Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
"Nálunk pedig a fel NB2 a mi fiataljainkkal töltötte fel a csapatát "
Ebben igazad van, ami nagyon jó dolog. Az akadémiánk ezek szerint jó munkát végez. A baj csak az, hogy a kezdőbe lévő fiatalkorú "Engedit" is máshonnan igazoltuk. A mi fiataljaink nem kapnak lehetőséget hiába vannak a keretben többen is, ha nem játszanak visszafejlődnek. Lásd: Sztojka....
Kíváncsi leszek az a sok kölcsönbe játszó fiatal közül ki jön vissza! Ki lesz majd a csapat tagja.
Ebben is van igazság, de nekünk van kb 10 év hátrányunk az említettekhez képest a menzás áldásos tevékenysége miatt.
Egyébként nehogy azt hidd, hogy a honvéd akadémia olyan nagy szám. Jelenleg semmivel nem jobbak, mint a Kubala..
A második csapatok elmúlt 2-3 év meccsein én egyetlen egy kiugró tehetség honvédost nem láttam. Nálunk pedig a fél nb2 a mi fiataljainkkal töltötte fel a csapatát!
Azért nem rakják be, mert játék tudása alapján nem fér be. Barkóczinak meg Molnár Csabinak nem látom a helyét a kezdöben.Sajnos , nagyon messze járunk az MTK vagy a Honvéd akadémiájától.
A vele kapcsolatos kérdés megoldását bízzuk Rossira.
Láttam már nagyobb gondot is annál, mint amikor egy válogatott keretet összeállító szvetségi kapitány - az adott posztot érintően - két vagy több hasonlóan kiváló képességű játékos közll kellett, hogy válogasson...
Ha csapatunk a bajnokság első harmadának soron következő mérkőzései során sem mond csődöt, azt hiszem, nemcsak az ő neve kerül be a Vasasból - kiemelt megjelöléssel - a szövetségi kaptány nozeszébe...
Foglalkozz inkább a lepkés túlkoros Tujvellel, meg a pénzhiány miatt bevetett u17-es különítményetekkel. Aki érték volt azt mind eladtátok, Petike lelépett kínába, a csapat meg maradt a szarban....
Szeretem ezt a magabiztosságot, az elmúlt években folyamatosan ez ment itt, 1000-rel az arcoskodás meccs előtt.
Aztán láttuk, hogy a pályán mit ért az egész szájkarate (mondjuk a teljesítménnyel legalább nálatok arányos a nézőszám, ha nem is nulla, de az mtk-val legalább pariban).
Egyébként meg... és, ha elvertek minket 5 évente egyszer? legyen... a 6-8 milliós túlfizetett túlkoros sztárjaitoknak + 1500 szurkolónak akár össze is jöhet egy ilyen sikerélmény, ez legyen a legnagyobb örömük, más nem nagyon jut nekik.