Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Aston Villa= 519 m. Fradi=49 m transfermarkt ertek. Szerintem ok a legcsorobb EL. csapat. Ezt szerencsevel vagy nem , de veretlenul megoldottak. Na, ez hogy ?! A foci Pitagorasz tetelet csak atirtak. Ez hogy a gexibe...?!
A Magyar bajnok tovabjutasa ma egesszen megdobbento volt. 30 valahany top csapat kozottuk tucatnyi orias klub elleneben. Galatasaray, Villa, Roma a hatuk mogott.. Na, ez meg hogytortent?! Mert, koltsegvetesuk semmi ezen klubokhoz kepest. Most akkor lehet szamolni , hogy kell e legios vagy kell e ?!:)
A kerdes az, hogy ki nevelunk e egyszer olyan jatekost, mint Varga B., mint pl. a fradi KISS LACI-ja vagy nem?! Nem! Oket egyszeruen meg kell talalni , ki kell kukazni ! Nalunk , volt egy kozepiskolai golgep Tati . Szerinted hanyan figyeltek fel ra ?! Hanyan figyeltek fel ra?! Jatszottunk a Dynamo U18 nemzetkozi erokbol allo elso csapataval. 4:0 ra kitomtuk oket a ket csatatarunk ket ket goljaval. Egy extra dominant vedojatekkal. Szerinted hany jatekosunk kerult be a noteszukba ?! Azt mondtak , na igen Latin sracok..Ennyi. Ez az akademiai zart rendszer . Soha , nem nevelnek ki igy sztarokat. Ez a valaszom az akademiankra. Nem termelnek , nem tudnak kitermelnu Gala szintett , mert korlatolt korbol dolgoznak ,hamis ertekek alapjan. A zenei es muveszeti AKADEMIAKRA A LEGTEHETSEGESEBB FIATALOK KERULNEK KERULHETNEK CSAK BE. Ez a kulonbseg. Az akademia rendszer 10 ev hatranyba lokte a Magyar focit. MERITES ,KIVALLASZTAS, es POSZTRA KEPZES. Ezen haromszog megjelenitese nelkul tovabb fog sullyedni a focink.
Szerintem Hős is befuthat, sőt Molnár is kis szerencsével.
Hullámzó a teljesítményük ezért is váltják egymást, viszont 17-18 éves játékosoknál ez természetes. Nem beszéltünk akkor még Jovánról, vagy az nb3as csapatban már bemutatkozott 16 éves up válogatott Baloghról(ha jól emlékszem a nevére)...
Ha bárki azt mondja elfogult vagyok a fiataljainkkal, elfogadom. Vasas szurkoló vagyok!
Beszeljunk nyiltan es oszinten. Nevekrol nevekre haladva. Veggyuk ki a legjobb es a legszarabb merkozeseiket (szerencses gol , vagy szerencsetlen felpalyas golpasz az ellenfelnrk. Vezesd le melyik fiaatal es miert . Nem kotekedes , csak a tisztanlatas miatt. Az en jeloltem egyedul Uram Janos , aki belenott a kesztyujebe , bar o nem akademista. Hatul , Kenny is megahoztert az uj edzonk keze alatt. Ahogy , Girsik is forma javulast mutatott. Bar ,eggyik sem akademista , ahogy Joska sem . Oket neveznem a csapat kocsijat huzo 4es fogatunknak. Kapor , sajnos nekem csalodas volt eselye. Barkociban van valami ,de nem tudd kitorni. O talan az egyetlen , akibol tavasszal meghatarozo ember is lehet. De, hol a tobbi fiatal fejlodesi stacioja?! Hol tartanak , vagy is tartanak ott , hogy feljuttassanak egy VASAS-t ?! Hogy erzed?
Irod , hogy megvarjuk mig a fiatalok belenonek a szerepukbe. Meretre biztossan:) Viszont en hiaba enekelek minden reggel a zuhany alatt , megsem lessz belolelem egy Pavarotti . Ez sajnos nem egy automatizmus. A talentum a minoseg az idomulasaval sem fog megerkezni. Az van vagy nincs.
Nem kovettem nagyitoval Zsombor eddigi csapatait , de szerintem nala is a tortenet kozeppontjaba a serulesek allnak. Viszont meggyozodesem , ahogy Vidus-nak neki is voltak anno minosegi tarsai. Tehat , volt helyuk es tobb idejuk a jatekuk vegrehajtasara. Magyarul nem rajuk figyeltek a vedok. Osszetett egyenlet ez nagyon , ami mindig a minosegi tarsak hianyara utal vissza. Ha, nem elegszunk meg a 3.helyekkel ,akkor a teli atigazolasi piacra egyszeruen rakell tornunk a budi ajtajat..
Na, akkor túl van tárgyalva. Eddig is túl volt, de újra meg újra visszahozod a témát. Ha nem teszed többet, akkor legközelebb nem kell majd vastagított dupla, vagy akkor már négyszeres betűmérettel, leírnod egy hasonló tartalmú hozzászólást.
Mondta, hogy menne nb1-be, tetszik neki a Barcika, ott van Erős Gábor is, kérte a szerződése felmondását.
Aztán jött számára a meglepetés - fél Barcika lelépett, edzővel együtt, ráadásul Erős pont hozzánk jött.
Aztán volt vele egy elbeszélgetés. Hallom, menni akarsz - mondta Erős.
Akkor menj nyugodtan - adták rá a kabátot.
Egy jó Berecz nyilván hasznunkra válna, egy olyan Berecz, aki el akar menni, az menjen
Egyébként Barcikában 2 olyan meccse volt, ahol végigjátszotta a 90 percet, azt a kettőt nyerték, aztán az utolsó meccsén meg kapott egy nagyot, s lesérült,
annyira nem rossz ott sem, de sztem nem annyira érdekli már a foci a sok sérülés miatt.
Figyelj! Nem akarok vitatkozni veled, de az hogy 2x is díjat nyert a szurkolóknál /VSZK/ az szerintem azért volt, mert ha jól játszott ha nem, akkor is rá szavaztak, mert a mi fiúnk. De kérdezem en tőled, az utolsó 2 évében mit csinált? Megmondom. Sérültet jelentett. Felkészüles alatt mindig. Majd több hónapig rehabilitáción volt. Visszatért 1-2 mérkőzésen, majd ujra sérültet jelentett. Nem ok nélkül került szabadlistara a nyáron. Tudom... ő kérte, hogy elmehessen. Nevetséges!
Abban igazad van, hogy amikor először jelentgette a társait, vissza kellett volna küldeni edzeni.
Szerintem meg egyáltalán nem hiányzik a Vasasbol!
Főleg nem az utolsó 2 éve alapján.
Borsodi vagyok. Hallani ezt azt. Ahogy a pletykák szólnak Barcikan se számítanak rá. El is küldenék, de kéri a szerződése végéig a pénzét. Majd a télen kiderül. Hová kell még egyáltalán. Ezt az alibi, amit nálunk, es Barcikan bemutatott, ezek után nem hiszem, hogy épeszű csapat leigazolja ...
Aztán miért lenne az jó a csapatnak, hogy Csányi pénzét új igazolásokra költse Nagy Miklós?
Eddig se vált be.
Ha leigazoltak valakit, valameddig még tartott a lendülete, aztán beleszürkült ebbe a posványba, vagy azért mert látja mi folyik itt cash flowban, vagy azért mert látja, hogy koloncokat cipel a csapat, amióta világ a világ.
Ez lenne ezekkel is.
Szerintem Berecz is azért lépett le, mert látta, hogy szar se lesz itt.
Az egyszemélyes mindenes "szakmai stáb" báb- és dumaszínháza folyik itt, ahol egy a rendező, a pénztárnok, ugyanaz a bólogató vén marha, csak a bábfigurák változnak néha.
Azt gondolhatta, vesszen a pénz is, csak ebből a csapdából szabaduljon ki, bármi áron.
Az teljesen mellékes, hogy Berecz a pályafutása hogyan alakul a továbbiakban.
Elbaszott erre a bohóckodásra a karrierjéből éveket, inkább maradt volna Kövesden, többre vihette volna ott is ezalatt.
Szoval , lassuk a fradi vagy a zete peldajat a jo legiosok melle palantazott Magyarok teljesitmenye rendeket javult . Ebbol a fradi profitable elosszor kis Lisztessel rugattak par golt es el is adtak jol. Most jon Toth Alex a recept ugyan az. Ot 4-5-800 ezer euros legios kozott emelkedik a teljesitmenye es az ara is. A mi fiainkkal ezt nem tudjuk megtenni , mert nem tudnak minosegi labdarugok erkezni hozzank. Ez a VASAS dramaja. Nem kell minket kiiktatni , megtesszuk azt mi sajat magunk a tulajdonosi kor kulcs donteshozatalaival.
Szerintem Vida melle kellett minoseg , aki(k)az o teljesitmenyen is emelni tudd. Vidus Michael csapataban jol muzsikalt.Sot , a DAC -ban volt egy viragkora . Mivel , ugye a jo tarsak. Aztan , jott jottek a serulesek. Ahogy , Zsombor is keves volt egyedul (vagy Joskaval) a feljutashoz. Nem volt tarsuk sem mogottuk sem elottuk. Csak , mondom ... Ha, egy Hidi helyett egy egeszseges Murka vagy Vidus jatszott volna , ma NB1-esek vagyunk , vagy lettunk volna. Egy jo legiosrol mar nem is beszelve.
Berecz - ha jól emlékszem - a szurkolóknál talán 2x is díjat nyert (VSZK), mint az adott évb legjobb teljesítményt nyújtó játékosa! Tehát azzal, amivel itt már nem először propagálsz, h semmit nem csinált volna a visszaérkezése óta, az bizonyíthatóan nem igaz.
Nem akarom megfejteni, h te miért játszod a vakot évek óta.
Az amit Taka ír, az egy vegytiszta kórkép a Vasasról, arról miért tud elbaszódni itt minden. Semmi féle Beró imádat nincs bennem, amikor azt mondom, h ezért nem Berecz a hibás. Ilyen nem lehet egyetlen klubnál sem, csak ott, ahol nincs szakma!
Ahol elvárás - ha igaz, Takának elhiszem - vagy erre a jelentgetésre van befogadókészség, na ott baj van és a szakma is megsínyli. Meg kellett volna simogatni a kis buksiját az irodában, és visszairányítani az öltözőbe úgy, h többet meg ne próbálkozzon ilyennel.
Na az a Berecz hiányzik a Vasas kezdőjéből! Még jó darabig hiányozni fog, aki csak a kp-val foglalkozott...
Hosszu lenne leirnom az indokaimat. Kozottuk elek nap , mint nap. A jatekossag , a technika a szines jatek a verukben van. Mert , ott meg mukodik a termeszetes szelekcio es mellette ott a hatalmas merites. Nezd , ott a Liverpool esete. En tudtam , hogy baj lessz , A Latin sracok nelkul. Ok jelentettek a kulonbseget szegeny Jota , Lucho es az Uruguay srac, aki az arabokhoz ment. Jott a Nemet statikus Wirtz es annyi. Meg Szoboszlai melle is kell egy ket "muvesz". Es Zalanak most van par. Nagyon jo nezni ahogy jatszak a focit es nem azert kell szurkolni , hogy a labdak legalabb 3x emberhez menjenek es minden masodik harmadik hosszu paszt letudjak kezelni. Ez nem futbal elmeny.