Keresés

Részletes keresés

tex66 Creative Commons License 2 órája 0 0 521901

Aston Villa= 519 m.  Fradi=49 m transfermarkt ertek. Szerintem ok a legcsorobb EL. csapat. Ezt szerencsevel vagy nem , de veretlenul megoldottak. Na, ez hogy ?! A foci Pitagorasz tetelet csak atirtak. Ez hogy a gexibe...?! 

tex66 Creative Commons License 3 órája 0 0 521900

Nagyon jol jatszott a Rangers. 

Előzmény: deme65 (521899)
deme65 Creative Commons License 5 órája -1 0 521899

Mákjuk volt ,banyeg.

Előzmény: tex66 (521898)
tex66 Creative Commons License 7 órája -2 0 521898

A Magyar bajnok tovabjutasa ma egesszen megdobbento volt. 30 valahany top csapat kozottuk tucatnyi orias klub elleneben. Galatasaray, Villa,  Roma a hatuk mogott.. Na, ez meg hogytortent?! Mert, koltsegvetesuk semmi ezen klubokhoz kepest. Most akkor lehet szamolni , hogy kell e legios vagy kell e ?!:)

Előzmény: tex66 (521897)
tex66 Creative Commons License 7 órája -1 0 521897

Viszont , igy a fel NEM jutas realitas.  Neha , ugytunik mas-mas celokert kuzd szurkolo es tulajdonos. Tenyleg , nem tudom..

Előzmény: VASAS.JOCÓ (521895)
tex66 Creative Commons License 8 órája -2 0 521896

A kerdes az, hogy ki nevelunk e egyszer olyan jatekost, mint Varga B., mint pl. a fradi KISS LACI-ja vagy nem?!  Nem!  Oket egyszeruen meg kell talalni , ki kell kukazni !  Nalunk , volt egy kozepiskolai golgep Tati . Szerinted hanyan figyeltek fel ra ?! Hanyan figyeltek fel ra?! Jatszottunk a Dynamo U18 nemzetkozi erokbol allo elso csapataval. 4:0 ra kitomtuk oket a ket csatatarunk ket ket goljaval. Egy extra dominant vedojatekkal. Szerinted hany jatekosunk kerult be a noteszukba ?!  Azt mondtak , na igen Latin sracok..Ennyi. Ez az akademiai zart rendszer . Soha , nem nevelnek ki igy sztarokat. Ez a valaszom az akademiankra. Nem termelnek , nem tudnak kitermelnu Gala szintett , mert korlatolt korbol dolgoznak ,hamis ertekek alapjan. A zenei es muveszeti AKADEMIAKRA A LEGTEHETSEGESEBB FIATALOK KERULNEK KERULHETNEK CSAK BE. Ez a kulonbseg. Az akademia rendszer 10 ev hatranyba lokte a Magyar focit. MERITES ,KIVALLASZTAS, es POSZTRA KEPZES. Ezen haromszog megjelenitese nelkul tovabb fog sullyedni a focink. 

Előzmény: rudinyul (521894)
VASAS.JOCÓ Creative Commons License 8 órája 0 2 521895

Ha a tavasz legfőbb kérdése, hogy melyik fiatal nő fel egyértelműen a feladathoz, akkor nagyon kockázatos a jövő!...

rudinyul Creative Commons License 9 órája 0 1 521894

Hát épphogy Girsik akadémista.Barkóczi is. 

Szerintem Hős is befuthat, sőt Molnár is kis szerencsével.

Hullámzó a teljesítményük ezért is váltják egymást, viszont 17-18 éves játékosoknál ez természetes. Nem beszéltünk akkor még Jovánról, vagy az nb3as csapatban már bemutatkozott 16 éves up válogatott Baloghról(ha jól emlékszem a nevére)...

Ha bárki azt mondja elfogult vagyok a fiataljainkkal, elfogadom. Vasas szurkoló vagyok! 

Előzmény: tex66 (521893)
tex66 Creative Commons License 12 órája -1 0 521893

Beszeljunk nyiltan es oszinten. Nevekrol nevekre haladva. Veggyuk ki a legjobb es a legszarabb merkozeseiket (szerencses gol , vagy szerencsetlen felpalyas golpasz az ellenfelnrk. Vezesd le melyik fiaatal es miert . Nem kotekedes , csak a tisztanlatas miatt. Az en jeloltem egyedul Uram Janos , aki belenott a kesztyujebe , bar o nem akademista. Hatul , Kenny is megahoztert az uj edzonk keze alatt. Ahogy , Girsik is forma javulast mutatott. Bar ,eggyik sem akademista , ahogy Joska sem . Oket neveznem a csapat kocsijat huzo 4es fogatunknak. Kapor , sajnos nekem csalodas volt eselye. Barkociban van valami ,de nem tudd kitorni. O talan az egyetlen , akibol tavasszal meghatarozo ember is lehet. De, hol a tobbi fiatal fejlodesi stacioja?! Hol tartanak , vagy is tartanak ott , hogy feljuttassanak egy VASAS-t ?! Hogy erzed?

Előzmény: taka63 (521891)
tex66 Creative Commons License 15 órája -1 1 521892

Irod , hogy megvarjuk mig a fiatalok belenonek a szerepukbe. Meretre biztossan:) Viszont en hiaba enekelek minden reggel a zuhany alatt , megsem lessz belolelem egy Pavarotti . Ez sajnos nem egy automatizmus. A talentum a minoseg az idomulasaval sem fog megerkezni. Az van vagy nincs.

taka63 Creative Commons License 1 napja -3 2 521891

Sajnos kutyánál és még másoknál is elvárás volt. Igazad van! Ez mindennek nevezhető, csak szakmainak nem.

Ahogy hallom Erős kivétel! Talán lesz eredmény is! 

Egy Berecz szintű kp nagyon hiányzik, vagy hozunk valakit, vagy kivárjuk amíg valamelyik fiatal belenő a posztba.

Erre van nem egy esélyes jelölt, de ez nem most lesz. Kérdés kinek mennyire sürgős a feljutás? A szurkolónak persze nagyon🙂

Előzmény: action_9 (521877)
nikU Creative Commons License 1 napja 0 0 521890

A besúgó kiszabadult a csapdából, és ment a kutya után. 

Előzmény: Anzixx (521881)
nikU Creative Commons License 1 napja -2 0 521889

Szerintem félre olvastad. 

Amit írt azt a betonnak írta, nem neked. 

Előzmény: deme65 (521878)
tex66 Creative Commons License 1 napja -1 1 521888

Nem kovettem nagyitoval Zsombor eddigi csapatait , de szerintem nala is a tortenet kozeppontjaba a serulesek allnak. Viszont meggyozodesem , ahogy Vidus-nak neki is voltak anno minosegi tarsai. Tehat , volt helyuk es tobb idejuk a jatekuk vegrehajtasara. Magyarul nem rajuk figyeltek a vedok. Osszetett egyenlet ez nagyon , ami mindig a minosegi tarsak hianyara utal vissza. Ha, nem elegszunk meg a 3.helyekkel ,akkor a teli atigazolasi piacra  egyszeruen rakell tornunk a budi ajtajat..

vilni2347 Creative Commons License 1 napja -2 0 521887

ennyi álneved vagy ennyi haverod van? kutyaszarosbetonyka

Előzmény: Saturtemto (521882)
PagoX1 Creative Commons License 1 napja 0 0 521886

Na, akkor túl van tárgyalva. Eddig is túl volt, de újra meg újra visszahozod a témát. Ha nem teszed többet, akkor legközelebb nem kell majd vastagított dupla, vagy akkor már négyszeres betűmérettel, leírnod egy hasonló tartalmú hozzászólást.

action_9 Creative Commons License 1 napja -3 0 521885

Ok, érthető. Az a több tucat szurker vak a játékhoz.

vilni2347 Creative Commons License 1 napja -4 0 521884

elhagytad a szemüveged, bereczfan?

rage Creative Commons License 1 napja -1 1 521883

Ő kérte, hogy elmehessen

Mondta, hogy menne nb1-be, tetszik neki a Barcika, ott van Erős Gábor is, kérte a szerződése felmondását.

Aztán jött számára a meglepetés - fél Barcika lelépett, edzővel együtt, ráadásul Erős pont hozzánk jött.

Aztán volt vele egy elbeszélgetés. Hallom, menni akarsz - mondta Erős.

Akkor menj nyugodtan - adták rá a kabátot.

Egy jó Berecz nyilván hasznunkra válna, egy olyan Berecz, aki el akar menni, az menjen

Egyébként Barcikában 2 olyan meccse volt, ahol végigjátszotta a 90 percet, azt a kettőt nyerték, aztán az utolsó meccsén meg kapott egy nagyot, s lesérült, 

annyira nem rossz ott sem, de sztem nem annyira érdekli már a foci a sok sérülés miatt.

Saturtemto Creative Commons License 1 napja -2 5 521882

Figyelj! Nem akarok vitatkozni veled, de az hogy 2x is díjat nyert a szurkolóknál /VSZK/  az szerintem azért volt, mert ha jól játszott ha nem, akkor is rá szavaztak,  mert a mi fiúnk. De kérdezem en tőled,  az utolsó 2 évében mit csinált? Megmondom. Sérültet jelentett. Felkészüles alatt mindig. Majd több hónapig rehabilitáción volt. Visszatért 1-2 mérkőzésen,  majd ujra sérültet jelentett. Nem ok nélkül került szabadlistara a nyáron. Tudom... ő kérte,  hogy elmehessen. Nevetséges! 

Abban igazad van, hogy amikor először jelentgette a társait,  vissza kellett volna küldeni edzeni. 

Szerintem meg egyáltalán nem hiányzik a Vasasbol! 

Főleg nem az utolsó 2 éve alapján. 

Borsodi vagyok. Hallani ezt azt. Ahogy a pletykák szólnak Barcikan se számítanak rá.  El is küldenék,  de kéri a szerződése végéig a pénzét.  Majd a télen kiderül.  Hová kell még egyáltalán. Ezt az alibi, amit nálunk,  es Barcikan bemutatott,  ezek után nem hiszem, hogy épeszű csapat leigazolja ...

Előzmény: action_9 (521877)
Anzixx Creative Commons License 2 napja -2 2 521881

Aztán miért lenne az jó a csapatnak, hogy Csányi pénzét új igazolásokra költse Nagy Miklós? 

Eddig se vált be. 

Ha leigazoltak valakit, valameddig még tartott a lendülete, aztán beleszürkült ebbe a posványba, vagy azért mert látja mi folyik itt cash flowban, vagy azért mert látja, hogy koloncokat cipel a csapat, amióta világ a világ. 

Ez lenne ezekkel is. 

Szerintem Berecz is azért lépett le, mert látta, hogy szar se lesz itt.

Az egyszemélyes mindenes "szakmai stáb" báb- és dumaszínháza folyik itt, ahol egy a rendező, a pénztárnok, ugyanaz a bólogató vén marha, csak a bábfigurák változnak néha. 

Azt gondolhatta, vesszen a pénz is, csak ebből a csapdából szabaduljon ki, bármi áron. 

Az teljesen mellékes, hogy Berecz a pályafutása hogyan alakul a továbbiakban. 

Elbaszott erre a bohóckodásra a karrierjéből éveket, inkább maradt volna Kövesden, többre vihette volna ott is ezalatt. 

Előzmény: kristi (521872)
tex66 Creative Commons License 2 napja -1 0 521880

Szoval , lassuk a fradi vagy a zete peldajat a jo legiosok melle palantazott Magyarok teljesitmenye rendeket javult . Ebbol a fradi profitable elosszor kis Lisztessel rugattak par golt es el is adtak jol. Most jon Toth Alex a recept ugyan az. Ot 4-5-800 ezer euros legios kozott emelkedik a teljesitmenye es az ara is. A mi fiainkkal ezt nem tudjuk megtenni , mert nem tudnak  minosegi labdarugok erkezni hozzank. Ez a VASAS dramaja. Nem kell minket kiiktatni , megtesszuk azt mi sajat magunk a tulajdonosi kor kulcs donteshozatalaival.

Előzmény: tex66 (521879)
tex66 Creative Commons License 2 napja -1 0 521879

Szerintem Vida melle kellett minoseg , aki(k)az o teljesitmenyen is emelni tudd. Vidus Michael csapataban jol muzsikalt.Sot , a DAC -ban volt  egy viragkora . Mivel , ugye a jo tarsak. Aztan , jott jottek a serulesek. Ahogy , Zsombor is keves volt egyedul (vagy Joskaval) a feljutashoz. Nem volt tarsuk sem mogottuk sem elottuk. Csak , mondom ... Ha, egy Hidi helyett egy egeszseges Murka vagy Vidus jatszott volna , ma NB1-esek vagyunk , vagy lettunk volna. Egy jo legiosrol mar nem is beszelve.

Előzmény: deme65 (521878)
deme65 Creative Commons License 2 napja -3 2 521878

Nekem te ,ne ugass! Én a tényeket irtam Vidával kapcsolatban.Semmi rossz indulat nem volt benne.

Előzmény: vilni2347 (521868)
action_9 Creative Commons License 2 napja -6 1 521877

Egy dolgot ne felejts el!

Berecz - ha jól emlékszem - a szurkolóknál talán 2x is díjat nyert (VSZK), mint az adott évb legjobb teljesítményt nyújtó játékosa! Tehát azzal, amivel itt már nem először propagálsz, h semmit nem csinált volna a visszaérkezése óta, az bizonyíthatóan nem igaz. 

Nem akarom megfejteni, h te miért játszod a vakot évek óta.

Az amit Taka ír, az egy vegytiszta kórkép a Vasasról, arról miért tud elbaszódni itt minden. Semmi féle Beró imádat nincs bennem, amikor azt mondom, h ezért nem Berecz a hibás. Ilyen nem lehet egyetlen klubnál sem, csak ott, ahol nincs szakma!

Ahol elvárás  - ha igaz, Takának elhiszem - vagy erre a jelentgetésre van befogadókészség, na ott baj van és a szakma is megsínyli. Meg kellett volna simogatni a kis buksiját az irodában, és visszairányítani az öltözőbe úgy, h többet meg ne próbálkozzon ilyennel.

Na az a Berecz hiányzik a Vasas kezdőjéből! Még jó darabig hiányozni fog, aki csak a kp-val foglalkozott... 

Előzmény: Saturtemto (521870)
nikU Creative Commons License 2 napja -2 1 521876

Szegény polgi !

Meddig még ?

Kátyús már az út ?

A röpinek is drukkolsz ?

Előzmény: Saturtemto (521870)
tex66 Creative Commons License 2 napja 0 0 521875

Hosszu lenne leirnom az indokaimat. Kozottuk elek nap , mint nap. A jatekossag , a technika a szines jatek a verukben van. Mert , ott meg mukodik a termeszetes szelekcio es mellette ott a hatalmas merites. Nezd , ott a Liverpool esete. En tudtam , hogy baj lessz , A Latin sracok nelkul. Ok jelentettek a kulonbseget szegeny Jota , Lucho es az Uruguay srac, aki az arabokhoz ment. Jott a Nemet statikus Wirtz es annyi. Meg Szoboszlai melle is kell egy ket "muvesz". Es Zalanak most van par. Nagyon jo nezni ahogy jatszak a focit es nem azert kell szurkolni , hogy a labdak legalabb 3x  emberhez menjenek es minden masodik harmadik hosszu paszt letudjak kezelni. Ez nem futbal elmeny.

Előzmény: Hawkmoon269 (521865)
sziszi-48 Creative Commons License 2 napja 0 0 521874
vilni2347 Creative Commons License 2 napja 0 0 521873

falra hányt borsó, sajnos

a bronzra nélkülük is jók vagyunk

nem kell ide senki

langyos víz ez

sanyinak jó ez így, sajnos

Előzmény: kristi (521872)
kristi Creative Commons License 2 napja -2 1 521872

Hogy tavasszal eredményesebben szerepeljünk, pár igazolás nem ártana!

Egyik ilyen lehetne a csákvári csapat motorja MagyarZsolt, aki mellesleg már 8 gólt lőtt..

Volt játékosunk Szalai József is megtanult focizni, őt is szivesen látnám a csatársorban!

Aztán a Karcag legjobbja Kovalovszki Máté is erősítést jelentene!

A békéscsabai Borsos Filip is gyors jó játékos!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!