Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Off. Probalj meg egy csontkovacsot. A sok ulestol picit elmozdultak a csigojaid. De, egy kis gyogyviz is jotekony hatasu lehet. Viszont, feltehetsz egy vastag ovet ,amit a butorcipelok hasznalnak akar allandora is. Ezt faslival is potolhatod. Jobbulast kivanok .
Basszus! Felemelő történet - sajnos, eddig nem volt ismert számomra. Esküszöm, jobban érzem magamat a bőrömben. Bevinném a cikket az öltözőbe, és motivációs céllal kiragasztanám. Csak rajtuk múlik, hogyan fog emlékezni rájuk a sporttörténelem, hagynak-e nyomot maguk után vagy sem.
...ja, így mindjárt más, én is voltam a Liverpoolnál úgy 6-8 éve, láttam a Liverpool-Tottenham mérkőzést, amit 3-2 nyert meg a Liverpool, Balotelli az első gólját rúgta a Liverpoolban...
Komolyra fordítva, azt hiszem ebben a cserében benne volt az egész magyar labdarúgás!! Hétről, hétre látjuk, hogy 35-36 éves játékosok mit művelnek nemzetközi szinten, milyen formában vannak, erre behoznak egy kövér játékost, akit szerintem még én is lesprintelnék!
A vasárnapi meccset egészen nyugodtan néztem, mert egy rendkívül gyenge Csákvár ellen játszott egy gyenge Vasas...
Hihetetlen, hogy Pintér még mindig keresi a csapatát, minden meccsen más felállásban próbálkozunk, most Pávkovics volt a belső hátvéd, de szerencsére nem volt támadójátéka a Csákvárnak, de egy közepes erőcsatár szerintem úgy fejelné le vagy menne el Pávkovics mellett, mintha ott sem lenne...
Hidi Sanyi hozta, azt, amit tud, ami előre játékban konvergál a nullához, de a védekezésben jobb, mint Cseke.
Doktorics teljesen formán kívül van sajnos...
Tóth Milánnak valaki szólhatna, hogy ne próbáljon cselezni, mert azt nem tud, ha egyszerűbben játszana, akkor sokkal hatékonyabb lehetne a támadójátékunk és megint összeszedte a szokásos sárgáját, ami egyszerűen nevetséges.
Rácz szerepetetése teljesen talány, ahogy Szánthóé is, bár most a sokadik használhatatlan meccse után ő szerezte a labdát, majd ő fejezte be góllal egy szép támadás után, de ne felejtsük el, hogy egy tiszta ziccert ő is kihagyott, ahogy a szabadrúgás sem az erőssége, mégis ő végzi el...
Nem tudom, csak az eredménynek lehet örülni, de játékunk megint nem volt túl acélos, de ennyi is elég volt.
A legjobb jelenet mégis a Csákváré volt, amikor a 84.percben behozták a 17-es dundi játékost, egyszerűen nem is hittem el, hogy nb2-ben ilyen előfordulhat manapság! Szerintem még Bácsi Sanyit is überelte a srác. Azt hittem, csak kezdőrúgást lehet vásárolni, de a Csákvárnál ezek szerint pályára lépést is lehet venni :)
Ritkán írok játékosokról véleményt, csak, akkor, amikor már az inger küszöböm eléri.
Milán rendkívül jó technikai adottságokkal rendelkezik. Ezt mindenki világosan látja, ezért mérkőzéseken, aki arra jár az ellenfél belerúg egyet. Szegény, így nem csodálom elgurul a gyógyszere. Tetézi a bajt, a bírók hagyják! Pintér van annyira fineszes tudna segíteni, miként fordíthatja javunkra.
Nem tudod, mennyit keresnek a kazincbarcikai játékosok. Mint ahogy azt sem, hogy a Vasasnál mekkorák a bérek. Sejtéseid lehetnek, mivel pontos számokat soha nem közölt senki. Valószínűleg a fővárosban több a pénz, de hogy töredék lenne vidéken, csak tipp.
Nem szabad abba a hibába esnünk, hogy a mi csapatunk játékosai alapján próbáljuk kitalálni más csapatok játékosainak motivációját.
A mi keretünkkel az a legnagyobb baj, hogy itt nagyon sokan az életkorukhoz és/vagy a tudásukhoz képest a lehető legjobb helyen vannak.
Ellentétben például Barcikával, ahol a játékosok a töredékét keresik, mint a mieink. Ha ott van olyan, aki biztos abban, hogy feljutás esetén nem fog beférni az első osztályhoz szükséges keretbe, attól még van motivációja, hiszen egy feljutást kiharcoló csapat tagjaként számíthat jobb feltételű nb2-es szerződésre, mint a mostani.
Ellenben nálunk a hasonló cipőben járók inkább csak visszaléphetnek a karrierjükben. Gondolom, hasonlóan hozzám, sokunknak nincs bizonyítéka feljutást elszabotáló játékos(ok)ról, de én ezt sokkal inkább elképzelhetőnek tartom, mint Barcikán vagy Mislenyben.
Ne feledkezz meg a velunk eggyutt 42.pontos Kozarmisleny-rol sem. Viszont egy kozos botlas a Lorincet is feljuto helyzetbe hozhatna. Aki, innentol botlik az nem almodozhat mar tovabb.