősebbekre építenek? Hol? A Barcánál, ahol 17 éves gyerek volt a középhátvéd, vagy a Liverpoolnál, ahol most igazolnak egy 19 éves srácot Konaté helyére? Vagy maradjunk itthon. Csinger Márk - 2003-as - volt a győriek egyik legjobbja tegnap a svédek ellen, középhátvédként. Vas Gábor - Paks - 2003-as. Ahhoz hogy valaki bizonyítani tudjon, először bizalmat kéne kapnia. Nem úgy, hogy egy edzőmeccsen félig sérülten beteszik 15 percre jobbhátvédbe, hogy aztán megállapítsák, hogy van nála jobb.
Azt írod, hogy kevesen, de sokszor "követelik" be a csapatba. Igen. A Vasas edzőpályára 180 fő tud bemenni a meccsekre. Ebből úgy 6-7 ember szokott ide irogatni rendszeresen, akik ki szoktak járni. (kérdezd meg esetleg eisenics, niku, kiskun urakat - bocs, ha valakit elfelejtettem - mi a véleményük takáét és az enyémet ismered).
Vagy olvasd vissza annak az olvtársnak a hozzászólását, aki először most vasárnap látta a kettőt játszani.
Amikor irogattuk, hogy Mamusits Patrik milyen jó (amúgy nem ártana ha valaki leírná, mi is most a helyzet vele - hogyan alakul a sérülés utáni felépülése). Aztán bizalmat kapott és lám, lám. Vissza lehet olvasni, mit írtam Hős Zsomborról. Aztán láss csodát. Hát nem nekem lett igazam. Talán még megemlítettem Rab Bencét. Majd egy-két év múlva térj vissza rá, hogy igazam volt-e.
Igen ki kéne próbálni. De nem egy meccsen, mint Bánfalvi Gergőt, hanem kb annyi lehetőséget kéne kapnia, mint a főni által felfedezett Iyinbornak. Na az adna reális képet.
Ráadásul azért annyira nem írták ezt sokan, inkább kevesen, de nagyon sokszor. Ezt “a szurkolók véleményével” azonosítani nem valós.
Eleve nem is látták annyian játszani, hogy ekkora tömegigény legyen a játékára. Én egyszer láttam játszani, akkor nem mutatott semmi extrát, de biztos aki rendszeresen látja, az jobban meg tudja ítélni.
Őszintén szólva nagyon szeretném őt megnézni a felnőttben, mert érdekel, hogy mit tudna itt mutatni, és mennyire helytálló a 2 játékosainak az 1-be való bekövetelése, vagy mekkorát téved (ismét) a szakmai stáb a mellőzésével. Nagyon jó lenne, ha beválna, de ahhoz ki kell próbálni…
Nem szeretnek belemerulni. Mert , mi meg nagyon messze vagyunk a tolunk mas velemennyel birok toleranciajatol. A tobbi mar nem ebbe a topic-ba tartozik. En ezt elfogadtam.
Ha nem feltételezném, hogy tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy ez a vastagbetűs beírás nem jut el az érintetthez (vagy ahogy álnaívan a megszólításod többesszámából kiderül érintettekhez) és azzal is, hogy nem érkezik reakció rá, akkor alábecsülnélek.
Ezt igyekszem elkerülni. Tudod te ezt jól. Erre nem kapsz ide választ.
Ez esetben azt szeretném kérdezni, hogy mi szükség erre a hatásvadász beírásra? Van kapcsolati tőkéd Genzweinen keresztül, létezik közösségi média (talán nem törlik), írható nyílt levél.
Tisztelettel kérdezem a Vasas Labdarúgásért Felelős Vezetőket:
Számít-e az Önök szemében a Szurkolók véleménye annyira, hogy - az elmúlt 2 év hozzászólásait figyelembe véve, a jelenleg folyó másodosztályú bajnokságban - bemutatkozhasson az első csapatban Puskás Zsombor?
"Doktorics nagyot hibázott, de ő talán még nem reménytelen eset." - írod, és igazad van. Ő technikás, és képes olvasni a focit. Nem kéne őt kikezdeni és demoralizálni. A legkiválóbbak is hibáznak olykor, néha nem is kicsit...
Radó három mérkőzés óta igyekszik. Ez értékelendő. hiszen ebben a versenyben ő minőségi futballista (lehet), ha maga is úgy akarja...
Rengeteg kapura veszélyes helyzetet teremtett a csapat az első három fordulóban! Ha ez a tendencia megmaradna, egy idő után talán a védelem sem volna annyira idegesen és figyelmetlen. A hátsó alakzat személyes összetétele még szerintem is alakulhat(na)...
Kulcskérdés a szememben, hogy augusztus végére, szeptember elejére ott tud-e lenni a Vasas a tabellán, ahol szeretnénk látni? Ha igen, lesz miért szorítani - ha 5-7 forduló után ismét a középmezőnyben botladozunk, jó eséllyel megint elherdálunk egy évet...
Mindent egybevetve: látni biztató jeleket is, de senkinek sem javaslom, hogy beleélje magát a Kánaán-érzésébe"!
Tehat 16678 hsz. mind elegtelen lett . Azert , mert Orban Viktort a vilag Top 3. politikusanak tartom. Mar, ertem. Inkabb nem minositenelek kedves lelkes minuszolo baratom.
Nem azert nem valaszolok , mert bunko vagyok. Azert nem, mert ertelmetlen egy olyan emberrel vitazni, aki meg soha nem ertett egyett az altalam leirtakkal .
Te vagy a kocsma nagymiklósa. Ő is azt hiszi, hogy ért a focihoz, de segghülye hozzá.
Kibaszottul magabiztosan csinál ordas marhaságokat, te ugyanilyen elkötelezetten írsz faszságokat.
Mindenkinek tele van a töke vele, mint itt veled.
És őt sem érdekli mit gondolnak róla, mennyire hiteltelen, káros és bosszantó amit művel. Ismerős, nem?
Nem tudod megkülönböztetni, hogy a kapott gólokért ki a felelős. Védelem, vagy kapus? Merengj még rajta.
Aztán írj, mert ebben jó vagy. Filozofálj a lezárt hidakon, egy kis nemzeti politikai ízt csempészve a szürke hétköznapokba.
Ja és majd említsd még meg, hogy nálatok, ott a világ faszán milyen tehetségeket fedezel fel, mint pl. a pizzafutárból lett gólkirály a női teremficitornákon.
Ui.: Az ékezetek nélküli telefonodon a mínusz előjel nem jelenik meg a hozzászólásaid mellett?