Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Én nem szeretem a konteókat, de...sok minden van itt.
Titeket Révész nem igazán szeret, Pinyővel ment a szájkarate mindkét Várda - Vasas meccs előtt, után, bíróról, egyebekről.
Aztán, mikor a Várda korábban edzőt keresett Pinyővel is tárgyalt Révész, Pinyő többször ott ült a VIP-ben, de nem tudtak megegyezni.
Aztán, Erős Gabi egy kisvárdai ikon, csomót játszott ott, volt ott évekig edző, pályaedző, igazából jóban vannak Révésszel, kb. úgy jött el onnan "Gabi tanulj, legyél edző máshol NB2-ben, egy nap majd visszajössz".
Ráadasul a Várdának, ha a Barcikát viszi fel magával, szinte biztosan csak egy csapatot kell majd megelőznie a bennmaradáshoz mert a Barcika aligha tud bennmaradni.
Aztán, a Kövesdnek elemi gazdasági érdeke hogy ott játsszon NBI-ben a Barcika, a pályabérlet miatt. Diósgyőrben is játszhatna, de nincsenek jóban, én úgy tudom eleve valami horribilis összeget mondott nekik a Diósgyőr előzetes érdeklődésre, csak hogy ne oda jöjjenek.
Viszont, a kövesdi pálya jelenleg nem teljesen alkalmas NBI-re, kellene költeni rá amit nem tudom ki fog kifizetni.
Aztán, utolsó forduló Vasas - Honvéd. Verhetitek simán akár, de ők leadni nem fogják, ősellenség nektek, menni fognak mint a bolond, hiába nincs nekik tét. Főleg Feczkót ismerve mert pont ismerem személyesen is, tüzelni fogja őket.
A fentiek mind a felé billentik inkább a dolgot, hogy Barcika jut fel.
De: igazából nem adottak a feltételek, pénz nincs ott, problémás, hogy hol fognak játszani, igazolni gyakorlatilag nem fognak tudni NBI-es szintű játékosokat, szinte biztos kiesés ha feljutnak.
Ha megnézzük, a Vasas "való" NBI-be inkább. Mist tegyük félre a dilettáns vezetőséget nálatok, meg amit évek óta ott művelnek, de a feltételek adottak, van pénz is.
A feltételek nem adottak Barcikán NBI-hez, de ettől feljuthat hacsak nem szólnak nekik fentről, hogy ne.
Nagyon érdekes lesz az a Kisvárda - Barcika, tényleg kíváncsi vagyok hogy állnak majd fel, hogy mennek bele Révészék, megőrzi-e a fair play-t Révész vagy nem. Szerintem ő maga is gondolkozik rajta, állítom, hogy mit csináljanak.
Most értem haza a Fáyból. Az U17 2:1-re nyert, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül bajnok lett a kiemelt csoportban! Gratulálok a srácoknak. Részletek az FC facebookján.
Az U19 kikapott 2:0-ra a 8 ukránnal (!!!) felálló Kisvárdától. Az adatbankban fordítva van fenn az eredmény…
Miért is akarná a Várda a Vasast magával vinni az NB.I-be ? Révész egy profin gondolkodó vezető tudja, hogy nekik sokkal jobb a Barcikával játszani az NB.I-ben Kövesden mint a Vasassal Bp-en. Tipikusan az "X" mindkét csapatnak jó meccs lesz.
A Barcika-Kövesd már más. A Kövesdnek jobb ha a Vasas jut fel, de ott van az a pályapénz amit a Barcika fizet hogy ott játszhassanak. Ha nagyon hajtanak a Barcika ellen akkor nincs üzlet hiszen pl. játszhatnánk a Diósgyőri pályán is.
Még mindig nem tartom igazságosnak azt, hogy nem 1 napon, nem egy időben játszik a Vasas és a Kazincbarcika. Ilyenkor azért bele lehet nyúlni, volt rá példa.
Nem gondolnám, hogy a Kisvárda nyerni akarna, a döntetlent reálisnak tartom, de mivel a Mezőkövesd úgyis lefekszik a Barcikának, így már mindegy lesz...
Ettől függetlenül ez is milyen már, hogy egy ilyen helyzetben a Mezőkövesd-Barcika meccs hétfőn lesz!!
Bicepsz még így is jól kijöhet az egészből: a szurkolók foglalkoznak a kispestiekkel, ahelyett, hogy őt szidnák. Amúgy lehet, hogy az utóbbi három év "szarakispestezése" helyett a "Nagy Miklós takarodj" célszerűbb lett volna.
Most fog eldőlni, ha nem jutunk fel, hogy valójában mit is akar Csányi a Vasas futballal. Cél a régi dicsfény visszahozatala, büszke szurkolók tömegei, vagy valami egészen más - üzleti - érdek van a háttérben, és az előbbiek csak sokadlagos szempontok.
Évről évre mást kommunikál a klub vezetés, mint amit csinál. Ennek ez az "eredménye". A saját szurkolók megkeserednek, elfordulnak. Az ellenfelek pedig ezt kegyetlenül kihasználják. Ideje lenne valamin változtatni, ha nem a Vasas teljes szétzilálása a cél!
Azt akarták szegény vezetőink elérni, hogy ne legyen túl sok kispesti a Vasas pályán, ne legyenek döntő többségben, akik ráadásul várhatóan alázásra készülnek az amúgy is elkeseredett Vasas táborral. Ebbe beleértve a provokációt is.
Sokkal jobb helyzetben lesznek, még ha meg is verjük őket, valszeg akkor sem jutunk fel, akkor is lesz mivel alázniuk, provokálniuk.
A mieink bármivel reagálnak majd, az is rontani fog a helyzeten. (Esetleges büntetés.)
Viszont, nagyon rossz ez az ellenlépés a Vasas vezetése részéről.
A szektorszűkítés primitív, átlátszó trükk.
Nyilván oda mennek át, ahol lesz hely, a hazaiba. Ez kivédhetetlen. Még egy fricska a hazaiaknak, hogy ezzel is átvernek bennünket.
Ez a rendőséggel való fenyegetés, meg hogy mindenféle honlapokon terjesztik, az eddigi legnagyobb öngól a vezetőink részéről.
Mutatja a totális dilettantizmust (ebben is).
Nem működik, marketing értéke negatív, a kispestiek csak azért is kijátsszák majd.
Csak arra jó, hogy mindenki rajtunk röhögjön.
Nem lenne szabad ilyen szánalmas akciókba kezdeni.
Tetszettek volna megverni a kispestet, amikor Laczkóval a tökutolsó helyen álltak. De elQrtad.
Akkor is csak röhögtek a kispestiek.
Az egyetlen jó kimenet az lenne, ha alaposan elvernénk a kispestet, közben a kisvárda a barcikát ütné.