Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Tul magass pozicioban van ,mert O a fiam keresztapja. Tehat ,csaladi ugy. Megjegyzem valszeg o lessz a mezogazdasagi miniszter. Mellesleg egyeduli szakerto lessz az uj kabinetben, he lessz. Persze, az uj kormany meg messze... Egyebkent meg ne feledjuk, hogy a stilus az ember .
A fehérvári elől járó saját gyengeségét vetíti másokra, hadovál össze-vissza, egyrészt a VASAS névvel
óvatosnak kellene lenni, hiszen Vadásztölténygyár Sk, Vadásztölténygyári Vasas ,VT VASAS, Videoton SC, Videoton Waltham, Parmalat FC, Fehérvár 96 PFC,.....és így tovább, mi fog létezni?zavaros... A VASAS kapcsán mire gondol, hogy nem NM nem képviseli már úgy az érdekeket, de nem ő döntött,
vagy ehhez van szokva, ebben szocializálódott, hogy vannak eleve elrendelések,
esetleg, hogy ner bajnokságban így ment, le volt minden játszva, ki lesz a bajnok , ki esik ki, kinek mit-adunk
meddig engedjük vagy egyszerűen a vasárnap után elfolyt az agyvize?
"Ja persze, hát most, hogy a Vasas már biztos feljut, lehet szigorítani a szabályokon. Piacvédelem. Vajon miért nincs harmadik kieső és van ott osztályozó...? Ha izgalmat akarnak? Köszönjük a magyar labdarúgás irányítóinak (köztük a klubunkat majdnem megszüntető Garancsi Istvánnak), hogy jelentősen megnehezítették az új tulajdonos megtalálását és az erről szóló egyeztetéseket! Rossz hírem van Nekik! Nem fog sikerülni. Ők már rég nem lesznek sehol, amikor a Videoton még mindig létezni fog."
Jövőre nem NB 1, hanem nagyjából Budapest bajnokság lesz: Vasas, Újpest, MTK, FTC, Kispest meg pár vidéki csapat. Legalább nem kell sokat utazni...
Az egy kieső, meg az egy meccses osztályozó külföldi megkötés nélküli NB1-es csapatoknak nettó magyar (és nem a legjobb magyar) játékosokból álló NB 2-es ellen nettó baromság.
Érdekes lesz az is, ki fog licenszet kapni az NB 1-re, NB 2-re, mert pár csapatnál szvsz rezegni fog a léc... (Az NB 3-ról nem is beszélve, mert ott pár helyen már most sincs pénz focira - mennek a megye 1-be)
Ráadásul ez a semleges helyszín is teljesen nonszensz, ha a mostani tabellákat nézzük, hol lenne félúton egy Honvéd - Diósgyőr osztályozó? Kövesden? Az aztán nagy fociünnep lenne...
Azért kár hogy nincsen ilyen "társadalmi egyeztetés" hogy a szurkolók is leírhassák a javaslatukat, mégis csak a szurkolókért van minden.. Most eldönti az éppen aktuális csapatok elnök mi legyen, ez nem túl szép. Viszont nagy mázlink van hogy most jutunk fel.
Nem veletlen ult at a Honvedba. A Honvedet Romolusz ismet alomanytablara veheti az-az katonai hataskorbe. De, egy ismerosom mondta , nem ezek lehetnek az elso intezkedesek.
Hogy egy kis focit is csempésszek a politikai eseményekbe: nagyon beszédes lesz, mennyire fog hajtani szombaton a Honvéd Kövesden.
Elsőre talán nem tűnik fel az összefüggés, de lemondott Gyulay az autósport szövetség alelnöki tisztségéről, így határozatlan képtelenné vált az elnökség, ezért tisztújítást kell tartani. Az elnök a forma-1-es kommentátor, Szujó, aki egybehangzó szakmai vélemények szerint tönkretette az egész magyar autóversenyzést. De ő csak egy bábfigura, az igazi irányító Szíjjártó sógora (testvérének férje), és az egész egy büdös nagy mutyigyár volt.
Na, ennek tudatában kezdjetek kombinálni, mi lehet most a kispesti fociklubnál.
Off. Nem ismersz. En minden Magyar baratja vagyok es baratom van a tiszaban (komoly pozicioban) es fideszben is. De, en gyerekkoromtol Nemzetben gondolkozom. Csomo oreg 56-os Magyart is ismertem itt. De, oreg komcsikkal is sakkoztam anno a ligetben. A VASAS szeretetem viszont orok es kiirthatatlan . Persze, hogy aggodom. Ki nem ?! Miert , Te pontossan tudod ,hogy mi jon?! Ugy erzem olvasztoba kerulunk ismet. Es egyre fogyunk es keveredunk. Lassan senki nem beszel Magyarul Budapest belvarosaban. Bocsi😪
Akkor ,most Vaczi Zolink lessz az MLSZ elnok:) Szerintem az kapo mindenkit repit az MLSZ-bol. Felesleges evvel az ujjitassal foglalkozni. Lehet ,hogy lessz , de lehet hogy inkabb nem.. 1 honap es meg a takaritoneket is lecserelik.
Úgy lett volna jó ez, ha 14-16 csapatos lenne az nb1-es bajnokság, és nem az nb2 2. helyezettjét szívatják meg, hanem a 3. és a 4. játszana rájátszást a feljutásért, mondjuk ezt régen is írtam, hogy én így alakítanám át. Szerintem nagyon rossz ez a 12 csapatos bajnokság.
Csajoknál ez még viccesebb lesz, mert ott két csoportos a másodosztály. Hagyni kéne ezt a balfaszkodást, meg a 3 fordulós rendszert. Ennél még a két kör utáni alsóház/felsőház is igazságosabb és izgalmasabb lenne az élvonalban továbbvitt pontokkal/vagy részpontokkal, így egy vacakul sikerült ősz után is lenne még esélyed javítani a pozidon. Ha már minden áron beakadt ez a 12 csapatos hülyeség. Szerintem.
Plusz az nb1-es 11. majd felállhat egy rakás külföldivel az nb2 2. meg csupa magyarral. Faxság, remélem visszavonják a csába ha a pogácsás meg listás meg a várdai zseni féle barmok eltűnnek a labdarúgás környékéről.
Kedden arról határozott a testület, hogy a Fizz Liga következő idényétől kezdve az utolsó helyezett kiesik, míg a 11. a Merkantil Bank Liga 2. helyezettjével osztályozót vív az élvonalbeli tagságért. Arról, hogy végül melyik együttes szerepelhet az NB I-ben, egy találkozó dönt, amelyet semleges pályán – amely lehetőleg a két résztvevő csapattól megközelítőleg hasonló távolságra helyezkedik el és a stadionban adottak a feltételek a videobíró alkalmazására – rendeznek.
De ettől függetlenül nyerjük meg persze a bajnokságot