Keresés

Részletes keresés

cserju Creative Commons License 5 perce 0 0 520912

Írtam a sértettnek, hogy ott mögötte meg körülötte azért voltunk páran, akik igyekeztünk fékezni az agressziót. Sajnos a táborból feljövő ifjak nem csillapították, hanem tovább élezték a helyzetet. Szvsz imponálni akartak a csajnak. Szerencsére végül győzött a félig-meddig azért mégiscsak józan ész.

Előzmény: Hawkmoon269 (520893)
deme65 Creative Commons License 1 órája 0 0 520911
deme65 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 520910

Csalóka, mert nem voltak igazi 100%-os gólhelyzetek.Ezekből Mbappé is egyet ha belőtt volna.

Előzmény: venyigeszú de lucerna (520904)
Jissi Creative Commons License 1,5 órája 0 0 520909

Én már vártam mikor marad ki az első büntetője. Rosszabb mintha 3:0-nál lett volna, de jobb mintha a Kispest ellen hagyná ki. Ezt a bakugrásos technikát viszont el kellene most engednie egy ideig, ha nem nyalják be akkor védhető erővel gurítja csak.

tib-bit Creative Commons License 4 órája 0 0 520908
tib-bit Creative Commons License 4 órája 0 0 520907

Egy kicsit csalóka. 95 percből, 2,37 perc. A többin mi történt. Az ellenfél sem állt meg zsebre dugott kézzel!

Előzmény: venyigeszú de lucerna (520904)
tib-bit Creative Commons License 4 órája 0 0 520906

Nagy célok elérése apró eredményeken érhetők el!

Remélem nem akarod látni, mint az elmúlt években, az örökös harmadik helyezést!

Előzmény: Lex Luther (520902)
tib-bit Creative Commons License 4 órája 0 0 520905

Igen ez igaz. Amióta az nb2 örökös tagja vagyunk, nálunk ez sajnos gyakran előfordul. 

Tisztában vagyok azzal, nagyon nehéz egy edzőnek mindig a toppon tartani a játékosokat. De nemcsak ő az egyedüli felelőse ennek, ráadásul úgy, hogy a játékossal a szerződéseket nem ő köti meg. Összességében évek óta ez hibásan működik, amire kevés ráhatással van. Harminc feletti társaságot egy irányba terelni nem egyszerű feladat.

Nem akarásnak meg nyögés a vége!

Előzmény: rage (520901)
venyigeszú de lucerna Creative Commons License 4 órája 0 0 520904

https://www.youtube.com/watch?v=Z4KnYSl6OqA

Kritizáltam a támadójátékot, aztán megnéztem a rövid összefoglalót és picit változott a véleményem.

Szépen megrajzolt támadásunk tényleg nem nagyon volt, de ennyi lehetőségből illett volna legalább egyet kihasználni.

. 

PagoX1 Creative Commons License 4 órája 0 0 520903

Már miért támadnának? Mert otthon játszanak? Ott sem hülyék ülnek a kispadon. Ugyanazt fogják játszani, mint itt a Fáyban. Eddig volt egy szerencsés győzelmünk a Kövesd ellen, ami a kihagyott tizenegyes miatt jól sült el, és volt egy gyáva döntetlen a Szeged ellen. Csákvár és a Szentlőrinc a visszavágón sem fog kitámadni.

Előzmény: metalisforever (520892)
Lex Luther Creative Commons License 5 órája 0 0 520902

Csak a legvégén kell számot vetni. Engem nem érdekel kicsit sem ha nem tükörsima úton jutunk fel.

Előzmény: tib-bit (520900)
rage Creative Commons License 5 órája 0 1 520901

Előfordul ez.

Lásd, Fradi

Ők tényleg saját pályán nem nyertek az utolsó ellen.

Sőt, ők ki is kaptak.

S ők nincsenek az élen sem. Mi legalább még ott vagyunk.

Előzmény: tib-bit (520900)
tib-bit Creative Commons License 5 órája 0 1 520900

Utolsót saját pályán nem megverni? Nem kaptunk potyát?

Ja, hogy nagy a mellény? Mi voltunk a plusz játékos, a szurkolók! Ez is kevés volt?

Akkor nem akartak játszani!

Előzmény: Lex Luther (520898)
nikU Creative Commons License 6 órája 0 0 520899

Szomorú történet.

Ez nem a Vasas szurkolók stílusa.

Lex Luther Creative Commons License 7 órája 0 2 520898

Legyünk pozitívak a tegnapi meccsel kapcsolatban.

Most legalább nem kaptunk gólt a félpályáról az utolsó percben.

sziszi-48 Creative Commons License 8 órája 0 1 520897

Sajnos most is volt egy időszak amikor a drukkerek elkezdték a szokásos "@.... a Kispest" rigmusukat. E miatt a hazain már kilátásba van helyezve a büntetés is. A csapat sem lesz jobb az ilyenektől.

Mennyivel jobb volt hallani a vége felé a sportszerű biztatást.

Előzmény: Novelist (520894)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 8 órája 0 1 520896

"... én megint azt a hajtást hiányolom..." - fogalmazol.

Én is, mások is. Ez a legszomorúbb az egészben!

Szégyen!

Előzmény: kristi (520890)
sziszi-48 Creative Commons License 8 órája 0 1 520895

Már a Szentlőrinc ellen is, de most is a betömörülő védelemmel szemben a 16-os környékén megpróbálunk köröm passzokkal kényszerítőzni. Persze, hogy nem jön be. Hiába van fent Tóth Milán és Pethő egyszerre, ha oldalról nem jönnek a labdák? Nem nyitják meg a védelmet. Kevés volt az átlövés is.Sztojka szerintem jó volt. Persze lehetne jobb is, de ahhoz többet kellene játszania.Otigba eléggé bizonytalan volt, szerencsére megúsztuk a bénázásait.

Előzmény: tottibi_56 (520876)
Novelist Creative Commons License 9 órája 0 0 520894

Én már jártam így - néhai - Orgován Béla - R.I.P. - barátommal, Vácott. Vagy 35 éve. Ugyanez történt, csak ott a mi "szurkolónk" helyi szurkolókat találtak meg. Az egyiket végül szájbavertem, mert nem bírtam már hallgatni ahogy emberkedtek az öregekkel. A felkészült rendőrök Bélát meg engem vittek be a Kapitányságra, a nejem vitte haza az autót amivel mentünk. Mi vonattal vergődtünk haza Bélával. 

Hawkmoon269 Creative Commons License 10 órája 0 0 520893

Ezt a facebookon "A VASAS" nevű facebook csoportban tette közzé az egyik idősebb szurkolónk! Talán van olyan itt, aki a b-középnek a tagja és eléri azokat, akik esetleg nyomást gyakorolhatnak arra a pár srácra, hogy kérjenek minimum bocsánatot!! 

"Hetven éves múltam, ott születtem az edzőpályánk mögötti épület harmadik emeletén, a pályán nőttem fel. Amiért most írok az egy szomorú esemény, ami velem történt a BVSC pályán, ráadásul a saját szurkolóinktól ért atrocitás. Fél órával a meccs kezdete előtt kint voltam és majdnem a legfelső sorban foglaltam helyet. Alattam több sorral a szurkolói keménymag, amely engem nem zavart, mert az én látókörömet nem zavarták. A kezdéskor jött egy háromfős társaság, egy kopasz fiatalember, egy hozzá hasonlókoru szőkés melírozott hajú nő és egy idősebb férfi. A fiatalok beálltak a szurkolótábor mögé, az idősebb férfi egy sorral feljebb, teli háttal pont elénk. Leszóltam neki, hogy legyen szíves egy sorral lejjebb állni, hiszen volt bőven hely a saját társasága mellett. Na ez volt a nagy hiba, mert a kopasz rámförmedt, hogy még csak egy perce vannak itt, mit pofázok. Megállás nélkül fenyegetett, maj felugrott feljött hozzám és 15 cm-ről sziszegett a pofámba, hogy szétver, agyonver engem. Muszáj volt nekem is felállnom, mert várható volt, hogy bármelyik pillanatban megüt és ülve még védekezni sem tudok. Kialakult egy szópárbaj közöttünk, de végülis visszament a helyére, de leköpött, én sajnos így utólag bánom, de reflexszerűen visszaköptem. Erre megint felrohant és folytatta a fenyegetéseket direkt a pofámba. Nagy nehezen visszament, de fenyegetve éreztem magam, ezért lefotóztam őket, ha tovább inzultál, akkor legyen a kezemben valami, amivel akár a rendezőkhöz, vagy rendőrökhöz tudok fordulni a beazonosítás miatt. Ezt meglátta a nő és feljött hozzám, mint egy fúria és kiverte a telefont a kezemből, amely több méterre repűlt a székek alá. Felálltam, hogy megkeressem a telefonomat, erre a kemény magból jött még egy ember és nekem esett az is, hogy mi az rámozdulsz egy nőre? Mondtam, hogy csak a telefonomért megyek, de ez nem számított semmit, fenyegettek, nem is értem, mi tartotta őket vissza attól, hogy megüssenek. A telefonomat egy a soromban ülő szurkoló adta vissza. Felálltam és elmentem egy másik helyre, a lelátó legvégére, ott néztem végig állva a meccset. Többször a lépcsőn elment mellettem a nő és a fiatalember is, de nem szóltak hozzám, talán a rendezők jelenléte miatt. A saját fotómat azért teszem közzé, mert, aki ismer az tudja, milyen ember vagyok. Bérletünk van az Illovszkyba,de minden vidéki meccsen ott vagyok a feleségemmel, akit tudunk segítünk azzal, hogy ha nem tud, vagy siet hazahozzuk őket, ha szólnak. Ezt az egészet csak azért írtam le, mert hosszú szurkolói pályafutásom alatt a sajátjainktól ilyen inzultus még nem ért. Az ő fotóikat azért nem teszem közzé, mert, ha a továbbiakban nem ér részükről, vagy köreikből zaklatás, akkor, én elfelejtem ezt, bár azt nem mondom, hogy nem hagyott nyomot a lelkemben, de ha ennek folytatása lenne, akkor már nyilvánosan megjelenítem őket a klubvezetés és súlyosabb esetben a rendőrség előtt is. A szomorú az egészben az, hogy az egész lelátó szótlanul nézte a történteket, csak egyetlen távoli hang volt, hagyjátok az öreget!"

metalisforever Creative Commons License 12 órája 0 0 520892

Így van. Azok a csapatok otthon nem lesznek 11 emberrel szinte folyamatosan a labda mögött. Fognak támadni, lesznek területek a támadóinknak.

Előzmény: vejling (520891)
vejling Creative Commons License 12 órája 0 1 520891

Ez még akár jól is jöhet. Nagyon úgy néz ki, hogy ránk nem a veretesebb csapatok a veszélyesebbek, hanem inkább az általad gagyinak nevezettek (Tatabánya szindróma :) ).

Mindörökké VASAS!

Előzmény: PagoX1 (520884)
kristi Creative Commons License 14 órája 0 1 520890

Az a helyzet, ha Sztojka berugta volna az utolsó percben a helyzetét most boldog lenne mindenki! Sajnos nem igy történt és én megint azt a hajtást hiányolom ami a játéktudásban gyengébb Honvédban meg van, hogy mennek mint a mérgezett egér. 

1911. Creative Commons License 20 órája 0 2 520889

Milánnak padoznia kellene, csak nehéz a helyettesite. 

Németh B. egyetlen labdát sem tudott levenni, Zimó pedig nem is futballista.

Előzmény: Hawkmoon269 (520877)
demircella Creative Commons License 22 órája 0 0 520888

Ha már lyukas az egyik fiatal poszt. Miért nem próbálnak ki valakit a kettőből? A négy srácnak úgy tűnik bérelt helye van az egynél. Akinek nem megy, tegyék vissza őket egy kicsit a kettőbe játszani, hogy meccsben legyenek. A kettőből pedig vannak páran, akiket simán ki lehetne próbálni az egynél.

Jován Vilmos - 2007-es csatár, inkább center. 11 meccs 8 gól. Egyik sem tizenegyesből…

Rab Bence - 2008-as középpályás U válogatott.

Ottucsák György - középpályás.- 2007-es ő is. Hátha bejön.

A kapusposzton ki lehetne próbálni a 2007-es Sági Rolandot is. Ma is nullára hozta a meccset.Gondolkodtak erről a lehetőségről már odafenn is.
Ma cserekent beszállt az altalam egyik legnagyobb tehetségnek tartott Balogh Áron. Hiányposzt!

2009-es bal lábas bal,futó/balhátvéd srác, aki még egy gólt is fejelt. U válogatott.

Ma is inkább autóztam 440 km-t a kettőért, mint 10-et az egyért. Megérte. Focit láttam a libalegelőn…Brusztolós meccsen, 3:0-ra nyertek, emellett szép gólokat szereztek a fiúk a Békéscsaba II ellen. 

Előzmény: deme65 (520871)
tex66 Creative Commons License 23 órája -2 0 520887

Az utolso helyezet ellen kalkulalhato az elsohelyezett 3 pontja. Ez egy toto gyilkos x lett. Amerikaban most komoly a baj a sportfogodas korul. NBA vezetot tartoztattak le. Jatekosokat kaptak fogadasi csalason .. Nem mondom ,hogy ez is az volt , mert mi  ismerjuk a legjobban a csapatunkat. Viszont a loversenypalyan egy ilyen kontra eredmeny utan , amikor a top favorit holtversenyben lessz utolso (golnelkuli) a leggyengebb elleneben , automatikus azonnali kihallgatas jon... Ilyenkor, eltiltas ,penzbunti nelkul nem tavozik a lovas es a trener a versenyintezoseg szobajabol... Ha, meg csak ennyire telt tolunk , akkor a feljutas mint cel , nem teljessen racionallis elvaras.

Előzmény: VASAS.JOCÓ (520885)
tex66 Creative Commons License 23 órája -2 0 520886

Irtunk itt Milan pihenteteserol. Szerencsetlen , hogy pont egy rontott tizi utan irom. Viszont Milan nem tudd  Milan lenni . O mostanaban egy olyan vadasz , aki egy olyan vadaszlesrol figyel , ahol nem jonnek erkeznek a "vadak" a labdak . Egyszeruen hatulrol ,oldalrol , kozeprol nem jonnek a passzok . Talan , a keretre alkalmassabb tamadojatek , formation, taktika ?! Nem tudom annyira a sracokat..

VASAS.JOCÓ Creative Commons License 23 órája 0 1 520885

Nagyon-nagyon kár az ilyen meccseken elhullajtott pontokért!

Ugyanakkor minél zaklatottabb a Vasas szurkolók lelkivilága, annál inkább a tényszerű, tárgyilagos dolgokra érdemes tekintenünk!

Tizenegy forduló után vezetjük a tabellát - nagyon régen volt ilyen!

Sokan látjuk és tudjuk: a magyar második vonal olyan színvonalú, amilyen...

De rendkívül kiegyensúlyozott és a benne szereplő csapatok számára egyaránt nehéz mezőny...

PagoX1 Creative Commons License 24 órája 0 3 520884

Sajnos nem férnek bele. Tavasszal a Kecskemét kivételével csak a gagyi csapatok jönnek a Fáy utcába. Megyünk Szegedre, Kövesdre, Fehérvárra, Honvédhoz. De még a csákvári és a szentlőrinci túra sem lesz leányálom. Drukkolok a Budafoknak, nehogy visszaessenek az utolsó helyre, mert jó szokásunk szerint két hét múlva náluk is otthagyunk legalább két pontot.

Előzmény: nikU (520883)
nikU Creative Commons License 25 órája 0 1 520883

Elmondta, hogy mindenki megkapja a lahatőséget. szerintem most ezt az időszakot éljük. Gondolom, tavaszra tisztul a kép.

Most olyan pozícióban vagyunk, hogy megengedhető a rotáció. Komoly csapatnak tavaszra kell összeállni.

Nem csak az edző ismerkedik a csapattal, hanem a játékosok is az edzővel.

Jelenleg az olyan meccsek, mint a mai, beleférnek. Azért, Milánt legalább egy meccsre padoztatnám, hogy érezze a törődést.

Megint egy sárga.

Előzmény: PagoX1 (520874)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!