Keresés

Részletes keresés

FJ1897 Creative Commons License 5 napja 0 0 180708

3 M-ért maradthat.

Előzmény: m.robi (180707)
m.robi Creative Commons License 5 napja 0 0 180707

Vlahovic rájött, hogy nem kell senkinek. Egy ajánlata volt, Besiktas. Ez nem tetszik neki, ezért Torinóba kezdett el puncsolni, egy új szerződéséért. 

A tárgyalások megkezdődnek. 6m körüli fizuról írnak....

FJ1897 Creative Commons License 2026.07.01 0 0 180706

Úgy vesszük a támadókat, mintha nem lenne holnap; holott egy olyan embert kéne szerezni aki ki tudja szolgálni a csatárokat.

Mintha arra készülnénk, hogy jövőre úgyis kizárnak az átigazolásokból, gyorsan vegyünk még 1-2 játékost.

JuveFan1897 Creative Commons License 2026.07.01 0 0 180705

Ebben a transzferben az a legfelháborítóbb, hogy a két legnagyobb tehetségünket, Daffarát és Puczkát áldoztuk be, jócskán áron alul, visszavásárlási opció nélkül...

Előzmény: m.robi (180704)
m.robi Creative Commons License 2026.07.01 0 0 180704

Elkezdődött az idei mercato:

HERE WE GO | Jeff Ekhator már úton van Torinóba, hogy részt vegyen a Juventusnál esedékes orvosi vizsgálatokon. Az elmúlt órák fejleménye, hogy a torinói alakulat jelentősen javított az ajánlatán. A transzfer az alábbiak szerint alakul: Pénzösszeg: Összesen 18 millió euró (amelyből 16 millió a fix összeg és 2 millió a bónusz). Játékoscsere: A csomag része David Puczka játékjoga is, akit nagyjából 5 millió euróra taksálnak. A Genoa rábólintott a feltételekre. A felek jelenleg is gőzerővel dolgoznak a papírmunkán, a cél pedig az, hogy még éjfél előtt pont kerüljön az ügy végére.

Újabb fiatal, újabb remény.... újabb kuka?

JuveFan1897 Creative Commons License 2026.06.30 0 0 180703

Négy védős rendszerben középen használhatatlan, neki az állt jól, amikor háromvédősbe toltuk és a jobboldali belső védőt játszotta. 

Előzmény: iamsolucky (180702)
iamsolucky Creative Commons License 2026.06.29 0 0 180702

persze nem egy klasszis, de bőven elfért volna idén a keretben pláne hogy bremer és holm ennyire sérülékeny, kellynél sem gyengébb szerintem.

Előzmény: JuveFan1897 (180701)
JuveFan1897 Creative Commons License 2026.06.29 0 0 180701

Mondjuk ez inkább a brazilokra nézve kritika. Osztályzatok alapján ő ma a leggyengébb.

Előzmény: iamsolucky (180700)
iamsolucky Creative Commons License 2026.06.29 0 0 180700

a juvétól elüldözött Danilo ma kezdő a sorsdöntő brazil-japán meccsen. tudom, hogy ehhez az is kell már nincs egy maicon vagy dani alves a braziloknál, de ez a remek döntés, ha jól emlékszem mottától, minket is nagyon jól igazol...

m.robi Creative Commons License 2026.06.12 0 0 180699

évek óta minden idényt így kezdünk

mi lesz új igazolásokkal? Dibu Martinez? Alexander Sorloth? Tarik Muharemovic? Randal Kolo Muani?

Giovanni Carnevali tényleg hozza Domenico Berardi-t?

Előzmény: JuveFan1897 (180696)
Attila F Creative Commons License 2026.06.11 0 0 180698

Ja, már megvan az utódja, Giovanni Carnevali a Sassuolótól.

Előzmény: Attila F (180697)
Attila F Creative Commons License 2026.06.11 0 0 180697

Nagyon gyenge volt, a megújulásnak a vezetőségnél kell kezdődnie. Meglátjuk, ki jön a helyére. 

Előzmény: JuveFan1897 (180696)
JuveFan1897 Creative Commons License 2026.06.11 0 0 180696

Comollit kirúgták... Újabb év, újabb stratégia váltás, megint kezdhetjük a nulláról.

m.robi Creative Commons License 2026.06.04 0 0 180695

A Juventus 6,5 millió eurós fizetést + 3 millió euró aláírási pénzt ajánlott. Vlahović 8 millió eurós fizetést + 8 millió eurót kért az aláírásért.

hát..... egy kicsit pénz éhesnek tűnik.... majd valamelyik arab csapat megadja neki

Előzmény: Attila F (180694)
Attila F Creative Commons License 2026.06.03 0 0 180694

Jó hír lenne, ha a másik két csatárunk nem Openda és David lenne. 

Előzmény: m.robi (180693)
m.robi Creative Commons License 2026.06.03 0 0 180693

Goodbey Vlahovic

Buddy Holly, Creative Commons License 2026.06.01 0 0 180692

Serie A csapatai a 2026-2027 es szezonban

Inter

Napoli

AS Roma

Como

AC Milan 

Juventus 

Atalanta

Bologna 

Lazio 

Udinese

Sassuolo

Torino

Parma

Cagliari 

Fiorentina 

Genoa

Lecce 

Venezia 

Frosinone

Monza

Serie B

Cremonese 

Verona

Pisa

Palermo 

Catanzaro 

Modena

Juve Stabia 

Avellino

Mantova

Padova 

Cesena

Carrarese

Sampdoria 

Entella

Empoli

Südtirol

Benevento 

L.R. Vicenza

Arezzo

Brescia vagy Ascoli

JuvePlatini Creative Commons License 2026.05.28 0 0 180691

Hát mit lehet írni egy ilyen szezon után? Olyan mérhetetlenül szomorú, hogy ez a klub amely ilyen adottságokkal rendelkezik ilyen katasztrófális szezont zárjon.

A klub óriási pénzeket ver el transzferekre, kibaszott nagy bérköltsége van, egy viszonylag új és modern stadion, kiválö edzőközpont J Medical rengeteg szurkóló határon belül és kivül.
Más kluboknak ez az elérhetetlen álom. Nekem semmi közöm ehhez a játékhoz, azon kivül, hogy szeretem és egész életemben ezt a jatékot üztem, (persze amatőr szinten) de nem tudom, hogyan nem tudják megtalálni a megfelelő embereket a pályára, nem értem azt, hogy más csapatok (lásd Barca) a saját környezetükből kincseket találnak a Juve meg az egész világból szemezgetve csak selejtet. 

Nyilván vezetői válság van ami már tart egy ideje és mintha nem ezt a próblémát akarnák megoldani, hanem azokat amiket ez okoz. Néha előre megyünk 3 métert, hogy aztán 5 menjünk vissza. 

Ne haragudjatok, de Giorgio mi a faszomat keres bármely klub vezetésében? Egy szerethető figura de ennyi. Ebben a pozicióban pont olyan darabos mint a pályán volt.

Le kell cserélni az edzőt. Miért? Mert szerencsétlen. Luciano egy "meszeriás" ahogy nálunk mondják. Két hét után látszott a keze nzoma a csapaton, Tudor után. Érti a focit és tudja. De szerencsétlen, ahogy Michele Corleone mondja Moe Greenek: You are unlucky. Emlékszem arra a Totti féle Romara. Mindig történt ott is valami kibaszás: sérülés, öngól, értelmetlen piros, az ellenfél megrügja az évszázad gólját stb..

Nem is értem, hogy hogyan tudott a Napolival nyerni, át kell nézem a statokat mert felfoghatatlan.

Azt is meg  kell valljam, hogy a BLről való lemaradás nem lepett meg és nem is volt fájdalmas. Mert ilyen gazolás miatt a Juve megérdemli a pofont. A Milant jobban sajnáltam, mert nekik az utolsó percben csuszott el és az fájdalmasabb. Azt kell megérteni, hogy kevés pénzből is lehet jó focit csinálni ha a megfelelő posztokan megfelelő emberek vannak. 

Nem értem azt, hogy a vezetők , hogy nem látják, hogy az egész olasz labdarugás a pácban van. Olyan dőntések születnek sok klubbnál a válogatottnál a szövetségnél amelyek csak mélyítik a válságot.

FJ1897 Creative Commons License 2026.05.26 0 1 180690

Mindig akkor állunk ki a bukott edzőnk mellet, amikor van elérhető jó edző a piacon! Aztán majd novemberben meg vakarjuk a fejünket.

Attila F Creative Commons License 2026.05.24 0 1 180689

Csak sikerült az utolsó meccset is elbacni. 

iamsolucky Creative Commons License 2026.05.22 0 0 180688

menjen Spalletti, jöjjön Conte. röviden, tömören. esély, egyébként van rá, spalletti azt mondja hogy jó esélyel felmond ha nincs BL.

Előzmény: Attila F (180687)
Attila F Creative Commons License 2026.05.19 0 0 180687

“talán egy jobb edzővel, mint akik eddig voltak.....”

Guardiola épp szabad…

(Meg Conte is)

Előzmény: m.robi (180684)
Attila F Creative Commons License 2026.05.19 0 0 180686

Igen, abban igazad van, hogy egy szurkoló így is-úgy is reménykedik, próbálja meglátni a pozitívumokat. Hát akkor reménykedjünk együtt. Hátha most nyáron sikerül majd elkapni a fonalat. 

Előzmény: Máté92 (180683)
zsozsok Creative Commons License 2026.05.19 0 0 180685

Visszajön Buffon , Del Piero ,Trezeguet és Nedved.

Előzmény: m.robi (180684)
m.robi Creative Commons License 2026.05.19 0 0 180684

Érdekes nyár elé nézünk. Kíváncsi leszek, hogy ki lesznek, akik mez miatt maradnak és kik lesznek akik BL hiányában (jobb fizu) miatt elmennek. 

Újabb 0-ik év jön, talán egy jobb edzővel, mint akik eddig voltak.....

Máté92 Creative Commons License 2026.05.19 0 0 180683

Reménykedni azért lehet :D

Pláne, hogy az edző legyen most a fix pont. Olvastam valahol, hogy Spalletti Elkannal fog tárgyalni, mert nem igazán azokat a játékosokat kapta,akiket szeretett volna.

Bremer sem gondolom akkora extra klasszisnak, volt pár óriási hibája, ami pontokba került. Hosszú sérülés közben is úgy ahogy pótolva volt. 

Amit látok, hogy bármelyik top bajnokságban a saját nemzetiségű játékosok bőven értéken felül váltanak csapatot. Hiujsen sem ért 60 millát, csak azért mert spanyol, így nyilván nagyobb összeget költött rá a Real. Kelly-t is 25-30 felett lehetne a PL-be értékesíteni. Ezért drágák nekünk az olasz játékosok.

Mondjuk őt nem tudom hová tenni. Néha egész parádé, néha meg azt érzem, hogy nem az a szint, akivel szintet tudnánk lépni. Mint Locatelli. Ettől függetlenül rendre sok lehetőséget kapott Motta,Tudor és Spalletti alatt is.

Abban bízom, hogy egy normális kapus ( Allison) érkezésével azért lehetne egy komoly védelmet újra felépíteni. Kalulu tud egy stabil, szolid védelmet hozni, bár nem őt látom a jobbszélsők királyának. Jelenlegi rendszerben viszont rendre az ellenfél kapuja közelébe kerül. Nem ezt látom megoldásnak.

3 védős rendszerben most Kalulu,Bremer,Kelly hármas kicsit szedet-vedett, érdemi Lichti vagy Sandro féle futógép hiányában. 

Ha itt lenne koncepció, akkor lehetne tovább gondolni a középpálya és támadósor vonalat.

Előzmény: Attila F (180682)
Attila F Creative Commons License 2026.05.19 0 0 180682

Azért jóval könnyebb úgy építkezni, hogy van BL-pénz, meg tudjuk tartani a jó játékosokat és melléjük igazolunk célirányosan. Ha most eladjuk Bremert és jön mellé egy Kelly szintű játékos, az mennyiben lesz előrelépés? (OK, Bremernek van kivásárlási záradéka, de nyilván könnyebben rábólint egy ajánlatra, ha a másik csapatnál van BL, nálunk meg nincs.) Vagy ha megy Kalulu és Holm lesz a jobb bekk, akkor javul a csapat? 

A vezetőséggel kapcsolatban sem vagyok ennyire optimista. Elkann nem vonódik be túlzottan, valószínűleg nem is érdekli ez különösebben. A menedzsmentet folyamatosan cserélgette eddig is és semmivel nem jutottunk előrébb. 2021 óta már a harmadik futballigazgató és a harmadik CEO van itt, de egyik sem hozott javulást. Miért válna be a negyedik?  

Előzmény: Máté92 (180681)
Máté92 Creative Commons License 2026.05.19 0 0 180681

Senki nem mondta, hogy jól is sült el a Giuntoli féle éra ( ahogy leírtam korábban), viszont évek óta példa nélküli radikális változások történtek, ami egyértelmű. Azokat a szar igazolásokat nem lehet indokolni, amit szintén korábban leírtam.

Szczesny nagy pénzért volt itt, neki is voltak óriási hibái, nyilván ez eltörpült Di Gregorio kabaréin, de 6-7 millás fizetéssel egyszerűen nem lehetett itt tartani.

Chiesa a sérülése után sajnos kalap szart nem ért, 14 milláért eladni maga volt a csoda. Poolban vagy sérült volt, vagy alkalmatlan.  

Danilo-ban még fél év volt, ott ugye a opciós 1 év miatt kellett mennie.

Huijsen-ért valóban nagy kár, benne lehetett volna bőven, de kb 25 millát sikerült kihozni belőle, ami nem egy Bayern-Yildiz történet.

Az új menedzsment sajnos még szarabb lett, ezért is írtam, hogy ha nem lesz meg minimum a 4.hely tuti elzavarják őket, mert velük nem lesz változás.

Az, hogy BL nélkül rettegni kell, hogy ki távozik meg elég hitvány hozzáállás. Bremernek amúgy ettől függetlenül van kivásárlási záradéka, nem ezen fog múlni. Yildiz-t meg itt ikonként kezelik, pedig messze van a stabil, kiegyensúlyozott játéktól. 

Nyilván arra kell számolni, hogy lesznek jó igazolások, ami nem mehet úgy,hogy minden évben 2 új edző jön. Teljes szezont kell kapnia Spallettinek úgy gondolom.

Meg végre az EL-ben kell elverni a középcsapatokat, nem pedig kiesni ellenük a BL első érdemi meccsén. Az már egy nagy előre lépés lenne.

Előzmény: Attila F (180680)
Attila F Creative Commons License 2026.05.18 0 0 180680

Hát őszintén szólva, én nem tudok arról, hogy a Giuntoli-féle reform nagyot szólt volna. Sikerült valamennyit megspórolni a béreken, de közben olyan játékosokat is elküldtünk, mint Szczesny, Chiesa és Danilo. Elkótyavetélte Huijsent. Miközben olyanokat igazolt, mint Alcaraz, Tiago Djalo, Cabal, Koop, Douglas Luiz, Nico Gonzalez, Di Gregorio stb. A legdrágább igazolásai egy év alatt buktak meg; az általa idehozott Motta pedig szezon közben.

Az új menedzsment pedig mennyivel jobb? Ezek a zsenik hozták ide Opendát, David-et, Zsegrovát, Joao Mariót stb. Szerintem a tavaly nyári igazolások közül egy sem vált be, ami valami  világrekord lehet. Na, ezek a lángelmék irányítják most is a csapatot. Hacsak nem lesz váltás a vezetőségben, akkor itt semmilyen pozitív fordulat nem lesz. Arra kár számítani, hogy most is kifogunk egy Pirlót, Barzaglit, Vidalt és Pogbát. 

Előzmény: Máté92 (180679)
Máté92 Creative Commons License 2026.05.18 0 0 180679

Dehogynem történt. Giuntoli féle reform nagyot szólt. Az, hogy aki az utolsó évében nem hosszabbít szerződést, vagy nem megy el innen, azt nem fog edzeni filozófia kifejezetten jó volt. Sok élősködőtől szabadult meg a klub. Ezt kellett volna tenni idén Vlahoviccal, aki bruttó 24 millával 1/3 BL pénz.

Más kérdés, hogy a legszarabb edzőt hozta ide és mellé 13-ból 2 játékos vált be, az nagyon csúnya volt. Azt, hogy BL nélkül ki jön és ki megy teljesen irreleváns. A BL nélküli idényben érkeztek a Juventusba a legjobb játékosok 2011 nyarán. Nem pedig van BL pénz és jöjjön Koopmeiners 60 milláért, meg Douglas 50-ért. 

Én hiszem, hogy most egyet hátra kell lépni, hogy kettőt előre tudjunk, mert innen kitörni a jelenlegi vezetőséggel és filozófiával nem lehet.

Előzmény: Attila F (180675)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!