Keresés

Részletes keresés

Greenie Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88478
Rapits!
Küldtem neked mailt!
Egyre sürgősebb a dolog!:))
Greenie Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88477
"Ha pontokat vesznek le, akkor az előző bajnokságból kellett volna!"

A szarháziéknak nem lett volna megfelelő, mert akkor is indultunk volna a kupába!
Ők meg nem....:)

Előzmény: Kcsita (88472)
Greenie Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88476
Ferencváros 2
Szűcs (Udvarácz 62.p.) - Bognár (Csurka 76.p.), Botis, Vukmir - Kriston (Szkukalek 46.p.), Lipcsei (Somorjai 46.p.), Zováth (Kapic 46.p.), Leandro - Rósa, Sasu (Nógrádi 46.p.), Penksa
Vasas 0
Posza - Molnár, Plókai, Győri, Gál - Schultz, Ködöböcz, Füzi, Weitner - Bardi (Hámori 81.p.), Sallai
Gólok
Kriston (21.p.), Nógrádi (65.p.)
andD Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88475
:))

Hajrá Fradi!

Előzmény: DINO (88473)
ChrisRea Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88474
csak a tisztán látás végett:

a lényeg, nem azért nem vontak le pontokat a fraditól mert nem érdemelné meg, hanem mert SENKITŐL sem vonhatnak le pontokat a jelen pillanatban...

A fellebbviteli bizottság arra hivatkozva törölte a hat pont levonását, hogy a fegyelmi szabályzat 12. paragrafusa szerint "…fegyelmi büntetést csak akkor lehet kiszabni, ha a fegyelmi szabályzat a cselekményt fegyelmi vétségnek nyilvánítja, és meghatározza a fegyelmi büntetés formáját és mértékét". Márpedig e szabályzat 44. paragrafusa, tehát a sportszervezet fegyelmi vétségeiről szóló fejezet f) pontjában – amire hivatkozva az FTC Rt.-t megbüntették – csupán annyi szerepel, hogy büntetőpontok állapíthatók meg; a konkrét büntetési tétel meghatározása viszont elmaradt.
A lényeg tehát az, hogy a Ferencvárostól a rosszul megfogalmazott fegyelmi szabályzat miatt nem lehet levonni a hat pontot.

DINO Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88473
Köszönjük a korrekt véleményt.
Apukádat meg üdvözli az egész Fradi-topik.
(Bár a gyereknevelésben lehetett volna szigorúbb. :-))) )

-Dino-

Előzmény: sx7 (88471)
Kcsita Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88472
Végig olvastam reggel a NS-ben és meglepődtem, hogy egy-két vezető mit nyilatkozott.

Nézünk csak tárgyilagosan az elmúlt közel 8 hónap eseményeit. Május 30-án jött a sajnálatos esemény. Aztán másnap az MTV-n volt erről közel egy órás műsor, hogy mi volt itt. Mindenkit meghivtak, de egy vki nem jött el, az Szeiler Józsi volt, vagy vki a Fradiból képviselhette. Ekkor egy közleményt adott ki a rendőrség, hogy megvan az a személy, aki megütötte Szentes Lázárt. Azt gondolhatjuk végre gyors, profi a rendőrség, de később, mint kiderült nem. Egy külön téma, hogy kinek a felelőssége az akkori eseményekre, erre hamarosan kitérek.

Ezután Demján Sándor -akkori Liga elnők- bejelenti, hogy példás büntetést a Fradinak! Pár nap múlva később meghozzá a döntést! Mint tudjuk, akkor fél évre beakarták zárni a Stadiont, kemény pénzbüntetés és -6pont, illetve örüljünk neki, hogy nem zártak ki minket, Igaz benne van a Sporttürvényben a kizárás lehetősége, de ezt a FB eldönti, hogy mit alakalmaznak.

No ezután jött nagy felháborodás, hogy "csak" ennyivel úsztuk meg. Demjánék, FB-t visszahívják, és keményebben büntetni a Fradit, ekkor Várszegiék nem hagyják, hogy csak igy szórakozzanak a Fradival. Majd megszületik a másodfokú döntés, és súrlója a törvényes dolgokat, majd a Fradi RT. beadva a kérvényét a fellebezését az MLSZ-nél, hogy újra tárgyalják meg az ügyet. MLSZ is meghozta a döntését, megint felháborodás, ekkor elkezdődik a bajnoki szezon.

Hogy is kezdtük mi el? Siófokon zárt kapus meccs, aztán 3 hazai pályabezárás, de a csapat igy is megcsinálta, ahogy tudta. Közben Demján úr lemondott, majd Szieben Doktor lett a Liga elnőke. Elérkezünk a jelenhez, hogy a csapatunk - Jogosan!! - visszakapta a -6pontot és igy a pályán elért eredmény számít ebbena bajnokságban.

Mi ebből a tanulság kedves barátaim? Azt, hogy az egész magyarosan lett befejezve. Miért nem lehetet gyors és európaiasan megoldani? Mondok egy gondolatot, amivel réges rég lezárhatták volna az egészet.

-Súlyos pénzbüntetés
-A rendezőket mi álljuk
-Ha pontokat vesznek le, akkor az előző bajnokságból kellett volna!

Hmm most kitérek a témára. A sttadiont úgye tudjuk a Sportfolió KFt birtokolja -ez ugye az állami cég- a Fradi bérli, tehát a felelősség közös szerintem, mint rendezőfél!

A másik, hogy én személy szerint nem mutatok senkire, hogy eza csapat, vagy az a csapat ezt csinálta. Mindenki törödjöna maga dolgával, van elég baja a Magyar Focinak. Lásd balaton, Újpest, stb. De ez az élet, hogy változnak a helyzetek, úgy mint nálunk, ez igy természetes.

Azon gondolkozzunk el, hogy vajon magyarországon avezetők, miért ilyennek.. Igaz nálunk sincs anynira vmi rendbe, de legyünk Tárgyilagosak. Remélem ezt az üghyet elfeletjük és új időszak jön, mint a Fradinál, mint a Magyar Labdarúgásnál!

Bocsi, hogy hosszúra sikerült, de most ez kijött, ami bennem volt és megosztottam veletek. Nézünk előre és drukoljunk a Csapatnak és a Magyar válogatottnak! Mert csak igy mehetünk előre Európába!

Ja még vmi: Amit sokan modnták, hogy hol az állam felelőssége és segitsége? Vajon a Rendőrség eddig miért nem tudta elfogni azokat az embereket, akik elkövették? Vajon a GyISM miért nem nyújt segitségeket a kluboknak, hogy a stadiont fentartsák illetve a klubot? Ezek midnkérdések, és még egyszer bocsi, hogy hosszúra sikerült.

Szóljatok, ha vmit kihagytam, akkor elnézést kérek, de ez röviden, átfogóan irtam le, hogy mi volt itt!

Tehát mégegyszer Hajrá Fradi! Nyerjük mega Bajnoskágot Sportszerűen!

Előzmény: Zig_d (88458)
sx7 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88471
Sziasztok!

Hát csak sikerült Magyarhonban egy nehéz ügy végére érni. Kusza dolgok ezek a jog útjai , dehát ez van.

Nos kezdeném én azzal ,hogy én személy szerint nem értettem 1et a pontlevonással(erre a szezonra vonatkozóan),mert azért hogy néz az ki ,hogy 1 csapatot később büntetünk,mint amikor elköveti a bűnét(már tavalyi bajnokságban kellett volna a büntetést kiszabni).Mindezek ellenére láthazunk példát is ilyen késői büntetésre,németországban a Kaiserslauternt büntették idén ,mert egy pár 3 v.4 évvel(bocsi nem tudom pontosan melyik)bajnokság elején,amikor is le kell adni a pénzügyi fedezetről szóló papírokat,pár adatot hibásan adtak meg(ettől függött akkor a csapat indulása,ha nem hamisítják ezeket meg ,akkor visszasorolják a csapatot a 3ad osztályba).Erre derült fény nyáron és vonták le a csapattól a 3 pontot ebben a szezonban.Nekem ,mint Debrecen szurkolónak kifejezetten rosszul esett volna ha mondjuk a szezon végén a Fradi előtt végzük 5 ponttal,mert hát végül is a fradi 1 ponttal többett szerzett,ráadásul egy picit a játékosoknak is jobb ,ha rendesen hajthatnak nem pedig az eredmény után futnak(mindemelett azért emlísük meg a JTt,amelynél a Fradi azért előrébb áll mint a Debrecen,sikerült is már 1-2 meccsen átlendíteni az FTCt a holtponton,de reméljük ,hogy ez a szezon során kiegyenlíti egymást ,s majd lesz 2 olyan meccse is amelyen a bíró picit ellene fúj.Pedig 1szerűbb lenne sokkal ,ha a bírók valamivel komolyabban vennék a munkájuka és rendesen sípolnánka,csapattól függertlenül)

Mi lenne a méltó büntetés???

Ezt sokszor kérdeztem meg magamtól én is.Ráadásul apámmal is sokat beszéltünk erről(ő kő Fradista,mást nem szeret,de a Lokinak néha drukkol).Istenigazából nem a büntetés mértékével van nekem a gondom,hanem a kiszabásának a módjával,illetve azzal ,hogy megint nincs egy db ember se aki felelős is valamiért.Megint csak mutogatás megy ezerrel!De ez Magyar betegség .Jellemző ez mindenütt nálunk.Az ,hogy valaki felállna és azt mondja,hogy veszem a kalapom,mert én ebben hibásnak érzem magam, ez magyarországon csak álom(ilyen volt a szövetségi kapitányok sora Bicskei,Gellei),de ez tényleg a mindennapokra is jellemző(legyen az politika ,munkahely...stb).Egy pozitív példát tudok említeni az utóbbi időkben az pedig nem más ,mint Demján Sándor esete ,aki azért vette a kalapját,mondjuk nála nem hinném ,hogy egzisztenciális kérdés volt az a szerepkör.

Mi a bajom a kiszabás módjával?

Speciel én Szieben Úrban látom a törekvési vágyat,de állítólag jogot végzett.Akkor kérdem én,hogy a fenébe akarta ő a Fradit megbüntetni,olyan (álltala kitalált)mértékben ,amely gyökeresen ellentétes alapvető törvényekkel!!!???Ezt a hülye gyerek i tudja,ha valami rosszat csinált ,akor nem büntetik őt meg ezért 2szer,de azér Sziben (dr) ezt meg akarta próbálni.2 lehetőség van erre:1. Szieben Úr tudta ,hogy ez úgyse fog átmenni.Ezért jópofizott a Fradi elleneseknél is,hogy ő kemény kézzel bánik mindenkivel,no meg azt is jól tudta ,hogy ennek a büntetésnek úgyis az lesz a vége,hogy pontlevonás nem marad meg ,s így akkor a Fradinál sem ásta el magát annyira,majd 1 év múlva megnyugszanak az oldalak és aztán lecsendesedik minden.Ő pedig majd lehet újra ligaelnök vagy mi a nyavaja. 2. Sziben Úr hüje(nem ly-nal) és nem ért ahoz amit csinál.Azért szerintem bizonyos jogi passzusokkat kell hogy ismerjen ,mert nagyon tuskókat is vertek már át jogi egyetemen ,de azokra is ragadt valami az évek folyamán,pláne alapvető dolgok.

Végeredményben megint születet egy kis hazánkra jellemző döntés.Kíváncsi vagyok amúgy a Simon Tibor ügyre,mert ott is ment a síbolás rendesen.Megint nincs felelős.Kiszabtak 1-2 büntetést aztán majd lesz valahogy.

Végül is lehetne felelősöket keresni kilószámra,mert mondjuk a sajtó is (de néhány mlsz-es is meg a ligából is emberek) beleverték az emberek tudatába,hogy de jó lenne ,ha a Fradi lenne a bajnok(ez jót tenne a magyar focinak),meg a debrecennek már úgyis mindegy,a meccs már nem oszt nem szoroz nekik./most durva leszek/Hát basszák szájba a jó kurva anyjukat ,meg elmehetnek az anyjuk büdös picsájába a kibaszott alamuszi mentalitásukkal ,mert nem mindegy!És nem lehet senkinek mindegy!Minden meccsen igen is harcolni küzdeni kell,minden 1es pontért,minden 1es labdáért,mert ez a lényege!!!És büszke vagyok a csapatomra (annak is a második garnitúrájára is,mert ugye 8an hiányoztak a kezdőből),hogy nem feküdt le egy olyan meccsen amelyen már nekik minden mindegy volt(egyébként kíváncsi vagyok,arra hogy 16 csapatos nb1ben hánycsapatnak lesz érdeke hajtani az utolsó forduló(k)ban,s ezek közül mennyi fog ténylegesen is hajtani),mert az Uefa kupa már zsebben volt!És büszkén vagyok Loki szurkoló!

Sezért mondom azt,hogy ideén az legyen bajnok aki megérdemli!Ha a Loki akkor a Loki ha a fradi akkor a Fradi ,ha más akkor más,de az küzdjön meg érte a pályán és ne a zöld asztal mellett dőljön el az!!!!!
Hajrá Fradi
Hajrá mindenki más!
DE LEGFŐBBKÉPPEN HAJRÁ LOKI!!!!

DINO Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88470
Igen. Azt 8 hónap távlatából nagyon sokan elfelejtették, hogy volt 3 zártkapus meccsünk is.

-Dino-

ui: Habi! Csakacsehsör! :-)

Előzmény: Zig_d (88458)
csumby Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88469
Az már a miénk lesz!
A büntit a retekklub fizeti 11-kor jol!
Előzmény: Don Palesz (88468)
Don Palesz Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88468
Majd bejutunk a BL-be és megkeressük a pénzt:)
Előzmény: Greenie (88459)
Habi Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88467
Ez a mocsok mll/mlsz.
Mit gondolnak ezek?
Ilyen nyilvanosan tamogatjak a FERENCVAROST??!
VISSZAADJAK a palyan szerzett pontokat?
Ezt a szegyent.
"Jogos"a felhaborodas.
Egy masik topikban.

Hajra CS.FERENCVAROS..!!!

Ferencváros_28 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88466
Hát vagy az ott megjelent szurkolók, de inkább CellÁdám hazudott.

Ilyen egyszerű.

Előzmény: Habi (88464)
Habi Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88465
Takacsinak az a baja,nem kuldott meg kepet.

Meg az,hogy majd esetleg velunk egyutt enekli majd az "Adam,hol vagy"cimu,valamikor nagysikeru notat.
Amirol kb.masfel honapja irtam,sajnos egyik szerelmemet gyanusitva annak eredeti eneklesevel,ZALATNAY CINI-T...

(Masik szerelmem Mravikova,de ezt mar tudjatok.Kulonosen kisgonosz,o jol is.... ;0)))

Hajra FRADIKA..!!! AKKOR IS..!!!

Ja,DINO..!!!
Lesz cseh ser...500HUF/db...
Amstel 330...HUF.
Azert,erdekel meg?
Egyebkent lesz hordoser is.
Soproni Aranyaszok.
Nekem,de kaphattok belole... ;0)))

Habi Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88464
Nincs meg veszhelyzet,de akkor honnan van a duma,hogy a szurikkal serezo UR mar fizetett??
Furulyanak az a bune,hogy ennek a szemelynek "adta el"szeretett csapatunkat.
Remelem,ebben az ugyben megyek majd a "mea culpa"
topikba......jol. ;0)))

A 11 oras kezdet azt is jelenti,nekem reggel 5-kor kell majd kellnem.
Agi mikor nyit???

Előzmény: Ferencváros_28 (88463)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88463
Elnézést a pontatlan fogalmazásért, korán van még.
Előzmény: Ferencváros_28 (88462)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88462
Viszont olvasom takacsit abban a topikban, ami megkértetek, hogy ne írjak. Hogy nincs pénz és ezért Furulyás körül szorul a hurok.

Nahisz.

Furulyás a Sportplusz interjúban elég pontosan elmondta, hogy hová került a pénz, amit a Fotex utalt, elég pontosan. Azt is mondta, hogy Kovács Ádám nem utalt, a végső határidő a 300millióra március 10(megjegyzendő, hogy december 21-én még arról beszélt Kovács Ádám, hogy még év végéig az első részletet kifizeti, majd havonta 60-at márciusig.)Elismerte ezt Kovács Ádám is, de őszerinte, az ő a részéről rendezte az első részletet, 300milliónyi Celladam részvénnyel.

A Fotex és a Westel fizet, mint a katonatiszt, sőt a Westel még előre is fizetett. Kovács Ádám nem. Ő átadott egy rakat részvényt, aminek piaci értéke nulla. Legközelebb talán Celladamcseppben fog fizetni?

Kimondhatjuk tehát, hogy Kovács Ádám miatt nincs pénz és körülötte szorul ahurok. Egészen pontosan március 10-ig

Takacsiról meg megállapíthatjuk, hogy vagy olyan buta, hogy nem képes értelmezni a helyzetet, vagy olyan mérvű prekoncepciói vannak, hogy nem látja töle, mi a helyzet, esetleg egész egyszerűen hazudik, félrevezetve követőit.

Éljenek a rendes emberek!

Ferencváros_28 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88461
Nem szídtam ez ügyben Kovács Ádámot, de miután tisztában volt ezzel az üggyel, mikor "befektetett", hacsak nem kötött különmegállapodást Furulyás a Fotexxel, akkor nnek rendezése a Kovács-Furulyás kettős dolga.

A bajnokságot így viszont valóban hét ponttal kell nyernünk. Minimum.

Előzmény: Zig_d (88428)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88460
És azt se feledjük, hogy más hasonló ügyekben milyen elnéző volt a Liga. Diósgyör, Dózsa, Siófok-Györ meg a többi. Még így is megfizetjük annak az árát, hogy a TV élőben adta...
Előzmény: Zig_d (88458)
Greenie Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88459
Teljes mértékben igazad van!
Egy ilyen pénzbüntetés, bármely más csapatnál a csődöt jelentené!
Mocskos liga!

"Nem is beszelve arrol, hogy nemelyikuk klubja mar ra is szolgalt volna."

A szarháziék... akkor már nem lenne csapatuk.

Előzmény: Zig_d (88458)
Zig_d Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88458
Mai NS:

"Sallói István (a Balaton FC jelenlegi és az Újpest FC kinevezés előtt álló ügyvezető igazgatója): – Azt gondolom, hogy a sportszerűség szellemében ez jogos döntés, hiszen ne a játékosok bűnhődjenek a szurkolói botrányok miatt. Másrészt viszont a világ minden részén bevett szokás a szankcionálás, így nálunk is szükség lenne jól alkalmazható jogszabályokra.

Pázmándy Zsolt (a Pécs ügyvezető igazgatója): – Felháborítónak tartom a határozatot, ugyanis közvetve vagy közvetlenül a csapat is felelős a történtekért.

Gellei Imre (a ZTE vezetőedzője): – Annak vagyok a híve, hogy jobb, ha nem az asztal mellett dőlnek el a helyezések, ugyanakkor a május harmincadikai botrány nem maradhat büntetlenül.

Illés Zoltán (a Haladás klubigazgatója): – A pontlevonás nem sportszerű szankcionálás, mivel a botrány az előző bajnokságban történt, a mostaniban ekképp büntetni nem méltányos. Az más kérdés, hogy a rendezési hiányosság vagy egyéb jogcímen igenis megérdemel másfajta büntetést a Ferencváros."

Persze, persze.
Ugy gondolom, hogy a tisztelt sportvezetoknek jobban kellene figyelniuk:
Igenis megbuntettek minket: tiz milliokra es szep hosszu palyabezarasra.

Ezek jogossagat valojaban senki sem vitatja.

Tehat senki se papoljon itt nekem arrol, hogy nem maradt buntetlen a tortenet.

Szivesen megneznem, hogy nemelyikuk mit kezdene azzal a buntetessel amit mi kaptunk... Legalabbis megszuntetne a klubjat anyagi csod miatt. Azt kivanom valamennyi fenti uriembernek, hogy egyszer, csak egyszer kapjanak hasonlo merteku buntetest.
Nem is beszelve arrol, hogy nemelyikuk klubja mar ra is szolgalt volna. Csak, hat, kicsiny Hazankban a peldastatualas a Ferencvarosnal megall, es szo sincs arrol, hogy ugyanazon szabalyokat mindekire alkalmaznak is...

Fel a 28. bajnoksagunkra!

Hajra Fradi & vesszen haynau!
Zig

andD Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88457
engem is - alvás :)
Előzmény: T0mika (88456)
T0mika Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88456
el is terek nyugovora.
delelott "munka" var :o)
Előzmény: andD (88454)
rapits Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88455
Nahh,elillant a halvany remenysugar a hatarmenti kis falu"varos" lakoi szamara.Marad az elore levezenyelt terembajnoksag.Ehes hurkas B(e)l-el almodik..

Szarhaziek meg mulesiklo bajnokot szereztek.

MINDOROKKE FERENCVAROS!!!!

andD Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88454
akkor csákáláki!
:)
Előzmény: T0mika (88453)
T0mika Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88453
tisztan sose.
1 doboz elso felidore, 1 a szunetben Agiban.
reggelire eleg is lesz :o)
Előzmény: andD (88452)
andD Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88452
csak semmi alkohol! :)
Előzmény: T0mika (88451)
T0mika Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88451
hess te!
huzza aludni, szuk 10 ora mulva meccs van!
Előzmény: CSAKAKRISTON (88450)
CSAKAKRISTON Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88450
ofkoz bokjuk
Előzmény: T0mika (88449)
T0mika Creative Commons License 2004.02.21 0 0 88449
vascsovekkel se bojuk meg a masikat :o)
Előzmény: andD (88448)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!