Keresés

Részletes keresés

M. Whistler Creative Commons License 5 órája 0 0 521854

Azt hallottam, hogy Karcagról is elküldték Hidivel egyetemben ( meg még talán a Nyíregyről kölcsönkapott Tarcsit is). Én karcagiként láttam elég sok meccset. Amikor Máté bekerült, nem váltotta meg a világot. Szinte csak alibizett. Azért hozták, hogy a rutinjával segítsen, de momentuma sem volt. Nem látszott rajta, hogy szeretné megmutatni, hogy mit tud, eltűnt a mezőnyben. Mind én, mind a klub többet várt tőle.

Előzmény: deme65 (521851)
tex66 Creative Commons License 1 napja 0 0 521853

ACL ,MCL in szakadasok nagyon nehez tema. Minden eset mas (ahogy , szerencsetlenul jart sracaink elmeseltek)  A visszaterest ,aki erolteti az soha nem jott jol ki belole. Ennek a komoly serulesnek 3 criteria van. 1. Szerencses helyreallito mutet. 2. Alapos es szakerto rehab. 3. Turelem es ido . Sajnos , senkit nem ismerek , aki utana minden szempontbol a regi lett volna. Altalaban ujra szakad , vagy az egeszseges lab szakad. De, leggyakoribb ,hogy a fejben marad ott a serules.. 

Viniciusz Pál Creative Commons License 1 napja 0 0 521852

Nézd meg a facebook profilját.

Munkahely: Vasas SC.

Előzmény: deme65 (521851)
deme65 Creative Commons License 1 napja 0 0 521851

Csak akkor azt nem ertem Karcagon , miert nem rá epűl a közeppálya.Háromszor fert be a kezdöbe.

Előzmény: Hawkmoon269 (521850)
Hawkmoon269 Creative Commons License 1 napja -2 0 521850

Vida Pintérnél második félidőkre mindenképpen befért volna, ahogy szinte az egyetlen kupameccsen, amikor betette, jól játszott... 

Érthetetlen, miért nem kellett, miért nem próbálta ki... Cseke helyett bármikor befért volna... 

Előzmény: deme65 (521849)
deme65 Creative Commons License 1 napja 0 0 521849

Vidát is  itt nehányan ,evekig követeltek a csapatba, de a Karcagba se fer be.

Előzmény: deme65 (521848)
deme65 Creative Commons License 1 napja 0 1 521848

Ez nem jo indulat kerdese.Hosszu serüles után nehez visszaterni. Nehány pelda: Vida,Murka,Kleisz . egyik sem lett olyan mint elötte. Mamusits annyival van jobb helyzetben hogy fiatal.

Előzmény: vilni2347 (521843)
tex66 Creative Commons License 2 napja 0 0 521847

Azokbol a nevtelelen Latin Amerikai sracokbol kell kiindulni ,akiket a Zete hozott. Jobbak ,mint a Fradi dedelgetett draga legiosai. Ezek melle a fiatalok melle kell merni , a mi sracainkat is. Mert , nem mindegy , hogy mekkora korbol kerul fel valaki , mint a Vasas utanpotlas legjobbja. 20000 fiatalbol vagy 4-500-bol. Ezt az utanpotlas kerdest mar reg az iskolakkal eggyutt kene csinalnunk.

taka63 Creative Commons License 2 napja 0 0 521846

Na ne már. Mamu meg a közepes teljesítmény? 233 meccs 207 gól úgy, hogy 21-szer csak kispados volt. Ez az eddigi statja.

Egyébként meg:

"Ha már a stábtagokat említetted – nyáron kinevezett vezetőedzőnkkel, Erős Gáborral beszéltél már?

Igen, szinte rögtön, az első napot követően, hogy elkezdte a munkát a Fáy utcában. Nagyon pozitív benyomást tett rám, mindent tudott rólam, sok mindenről egyeztettünk és nyomatékosította, hogy szüksége van rám, ő is nagyon várja, hogy visszatérjek."

Előzmény: deme65 (521842)
taka63 Creative Commons License 2 napja 0 0 521845

Azért ne ferdítsünk. Nem rúgta le Hangya! Futás közben nehéz is lett volna. Előttem történt, már sokadjára írom le, nulla szándékosság volt a dologban! Elhiszem, hogy utálod Hangyát, de ne vádoljuk már olyasmivel amit nem követett el!

Előzmény: kristi (521834)
Hawkmoon269 Creative Commons License 2 napja 0 0 521844

Én inkább az idekerülésekori teljesítményt venném figyelembe az összehasonlításnál, mert nem egy Neymar-Messi-Suarez csatársorról beszélünk... Persze, hogy jobb (egyelőre), mint Barkóczi, Molnár vagy Németh, persze rutinosabb is náluk...

Számomra, az a teljesítmény, amit ősszel elvégzett, az nagyon kevés. Ha Hidi Sanyi rúgná a 11-eseket, akkor neki lenne a legtöbb gólja házon belül, nem?

Előzmény: action_9 (521829)
vilni2347 Creative Commons License 2 napja 0 1 521843

te is mindig a jóindulatodról voltál híres

Előzmény: deme65 (521842)
deme65 Creative Commons License 2 napja 0 0 521842

Lehet ,nem hiszem hogy tavasszal kezdökent pályára tud lepni es egy közepesnel jobb teljesitmenyre lesz kepes.

Előzmény: nikU (521841)
nikU Creative Commons License 2 napja 0 0 521841

Ja, még egyet. 

A második csapat kút. 

Neki az első csapatnál a helye. 

Előzmény: deme65 (521836)
nikU Creative Commons License 2 napja 0 0 521840

Na, ez így kicsit zavarosra sikeredett, de a lényeg talán kihámozható. 

Előzmény: nikU (521839)
nikU Creative Commons License 2 napja 0 0 521839

Hát, ez így hetven felett kb. 10 év aktív, plusz kb. 40 év többszáz kispályás meccset lejátszva isten tudja mennyi  edzést, alsóbb osztályú mérkőzeést megtekintve, porc operáció után, / 9 hónap, game over az aktívnak/

meg kell, hogy értsem, ha elkerültem volna a figyelmemet. 

Előzmény: deme65 (521836)
tib-bit Creative Commons License 2 napja 0 0 521838

Életbe lépett a szektor bezárás. Nem baj, sajnos így is bőven elférünk!

tex66 Creative Commons License 2 napja 0 0 521837

Elnezest minden Magyar sport szakembertol , de ez az oriasi kilonbseg iitt es az Otthoni vilagban , hogy Otthon a tehetseget valahogy kioltjuk eloltjuk. Milan , iszonyuan tehetseges es ajnarozzuk. Majd , ha nincs gol jon 1 sarga es kimarad egy tizi jon maras. Egyik vegletett sem konnyu feldolgozni. Miert ? Mert Mert , nincs a csapatba meg 3 hasonlo. Es a szakrmberek is inkabb nyomast tesznek ra ,mint leszednek azt a hatarol. Ez a feszko is visszakoszonhet a lapjaiban. Hozzateszem nem ismerem szemelyessen , de zokszonelkul elfogadnam barmelyik csapatunkba:)👌Tuti ,ha megtalalja a fotmajat feljutunk .

Előzmény: VASAS.JOCÓ (521835)
deme65 Creative Commons License 2 napja 0 0 521836

Ilyen 1 év 3 hónap kihagyás után kell egy fél év hogy visszataláljon a régi formájához.Szerintem ezt a második csapatban teheti meg.

Előzmény: nikU (521833)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 2 napja -1 3 521835

Tóth Milánnal foglalkozó elemzésedből emelek ki:

"... a legtöbb érintés is nála van, a legnagyobb akarat (elmozgások mutatják!) is benne van meg, a legnagyobb figyelmet ő kapja az ellentől..."

Majd amikor ez már nem így lesz, akkor kell őt tollhegyre tűzni...

Addig békén volna tanácsos hagyni őt - noha a sok indulatból eredő sárgalapját magam is sokallom.

Én még láttam a világválogatott Farkas Jánost három egymást követő válogatott meccsen 10 gólt szerezni - és még neki is voltak szenvedős időszakai...

Előzmény: action_9 (521829)
kristi Creative Commons License 3 napja 0 0 521834

Sajnos Hangya lerúgta, kérdés, mennyire lesz hadrafogható??

Előzmény: nikU (521833)
nikU Creative Commons License 3 napja 0 0 521833

Mamu.

Előzmény: kristi (521831)
tex66 Creative Commons License 3 napja 0 0 521832

Azt kell ,hogy mondjam , hogy akik ezek a fiukat vedik azoknak is igazuk van. Mert , latjak a tobbi csapat hasonlo koru sracait is. Ehez mernek. Es ,aki meg nem latja a kiugro tehetsegeke annak is. En azt mondom, nincs annyi jo fiatalunk , amenyit gondolunk . Viszont 1-2 becsulendo ertekunk azert van. Viszont, irtozatos melot kell meg magukba fektetni, mert a tehetseg magaban minden szakteruleten keves.

Előzmény: kristi (521831)
kristi Creative Commons License 3 napja -2 2 521831

Én úgy látom, hogy nálunk nincs számottevő tehetség sajnos! Mindenki csak ügyeske és mikor bizonyítani kéne sajnos súlytalanok! Talán Barkóczi és Girsik aki megüti a szintet!

Szojkának jót tett, hogy kölcsön volt adva benne látok hosszútávon elképzelést.

action_9 Creative Commons License 3 napja 0 1 521830

Ha a lobbi tevékenység számít egy futballcsapatnál, akkor ott nagyon nagy a baj. Akkor ott a szakmának továbbra is hűlt helye van.

Nálam az első lenne a sorban, ha a védelmet nekem kellene összeraknom.

Előzmény: demircella (521819)
action_9 Creative Commons License 3 napja -1 2 521829

Bocs, azt értem, h kevés, csak a kevés akkor tud realizálódni, ha látom a többet!

A helyzet mégis az, ha  legtöbb gólt Milán rúgta, (... azt is be kell rúgni, ő ne tudná...), a legtöbb érintés is nála van, a legnagyobb akarat (elmozgások mutatják!) is benne van meg, a legnagyobb figyelmet ő kapja az ellentől stb-stb.

Mivel 3 csatáros rendszerben toljuk mindig, így nálam szükséges tudni azt, h:

- ki az az 1 aki jobb nála,

- aztán kellene 2 "ügyesebbről" is beszélni, h a (támadó)sor utolsóját kritizálhassuk, noszogassuk jobb teljesítményre,

- nem beszélve a 3-ról, ami egyben padot jelentene Milunak.

Ha ezekre választ kapunk, akkor fordul elő az, h a házat nem a tetővel kezdjük építeni, hanem az alapoknál.

Előzmény: Hawkmoon269 (521813)
tex66 Creative Commons License 4 napja 0 0 521828

Ha, pozitiv vagyok akkor azt mondom oreges a vezetes vagy idejet mult. Ha, negativ : nem a feljutas a cel. Induljunk ki az elsobol. Itt a tel a felevi bizonyitvanyok kitiltesenek az ideje. Ezen atesve leporolni a terveket es atgondolni az odavezeto jarhato utat. Kikkel es hogyan. Ezt a fiatalozast , meg hogy beepitunk es ott vagyunk ,ahol lenni szeretnenk az utolso fordulo utan ,ezt ismerjuk. Ha, nem fejlesztunk ismet valaki taszit minket a 2. helyrol.  Mert , nem csak egy 20 golos csatar hianyzik , ha nem a gepezet , aki ezt 20 golos prospect-et aktivalja. Lehet , hogy van is , csak ez nem tortenik meg. 

Előzmény: Bolero65 (521827)
Bolero65 Creative Commons License 4 napja 0 1 521827

Jó megközelítés! Szerintem itt és a lelátón is többnyire mindenkinek az motoszkál a fejében már évek óta, hogy valójában mi a célja a Tulajdonosoknak, Vezetőknek, Szakmai stábnak, Játékosoknak? Az, hogy mi a célja a Szurkolóknak, nem kérdéses sosem. A "küzdés" szót a fentiek tükrében óvatosan merem még leírni is. Talán most (tavasszal) kell egy kicsit "küzdeni" a harmadik helyért is.

Előzmény: rage (521826)
rage Creative Commons License 4 napja 0 4 521826

Tök jó, hogy most hétvégén nem kell idegeskedni :-D

Egyébként nézegettem a statisztikát.

Négy mérkőzésen szerzett vezetést az ellenfél. Mind a négyet el is vesztettük. Nem hogy fordítani nem tudtunk, még csak egyenlíteni sem. Egy pillanatig sem

Ami azért a küzdőszellemet tekintve mutat némi hiányosságot....

Amikor vezetést szereztünk, akkor mindig meg is nyertük a meccseket, ami rendben van, csak az a baj, a mérkőzések zömén a vezetésünk birtokában a második félidők úgy zajlottak, hogy

a játékosaink pánikszerűen védekezve rúgták a labdát, amerre álltak, a nézők meg a "térdre-imára, oda sem merünk nézni" stílusban izgulhatták végig a meccseket.

Ezek így jelenleg nem egy magabiztosan feljutó, s akár a felsőbb osztályban megragadó csapat jellemzői.

tex66 Creative Commons License 5 napja 0 0 521825

Ha, kiemelkedo elobb vagy utobb , de utat tor maganak. Egy edzo es tulaj sem hulye ,hogy ne jatszason egy kiemelkedo jatekost. (ez persze egy velemeny)

Előzmény: nikU (521822)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!