Keresés

Részletes keresés

taka63 Creative Commons License 6 órája 0 0 517063

És kilóméterben valamicskével közelebb is van Budapesthez, mint Nagykanizsa😀

Időben viszont kb ua az út!🙂

Előzmény: paszko (517062)
paszko Creative Commons License 7 órája 0 0 517062

Na meg a Karcagnak van egy 10 milliárdos stadionja, tehát van hátszél is. (V. Mihály)

Előzmény: paszko (517061)
paszko Creative Commons License 7 órája 0 0 517061

A Nagykanizsa-Karcag osztályozót láttam, a karcagi egy fiatal átlagéletkorú dinamikusan fejlődő lendületes csapat, Varga Attila vezetésével. A balszélsőjük Girsik Áron, a nálunk játszó Attila bátyja (23 éves). Két meccs alapján talán a mezőny legjobbja volt, nálunk is elférne.

Előzmény: Lex Luther (517034)
Anzixx Creative Commons License 7 órája 0 0 517060

Az egyszerűség kedvéért lehetne ez mondjuk egy másik sportigazgató is. 

Ha ehhez még hozzáveszem, hogy már VM idejében is így ment ez, kimondhatjuk: 

A sportigazgatók sportja. 

Előzmény: PagoX1 (517042)
Anzixx Creative Commons License 7 órája 0 0 517059

Szerintem meghasonlott. 

Egy újabb akadálya a meghívás elfogadásának.

Azon felül, hogy élő ember még nem látta, szerintem valami kamu profil, aki evvel szórakozik. 

Most még ráadásul meg is hasonlott, a kamuságában, most hogy már Pinyőben sem lehet megbízni, mit mondjon erre? 

Jelenleg a reboot az érvényes mondanivalója. 

Támogatom: Vasas reboot kell !!! 

Előzmény: bleró (517057)
bleró Creative Commons License 8 órája 0 0 517058

*ma is áll,bocsánat

Előzmény: bleró (517057)
bleró Creative Commons License 8 órája 0 0 517057

A bölcsek látják ezt,a meghívás mai áll,nem kell egyedül jönnie,szívesen látom a kisérőit is.

Előzmény: Anzixx (517052)
tex66 Creative Commons License 10 órája -2 0 517056

Szomoru , a vezetesunk ignorancia-ja magyarul tudatlansaga a szurkolok iranyaba. Lehet , hogy lathatoan kevesen vagyunk, de  nem lathato VASAS szurkolok meg sokan vannak. Es hanyan lennenek , ha lenne az FC.nek komunikacioja . Remelem tevedek , de talan mas okok miatt nem promotaljak a VASAS-t. Media megjelenesunk szinte nulla . Nem zartuk le az evet es nem vazoltuk fel az uj terveket. Gyakorlatilag a legrosszabb ami tortenhet velunk , hogy nem beszelunk ,nem beszelnek rolunk. Ennyire gyenge a PR. vagy mas ok rejtozik a hatterben. Eggyik sem jo a VASAS-nak. Emlekszem egy csatarunk elkezdett TIKTOK videokat felnyomni a csapat eleterol. /talan mar masnap repult is Soma.. /

solport Creative Commons License 12 órája 0 0 517055

Kösz' a választ.

Figyelmetlenül olvastalak, de időközben rájöttem, hogy a korábbi időkre vonatkozott az újságról írt megjelenési rend a megállapításodban.

(nekem anno a sárga "Sportfogadás" szolgált olvasmányos infókkal...)

Előzmény: fran07 (517054)
fran07 Creative Commons License 15 órája -1 0 517054

Úgy értettem, hogy az ötvenes-hatvanas években csak heti 3 lapszáma volt a Népsportnak. S így nem volt másnapi tudósítás a Real Madrid-Vasas BEK elődöntőről.

Ahogy lapozgattam az Arcanumot, a kedvenc cikk címem az volt, hogy mit tanulhatunk a szovjet edzőktől. 30 év múlva meg már Ferguson gondolataira sem voltunk

kíváncsiak. Nem a rendszer a kizárólagos oka a szakmai nemtörődömségnek.

Előzmény: solport (517051)
Lex Luther Creative Commons License 21 órája 0 0 517053

Hát pedig most írt róla több online sajtó is.

Vagy lehet, hogy novemberben is megszakítottak minden kapcsolatot meg most is.

Előzmény: Szvik9 (517048)
Anzixx Creative Commons License 28 órája 0 1 517052

Sz.r se lesz itt, amíg el nem fogadod Bleró meghívását. 

Emlékszel még? Meg lettél hívva. 

Megmondtam előre, hogy el kell fogadnod azt a meghívást, hogy a karma, vagy Verebes átka feloldódjon innen, és feljussunk. 

Előzmény: Clark. (517050)
solport Creative Commons License 28 órája 0 0 517051

Gondolom, nem úgy értetted, hogy 1985 körül heti háromszor jelent meg a Népsport, ugye?

Kissé zavaróan hatott a mondatrész, esetleg félreértettem ezzel kapcsolatban valamit.

A korábbi időkre utaltál? Mondjuk 1961-re?

(magával a tartalomban leírtakkal, a mondanivalóval egyetértek)

Előzmény: fran07 (517049)
Clark. Creative Commons License 1 napja -2 1 517050

Na azt hittem jönne a hírek: 20 távozó, 20 érkező+fiataljaink.

fran07 Creative Commons License 1 napja 0 0 517049

Van egy tartozásom. Úgy emlékszem nem írtam le azt, hogy volt egy olyan jobboldali legenda, hogy a Népsport nem írta ki Puskás nevét a Vasas elleni BEK-meccseken.

Négy meccset játszott a Vasas a Real ellen a BEK-ben abból 1 meccsen játszott Puskás, az egyik madridin és a Népsport lehozta a nevét a tudósításban. Ami nekem meglepő volt, hiszen én olyan 85 óta olvasom a Sportot, hogy akkoriban csak három lapszám volt egy héten. Ha jól emlékszem vasárnap, kedd és péntek. De majd kijavítotok, ha tévedek. S a BEK elődöntő a pénteki lapszámban már csak 

egy mínuszos hír volt és szinte csak a jegyzőkönyvet adták le emlékeztetőül. Ma Szoboszlai kétszer egyeneset rúg a labdába hetekig azt olvassuk. 

Illetve hallgatom - tévedtem belátom - a Lantos Gábor-féle videót. Edvi Lászlót valaki felkérdezhetné, hogy a Kispest modellje vajon mükődőképes volt-e. Ott a régi dolgok is előjöttek, hogy Rudi bácsi miért hagyta ki Juhász Pétert a csapatból. Illetve az is, hogy milyen hatalma volt a korabeli sportújságíróknak, mert kritizálhatták a játékosokat edzőket. Nem tudta az illető hogy a keleti oldalon az

újságírókat Magyarországon képezték ki a béketábor érdekeit képviselni, s rengeteg újságíró roppant magasan volt bekötve nemcsak a párthoz, hanem a titkosszolgálatokhoz is. És nemcsak a magyar titkosszolgálatokhoz. (Akik különösen két csapat ellen konspiráltak. a Fradi és a Vasas volt kiemelve ilyen téren.) Lényeg, hogy a sportújságírás is igen erősen bizalmi szakma volt a Kádár-éra alatt. Sorsokról döntöttek egy-egy cikkel. Most vajon Kubatov mit sérelmezhet? A Nemzeti Sport olyan elvtelenül fényesíti a Fradi alfelét, hogy én már nem is bírom olvasni. Ha meg néha valami kritikát megfogalmaznak, akkor az olyan mint mikor a büszke anyuka isteníti szegény nem túl okos fiacskáját. A focinak épp az a szépsége, hogy hiába vagy minden téren jobb mint az ellenfél, akkor is győzhet a másik. S tudni kell elviselni.

Még mindig kicsit sírom vissza a nyolcvanas évek Népsportját.

Szvik9 Creative Commons License 1 napja 0 0 517048

Az 1-es nem mai "hír", hanem tavaly novemberi.

Előzmény: Lex Luther (517039)
tex66 Creative Commons License 1 napja -2 0 517047

A zetet megvettek a Del -Amerikaiak. En gyorsan lecsapnek Johan Croizet-re es Bakti Balazsra. Szetszedik oket , bar par neven kivul nalunk vannak jobbak is.

rage Creative Commons License 1 napja 0 1 517046

Szerintem azon, hogy az első ötben volt vagy négy paksi :)

Előzmény: Lex Luther (517044)
Anzixx Creative Commons License 1 napja -2 0 517045

Na ja! 

Lehet, hogy Csányi annyira meg van elégedve az eredményességével, hogy kivásárolja a Vasasnál a sportigazgatói szerződéséből, csak hogy kivihesse magával a FIFÁBA.. 

Előzmény: taka63 (517038)
Lex Luther Creative Commons License 1 napja 0 0 517044

1.Állítólag...

Előzmény: Lex Luther (517043)
Lex Luther Creative Commons License 1 napja 0 0 517043

2. Kicsit kalandosabb útja volt eddig. Újpest-Diósgyőr-Újpest-Siófok-Fehérvár-Újpest és most megint Diósgyőr.

Most legutóbb Újpesten főtanácsadó volt. Jelentsen ez bármit is.

1. Állítható azon rágott be a Listás Gábor, hogy a nemzeti sport posztonkénti rangsorában csak egyetlen fradi játékos volt aki az első helyen végzett.

Előzmény: nikU (517041)
PagoX1 Creative Commons License 1 napja -1 2 517042

Ha megkérsz egy bennfentest, hogy meséljen a magyar futballban zajló visszaosztásokról, akkor így kezdi: vegyünk egy sportigazgatót, az egyszerűség kedvéért hívjuk úgy, hogy KZ...

nikU Creative Commons License 1 napja 0 0 517041

1. Mi lesz a fradilap neve?

2. KZ válogatott labdarúgó volt Újpestről. Utána tecn. vezető bubinál, majd UTE. 

Új Testaccio Creative Commons License 2 napja 0 0 517040

Kovács Zoltán azonos azzal a KZ-nal, akinek része volt az FTC 6-0-as újpesti megalázásában? Mert akkor ez jó pont.

Lex Luther Creative Commons License 2 napja 0 3 517039

Off.

2 mai hír amelyeken nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek.

1.Az FTC megszakít minden kapcsolatot a Nemzeti Sporttal.

2. Kovács Zoltán elhagyja az Újpestet és a DVTK sportigazgatója lesz.

Az utóbbihoz egy kis kommentárt fűznék.

Kevés kártékonyabb ember van a magyar labdarúgásban mint Kovács Zoltán és hihetetlen, hogy az az ember mindig talál magának egy csapatot.

taka63 Creative Commons License 2 napja -1 7 517038

Elmehetne már NM is a FIFÁBA!

Előzmény: deme65 (517036)
PagoX1 Creative Commons License 2 napja -1 2 517037

Ha jól emlékszem, ez az a csávó, aki elkésett a FIFA közgyűléséről, ezért tiltakozásul jónéhány UEFA vezető - köztük Csányi - tiltakozásul kivonult.

Csányi bicepsszel is lehetne ilyen kritikus. Mondjuk itt bicepsznek, mint sportigazgatónak kéne kivonulnia - örökre. 

Előzmény: deme65 (517036)
deme65 Creative Commons License 2 napja 0 0 517036
tex66 Creative Commons License 3 napja -1 0 517035

Itt ebbol most komoly ugy van.. "bátran nyúl a fiatal játékosokhoz" erre azert figyelni kell..

Lex Luther Creative Commons License 3 napja 0 0 517034

A Tiszakécske és a Karcag jutott fel az nb3-as osztályozókból az nb2-be.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!