Nem tudom, én Egerben számítottam (legalább) egy pontra.
Dobtunk 11 hetest, ötöt kihagytunk, az első félidőben egy zsámoly is többet védett volna, mint az Ante, az ellenfél kapusa meg 50%-kal védett és dobott nekünk 3 gólt.
Minden adott volt, hogy nyerjünk, de balf@szok voltunk.
Most meg a lendületben lévő Dabas jön, de igazából mindegy, sarokba vagyunk szorítva. Ütni-vágni, csúszni-mászni kell, mindegy, hogy esélyesebbek-e vagy nem.
Anno épp egy Plock elleni döntetlen után rúgta ki Kálomista Ortegát. HCs sem tudta megakadályozni, pedig akarta. Én onnan számítom a hanyatlást, no meg aztán HCs kirúgása is jött.
Ez egy egészen szánalmas teljesítmény. Most tényleg, hótt komolyan, kb. úgy játszik a Płock a Veszprémmel, mint macska az egérrel. Szép és jó, hogy a királynék városában vannak a drágább játékosok, de biztosan a Visztula partján a jobb szakmai munka.
Megúszta. De bizisten megállt bennem az ütő, mikor meghallottam. Tényleg, mi a bánatnak? Döntetlenre fogadott a tippmixen? Persze ha belövik a heteseket, már régesrég nem maradnak kérdések.
Iszonyat nagyot játszott a Szeged, elég lehangoló lett volna így elbukni egy pontot. Így viszont megvertek egy papíron jobb csapatot.