Rocky,
amire válaszoltál, az pontosan így szólt.
"pont azt kaptam, amit kértem, hogy kerülj."
Szóval mégsem olyan jó a kiszolgálás. :)
A kérdések a korábbi hozzászólásaimban találhatók.
Az a hozzászólásod, amelyre válaszoltam, nem tartalmaz egyetlen kérdést sem. Csupán megállapítottad, hogy azt kaptad, amit kértél. Nálam így szokás a kuncsafttal bánni: Azt kapja, amit kér.
Rocky,
Ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásaimat, látni fogod, hogy nem állítottam, hanem kérdeztem. Ahhoz pedig nem kellenek érvek. Nem tudom, mit értesz "ti oldalatokon". Ui. én egyiken sem állok (bár tény, hogy a liberalizmus áll hozzám legközelebb, ami viszont abszolute oldalsemleges).
Urby
Látod ez a jó kiszolgálás. A kuncsaft azt kapja, amit kér. Ennél nagyobb dicséret nem is kell. A gyülölet meg azt hiszem, hogy a ti oldalatokon van inkább. Érveket pedig eddig töled nem hallottam.
Rocky,
pont azt kaptam, amit kértem, hogy kerülj. Ha nem tudsz érveket és tényeket felsorakoztatni (és miért tudnál), akkor inkább hagyjuk. Fortyogj a saját gyűlöleted levében magad.
Urby
1. Egy másik rovatban ("Mit tennél ha az SZDSZ 6alomra jutna") egy, nemecseknek adott válaszban a dolog kitárgyalásra került. Nem akarom ismételni magam, olvasd el. A gyökerek (apák és fiúk) kérdését---akár tetszik, akár nem---nem lehet megkerülni. Az SZDSZ az MSZMP szélsöbalos szárnyából és Kádárék szélsöbalos ellenzékéböl alakult, akikhez naív becsületesek is csapódtak. Az SZDSZ eddigi tevékenysége (lást Demszky ámokfutását a fövárosban) tisztán mutatja, hogy az SZDSZ Rákosi-Gerö-Révai szellemi örököse. Nem csoda, hogy ellentéteik vannak a Munkáspárttal, mert azok nyíltan vállalták a kádári örökséget, s Kádár azért megálljt parancsolt a rákosistáknak. Ezt az SZDSZ kemény magja máig sem bocsájtotta meg. Figyelmedbe ajánlom még Demszky fömaó fellebezését (valamelyik topicban hozzáférhetö), ahol kommunista, proletár internacionalista tevékenységére hivatkozik, mint enyhítö körülményre. Sokunknak elege van a proletár internacionalizmusból, s az itt élök érdekeit helyezzük elötérbe. Láthatóan az SZDSZ leragadt az ötvenes évek elejének brosúráinál. Ha már az FT is libeláris mezbe öltözött bolsiknak nevezte öket, akkor nekem sem marad más, mint a szélsöbalhoz sorolni öket.
2. Ha MDF tag vagy, vagy aktív MDF támogató, akkor tudod, hogyan müködik a dolog. Ha meg SZDSZ kretén vagy, akkor mi közöd hozzá. Legyen elég annyi, hogy az MDF környékén figyelembe szokták venni a tagok és a támogatók véleményét. Ez nem az SZDSZ, ahol a kömény mag diktál, s a tagok le vannak magasról ejtve. Márpedig a döntö többség elutasítja még az SZDSZ-szel való együttmüködés látszatát is. Erre igen jó okuk van, s teljességgel meg is értem öket. Annak idején nem az MSZP-t, hanem az SZDSZ-t kellett volna karanténba zárni. Sajnos az SZDSZ egy csúnya fekély az ország testén. De reméljük 2002-ben sikerül kigyógyulni belölük véglegesen.
Rocky,
ha lehiggadtál, kérlek, válaszolj néhány kérdésre:
1; Minek alapján állítod, hogy az SZDSZ szélsőbaloldali párt. Konkrétumokat kérek, nem csurkista őrjöngést és hagymázas apák-fiúk szólamokat.
2; "A tagok, ill. támogatók utasítják el az SZDSZ-t, de totálisan, s ezt hozták Ibolyka
tudomására."
Ezt hogyan tették. A tagok és támogatók fölkerekedtek és elmentek DI-hoz, hogy tudomására hozzák? Vagy választott képviselőiken keresztül? Vagy egyesek kijelentették magukról, hogy ők a "tagok és támogatók", nekik áll jogukban tudomásukra hozni? Szóval hogyan?
Urby
Csak hogy tudd:
Gyuszit nem kedvelem.
Nem azért mert kommunista, - azért, mert tehetségtelen.
És ha sértegetni akarsz bennünket, bátran kisgazdázz le!
:O))
Mi van PuPu pupák? A tyúkszemedre léptem? Nekem semmi közöm a Fidesz-hez, azok is baloldali radikálisok. Bár nem kollaboránsok, mint szeretett Horn Gyula pufajkás vezéretek.
Hát, - csak sajnálni lehet Téged, kedves rocky...
Amikor majd a pártod nevét leírod, egy órát körmölhetsz:
Fidesz Magyar Pogári Kereszténydemorata Nép és Igazság Demokrata Fórumának Bolsevik Pártja!
És milyen a viszonyod a Kedves Vezetőhöz?
:O))))))
Az MDF szerencsére nem úgy müködik mint az MDP vagy az SZDSZ. A tagok, ill. támogatók utasítják el az SZDSZ-t, de totálisan, s ezt hozták Ibolyka tudomására. Ez nem úgy van, mint az SZDSZ-nél, hogy a fönökök néhány zsíros állásért akárkivel összeállnak, mint 1994-ben az MSZP-vel a tagság akarata ellenére. Urby, hiszed-nem hiszed, az SZDSZ az MDF tagsága és holdudvara döntö többsége számára teljesen szalonképtelen és elfogadhatatlan. Ami az SZDSZ eddigi ténykedését tekintve teljesen érthetö is. Kit nem csapott még be az SZDSZ? Kit nem árult el? Az MDF-t végül is nem azok támogatják, akik a Kádár rendszer helyett szélsöbalosokat, maóistákat, 45 éves komcsi múlttal rendelkezöket, ÁVH-s bünözök következö nemzedékét, különbözö kommunista pártok alapítóinak csemetéit, stb. akarták, akarják. Ezen körökben a Korona nem micisapka, meg a Múzeumkertben nem az E-Klub rendezvényeit akarják látni ("Ha megbassznak ne sikíts"), stb. Elég volt ezekböl a szélsöbalosokból. De remélem, hogy Ibolykának nem ment el a józan esze, s ezeket a kalandorokat méltóan helyreteszi. Jó lenne, ha az MDNP ügyében is elgondolkozna. Nem tudom, olvastad-e egy bizonyos Mészáros nevü agyalágyult cikkét a minap az MN-ben. Ez az áruló annak idején otthagyta az MDF-t, mert azt mondta, hogy az MDNP azért szállt ki az MDF-böl, mert akkoriban az MDF nem akart az FkGP-vel együttmüködni, hanem azt SZDSZ-szel, s az MDNP-sek ez ellen tiltakoztak. Hogy egy ilyen szemétládának nem sül le a bör a pofájáról, hisz pont fordítva volt. Most meg azt papolja, hogy az egyetlen üdvözítö út a Fideszbe való feltétel nélküli beleolvadás. Húzzanak el a francba ezek a sötét SZDSZ követök. Az MDF végül is csak nyert azzal, hogy az MDNP kivált, mert megszabadult egy csomó kolonctól. Ezek álljanak össze a haverjaikkal az SZDSZ-ben, de minket hagyjanak békén. A Balsay-t is ideje tökön rúgni, ha olyan primitívókkal áll le vitatkozni, mint Fodor, akinél tehetségtelenebb miniszter csak talán Kuncze volt, meg fö gondja a kábszerezés legalizálása, meg a buzik támogatása a hadiárvák helyett. Pont ilyenekre van szüksége azt MDF-re. Jól nézünk ki. Ezek maradjanak csak az ún. baloldalon, annak is a balszélén.
"A „bal”oldali pártok csak akkor nyerhetnek, ha végre kialakul a Munkáspárt-MSZP-SZDSZ szövetség."
Kedves Kilgore, szvsz ez az szdsz teljes kimúlását jelentené.
"A Maszop honlapján az időközi választásokat
követően összeadták a három pártra leadott szavazatokat. "
Ez jól nézhet ki, csak ostobaság. Egy ilyen szövetségre az szdsz-es szavazók többsége nem szavaszna.
Urby
"Mert Ibolykának megmondták, hogy hol a határ?"
Kedves Rocky, ki mondta meg? Gémesi, aki a saját városának is úgy tett keresztbe, hogy jobban már nem nagyon lehetett volna? Vagy Nagy Testvér? Azért remélem az MDF nem úgy működik, mint hajdan az MDP! Szerinted?
Urby
" SZDSZ-es vezetésü szélsöbal"
Kedves Rocky, ilyen fokú politikai analfabetizmussal és gyermeki infantilizmussal nem tudok vitatkozni? Honnan veszed ezt a baromságot?
Urby
A „bal”oldali pártok csak akkor nyerhetnek, ha végre kialakul a Munkáspárt-MSZP-SZDSZ szövetség. A Maszop honlapján az időközi választásokat követően összeadták a három pártra leadott szavazatokat. Ezt a szövetség megkötése után nem kell megtenni, hiszen választási együttműködést kötött (közös jelöltet indított) pártok esetében eleve egy szavazat van.
De szép is lesz, amikor Magyar Bálint melegen megrázza türmergyula kezét és boldogan mosolyog K.Lászlóra. Alig várom!
Oszt miért kellene kimoderálni? Mert Ibolykának megmondták, hogy hol a határ? Mert ideje volna egy fekélytöl megszabadítani az országot? Mennyit fizet az SZDSZ hozzászólásaidért? Továbbra is elöre a lenini úton: Egyet elöre, kettöt hátra. Téged is vár egy manikürözési szeánszra a Bauer papa. Ha akarod a heréd is lekezeli jutányosan. Neked egyedi árat számol. Ne csodáljkozz azon, hogy ezekkel a szélsöbalosokkal tisztességes emberek nem akarnak összeállni.
A moderálás okozta problémák elkerülésére már indítjuk az új, valóban liberális portált. Mindenki azt ír és mond majd amit akar. Nem egy Geo nickü SZDSZ kretén fogja eldönteni, hogy mi maradhat és nem.
Ne álmodozzon az SZDSZ-es vezetésü szélsöbal. Dávid Ibolykának a héten világosan megmondták az MDF támogatók képviselöi, hogyha továbbra is hírbe hozza magát ilyen SZDSZ-es kétes alakokkal, akkor már kezdhet is pakolni. Vagy a támogatók és a szavazók otthagyják. Az SZDSZ-es kreténekböl meg a szélsöbalosokból elég volt. Az MDF nem fog egy Rákosi-Gerö-Révai szellemiségü csürhével összeállni. Az MDF csak ennek eltakarításában vehet részt.
Tudod, kedves Derek, amikor '95 tavaszán a Népszabi 20 mondatban tudósított a maszop országos pártértekezletéről, abból kettő az volt, hogy "Pásztörperc bírálta a kormány munkáját. Véleménye szerint Horn Gyula alkalmatlan miniszterelnök". Ami egyébként pontatlan volt: SZVSZ H.Gy. nem (volt) alkalmatlan. Egész egyszerűen csak rossz miniszterelnök volt.
bár nem értek egyet Pásztörperc kartács kódolásra vonatkozó megjegyzésével, nekem is szöget ütött a fejembe ez a kijelentésÉ
"Wekler Ferenc, az Országgyűlés szabad demokrata alelnöke szerint, ha a jobboldali pártok egységesen összeállnak - beleértve az MDF-et és a MIÉP-et is -, akkor ez az SZDSZ számára is kényszerhelyzetet teremt. Ez szerinte azt jelenti, hogy bizonyos választókörzetekben közös jelöltet kell állítani az MSZP-vel."
Mert valahogy úgy folytatnám, hogy "és más körzetekben nem állít jelöltet". De nem akarok jósolgatni. Az SzDSz, mint Pepszi érzés, azért megmaradhat egyeseknél....
Ccc. Azert nem szep dolog volt elnokodrol ilyen nyiltan csak ugy bele a kepebe....
Bar ami igaz az igaz , meg nem olvastam fidesz parttagtol itt, hogy ezt a Kovert, vagy Orbant en ugy ruhellem... Hiaba ott van am partfegyelem, nem ezeknel a veszekedo szociknal.
Azért mennyivel egyszerűbb lenne a szavazás - három négyzet -bal, jobb, független - nem kéne olyan bazi nagy lapokat nyomtatni. :)
Gondolom, Kövérnek és Hornnak is ez az álma.
Wekler szövege — ha önmagában nézzük — az egyik legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam életemben: a felvázolt alaphelyzet és "levont" "következtetés" között az ég adta világon semmiféle összefüggés nincs.
Mivel tudjuk, hogy Wekler nem hülye, viszont demagóg (lásd atomtemető témakör), érdemes elgondolkodni azon, milyen tartalom van az inkriminált (kriminális) tézis mögött? Nos, az MDF-analógia (fel nem foghatom, miért van az, hogy derék politikusaink egyfolytában múltbeli helyzetek után kotorásznak, valahányszor vmi problémába ütköznek, ahelyett, hogy azt az adott helyzetben próbálnák meg értékelni) értelme ugyebár az, hogy HA egy párt NEM ÉRHETI EL AZ 5 %-ot, AKKOR mondjon le az önálló listaállítás jogáról egy böhöm nagy szövetséges javára, az meg juttasson be tőlük (cserébe) > 1 tucat képviselőt.
TEHÁT Wekler valójában azt mondja, hogy az SZDSZ-nek nincs esélye az 5 % elérésére. A következő kérdésünk tehát az, hogy miért ilyen kódoltan fejezi ki magát? SZVSZ risztó annak a pártnak a belső állapota, amelyben a problémákról nem lehet/szabad nyíltan beszélni, és helyette efféle síkhülye szövegekkel kell "üzengetni" egymásnak. Méxomorúbb, hogy — amennyire én látom — minden, hazai párt ilyen.
Emellett elképzelhetőnek tartok egy (álságosan) racionális magyaraázatot is. Eszerint W.F. azért "üzenget", mert ha nyíltan kimondaná, hogy nem hisz az 5 %-ban, a meglévő szavazók bizalma is csapanna.
Éppen ennek okán eszement kreténségnek tartom, hogy egy párt vezetője 2(!!) évvel az esedékes választás előtt gondolatban máris elparentálja saját pártját — ahelyett, hogy azon melózna, hogy sikeresek legyenek.
Kedves micacska,
SZVSZ nem baj, ha egy kis párt "értelmiségi klubként" működik, ha azt jól csinálja. Egy jó, hatékony, önálló arculattal rendelkező értelmiségi párt vonzza a nem értelmiségi szavazókat is. Nem fontos, hogy minden párt "néppárt" legyen, ez automatikusan némi felhigulást, a vélemények és nézetek nindenki számára eladhatóvá tétele elvtelenséget eredményez. Hasonlítsd össze a '90-es és a mostani Fideszt. Hasonlít?
Urby