Keresés

Részletes keresés

deme65 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 495695
eisenics Creative Commons License 2 órája 0 0 495694

Ott leszek mindket meccsen.

Hajra VASAS!

Előzmény: taka63 (495691)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 4 órája 0 0 495693

Igen.

A váratlan és jól kivitelezett egyéni megoldásokra képes labdarúgókra minden csapatnak szüksége van. A közönségnek, a szurkolóknak is.

Az ilyen megoldásokra képes játékosokat (ha fiatalok: felépíteni) szerepeltetni kell!

.......

Bakti kapcsán: eltökéltebbé, akaratosabbá kell válni! 

(FRIEDRICH NIETZSCHE ÉS AZ AKARAT FILOZÓFIAI TIPOLÓGIÁJA)

Előzmény: action_9 (495686)
tex66 Creative Commons License 5 órája 0 0 495692

Szegeny..

Előzmény: Goldfinger bullet (495689)
taka63 Creative Commons License 6 órája 0 1 495691

Szórol-szóra igaz!

Vasárnap de. jössz?

Előzmény: eisenics (495690)
eisenics Creative Commons License 7 órája 0 5 495690

Szeretnék még egy érvet felhozni Sztojka Dominik mellett!

A borzalmas kezdő-középpályánk, arra kényszerítette H.M.Sanyit, hogy többet vállaljon a szokottnál, mert -alapvetően - ő is egy alibi passzoló, sokat hibázó focista. Ennek, Dominik beállásáig nem sok eredménye volt, onnantól azonban védve volt a háta és hirtelen lett a csapatban valaki, aki tudja mikor, mi a játék. Megmaradt a lendülete, többször szerelt fent is, gólja is egy ilyen szituáció után született.

Egy Dominik típusú futballista nemcsak arra kell a pályán amit a labdával csinál, hanem a - fejben, tehát focitudásban - gyengébb társak válláról leveszi a játék szervezésének terhét, lehet látni, ahogy sokszor mutatja, mi a következő passz, ahogy ezt a Szoboszlai is csinálja a mindenkori csapatában és a válogatottban.

Az öltözőben megvan mindenkinek a "helye" a csapatban, a játékosok pontosan tudják mi az erősorrend, függetlenül attól, hogy az edző kinek szavaz bizalmat. Egy edző, aki nem tudja ki az , akivel a pályán - mentálisan - erősödik a csapat, na azt úgy hívják, hogy "pancser, vagy mindenkori VASAS edző"!

Hajrá VASAS!

Goldfinger bullet Creative Commons License 7 órája 0 0 495689

Dombó végül a Zetében kötött ki.

demircella Creative Commons License 8 órája -1 1 495688

Rossz a felfogás. Mi az, hogy csak a középpályára gondolsz.

Az összeállítás úgy kezdődik, hogy Szivacski +10.

Tessék figyelmesebben hozzászólni.

Sb.:))

Előzmény: PePa VASAS (495687)
PePa VASAS Creative Commons License 9 órája -1 3 495687

Jó lenne egy 

Berecz, Sztojka, Urblik, Vida

középpályás sor, csak hát ez nem kívánságműsor... 

Előzmény: action_9 (495686)
action_9 Creative Commons License 12 órája 0 2 495686

Ha meglátja!

Általában annyira a labdára koncentrál, h nem fogja észrevenni a lehetőséget. Szeme a zsugán szinte végig. Posztja hiába olyan ami megkövetelné, h lássa.

Valljuk be, egy 9-esnek kellene...

Már nem emlékszem, h az ősszel betettem-e azt a képet - vagy csak akartam, de nem engedte a Firefox betölteni - amelyiken látszik amit Sztojka ilyen helyzetben csinál. Mikor ment segíteni a társnak - a labda és a jobboldal felé - mielőtt a mozgását elindított már nézte mi van mögötte és a  balon! Ezt megtette még egyszer, akkor is amikor még csak gurult a labda felé.

A szituáció úgy fejeződött be, h Sztojka egy érintésből kirakta balra Deutschnak, szinte maga mögé! Akire így nem is figyeltek, mert nem gondolták, h Sztojka ezt megcsinálja, meg tudja csinálni! Laci pedig  begyalogolhatott az alapvonalig a zsugával. Hogy mi lesz az akcióval utána, az már nem Domi gondja, ő megtette amit kell, a többi Lacin múlt.

Sztojka megcsinálta a legváratlanabb megoldást.

Ezért védtem mindig Bereczet, mert még ő képes ilyenekre. (meg Pátkai, Vida) Nincs olyan opció, h rakjunk oda valakit aki szintén "úszó" (középpályás pl. Hidi), de hozzájuk képest csak jó indulattal. Aki ilyeneket tud, annak csak az lehet a cseréje, aki szintén tudja hasonlókat. (Berecz ezért volt érinthetetlen)

Szal vannak úszikálók (focikázgatók) meg az úszók, nem egy ligában játszanak.

Előzmény: rage (495685)
rage Creative Commons License 16 órája 0 0 495685

Azért Somának is látnia kell a pályán, az nem ügyesség kérdése, ha önző

Legalább próbálja meg lepasszolni., max nem sikerül

Egyszer Radó is megpróbálta lepasszolni Baktinak, de valahogy olyan ügyesen rúgta meg a labdát, hogy 5 perc alatt gurult el hozzá, s nem is elé, inkább mellé

Le kellett lassítson, oda is ért mindenki

Előzmény: action_9 (495684)
action_9 Creative Commons License 16 órája 0 0 495684

Igen.

De azon a szemüvegen keresztül mérem, h tudok különbséget tenni képességek közt. Milán képességeit, e téren(!)  Somával szembeni "fölényét", maximálisan elismerem. Pont ezért vagyok rá bosszús. Somától az ilyeneket nem várom el, mert ő örül ha a labdát le tudja kezelni, nemhogy még jó helyre passzolja. (vannak még ilyenek)

Ezt nem tudtam pl. néhány kollégával korábban megértetni. Úszó Eric Moussambani is, meg Milák Kristóf is, de még sem ugyanaz a kettő.

Előzmény: rage (495668)
lepete Creative Commons License 26 órája 0 0 495683

OK

Előzmény: kiskun968 (495681)
deme65 Creative Commons License 27 órája 0 0 495682

És Hidi M. sem adott le egy labdát , igaz az már 2-0-nál volt.

Előzmény: rage (495668)
kiskun968 Creative Commons License 27 órája 0 0 495681

NB3-ra szólt a kérdés.

Előzmény: lepete (495675)
nikU Creative Commons License 28 órája 0 0 495680

Szerintem, ez a helyes magatartás!

Csak a Vasas, mndōrōkké... 

Előzmény: sziszi-48 (495679)
sziszi-48 Creative Commons License 28 órája 0 1 495679

Valahogyan engem a külföldi csapatok nem nagyon érdekelnek, nem szoktam nézni a meccseiket.

Mint ahogyan nem nagyon nézem a "magyar külföldieket" sem. Legfeljebb, ha nagyon unatkozok és az ellenfél inkább magyar?

A Vasason kívül nem nagyon köt le semelyik sem.

Az ETO-t is csak azért néztem, mert riválisunk, kíváncsi voltam rájuk, hogy legyen összehasonlítási alapom a Vasashoz.

Előzmény: Hawkmoon269 (495678)
Hawkmoon269 Creative Commons License 30 órája 0 0 495678

...szerintem rajtad kívül mindenki más az Atletico-Real meccset nézte, hirtelen azt hittem, hogy arról írsz... :)

Előzmény: sziszi-48 (495677)
sziszi-48 Creative Commons License 1 napja -3 0 495677

Tegnap este a Győr- Haladás meccset öröm volt nézni.

Volt jó játék, hajtás és sok fiatal, akik a tudásuk alapján helyet követelnek és meg is kapják, pedig ott is vannak "nevek"

Ennyit számít ha van bátor külföldi edző és nem egy majrés, rutintalan magyar? A Győr edzőjén lepődtem meg, az is elég fiatal még.

Előzmény: Goldfinger bullet (495639)
lepete Creative Commons License 1 napja 0 1 495676

Ezt mondtam kint én is. Szilágyira csukott szemmel cserélném.

Előzmény: action_9 (495663)
lepete Creative Commons License 1 napja 0 0 495675

Tegnap is kint volt. Jár.

Előzmény: Goldfinger bullet (495673)
deme65 Creative Commons License 1 napja 0 0 495674

Ki van zárva. Tegnap is kaphattunk volna a semmiből gólt,a második félidő elején 2 percenkét a 16-osunkon tördelték el a labdát. És kik ellen.Nem lesz mindig ilyen.

Előzmény: Goldfinger bullet (495616)
Goldfinger bullet Creative Commons License 1 napja 0 0 495673

Azt hittem,hogy kijár.

Köszi.

Előzmény: taka63 (495672)
taka63 Creative Commons License 1 napja 0 0 495672

Nem igazán. Talán egyszer láttam....

Előzmény: Goldfinger bullet (495664)
nikU Creative Commons License 1 napja 0 1 495671

Edzésen kérdeztük Vancsát, hogy a tehetséges srác miért nem nálunk van?

Azt válaszolta, hogy amikorra kell, itt lesz. 

Ezt a jōvőképet elfújták bizonyos sajnálatos események. 

Előzmény: Hawkmoon269 (495651)
tib-bit Creative Commons License 1 napja 0 1 495670

Most maximálisan egyetértek álláspontoddal!

Előzmény: action_9 (495658)
Maldone Creative Commons License 1 napja -1 3 495669

Jó dolog a szépet, logikusat feltételezni. De mit kezdesz a veled szembe jövő tényekkel?

Te most megpróbálod az ennyire nem lehet hülye, a miért lenne ellensége a pénzének, a sikeres üzletember ilyet nem tenne cimkékkel magyarázni a számlálhatatlan szakmaiatlan, logikátlan sőt tovább megyek, emberietlen döntését (mondjuk ez utóbbi akár a sikeres üzletember egyik tulajdonsága is lehet sajnos). Az évek óta tartó kilátástalan nihillt. 

Lásd amit nézel! Ne abból következtess, hogy miért égetné a pénzét? Ezt most engedd el. Jogos és logikus kérdés, de ez nem hitelesíti a döntéseit. 

Magyarázd meg Balajtit. Pátkait. Ilyinbort. Szivacskit. Puskást. Kleiszt. Melyik miért, másik miért nem? Aztán a stáb nélkül beugró, testidegen Kondás szerződtetését, majd a kirúgása történetetét (nálunk nem lehet edzőt buktatni, aztán elküldöm). Majd most Desitset.

Azt írod, lehet hogy Nagy sokat hibázik, meg nem ért hozzá, de nem bolond.

Hát kösz. Nem épp elég, ha sokat hibázik, meg nem ért hozzá?

Hogy miért csinálja az spec. engem már rég nem foglalkoztat. Csak az, hogy meddig?

Előzmény: Hawkmoon269 (495642)
rage Creative Commons License 1 napja 0 0 495668

"Milán. Két ziccert baszott el az önzősége miatt. "

A másodiknál már kissé zúgolódott is a tömeg

Az első félidőben Somának is volt egy akciója, ahol nyugodtan passzolhatott volna. Így abból sem lett végül helyzet.

Előzmény: action_9 (495658)
demircella Creative Commons License 1 napja 0 0 495667

Igen. 

Csak arról még nincs beharangozó. Az olvtárs kérdéseire vannak benne válaszok. Csak telefonról nincs kedvem sokat pötyögni. Sb.))

Előzmény: kiskun968 (495662)
Goldfinger bullet Creative Commons License 1 napja 0 0 495666

Biztosan ott leszek vasárnap.

Előzmény: taka63 (495661)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!