Keresés

Részletes keresés

Gerilla01 Creative Commons License 8 órája 0 0 73007

És akkor kicsit borzoljuk a kedélyeket:

David Ornstein (The Athletic FC Podcast):„Minden információnk szerint az Fenway Sports Group, a tulajdonosi kör, valamint a Liverpool FC sportvezetése kitart Arne Slot mellett. Azon beszélgetések alapján, amelyeket folytattam – még akkor is ez a szándék, ha a csapat nem harcolja ki a Bajnokok Ligája-indulás jogát.”

Gerilla01 Creative Commons License 8 órája 0 3 73006

Véletlen sincs összefüggés, hogy Szoboszlai kis túlzással 3/4 szezonon keresztül a hátán vitte a csapatot, ami már idáig is fizikai lehetetlenség volt... Szoboszlai 4100 játékperc - Güler 3100 perc. És ebbe a válogatott meccsek még benne sincsenek...

Érdekesség: az összes kizárólag TOP csapatot figyelembe véve (kivétel az olaszok, mert ott nulla az iram) Szoboszlainak van a 2. legtöbb játékpercre. Az első Van Dijk, de mivel ő középhátvéd, fele annyit kell kb. futnia. Szoboszlainak a KÖZELÉBE sincs más top csapatos játékos. Csoda, hogy kimerült?

Előzmény: Man on the Moon2 (73004)
deluigi Creative Commons License 9 órája 0 2 73005

meg is kapta meccs vegen a pirosat Gulu...

Előzmény: Man on the Moon2 (73004)
Man on the Moon2 Creative Commons License 10 órája -3 0 73004

A lakájmédia hogy fikázta Gülert a bálvány Szoboszlaival történt kakaskodásáért, meg kell nézni Güler tegnap milyen 2 gólt rúgott, miközben Szoboszlai kezd beleszürkülni a Poolba, ráadasul passz előttegy tempóval mindig tovább símogatja a labdát.

Man on the Moon2 Creative Commons License 10 órája 0 2 73003

Tegnap hatalmas gólt lőtt Diaz a Realnak, a helyzet kialakítását kellene a Poolnak a kávézóban egész

nap vetíteni a jópofizás helyett,

vs. a mostani Salahnak egy skillje maradt 95%-ban úgy fejezi be, hogy belerúgja az előtte félméterre álló védőbe.

Szóval nincs a csapatban minőség, nem látom ebből a csapatból, vezetésből mit lehetne kihozni.  

Előzmény: nemez haaef (72999)
larsfuchs Creative Commons License 10 órája 0 1 73002

+ Trent

Előzmény: Tralfamador Zog (73000)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 11 órája 0 0 73001

Nem láttam a PSG elleni meccset. 

De! 
Az idénybeli teljesítményről  szólva én bizony nem igazán látom az átgondolt, eredményes stratégiát. Sőt, a taktikai elemeket sem nagyon, amik pedig voltak hajdanán!

Hol van már a tavalyi hó?
Amikor pl  valósággal rárobbantak a saját térfelükön a labdakihozatallal bíbelődő ellenfélre, vagy a rövidpasszos, gyors labdafelhozatalra, stb. Vagy pl miért nem működik a Kerkez-féle felrohanások? Szegény Milos hiába rohan, ha a játékostársa még azt sem konstatálta, hogy már a birtokában van a labda.  

De ami látványos: miért impotens a támadósor és miért szar a védelem, vagy miért úgy támadnak, mint az éticsiga?

Vagy rosszul látom? 

Tralfamador Zog Creative Commons License 12 órája 0 0 73000

+ Diogo

Előzmény: [virgo] (72995)
nemez haaef Creative Commons License 22 órája 0 1 72999

Diaz

nemez haaef Creative Commons License 24 órája -2 2 72998

Isac-rol nem is erdemes beszelni, fizikailag gyenge, nem eleg gyors, nem eleg technikas

Wirtz...majdnem jo, de nem tudja annyira birtoklni a labdat, mint amennyire kepzeli magarol

bemegy a surube, neki a falnak, de nem eleg cselbajnok, majd mindig veszit

Ekitike ,,, tok jo, csak nem BL be...miutan itt eros passzok jonnek, nem tudja oket kezelni, harom meterre pattan a fogadas,

nem tud azonnal reagalni, nem tud azonnal lefordulni, ugyes 

bekepzelt

Előzmény: nemez haaef (72988)
nemez haaef Creative Commons License 24 órája -1 1 72997

en a csapatepitesi strategiat erteni velem

posztokra 

kiemelt kepessegu, annak mutatkozo jatekosokat

Salah az volt 

meg tegyunk be 4-5 rendkivulit

ha csak ketto erik be, az mar nyeremeny

csak nem erett be egy sem

de nem is ez volt a tevedes, hanem az, hogy ez nem csapat, ez nem csapatepites

ezzel a strategiaval a csapatepitesttol el ------> iranyba tartunk

a csapathoz rendkivuli technikai kepzettseg, atletikussag, gyorsasag, robbanekonysag kell

empatikussag

kiment a divatbol az egyen, a csapat , mint latjuk a PSG -nel, az sokkal erosebb

ezert mondtam, hogy csak Szoboszlai ferne be, mert o csapatjatekos

Kerkez is, de o meg nem biztos, hogy beferne, de alakul

az egesz csapat, mindenki mas ... nem kellene a PSG nek

Előzmény: Rovottmultú1111 (72996)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 28 órája -1 0 72996

”Slotnak lefőtt a kávé.“

Na de mikor?!

Ha a Pool jelenlegi működésében bármiféle logikát próbálsz keresni/követni, akkor az – szerintem – felesleges erőlködés.

Hogy lefőtt volna a kávé? Szerintem már több, mint egy éve. Az elfogulatlan szemlélődő számára egyértelmű; a Pool és a Slot nem passzolnak egymáshoz, látszik a játékon és látszik az eredményeken. Szar játék, méltatlan eredmények. Tehát az a bizonyos kávé már réges régen lefőtt!

Na de akkor…?

És hogy most mi fő? Hááát?! Talán bűnbakkeresés! 
( Na de akkor miért és hogy  nyertek bajnokságot? Mertaz előző évben  a Klopp csinált egy bajnokcsapatot és a Slotnak nem volt elég ideje szétb@…ni! )

Előzmény: [virgo] (72993)
[virgo] Creative Commons License 30 órája 0 0 72995

Nem a játékosokkal van a probléma. Nagyjából ugyanez a keret- plusz Lucho meg Darwin- nyerte meg a PL-t. Azóta talán még erősödött is a játékosállomány, mert ugye Diaz kétségtelen veszteség, de Darwin pl nem tudott gól rúgni egy idényen keresztül... és most helyettük Isak meg Ekitike, meg még Wirtz, mégis szenved a Pool. 

Előzmény: Man on the Moon2 (72994)
Man on the Moon2 Creative Commons License 1 napja 0 0 72994

Ki ellen van esély?

Bár a második félidő eleǰén a Pool nyomott, de helyzeteket nem tudott kialakítani, és pl. a PSG technikai tudásával, támadásépítésével, 1v1 nem lehet összehasonlítani, az ATM és a Barcelona is simán  tovább menne ellenük.

Ezt a csapatot újra kell építeni Slot és a  management inkompetens dúlása után, játékosok zömét el kell adni, különben konzerválják ezt az állapotot.

Ébred😁Ébred😁

Tegnap este egy pillanatig sem gondolhatta senki, hogy reális esély lehet továbbjutni.

Attól tartok az 5-ik hely sem lesz meg.

Előzmény: [virgo] (72993)
[virgo] Creative Commons License 1 napja 0 2 72993

Most már ki lehet mondani: amióta az LFC játéka nyomokban sem tartalmaz semmit klopp heavy metal stílusából, ellenben van helyette Slotball, teljesen tanácsatalan, tétova előrejátékkal, azóta ennek a csapatnak egyszerűen nincs esélye egy PSG szintű alakulat ellen.

Slotnak lefőtt a kávé.

nicko Creative Commons License 1 napja -1 0 72992

Akkor PL, BL, FA, Liga kupa....4-ből 0 mindezt 300 millió Fontból.

Slot még az edző? A keret kialakításáért felelősekre szintén vonatkozik a kérdés.

Tralfamador Zog Creative Commons License 1 napja 0 1 72991

annyira szellemesnek találod magad, hogy háromszor is leírtad, hogy Balfaszkirály?

Ma egyébként kicsit máshol van  a Liverpool szurkolóinak fókusza: JFT97

https://www.liverpoolfc.com/hillsborough

Előzmény: Jokki (72989)
birka_zoli Creative Commons License 1 napja 0 1 72990

Múltkor azt mondtam, h nézhetetlen fos volt a játékunk, hát örömmel jelentem:

fejlődtünk, a fos szarrá állt össze!

Nem tudom mit kívánjak, legyen meg az 5. hely, erre szüksége lenne a klubnak, de ez növeli AS maradási esélyeit és annak is, h jövőre mi legyünk az idei totenham, v csússzunk le a bl-ről és akkor esetleg a szarból vki új elkezdhetne várat építeni...

Előzmény: birka_zoli (72963)
Jokki Creative Commons License 1 napja -4 0 72989

Volt egy jelenet, ami tökéletesen jellemezte a két csapat különbségét: Vitinha a földön fekve kicselezte egyszerre Wirtzet és Jonest. De persze mondhattam volna, hogy míg a PSG tiszta helyzetekben rúghatott kapura, addig a Liverpool egyetlen valamire való kapura lövését produkáló Ngumohának meg 5 védő gyűrűjében. Erre mondják, hogy osztálykülönbség.

Balfaszkirály ismét lebőgött.

Valaki itt írta, hogy a 'Poolból csak Szoboszlai férne be a PSG-be. Nem értek egyet. A mai teljesítménye alapján Szobo labdaszedő se lehetne. De ez nem az ő hibája. Ahogy előre megmondtam, Balfaszkirály rendszerében az összes játékos teljesítménye rohamosan romlik. Amúgy a képességeiket tekintve simán beférne, akár 6 is a PSG-be. Mondjuk nem most, amikor Balfaszkirály már kiherélte őket.

nemez haaef Creative Commons License 1 napja -1 1 72988

Isac, Wirtz, Gakpo, Ekitike...

leszerepelt

nemez haaef Creative Commons License 1 napja -1 1 72987

Slot vége

fél csapatnak vége

Man on the Moon2 Creative Commons License 1 napja 0 2 72986

Gakpoval és Salahval ezt a PSG-t nem lehet megfogni.

Man on the Moon2 Creative Commons License 1 napja 0 2 72985

Ma szervezetten játszik a Pool, de nincs minőség, nem veszélyesek a PSG-re.

Előzmény: nemez haaef (72984)
nemez haaef Creative Commons License 1 napja -2 0 72984

a Liverpool bol az ellenfélnél egyedül Szoboszlai férne be...

talán

nemez haaef Creative Commons License 2 napja -1 0 72983

nezem a kezdot

mi valtozott?

Jokki Creative Commons License 3 napja -1 1 72982

Ha Wilson kicsit szerencsésebb, akkor ez 2:2. Na mindegy.

Mostanában több yt videó is foglalkozik Slottal álszakértők mentegetik...

Azt mondják, túl sok új játékos még alakul...

Egy kis visszaesés, de majd jövőre aztán ihajj..

Nincs visszaesés. Se csapatépítés. Évtizedes negatív gólszerzési rekord és gól bekapási rekord dőlt megplusz egy 45 éves vereség sorozat rekord. ez nem csapatépítés és nem visszaesés, hanem nyilvánvaló és egyértelmű alkalmatlansági bizonyítvány. Erős kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy belátják-e ezt a klub vezetői? Szerintem még most BL visszavágó előtt ki kéne rúgni. Ennek a kínlódásnak semmi értelme. Marco Rose szabad, a hátralévő meccsekre pont jó lesz.

nemez haaef Creative Commons License 4 napja 0 0 72981

vajmi

ott van meg fokozat

Előzmény: Rovottmultú1111 (72980)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 4 napja 0 0 72980

Nincs olyan tipikus góllövője a Poolnak, aki képes az ötös környékén helyezkedni, és a helyzeteket biztos lábbal értékesíteni. Tavaly sem volt. Sőt, azelőtt sem.

A védelem meg bizonytalan. Dehát a Kerkeznek is kell néha pihennie!

Szerintem a Szoboszlai ismét “ üzembiztos” volt! 

És volt egy-két látványos akciójuk, amikor nem pöcsöltek labdaátvétellel, nézelődéssel, mert már jó előre tudták, hogy kinek és hogy fognak majd passzolni. 
Egyébként ennyi a franciák ellen –szerintem – vajmi kevés lesz!

nicko Creative Commons License 5 napja 0 0 72979

"Ki fog itt gólt lőni?"

22.p.  0-0

appache10 Creative Commons License 5 napja 0 1 72978

Szerintem kurvára kiégett már az idei évtől és ez már a teljesítményén is látszik ami várható volt......

Előzmény: nemez haaef (72975)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!