Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Azt hallottam, hogy Karcagról is elküldték Hidivel egyetemben ( meg még talán a Nyíregyről kölcsönkapott Tarcsit is). Én karcagiként láttam elég sok meccset. Amikor Máté bekerült, nem váltotta meg a világot. Szinte csak alibizett. Azért hozták, hogy a rutinjával segítsen, de momentuma sem volt. Nem látszott rajta, hogy szeretné megmutatni, hogy mit tud, eltűnt a mezőnyben. Mind én, mind a klub többet várt tőle.
ACL ,MCL in szakadasok nagyon nehez tema. Minden eset mas (ahogy , szerencsetlenul jart sracaink elmeseltek) A visszaterest ,aki erolteti az soha nem jott jol ki belole. Ennek a komoly serulesnek 3 criteria van. 1. Szerencses helyreallito mutet. 2. Alapos es szakerto rehab. 3. Turelem es ido . Sajnos , senkit nem ismerek , aki utana minden szempontbol a regi lett volna. Altalaban ujra szakad , vagy az egeszseges lab szakad. De, leggyakoribb ,hogy a fejben marad ott a serules..
Ez nem jo indulat kerdese.Hosszu serüles után nehez visszaterni. Nehány pelda: Vida,Murka,Kleisz . egyik sem lett olyan mint elötte. Mamusits annyival van jobb helyzetben hogy fiatal.
Azokbol a nevtelelen Latin Amerikai sracokbol kell kiindulni ,akiket a Zete hozott. Jobbak ,mint a Fradi dedelgetett draga legiosai. Ezek melle a fiatalok melle kell merni , a mi sracainkat is. Mert , nem mindegy , hogy mekkora korbol kerul fel valaki , mint a Vasas utanpotlas legjobbja. 20000 fiatalbol vagy 4-500-bol. Ezt az utanpotlas kerdest mar reg az iskolakkal eggyutt kene csinalnunk.
Na ne már. Mamu meg a közepes teljesítmény? 233 meccs 207 gól úgy, hogy 21-szer csak kispados volt. Ez az eddigi statja.
Egyébként meg:
"Ha már a stábtagokat említetted – nyáron kinevezett vezetőedzőnkkel, Erős Gáborral beszéltél már?
Igen, szinte rögtön, az első napot követően, hogy elkezdte a munkát a Fáy utcában. Nagyon pozitív benyomást tett rám, mindent tudott rólam, sok mindenről egyeztettünk és nyomatékosította, hogy szüksége van rám, ő is nagyon várja, hogy visszatérjek."
Azért ne ferdítsünk. Nem rúgta le Hangya! Futás közben nehéz is lett volna. Előttem történt, már sokadjára írom le, nulla szándékosság volt a dologban! Elhiszem, hogy utálod Hangyát, de ne vádoljuk már olyasmivel amit nem követett el!
Én inkább az idekerülésekori teljesítményt venném figyelembe az összehasonlításnál, mert nem egy Neymar-Messi-Suarez csatársorról beszélünk... Persze, hogy jobb (egyelőre), mint Barkóczi, Molnár vagy Németh, persze rutinosabb is náluk...
Számomra, az a teljesítmény, amit ősszel elvégzett, az nagyon kevés. Ha Hidi Sanyi rúgná a 11-eseket, akkor neki lenne a legtöbb gólja házon belül, nem?
Hát, ez így hetven felett kb. 10 év aktív, plusz kb. 40 év többszáz kispályás meccset lejátszva isten tudja mennyi edzést, alsóbb osztályú mérkőzeést megtekintve, porc operáció után, / 9 hónap, game over az aktívnak/
meg kell, hogy értsem, ha elkerültem volna a figyelmemet.
Elnezest minden Magyar sport szakembertol , de ez az oriasi kilonbseg iitt es az Otthoni vilagban , hogy Otthon a tehetseget valahogy kioltjuk eloltjuk. Milan , iszonyuan tehetseges es ajnarozzuk. Majd , ha nincs gol jon 1 sarga es kimarad egy tizi jon maras. Egyik vegletett sem konnyu feldolgozni. Miert ? Mert Mert , nincs a csapatba meg 3 hasonlo. Es a szakrmberek is inkabb nyomast tesznek ra ,mint leszednek azt a hatarol. Ez a feszko is visszakoszonhet a lapjaiban. Hozzateszem nem ismerem szemelyessen , de zokszonelkul elfogadnam barmelyik csapatunkba:)👌Tuti ,ha megtalalja a fotmajat feljutunk .
Azt kell ,hogy mondjam , hogy akik ezek a fiukat vedik azoknak is igazuk van. Mert , latjak a tobbi csapat hasonlo koru sracait is. Ehez mernek. Es ,aki meg nem latja a kiugro tehetsegeke annak is. En azt mondom, nincs annyi jo fiatalunk , amenyit gondolunk . Viszont 1-2 becsulendo ertekunk azert van. Viszont, irtozatos melot kell meg magukba fektetni, mert a tehetseg magaban minden szakteruleten keves.
Én úgy látom, hogy nálunk nincs számottevő tehetség sajnos! Mindenki csak ügyeske és mikor bizonyítani kéne sajnos súlytalanok! Talán Barkóczi és Girsik aki megüti a szintet!
Szojkának jót tett, hogy kölcsön volt adva benne látok hosszútávon elképzelést.
Bocs, azt értem, h kevés, csak a kevés akkor tud realizálódni, ha látom a többet!
A helyzet mégis az, ha legtöbb gólt Milán rúgta, (... azt is be kell rúgni, ő ne tudná...), a legtöbb érintés is nála van, a legnagyobb akarat (elmozgások mutatják!) is benne van meg, a legnagyobb figyelmet ő kapja az ellentől stb-stb.
Mivel 3 csatáros rendszerben toljuk mindig, így nálam szükséges tudni azt, h:
- ki az az 1 aki jobb nála,
- aztán kellene 2 "ügyesebbről" is beszélni, h a (támadó)sor utolsóját kritizálhassuk, noszogassuk jobb teljesítményre,
- nem beszélve a 3-ról, ami egyben padot jelentene Milunak.
Ha ezekre választ kapunk, akkor fordul elő az, h a házat nem a tetővel kezdjük építeni, hanem az alapoknál.
Ha, pozitiv vagyok akkor azt mondom oreges a vezetes vagy idejet mult. Ha, negativ : nem a feljutas a cel. Induljunk ki az elsobol. Itt a tel a felevi bizonyitvanyok kitiltesenek az ideje. Ezen atesve leporolni a terveket es atgondolni az odavezeto jarhato utat. Kikkel es hogyan. Ezt a fiatalozast , meg hogy beepitunk es ott vagyunk ,ahol lenni szeretnenk az utolso fordulo utan ,ezt ismerjuk. Ha, nem fejlesztunk ismet valaki taszit minket a 2. helyrol. Mert , nem csak egy 20 golos csatar hianyzik , ha nem a gepezet , aki ezt 20 golos prospect-et aktivalja. Lehet , hogy van is , csak ez nem tortenik meg.
Jó megközelítés! Szerintem itt és a lelátón is többnyire mindenkinek az motoszkál a fejében már évek óta, hogy valójában mi a célja a Tulajdonosoknak, Vezetőknek, Szakmai stábnak, Játékosoknak? Az, hogy mi a célja a Szurkolóknak, nem kérdéses sosem. A "küzdés" szót a fentiek tükrében óvatosan merem még leírni is. Talán most (tavasszal) kell egy kicsit "küzdeni" a harmadik helyért is.
Tök jó, hogy most hétvégén nem kell idegeskedni :-D
Egyébként nézegettem a statisztikát.
Négy mérkőzésen szerzett vezetést az ellenfél. Mind a négyet el is vesztettük. Nem hogy fordítani nem tudtunk, még csak egyenlíteni sem. Egy pillanatig sem
Ami azért a küzdőszellemet tekintve mutat némi hiányosságot....
Amikor vezetést szereztünk, akkor mindig meg is nyertük a meccseket, ami rendben van, csak az a baj, a mérkőzések zömén a vezetésünk birtokában a második félidők úgy zajlottak, hogy
a játékosaink pánikszerűen védekezve rúgták a labdát, amerre álltak, a nézők meg a "térdre-imára, oda sem merünk nézni" stílusban izgulhatták végig a meccseket.
Ezek így jelenleg nem egy magabiztosan feljutó, s akár a felsőbb osztályban megragadó csapat jellemzői.
Ha, kiemelkedo elobb vagy utobb , de utat tor maganak. Egy edzo es tulaj sem hulye ,hogy ne jatszason egy kiemelkedo jatekost. (ez persze egy velemeny)