Keresés

Részletes keresés

PagoX1 Creative Commons License 1 órája 0 3 522112

Igen! Antonius meg egy igazi tökös magyar csávó volt, aki megkufircolta Kleopátrát is. Az a brit fűzfapoéta, a Seggszpír meg is írta.

Előzmény: tex66 (522110)
tex66 Creative Commons License 1 órája -2 0 522111

Lattam par felvetelt a Torok satortaborbol. Ismet elkezdtuk a jatekosok lassitasat es neheziteset. Erdekes lenne egyszer egy Latin (Brazil) eronleti edzot is kiprobalni. Ok nem gyujtenek be , az ideny 5.-hatodik fordulojara gyogyulo, kissebb nagyobb tuleroltetesbol adodo teli seruleseket. Rengeteg a labujhegyen vegzett gyakorlat , ami a Brazil martial art tradiciobol gyokerezik. Robbanekonysag ,ruganyossag , konnyed ero . Mi meg 3 kort futottunk , sot van a 10 km-es savasito futas , amit mar komoly edzok nem is mernek. Mind 1, bizzunk az eros ellenfelekben , ahol jol osszeall majd a vedojatekunk, a 11 emberrel vedekezo ellenfeleinkre gondolva..

tex66 Creative Commons License 2 órája -2 0 522110

Hat, kerem szepen az Antal az egy osi Magyar varos volt ,  Torokul Antal-ya ! Szabad forditasban az Antal-ja?! Csak , a torok nem hasznal pontos J -t. A rengeteg kozos szavunk is bizonyitja , hogy mi gyakorlatilag hazajarunk oda edzotaborozni. :)

demircella Creative Commons License 6 órája 0 0 522109

Még azt is elintézték, hogy a Sun Express repülőgépe piros-kékre legyen festve, erre te meg jössz itt a helyes kiejtéssel…

Te ántáliában voltál, ők meg antáliába mentek. Az is ott van. Két faluval odébb a tengerparton.
Hajrá, Ángyálföld!

Sb:))

Előzmény: Trooper__ (522107)
Bolero65 Creative Commons License 7 órája 0 0 522108

Én a következő részben inkább szenvedélyes focit szeretnék. A büfében bundáskenyér helyett valami vér jellegű italt rendelnék.

Előzmény: Trooper__ (522107)
Trooper__ Creative Commons License 7 órája 0 2 522107

Mi a faxom az az 'antália'?

Hogy lesz a 3 ugyanolyan magánhangzóból 2x 'a', 1x 'á'? És az 'y'-ból 'i'?

Rövid török nyelvlecke mindenkinek:

Helyesen, fonetikusan 'ántáljá'.

Ahogy a 'szomszéd város' sem valaminek az alanya, állítmánya,  tárgya,  hanem Alanya='álánjá'

Évek óta oda járnak, stábostól, mindenestől, illene már tudni legalább a városok nevét.

Következő részben jön majd a 'gündogán', 'erdogán', és a többi veszélyes magánhangzós szavak kiejtése. ;)

Előzmény: taka63 (522104)
tex66 Creative Commons License 19 órája -1 0 522106

:) 

Előzmény: PagoX1 (522105)
PagoX1 Creative Commons License 19 órája -1 1 522105

Megérkeztünk Belekbe,

Ment is a finom kebab a belekbe!

Bocs! :)

Előzmény: taka63 (522104)
taka63 Creative Commons License 19 órája 0 1 522104
tex66 Creative Commons License 22 órája -1 0 522103

Nem gondoltam komolyan , csak pelda:) Nem tudom , hogy a "meleg testfedo" ruha nelkul 50 %-ban sajat sraccal mikent lehet feljutni. En azon kevesekkoze  tartozom , aki szerint a feljutashoz a penztarcahoz kell nyulni. Ezt tette a Gyor es most a Honved is. Az elso hely szerintem nagyon nehez. A masodik hely kb 3 csapatnak rajtunk kivul nem alcohol gozos alom kategoria. Nekunk eleg 2 kulcsjatekos kiesese a nem Kubalas kotodesu 50% -bol. Akkor , nem ismet johet a 3.hely. 

Előzmény: VASAS.JOCÓ (522102)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 22 órája 0 1 522102

Miután telünk hideg, jó meleg télikabátra szükség van - legyen akár Illovszky felirat rajta. 

A Vasasnak azonban jelenleg elegendő lenne egy idei feljutás is...

Ehhez viszont nem nagykabátra, bundára, hanem jól irányított, erős csapatra volna szükségünk!

tex66 Creative Commons License 23 órája -1 0 522101

Skunk venne Kiss ,Meszoly ,Varadi Farkas retro jersey t. De, en azt akartam evvel mondani , hogy most nincs egy Fecze ,Bala ,Keno ,Moha sem ,akik cseleznek ,golt lonek lehet nekik szurkolni es szorakoztatnak. Ez a mai csapat nem eladhato nezo szemmel. Szurkolunk olyan dolgokert, jo beadas ,jo pasz ,3x elore passz , tavoli loves ek.  Hogy ,egyaltalan jol vegre legyenek hajtva. En latom ,a fiatalitasi szandekot , csak nem latom a szorakoztatast showt sporterteket. Amikor, az az erzesed , hogy ezt te is megtudnad csinalni az nem eleg. Ha, latsz ollozast, finom boka mozdulatokat, bator emeleseket gyonyoruen vegrehajtott kapasloveseket ezekre lehet csettinteni.  Fecze ota nincs "sztar" a csapatban. Es ez nincs jol.

Előzmény: LV- NEV (522100)
LV- NEV Creative Commons License 23 órája 0 2 522100

Teljesen halott otlet. 

Amit emlitesz azt ugy hivjak merchandising , vagy reklamajandek magyarosabban  a Vasas jelenlegi helyzeteben nem fog mukodni. 

Ugyis mondhatnam kis tulzassal, hogy  egy darabot sem lehet eladni semmibol.

Ha valaki nagyon akar csinal maganak otthon sajat gyartasu mezt es egyebeket. Ma mar ez semmiseg. 

Na ennyit errol. 

Előzmény: tex66 (522099)
tex66 Creative Commons License 26 órája -2 1 522099

Tenyleg tavol vagyok az orok ellenzeki viselkedestol , de a foci egy entertainment.  Az eggyik legnagyobb reklamhordozo a nepszerusege miatt ,amit a SZORAKOZTATASAVAL szerez meg. Ezt a mai VASAS vezetok elfelejtettek. Ha, most a mez eladasokat neznenk (ha lenne:) szerintem a csaladon kivul senki nem venne egy "Milan" vagy egy "Uram" mezt. Mondjuk en poenbol. De, ha lenne Kiss Laci retro mez . Vagy Illovszky feliraru teli jacket.  Azok hamar elkelnenek. Miert , mert ok szorakoztattak es oromet okoztak ,megtoltottek az ures szeksorokat ! Ezert kell Nevet igazolni ,aki eladja ed csinalja a show-t. Minimum 1et vagy kettot.

deme65 Creative Commons License 28 órája 0 0 522098

Valószinüleg ,később sem fogunk.Talán egy alkalmi igazolás jöhet szóba.

Előzmény: vilni2347 (522097)
vilni2347 Creative Commons License 29 órája 0 0 522097

ma sem igazoltunk senkit?

nikU Creative Commons License 1 napja 0 0 522096

Bánfalvi Gergő az NB III-as csapat stabil kezdő kapusa volt.

Ha jól emlékszem, megfordult az első csapat keretében is.

Előzmény: VASAS.JOCÓ (522090)
tex66 Creative Commons License 1 napja -1 0 522095

Hogy , a sok fiatal kepes lessz e egy korai hatranybol felalni?! Vagy , adott esetben lassitani egy felduzelt ,felulkerekedett ellenfelet ,a jatekot megtorni ,stb. Ismerjuk a csiko csapatok lenduletet es a torvenyszeru ketarcusagat is. A fociban automatizmusok vannak.  Mint , nem ment fejjel kozepre a vedo , vagy a kapus nem uti kozepre.. A masik , a feljutas kerdeskore. Gratulalunk nekik es a fel kezdot kicsereljuk nb1-es szintu uj igazolasokkal. En csak ezektol tartok , amivel szamolnunk illik.

Előzmény: deme65 (522094)
deme65 Creative Commons License 1 napja -1 2 522094

Számunkra ez teljesen, indiferens.Céljainkat ezzel a kerettel is böven el tudjuk érni.

Előzmény: tex66 (522093)
tex66 Creative Commons License 1 napja -1 0 522093

Most olvasom , hogy Botka akar Olaszorszagban is folytathatja , vagy ellenunk Honved mezben.. 

sziszi-48 Creative Commons License 1 napja 0 0 522092

Bánfalvi Gergő a kapus. Visszahozták Kazincbarcikáról, megállapodtak a kölcsönszerződés megszüntetésében. 

A honlapon és a Facebookon is írtak róla. 

spati Creative Commons License 1 napja 0 0 522091

szerintem Bánfalvi Gergő

Nyáron érkezett kölcsönbe Kazincbarcikára, egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a hálóőr.

VASAS.JOCÓ Creative Commons License 1 napja 0 1 522090

Elnézést a dilettáns kérdésért, de érdekel a válasz: kit tisztelhetünk Dinó személyében?

Előzmény: sziszi-48 (522088)
tex66 Creative Commons License 1 napja -1 0 522089

Lattam. Remek hir!

Előzmény: sziszi-48 (522088)
sziszi-48 Creative Commons License 2 napja 0 0 522088

Dinót is visszahozták és megy Belekbe a csapattal.

Sajnos az őszi szezon elveszett számára.

Előzmény: tex66 (522087)
tex66 Creative Commons License 2 napja -1 0 522087

A keret fele akademiahoz kotheto jatekos. Ezt olvastam ma Eros Gabortol. Nem velemenyeznem , az ideny befejeztevel meglatjuk, hogy ez borut vagy derut jelentett e a gyakorlatban.

Előzmény: Anzixx (522086)
Anzixx Creative Commons License 2 napja -1 1 522086

A szakmai stábnál Nagy Miklósra gondoltam.

Szerintem itt senki másnak nincs döntési joga semmiben, legfeljebb a bólogatásban.

Amikor a szakmai stáb döntéséről beszél, akkor mindig saját magát kell érteni alatta. (Persze, az idő meg az eredményesség igazolja, hogy senki másban nem lehetett megbízni.) 

Az hogy milyen játékosokat mennyi ideig tartott itt, tart itt, meg a csapatban, szerintem őt minősíti. (Pl. ezt a Bobált akit ő igazolt le, ezt is elzavarták már azóta a kispesttől is, meg legfrissebben fehérvárról is.) 

A "szerencsétlen" Szivacski végig sz.r volt, de rekord ideig itt nyomta, és még mindig itt lenne kezdő, ha jobban ért a szekrényszereléshez, azért hoztam fel, mert ez a Bodnár vagy ki az ő posztján játszott, de ide ő sem kellett.. 

A végén kicsit elvesztettem a fonalat, csak sejtem, hogy Szanyóra, vagy Domonyaira gondoltál, akik itt tartották nevezettet? Ezek kirúgását nem sajnálom, nem ezt rovom fel bicepsznek, hanem azt, hogy azóta halmozza a tisztségeket meg a kompetenciákat, egy személyes játékszere lett a szakma meg a cash flow is. 

Ehhez nem tudok tapsolni, vagy hinni az eredményességében. 

Előzmény: PagoX1 (522073)
tex66 Creative Commons License 2 napja -2 0 522085

Egyszer volt alkalmam a palyaszelen szemelyessen beszelgetni egy Argentin vilagbajnokkal Diego csapatarsaval. Alameda-val. Ove volt a liga es mellesleg a sajat csapata ellen jatszottunk felkeszulesi merkozest. Nem ma ,a covid elott tortent. Kerdeztem , hogy itt ez 40! jatekosa (5-nek volt 1000 dollar fizetese) ,hogy donti el a csomo hasonlo kepessegu sracbol ,hogy ki marad. 1 a rokona es 3 fiu a temlombol . 3-4 lejatszo az MLS csapatombol. - a tobbi az edzom(!)-tol fugg , hogy akar , mikent tervez gyozni ! Elosszor , viccesnek tartottam .. Aztan , mondta ,ha nincs eleg tehetseg a kozeppalyara , akkor 3-4 magass jol fejelot tartanak meg. Ha, az edzo szuk teruleten feltolt jatekot kepzel el ,akkor olyan lessz a keret. Szoval , ebbol amit magamenak tettem , az a kerdes : Hogy , mikent fog gyozni a csapat ?! Es tenyleg. Ha, ezt a kerdest feltennem Nagy Mikonek vajon , mit valaszolna?!..

tex66 Creative Commons License 2 napja -1 0 522084

O ra. 

Előzmény: PagoX1 (522083)
PagoX1 Creative Commons License 2 napja 0 0 522083

Melyik Nagy Zoárdra gondoltok? Mert akit én találtam, őt már idény elején 2029-ig leigazolta a Puskás a Csákvártól. Most pedig kölcsön akarják adni: https://nb1.hu/hir/nagy-zoard-puskas-dvtk-atigazolas/

Előzmény: kristi (522081)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!