Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Írtam a sértettnek, hogy ott mögötte meg körülötte azért voltunk páran, akik igyekeztünk fékezni az agressziót. Sajnos a táborból feljövő ifjak nem csillapították, hanem tovább élezték a helyzetet. Szvsz imponálni akartak a csajnak. Szerencsére végül győzött a félig-meddig azért mégiscsak józan ész.
Én már vártam mikor marad ki az első büntetője. Rosszabb mintha 3:0-nál lett volna, de jobb mintha a Kispest ellen hagyná ki. Ezt a bakugrásos technikát viszont el kellene most engednie egy ideig, ha nem nyalják be akkor védhető erővel gurítja csak.
Igen ez igaz. Amióta az nb2 örökös tagja vagyunk, nálunk ez sajnos gyakran előfordul.
Tisztában vagyok azzal, nagyon nehéz egy edzőnek mindig a toppon tartani a játékosokat. De nemcsak ő az egyedüli felelőse ennek, ráadásul úgy, hogy a játékossal a szerződéseket nem ő köti meg. Összességében évek óta ez hibásan működik, amire kevés ráhatással van. Harminc feletti társaságot egy irányba terelni nem egyszerű feladat.
Már miért támadnának? Mert otthon játszanak? Ott sem hülyék ülnek a kispadon. Ugyanazt fogják játszani, mint itt a Fáyban. Eddig volt egy szerencsés győzelmünk a Kövesd ellen, ami a kihagyott tizenegyes miatt jól sült el, és volt egy gyáva döntetlen a Szeged ellen. Csákvár és a Szentlőrinc a visszavágón sem fog kitámadni.
Sajnos most is volt egy időszak amikor a drukkerek elkezdték a szokásos "@.... a Kispest" rigmusukat. E miatt a hazain már kilátásba van helyezve a büntetés is. A csapat sem lesz jobb az ilyenektől.
Mennyivel jobb volt hallani a vége felé a sportszerű biztatást.
Már a Szentlőrinc ellen is, de most is a betömörülő védelemmel szemben a 16-os környékén megpróbálunk köröm passzokkal kényszerítőzni. Persze, hogy nem jön be. Hiába van fent Tóth Milán és Pethő egyszerre, ha oldalról nem jönnek a labdák? Nem nyitják meg a védelmet. Kevés volt az átlövés is.Sztojka szerintem jó volt. Persze lehetne jobb is, de ahhoz többet kellene játszania.Otigba eléggé bizonytalan volt, szerencsére megúsztuk a bénázásait.
Én már jártam így - néhai - Orgován Béla - R.I.P. - barátommal, Vácott. Vagy 35 éve. Ugyanez történt, csak ott a mi "szurkolónk" helyi szurkolókat találtak meg. Az egyiket végül szájbavertem, mert nem bírtam már hallgatni ahogy emberkedtek az öregekkel. A felkészült rendőrök Bélát meg engem vittek be a Kapitányságra, a nejem vitte haza az autót amivel mentünk. Mi vonattal vergődtünk haza Bélával.
Ezt a facebookon "A VASAS" nevű facebook csoportban tette közzé az egyik idősebb szurkolónk! Talán van olyan itt, aki a b-középnek a tagja és eléri azokat, akik esetleg nyomást gyakorolhatnak arra a pár srácra, hogy kérjenek minimum bocsánatot!!
"Hetven éves múltam, ott születtem az edzőpályánk mögötti épület harmadik emeletén, a pályán nőttem fel. Amiért most írok az egy szomorú esemény, ami velem történt a BVSC pályán, ráadásul a saját szurkolóinktól ért atrocitás. Fél órával a meccs kezdete előtt kint voltam és majdnem a legfelső sorban foglaltam helyet. Alattam több sorral a szurkolói keménymag, amely engem nem zavart, mert az én látókörömet nem zavarták. A kezdéskor jött egy háromfős társaság, egy kopasz fiatalember, egy hozzá hasonlókoru szőkés melírozott hajú nő és egy idősebb férfi. A fiatalok beálltak a szurkolótábor mögé, az idősebb férfi egy sorral feljebb, teli háttal pont elénk. Leszóltam neki, hogy legyen szíves egy sorral lejjebb állni, hiszen volt bőven hely a saját társasága mellett. Na ez volt a nagy hiba, mert a kopasz rámförmedt, hogy még csak egy perce vannak itt, mit pofázok. Megállás nélkül fenyegetett, maj felugrott feljött hozzám és 15 cm-ről sziszegett a pofámba, hogy szétver, agyonver engem. Muszáj volt nekem is felállnom, mert várható volt, hogy bármelyik pillanatban megüt és ülve még védekezni sem tudok. Kialakult egy szópárbaj közöttünk, de végülis visszament a helyére, de leköpött, én sajnos így utólag bánom, de reflexszerűen visszaköptem. Erre megint felrohant és folytatta a fenyegetéseket direkt a pofámba. Nagy nehezen visszament, de fenyegetve éreztem magam, ezért lefotóztam őket, ha tovább inzultál, akkor legyen a kezemben valami, amivel akár a rendezőkhöz, vagy rendőrökhöz tudok fordulni a beazonosítás miatt. Ezt meglátta a nő és feljött hozzám, mint egy fúria és kiverte a telefont a kezemből, amely több méterre repűlt a székek alá. Felálltam, hogy megkeressem a telefonomat, erre a kemény magból jött még egy ember és nekem esett az is, hogy mi az rámozdulsz egy nőre? Mondtam, hogy csak a telefonomért megyek, de ez nem számított semmit, fenyegettek, nem is értem, mi tartotta őket vissza attól, hogy megüssenek. A telefonomat egy a soromban ülő szurkoló adta vissza. Felálltam és elmentem egy másik helyre, a lelátó legvégére, ott néztem végig állva a meccset. Többször a lépcsőn elment mellettem a nő és a fiatalember is, de nem szóltak hozzám, talán a rendezők jelenléte miatt. A saját fotómat azért teszem közzé, mert, aki ismer az tudja, milyen ember vagyok. Bérletünk van az Illovszkyba,de minden vidéki meccsen ott vagyok a feleségemmel, akit tudunk segítünk azzal, hogy ha nem tud, vagy siet hazahozzuk őket, ha szólnak. Ezt az egészet csak azért írtam le, mert hosszú szurkolói pályafutásom alatt a sajátjainktól ilyen inzultus még nem ért. Az ő fotóikat azért nem teszem közzé, mert, ha a továbbiakban nem ér részükről, vagy köreikből zaklatás, akkor, én elfelejtem ezt, bár azt nem mondom, hogy nem hagyott nyomot a lelkemben, de ha ennek folytatása lenne, akkor már nyilvánosan megjelenítem őket a klubvezetés és súlyosabb esetben a rendőrség előtt is. A szomorú az egészben az, hogy az egész lelátó szótlanul nézte a történteket, csak egyetlen távoli hang volt, hagyjátok az öreget!"
Ez még akár jól is jöhet. Nagyon úgy néz ki, hogy ránk nem a veretesebb csapatok a veszélyesebbek, hanem inkább az általad gagyinak nevezettek (Tatabánya szindróma :) ).
Az a helyzet, ha Sztojka berugta volna az utolsó percben a helyzetét most boldog lenne mindenki! Sajnos nem igy történt és én megint azt a hajtást hiányolom ami a játéktudásban gyengébb Honvédban meg van, hogy mennek mint a mérgezett egér.
Ha már lyukas az egyik fiatal poszt. Miért nem próbálnak ki valakit a kettőből? A négy srácnak úgy tűnik bérelt helye van az egynél. Akinek nem megy, tegyék vissza őket egy kicsit a kettőbe játszani, hogy meccsben legyenek. A kettőből pedig vannak páran, akiket simán ki lehetne próbálni az egynél.
Jován Vilmos - 2007-es csatár, inkább center. 11 meccs 8 gól. Egyik sem tizenegyesből…
Rab Bence - 2008-as középpályás U válogatott.
Ottucsák György - középpályás.- 2007-es ő is. Hátha bejön.
A kapusposzton ki lehetne próbálni a 2007-es Sági Rolandot is. Ma is nullára hozta a meccset.Gondolkodtak erről a lehetőségről már odafenn is. Ma cserekent beszállt az altalam egyik legnagyobb tehetségnek tartott Balogh Áron. Hiányposzt!
2009-es bal lábas bal,futó/balhátvéd srác, aki még egy gólt is fejelt. U válogatott.
Ma is inkább autóztam 440 km-t a kettőért, mint 10-et az egyért. Megérte. Focit láttam a libalegelőn…Brusztolós meccsen, 3:0-ra nyertek, emellett szép gólokat szereztek a fiúk a Békéscsaba II ellen.
Az utolso helyezet ellen kalkulalhato az elsohelyezett 3 pontja. Ez egy toto gyilkos x lett. Amerikaban most komoly a baj a sportfogodas korul. NBA vezetot tartoztattak le. Jatekosokat kaptak fogadasi csalason .. Nem mondom ,hogy ez is az volt , mert mi ismerjuk a legjobban a csapatunkat. Viszont a loversenypalyan egy ilyen kontra eredmeny utan , amikor a top favorit holtversenyben lessz utolso (golnelkuli) a leggyengebb elleneben , automatikus azonnali kihallgatas jon... Ilyenkor, eltiltas ,penzbunti nelkul nem tavozik a lovas es a trener a versenyintezoseg szobajabol... Ha, meg csak ennyire telt tolunk , akkor a feljutas mint cel , nem teljessen racionallis elvaras.
Irtunk itt Milan pihenteteserol. Szerencsetlen , hogy pont egy rontott tizi utan irom. Viszont Milan nem tudd Milan lenni . O mostanaban egy olyan vadasz , aki egy olyan vadaszlesrol figyel , ahol nem jonnek erkeznek a "vadak" a labdak . Egyszeruen hatulrol ,oldalrol , kozeprol nem jonnek a passzok . Talan , a keretre alkalmassabb tamadojatek , formation, taktika ?! Nem tudom annyira a sracokat..
Sajnos nem férnek bele. Tavasszal a Kecskemét kivételével csak a gagyi csapatok jönnek a Fáy utcába. Megyünk Szegedre, Kövesdre, Fehérvárra, Honvédhoz. De még a csákvári és a szentlőrinci túra sem lesz leányálom. Drukkolok a Budafoknak, nehogy visszaessenek az utolsó helyre, mert jó szokásunk szerint két hét múlva náluk is otthagyunk legalább két pontot.