Keresés

Részletes keresés

Fatboy Slim Creative Commons License 3 órája 0 0 752091

Ja, vágom. Lehet nekünk is egy olyan szériánk, mint a Qarabagbak anno

Előzmény: lövőház (752081)
pfffffffff Creative Commons License 3 órája 0 0 752090

Ok. Akkor a Diókkal kevertem őket.

Előzmény: Sisak88 (752088)
Pac Creative Commons License 5 órája 0 0 752089

Igen, akkor már Pepi volt a padon. A két 2021-es X volt még Rebrovval.

Előzmény: Sisak88 (752087)
Sisak88 Creative Commons License 5 órája 0 0 752088

2020/2021-es szezonban a 33 bajnoki meccsből egy vereségünk volt, még pedig 2021 januárjában a Diósgyőr ellen.

Előzmény: pfffffffff (752075)
Sisak88 Creative Commons License 5 órája 0 0 752087

2021 júliusában Stöger volt az edzőnk. Ez biztos.

Előzmény: Pac (752084)
Redhot100 Creative Commons License 5 órája -1 0 752086

Traore lenne az. Owusu tegnap csinált jó dolgokat, de Traore más szint.

Előzmény: lövőház (752081)
Pac Creative Commons License 6 órája 0 0 752085

biztos, hogy el kell kezdenunk megoldast keresni hosszu tavon a kapuskerdes megoldasara. jo lenne, ha magyar lenne es az se lenne baj, ha egybol olyant keresnenk, aki ki tud jonni a kapujbol.

Nem véletlenül hoztak vissza Varga Ádámot a Kecskétől.

Bő 8 évvel fiatalabb Dénesnél és magyar.

Előzmény: Fatboy Slim (752077)
Pac Creative Commons License 6 órája 0 0 752084

Egy vereségünk volt a Várdától, 2021 július 31-én. Ugyanabban az évben áprilisban és januárban is döntetlent játszottunk velük.

Ezt mind Rebrovval.

Illetve idén februárban volt még egy X, Csercsével.

Előzmény: Sisak88 (752073)
Pac Creative Commons License 6 órája 0 0 752083

Azért ez kicsit nagyképű hozzáállás, az első fordulóban pláne, egy belga élcsapat ellen meg még inkább pláne.

A Liverpool is felállt egy majdnem-tarcsival Linzben, és ott is az utolsó harmadban, alapemberek behozása után fordítottak. De ők legalább behúzták, a liláknak csak egy X-re telt.

Előzmény: Détáridöme (752065)
Pac Creative Commons License 6 órája 0 0 752082

a szerbiai csapatok amúgy jól helytáltak, a Zvezda Cityben, illetve a Topolya Londonban is tudott vezetni sokáig, igaz mindenhol 3-1 lett, és e két csapat is hasonló játékerőt képvisel mint a Cukaricki. 

A Zvezda 22 ponttal előzte meg az előző bajnokságban a Csukit és a Topolyát, szóval a köztük és a többiek között kb akkora a különbség, mint a Fradi és egy magyar NBI-es középcsapat között, múlt heti bravúr ide vagy oda.

Azt még tegyük hozzá, hogy a Topolyának a KL címvédővel, a Zvezdának viszont a világ perpill talán legjobb csapatával kellett játszania.

Előzmény: ontur (752064)
lövőház Creative Commons License 6 órája 0 1 752081

Abu F. Egyérintős, direkt focit játszik, ami pepecselő, szarakodó, flikflakkozó csapatunk hagyományait tekintve ritkaság, mindenképpen újítás.Szerintem nem is mindig értik. Szerintem érdekes. Ha lenne mellé jól induló, jó ütemérzékkel rendelkező gyors csatár, aki nem olyan szeleburdi és szétszórt mint Owusu, nagy dolgokra lennénk képesek.

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 7 órája 0 0 752080

kibántatni = kivántatni

autocorrect monnyon le... :-(

Előzmény: Tamas(Ottawa) (752079)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 7 órája 0 0 752079

Arra gondoltam, hogy leeresztenek a fiúk, mondván... ezért volt a tésztás megjegyzés. És, igen, ott van még a Mátyus-effektus is.

Dibusz egy enigma. Képes egy meccsen belül a pokolba kibántatni magát, és a végén mennybe menetelni. Tegnap is volt egy bokamozdulata 2:1-nél, amikor a hátvédet hintába ültette a rác szélső... sikerült kipattantania. Az más kérdés, hogy pont középre, de oda már nem ért az addigra kifulladt csapattársakból egy sem.

Előzmény: Fatboy Slim (752066)
Redhot100 Creative Commons License 11 órája 0 1 752078

arra gondolsz amikor elcsúszott?  nagyon emlékeztetett a bálnások elleni mutatványára. a gólnál is azt éreztem, hogy védett már ilyeneket korábban.

Előzmény: lövőház (752076)
Fatboy Slim Creative Commons License 12 órája 0 0 752077

biztos, hogy el kell kezdenunk megoldast keresni hosszu tavon a kapuskerdes megoldasara. jo lenne, ha magyar lenne es az se lenne baj, ha egybol olyant keresnenk, aki ki tud jonni a kapujbol.

A szomoru az, hogy a kivalasztashoz Tono eles szeme kell majd

Előzmény: lövőház (752076)
lövőház Creative Commons License 12 órája 0 1 752076

Dibusz

Sajnálni kezdtem, mikor a KI ellen azt a mókás, tragikus, szánalmas gólt kapta. Azt mondtam, ha még tíz évig véd, akkor is mindenki erre a borzasztóra fog emlékezni. Erről lesz nevezetes. De amit tegnap láttam tőle az enyhén szólva gyanút keltő. Vagy válságos fázisba ért, amin túllép, vagy szemmel látható a hanyatlás. Az egek ura kapus ő már nem lesz, vonalkapus marad. De... Szóval nem tudom, lehet, hogy el kell kezdeni kapust keresgélni? Ne legyen igazam. 

pfffffffff Creative Commons License 12 órája 0 0 752075

Valami tavaszi meccs rémlik. Mintha valami veretlenségi sorozat is akkor szakadt volna meg. De persze lehet, h nem így volt.

Előzmény: Sisak88 (752073)
Fatboy Slim Creative Commons License 13 órája 0 0 752074

hu, de reg olvastam ilyen jozsefattilai magaslatokban repkedo lirat itt. mar kellett, mint egy falat kenyer :)

mi ujsag, Ragazzi kiraly?

Előzmény: baylandoragazzo1 (752072)
Sisak88 Creative Commons License 13 órája 0 0 752073

Rebrovval mikor?

Előzmény: pfffffffff (752071)
baylandoragazzo1 Creative Commons License 13 órája -4 2 752072

Hűségeskünk száz éve már Titeket hajt tűzön-vízen át! Nehéz időkben is álljuk a sarat, buzdításunk törje át a falat! Üvöltő szörnyek és csattanó kezek, zöld-fehér fergeteg mindenek felett! Mi vagyunk a Ferencváros, mi vagyunk a B-közép

pfffffffff Creative Commons License 13 órája 0 0 752071

Mármint Rebrovnál is kikaptunk tőlük.

Előzmény: pfffffffff (752070)
pfffffffff Creative Commons License 13 órája 0 0 752070

Szerintem Rebrovnál. Jövő beli meccsekhez nem lehet a tegnapit hasonlítani.

Előzmény: Fatboy Slim (752068)
Ez666 Creative Commons License 14 órája 0 0 752069

Azt azért meg kell jegyezni, hogy tegnap is ment hátul a buzizás és állandóan passzolgatták hátra a Dibusznak a labdát, a szurkolót meg a szívroham kerülgette...

Fatboy Slim Creative Commons License 14 órája 0 0 752068

Ja. csercsa alatt. szerintme nem mervado

Előzmény: pfffffffff (752067)
pfffffffff Creative Commons License 14 órája 0 0 752067

Mondjuk a Kisvárda is vert meg minket. Én nem látom a nagy különbséget.

Fatboy Slim Creative Commons License 14 órája -1 0 752066

persze hogy. nem is nagyon ertem ezt az osszehasonlitast egy itthoni szabolcsi kecskepasztorokbol allo csapattal, akik a mennyeiben vannak azert amiert ott vannak.

ez a szerb csapat komoly erokbol allt es egeszen addig, amig el nem faradtak, jol kuzdottek. 

nekunk minden ellenfelet itthon golokkal kell vernunk. a puskast, a kisvardat, vagy a mezocsanadot, vagy hatvant.

Détáridöme Creative Commons License 15 órája 0 0 752065

ahogy nézem a Fiortentina 8 új játékossal állt fel a hétvégi Atalanta meccshez képest, az 5 korábbi kezdőt a 65-70 perc körül hozták be.

ontur Creative Commons License 15 órája 0 0 752064

azért szerintem a Kisvárdánál bőven jobbak, lsd megverték a Zvezdát múlt héten.

a szerbiai csapatok amúgy jól helytáltak, a Zvezda Cityben, illetve a Topolya Londonban is tudott vezetni sokáig, igaz mindenhol 3-1 lett, és e két csapat is hasonló játékerőt képvisel mint a Cukaricki. 

Előzmény: cassano711 (752063)
cassano711 Creative Commons License 19 órája -1 1 752063

Kisvárda sem lesz más tészta, ez a Cukaricki kb. az ő szintjükön van.

Még akkor is ha Mátyus ült le a padra aki eddig akárhol volt csapatot csinált.

A szerbek a labdát alig tudták megtartani vagy 3x egymáshoz passzolni, tényleg elég kellemes ellenfél volt.

Más majd a Genk és a Fio ellen lesz, ott ez a tegnapi nem lesz elég mert tegnap egy közepes játékkal is simán nyertetek.

Stankovic szerintem jó húzás volt, közösséget tud teremteni/kezelni az látható. Meg az is hogy a Serie A-ból jön, ahogy a Fradi kijött szünet után és semmit nem akart csinálni csak lepörgetni az időt és megőrizni a 2-1-et az jelzés értékű mire lehet számítani, racionális futball lesz, "annyit játsszunk amennyit kell", de ez nem baj csak tény.

Előzmény: Tamas(Ottawa) (752062)
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 24 órája 0 0 752062

Mint az látható volt a totómon, sokkal többet vártam az ellenféltől, de nem panaszkodom. Remélem jár koeff pont a győzelemért.

A fiúk is hozták az átlagost a jó eredmény eléréséhez. Még akár be is válhat ez az edző, ma azonban nem kellett sokat hozzátennie. Kisvárda más tészta lesz...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!