Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Nekem is a gyenge jellemem torne eloterbe, ha Pintér Filip kaliberu spilereknek hála kellene már a sokadik evemet a masodosztalyba toltenem, raadasul a taktikai zseni apunak hála sokszor csereként.
Bereczre kiadták a kilövési engedélyt? Eddig mindenki mélyen hallgatott arról, hogy micsoda gyenge jellemű ember Berecz Zsombor de most, hogy elmegy naponta írja be valaki akár itt akár a Facebookon, hogy miket csinált az öltözőben.
Én nem mondtam , egyiket sem. Az biztos hogy ami itt van az nagyon komolytalan, bele lehet fásulni.1 millió eurót a semmire égetett el NM Berecz 400e Holender 400e Szánthó 200e , meg sem próbálta pénzért eladni őket a felépítmény amit létre hozott, nem teszi lehetővé.
Ezek szerint tegnap óta változott a narratíva: eddig Bereczet megalázva kirúgták, kénytelen elmenni. Mára már ő menekül innen, bármilyen kevés fizetésért is, mert neki még komoly céljai vannak...
A Vasas projekt komolytalanságát jól mutatja Berecz távozása, 16 évből 12és felet itt játszott, szerintem neki volt itt a legtöbb pénze, ahová megy ott se lesz több, de inkább elmegy a redvásba , mert ezt a nihilt nehéz elviselni.
Berecz meg megy a tobbiek utan az elso osztályba, szerencsétlenek biztos nem látták a szar statjait különben senkinek nem kellene. Még jó hogy nem Clark a játékosmegfigyelőjük, örökre a nyakunkon maradt volna.
Két hónap múlva itt fog sírni mindenki, hogy 10 meccs alatt 5 gólt lőtt, buzi Mókamiki miért engedted el. A legjobb csk volt az elmúlt 5 évben, szégyen hogy így kibasztunk vele és elkúrtuk a legjobb játékoséveit.
Tavaly mindenki itt kurvaanyázott nonstop hogy micsoda dilettantizmus kolcsonbe adni par jatekost, most meg megy a hozsanna hogy milyen jot tett mindenkinek. Mea culpa?
Most agyalok kik voltak a legjobb klasszikus védekező középpályásaink, pl Pavicevic félét nem lenne rossz igazolni az hiányzik a csapatba, ő rá emlékszem a legjobban. Volt még Zováth János, aztán kb ennyi rémlik hirtelen.
Igen, de Zsombi úgy vissza esett játékban, hogy már csak egy inteligens 6-ost tud játszani.Amúgy ő bármit tudott ,olyan labdái voltak hogy na.Kiváncsi leszek az utódokra.
Mielott elkezdenenk hajbakapni .. Az Nb2-es fizetesek meg sem kozelitik a 12 csapatos elsoosztaly fizetes sapkajat. Zsombor akar a duplajat, sot jobb csapatoknal akar a tobbszoroset is hazaviheti majd , mint a itt az nb2-ben.Tehat , meg szep ,hogy aki tudd menekul feljebb.
Pont, hogy figyeltem az eseményeket. Több, mint egy hónapja jelentette ki Kuttor, hogy szeretné szerződtetni, amit meg is írtam (517079 hsz.). Már akkor várható volt, hogy lelép.
Berecz nem 6-ost játszott. Ott ütni, rombolni, labdát szerezni kell. Ezt akár Hidi, akár Cseke megoldja. Rab Boldizsár simán le tudja hozni, ha kell. Láttad mostanában játszani? A srácra legalább 5-6 kiló izmot pakoltak rá Szentlőrincen, taktikailag érettebb lett és amellett olyan területbe lőtt indításai vannak, hogy öröm nézni. Olyanokat ütközött a legutóbbi meccsen, hogy szinte nekünk is fájt a lábunk utána a nézőtéren..
Ez egy rossz éve volt.Rakd be az előzőt.De a lényeg az hogy majd amikor akárcsak 6-osba be kell jönni egy fél órára akkor egy Hidi M. vagy egy Cseke fogja megoldani .
Zsombor , ha csak 5-8%-al tobbett kipreselt volna magabol , ma az NB1-re keszulhetetne szeretett csapataval. Mert, ez azert az erem masikoldala. Es ez extra 5% kijott volna Milanbol es Rado-bol is akkor futyulve feljutottunk volna.