Keresés

Részletes keresés

Karneol123 Creative Commons License 2003.03.18 0 0 134
Én is szívesen részt vennék egy időutazásban:))
Nekem az élményem a következő: amikor strandon, vagy bármilyen vízben vagyok (kivéve a kád:)) szinte pánik fog el, ha nem ér le a lábam...
Utánajártam: előző életemben hajótörést szenvedtem, akkoriban Angliában éltem (mindig is vonzott) egy tengerész feleségeként....
hunyorka Creative Commons License 2003.03.17 0 0 133
Miért Te szoktál ilyesmivel foglalkozni? Már gondolkoztam ilyesmin, bár nem sokat tudok az ilyen időutazásról. De valahogy arra gyanakszom, hogy iszonyú megrázó lehet egy ilyet látni. Érezni, hogy az Én vagyok, és mindaz velem történik. Szóval a másik Énemet is érezni..
Hogy lehet ilyen "időutazásban" részt venni?
Előzmény: MsSecret (132)
MsSecret Creative Commons License 2003.03.15 0 0 132
Sziasztok! Hunyorka, ezek a dolgok amiket leírtál nagyon valószínű, hogy előző életbeli emlékek. Sokan tapasztalnak ilyesmit, de kevesen figyelnek oda rá, hogy miért van. Én láttam már olyan időutazást, ahol az illetőt leszúrták abban az életében, amit épp megnézett, és a mostani testén azon a helyen egy fucsa bőrelváltozást találtunk...
hunyorka Creative Commons License 2003.03.12 0 0 131
Aztán egyik életemben meg (lehet, hogy ugyanabban) meg tuti, hogy össze-vissza kaszaboltak egy nagy haleffal (késsel), vagy így haltam meg, mert én betegesen félek, attól ha egy embernek kést látok a kezében. Pedig semmi okom rá, nem láttam ilyet soha, esetleg fílmben. De a fílmek nem tesznek rám ilyen hatást. No azért le tudom küzdeni azt a kényszert, hogy kimeneküljek a konyhából, mikor éppen valaki kenyeret vág, de folyamatosan figyelem azt a kezet amiben a kés van, és csak akkor tudok másra figyelni, mikor a kés már nincs a kézben.
Szóval ezt is egyik előző életemnek tudtam be. Mi más lehet még az ok?
hunyorka Creative Commons License 2003.03.12 0 0 130
Hi. Ugyan végigolvastam a hozzászólásokat, mégis a téma címre szertnék válaszolni először is. Nos nem tudom, hogy van ez, semmi bizonyosat nem tudok, csak valahogy érzem, hogy én előző életem egyikében (asszem a legjelentősebben, ha van ilyen) férfi voltam, és valami hadvezérszerű.. De még abban a páncélinges időszakban lehetett. Nem gladiátor vagy ilyesmi. Asse tuti, hogy hadvezér, de harcos, és valami rangos féle. Mellesleg most Nő vagyok, és semmi rangom, egyszerű emberként éldegélek. Hogy ezt honnan szedem, nem tudom megmagyarázni, egyszerűen csak valahonnan tudom.
HONTALAN Creative Commons License 2003.03.08 0 0 129
Igen, vagy legalábbis hűséges feleség:)))
Előzmény: Törölt nick (128)
HONTALAN Creative Commons License 2003.03.06 0 0 127
Ezt egy asztrológus írta le, melyet a születési adataimból olvasott ki...
Előzmény: astroworld (126)
astroworld Creative Commons License 2003.03.05 0 0 126
Így se nem kristálytiszta, te ezeket honnan szeded? Könyv, előadások, netán megálmodod? :)
Előzmény: HONTALAN (121)
astroworld Creative Commons License 2003.03.05 0 0 125
Erre miből jöttél rá?
Előzmény: HONTALAN (124)
HONTALAN Creative Commons License 2003.03.04 0 0 124
Az előző életemben burzsoá voltam a XVIII. században. Nem vettem tudomást az okkult gondolatokról, semmiről, ami a szellemmel foglalkozik.
Ezért ebben az életemben ki kell zökkenni a puszta anyagból, szembenézni a változással feljődésem érdekében....
HONTALAN Creative Commons License 2003.03.04 0 0 123
Ebben egyetértünk:))))
Kíváncsi vagyok, hallott-e valaki még ehhez fogható bölcsességet?:))
Előzmény: Törölt nick (122)
HONTALAN Creative Commons License 2003.03.04 0 0 121
Megpróbálom részletesebben:
Azért vagyunk ilyen sokan emberek a földön, mert sok un. klónember születik. Ugyanúgy élnek, mint a többi, esznek,isznak, szeretkeznek, de úgy tudod őket megismerni, hogy nincs lelkük, nem tudnak szeretni.
A magyar szerepéről pedig rengeteget lehet hallani. Mi élünk a Föld szívcsakrájában, a mi szerepünk fontos abban, hogy megvédjük a Földet. Helyreállítsuk a Föld biológiai egyensúlyát, vagy tegyünk a környezetszennyezés ellen, stb. Így már érthetőbb?
Előzmény: astroworld (120)
astroworld Creative Commons License 2003.03.04 0 0 120
Tudnál mindkettő felvetésedről részletesebben írni?
1. Hogyan is van ez? Valahogy kínai?
2. Milyen szerepet szánsz/szán valaki/sorsa van kicsi nemzetünknek?
Előzmény: HONTALAN (119)
HONTALAN Creative Commons License 2003.03.04 0 0 119
Szia Palozc!
Igaz, névreszóló volt a kérdés, de talán elmondhatom, mit hallottam. Járok egy klubba, és az egyik napon egy előadó azt mondta, hogy azért vagyunk ilyen sokan, mert nagyon sok un. klón ember születik le. Nem földiek, hanem földönkívüliek klónozzák őket. Arról ismerhetőek fel, hogy nincs lelkük. Un. "lelketlen kutyák"...
Cáfoljátok meg, kinek van más féleménye?....
Azt, hogy magyarok miért vagyunk kevesen, nem tudom. Azt viszont igen, hogy nagyon fontos szerepünk van/lesz abban, hogy kicsi Földünk megmaradjon....
Előzmény: Törölt nick (115)
astroworld Creative Commons License 2003.03.04 0 0 118
Annak idején nagyon elment elelmzősbe a téma, én pedig inkább beszélgetőset, vitatkozósat szerettem volna. Hátha vissza lehet kanyarintani.
Előzmény: Törölt nick (117)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.03 0 0 117
Ennek örülök.
Akkor neki is látok, és átolvasom.
Aztán nem menkülsz... :)
Előzmény: astroworld (116)
astroworld Creative Commons License 2003.03.03 0 0 116
előkerült a topicgazda :)
Kitten Creative Commons License 2000.07.23 0 0 114
Mazsoláztam 1 keveset, s szeretnék valamit még hozzáfűzni.

KEDVES DINA SPARKLE!

Engedd meg, hogy ismeretlenül néhány sort irjak Neked, igy nyilvánosan.
(más választásod nincs:) )

Sokakat érdekel a téma, "idegen ködökbe utazgatunk", amikor a "Negyvenkettő" felé szeretnénk eljutni. Ahány ember, annyi kérdés, sőt gyakran nem is tudja az illető, épp kérdezett avagy válaszolt-e. Kevés, nagyon kevés az, aki válaszolni, segiteni, megmutatni akar és "tud". Ami tudásod van, adod tovább, ez a legtöbb, amit megtehetsz, és ez jön is Tőled, ahogy látom, kellő türelemmel és barátsággal. Ha ezt mindenki felvállalná, (mármint a lehető legtöbbet nyújtani) azt hiszem, nem itt tartanánk. Ez önmagában megér 1 hatalmas kalaplengetést.
Az pedig, hogy nem a felül állókra jellemző gunyorral és cinizmussal kezeled a Hozzád fordulókat, nos ez valami olyasmi, amit csak a legnagyobb tisztelettel tudok szemlélni.
Tudom, semmi szükség erre a véleményre, hisz mindennél többet ér a sok pozitiv reakció, ami az irásaidra érkezik, ám úgy érzem, senki nem veszi rossz néven, ha direkte is megkapja azt a nagyrabecsülést, ami néki kijár. S ezt most jól megkaptad:)
Örülök, hogy ebben a talajvesztett világban vannak még ilyen "egerek".
Sok mosolyt kivánok Neked; a huhogók, gondolom, nem zavarnak.

Üdv

Kitten

Kitten Creative Commons License 2000.07.23 0 0 113
Szisztok

Tetszik ez az érdeklődés a téma iránt, igazán nem akartam belebeszélni, de két dolog mégis rábirt:

1. Provokátor baby, szép, hogy olvasod a bulvárlapokat; ha leszólod a szinvonalat, határozz meg légyszives egy másik (magasabb?) szintet. Tartok tőle, hogy nem értenéd.

2. Állandó porbléma :) az "előző" élet "megismerésében" az idő. Sajnos neveltetésünk, kultúrális környezetünk és több évszázados agymosás eredményeképp az időről meglehetősen egysikuan tudunk csak gondolkodni.
Ha már elővettétek Seth útikalauzát, próbáljátok mindazokat a párhuzamos, vagy ha szimpatikusabb, a körkörös idő keretei közé illeszteni. Bizonnyal segit az előbbrejutásban. Bár nem könnyű az "átállás".
Jó keresgélést mindenkinek, azt hiszem, ezért vagyunk "itt", "ebben" az életben.

Figyelj Creative Commons License 2000.07.23 0 0 112
Kedves Zity!
Hernádi Gyula írta, és az egy irodalmi mű, a tesztje pedig játék. Biztos vagyok benne, hogy nem platánfa voltál előző életedben. Ha újra kitöltenéd, más jönne ki, mert olyan kérdések vannak benne, amikre a válaszok változnak. Pl. mi a foglalkozásod. Gondolom, ha 5 év múlva más lesz a foglalkozásod, és ez megváltoztatja a teszt eredményét, kijöhet, hogy papucsállatka voltál...
Laura
Zity Creative Commons License 2000.07.23 0 0 111
Kezembe került egy könyv a lélekvándorlásról. Valami magyar pali írta, de nem volt valami fergeteges. A végén volt egy marha hosszú teszt (több óra kitölteni), személyiséganalízisekkel, meg számolgatásokkal, ami aztán megmondja, hogy hol mi mikor voltál, adatokat az előző életedről, és hogy miben haltál meg. Akár az előző előtti vagy az az előtti életedről is, sőt még azt is megmondja, hogy mi leszel a következő életedben.
Felületesen töltöttem ki, mert kevés volt a türelmem, de egyébként előző életemben platánfa voltam, és a következőben ikonhamisító leszek.
Szép kis kilátások... :)
Annakidején meg akartam írni a teszt szgépes változatát, de mint annyi mindent, lustaság fél egészség alapon hagytam a fenébe...
Ha mégegyszer a kezembe kerül a könyv, megcsinálom újra, kíváncsi vagyok mi jön ki.
Figyelj Creative Commons License 2000.07.18 0 0 110
Sziasztok!

Oroszlanszivu T-nek: A párod azért a párod, mert már előzőleg is kellett, hogy találkozzatok. Lehet, hogy mások voltak a szerepek, pl. az anyja voltál egyszer, vagy a kisfia, de ha még most is dolgotok van egymással, akkor valamivel még tartoztok. A karma ugyanis egy ok-okozati törvény. Valami történt, adósság keletkezett az egyik oldalon, mely egy következő életben kiegyenlítődik, és valószínűleg újabb adósság keletkezik. Ezért az, hogy ki kinek a gyerekeként születik, hogy ki a párja, rokona, vagy ellensége, nem véletlen.

epresjoghurt elgondolkodtató kérdését is csak most találtam meg, és elmondanám, hogy bizony az ilyen élethelyzet sem véletlen. Ezeknek az embereknek ezt kell megélniük ebben az életükben, abból következően, amit előzőleg tettek egymással. Nem akarok találgatni, de valószínű, hogy akik most szenvedik el gyerekként amit leírtál, egyszer azokat kínozhatták, akik most őket. A reinkarnációs utazások pont az ilyen kapcsolatok megértésére igazán jók.

Laura

Előzmény: Oroszlanszivu T (98)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.10 0 0 109
Va e értelme az életünknek ?
Megmondom, ha valaki megmondja, hogy mi az, hogy valaminek értelme van... :)

Ki voltam ?
Nem hiszem hogy sokan volnának, akik pontosan tudják, hogy KIK voltak. Hisz van itt valaki, aki most meg tudná mondani pontosan, hogy kicsoda ?
Nevek, munkakörök, pozíciók, címkék, különféle jellemzők, élmények elhangoznának, de hogy kik vagyunk, valaki meg tudja tán mondani ?
Nyugodt vagyok afelől, hogy senki. Hát akkor, hogy előző életünkben ki voltunk...? Ugyan...
Volt-e egyáltalán előző életünk ? Ki merne erre BIZTOS választ adni ? Talán igen talán nem. Mi van ha EGYMÁS inkarnációi vagyunk ? Ez kizárt volna? Lehet, hogy "előző életemben" e topic moderátora voltam/vagyok... Nem ?
Vagy nem volt egyetlen sem mert most kezdtem új lélekként ? Vagy az összes létező élet az enyém volt eddig ? Hisz annyian mondják magukról, hogy ennek meg annak a híres embernek az újjászületése.
Van valakinek bizonyító erejű érve ezek ellen vagy mellett ?

Hát én sem szeretem ha valaki tudja, hogy ki-mi volt előző életében...

Hipnotizáció ? BIZTOS, hogy igaz ami kijön általa ? Ismerjük TELJESEN az emberi tudatot ? Tudjuk, ki tudjuk számítani minden reakcióját rejtelmét ?
Talán tényleg előző életünk jön ki hipnózis alatt. És ez 100% BIZTOS...?
Talán valaki másé, talán fantazmagória, talán egy szemtelen külső szellem beszél olyankor belőlünk.
Tudja itt BIZTOSAN valaki ?

Sok tan mondja hogy MINDANNYIAN EGYEK vagyunk. Ezt sem tudhatjuk biztosan. De nem is kizárt.
Tehát akár egymás inkarnációi is lehetünk illetve egy lény megtestesülése számtalan testben, KÜLÖNBÖZŐ sorsokkal.
"minden embertársunk önmagunk egy érzékenyebb része egy másik testben"
Talán annak van igaza, aki ezt írta...

Dina Sparkle horoszkópjai szerintem is inkább sémák, mint pontos leírásai bizonyos életfeladatoknak, sorsoknak. Hisz ahány ember annyi sors. Mindannyian egyszeriek és megismételhetetlenek vagyunk, hogy is lehetne ránkhúzni ilyen pontos skatulyát.

Ettől függetlenül szerintem is determiált sorsunk, de nem a konkrét megélés szintjén hanem ideák szintjén.
Egy egy principium-együttállás jelez számunkra olyan ideákat idea-viszonyokat melyek megélése meghatározott számunkra. De ezt már ki-ki szintje, kedve, múltja, szerencséje stb szerint élheti meg.

Persze ettől még közel állhat az emberi tettekre levetített meghatározás is az igazsághoz, hisz a középszerű ember nagyjából kiszámítható; ritkák az igazán extrém esetek ill. a tudatosak, akik "uralják csillagaikat", de akik vannak, őrájuk próbáljon meg valaki ilyen kliséket ráhúzni... ;-)

Üdv
Big

Dina Sparkle Creative Commons License 2000.07.07 0 0 108

Háj, BlueBird és mindenki! Nagyon kevés az időm, sorry!!! BlueBird, Neked írom, hogy Skorpió vagy! Íme a Rád vonatkozó dolgok:

Korábbi életeidben valószínűleg jómódban és harmóniában éltél. Céljaid nagymértékben meghatározta birtoklási vágyad. Túlzottan törekedtél arra, hogy már meglévő anyagi javaidat és nehezen megteremtett biztonságodat megőrizd. Életed megkeserítette állandó félelmed, hogy valamit elveszíthetsz, hogy egzisztenciális jóléted veszélyben forog. Ez akadályozott szellemi és érzelmi fejlődésedben. Nehezen változtattál megszokott körülményeiden, kockázatot nem vállaltál, még akkor sem, ha ez nagymértékben továbblendített volna. Jelenleg abból a célból inkarnáltál, hogy ezt a görcsös kapaszkodást, szorongást fölodjad. Körülményeid arra fognak kényszeríteni, hogy állandóan megváltoztasd életmódodat. Előző életeidben szokásaid rabja voltál, rugalmatlanságod és kényelemszereteted önzővé tett, ezáltal partnerkapcsolataid nagymértékben megnehezítetted. Lustaságból kerülted azokat a helyzeteket, ahol érzelmeid és szenvedélyeid elragadhattak volna. Nem vállaltad annak kockázatát, hogy például egy szerelmi kapcsolat fölborítsa megszokott életritmusodat. Túl erősen ragaszkodtál személyes tárgyaidhoz, anyagiasságod a szellemi értékekkel szemben tompává tett. Előző életeidben nem tudtál olyasminek örülni, amit nem birtokolhattál. Csak a kézzelfogható dolgok érdekeltek, ideáljaid és szellemi céljaid nem voltak. Ebben az életedben kénytelen leszel anyagi és érzelmi biztonságodról esetenként lemondani, hogy karmikus feladatod teljesíthesd. Életed első fele valószínűleg az állandóságra való törekvésben telik, míg fel nem ismered, hogy mindez megakadályozza továbbfejlődésedet, beszűkültté tesz a világgal és az emberekkel szemben. El kell jutnod odáig, hogy szakíts a múltaddal, ha úgy érzed, hogy az valamiben kadályoz. Különösen nagy szükséged van arra, hogy állandóan változz és életkörülményeiden állandóan változtass. Ehhez az szükséges, hogy elért eredményeid mindig megkérdőjelezd. A bizonytalanság jobban ösztönöz mint a nyugalom és a harmónia, amelyben elveszíted kezdeményezőképességed és vállalkozókedved. Az is elképzelhető, hogy elhagyod az országot vagy a várost, ahol születtél, korán elszakadsz a szülői háztól, mert mindez megakadályoz céljaid elérésében. Előző életeidből származik kitartásod és lelkierőd, ami a legnehezebb helyzeteken is átsegít. Bármilyen körülmények közé is kerülsz, képes vagy arra, hogy valamit felépíts, teremtőerőd rendkívüli. Habár sokszor rákényszerülsz arra, hogy anyagi javaid és biztonságod feláldozd, mindig sikerül újat létrehoznod. Karmád hogy felismerd a világban a szellemi értékeket, emberi kapcsolataidban pedig képes legyél az állandó fejlődésre. Előző életeid értékrendjét meg kell változtatnod és a szellemiséget az anyagi érdekek elé kell helyezned. Meg kell tanulnod együtt élni a változásokkal. Elképzelhető, hogy közeli hozzátartozód elvesztése fontos felismeréshez segít és gyökeresen megváltoztatja életed.

Híres személyiségek karmája a SKORPIÓ jegyében:
Beethoven, Hirohito császár, Benito Mussolini, II. János Pál pápa, Federico Fellini, Szerb Antal, Juhász Gyula, Németh László, Francis Ford Coppola, Marlene Dietrich, Romy Schneider

Előzmény: BlueBird (105)
en.tigris Creative Commons License 2000.07.06 0 0 107
Épp most készülök új életet élni. Aszem maradok a saját testemben, ha már eddig jó volt, maradjon.

Kedves BlueBird!
Kezdek Sethülni. Miért én döntök arról, hogy hová születtek? Érdekes volna megkérdezni egy etióp éhezőt miért vágyott rá?

en.tigris Creative Commons License 2000.07.06 0 0 106
Most már sose fogok választ kapni? Ha az egész csomó mindent tudtok, akkor erről miért nem?
Előzmény: astroworld (96)
BlueBird Creative Commons License 2000.07.06 0 0 105
Itt vagyok vegre, tehat a konyv cime: Seth megszolal, szerzoje: Jane Roberts. J. Roberts egy nap mediumma valt es rajta keresztul szolalt meg Seth. A szellemvilaggal foglalkozo szakirodalom azt tartja Seth tanitasairol, hogy a legerthetobbek, legvilagosabbak. Ezeket un. Seth-uleseken mondja el Jane-en keresztul.
"A személyiség többdimenziós. Az ember nem függ tértől es időtől. Mindenkinek a sorsa a saját kezében van. Azokkal a nehézségekkel, amelyeket életünkben kikerülünk, egy következő életben nézünk majd szembe. Szerencsétlenségünkért nem hibáztathatjuk Istent, sem a társadalmat, sem szüleinket, mert mielőtt jelenlegi életünket elkezdtük volna, mi magunk választottuk a körülményeket, amelyek közé születtünk, csakúgy, mint a feladatokat, melyek legjobban szolgálják majd fejlődésünket. A fizikai anyagot olyan könnyedén és tudattalanul tudjuk formálni, mint ahogyan lélegzünk. Valamennyien telepatikus úton tudatában vagyunk azoknak a nagy ideáknak, amelyek alapján megalkotjuk a fizikai valósággal kapcsolatos saját felfogásunkat."
Majd meg ha talalok a konyvben erdekes dolgokat jelentkezem (ujraolvasom az egeszet, ha lesz idom), de egyenlore ennyi lenne.
Udv: BlueBird, aki meg mindig varja a valasz D. Sparkle-tol.
csinovnyik Creative Commons License 2000.07.03 0 0 104
"jön az új élet és elkezd téged mintha te kezdted volna el.
újszülött leszel itt újra és idegen lesz ez a hely"

Nekem furcsának tűnik, hogy egy átlagos bulvárlap színvonalát nem sokban meghaladó horoszkóp olvastán itt egyesek elkezdenek emlékezni előző életükben viselt jellemvonásaikra.

Dina, Astroworld, áruljátok már el, a nárcizmuson kívül mi működteti ezt?

csinovnyik a provokátor

Chino-San Creative Commons License 2000.07.03 0 0 103
Hahó!

Nincs itt senki. Mindenki már egy mégújabb életet él? Vagy mi történt?

Chino-San Creative Commons License 2000.06.30 0 0 102
Én is olvasgatlak titeket. Pont az utóbbi időben foglalkoztatnak szinte állandóan idevágó kérdések (Miért vagyok? Van-e célja? Mi lehet az? etc.).

Engem is érdekelne, hogy ki lehettem, de egyelőre még nem vagyok elég bátor rákérdezni.

Kedves Dina Sparkle!

Ha megírom, kérhetném, hogy inkább magánba válaszolj! Azt majd beírom ide, hogy mennyire talált amit kihoztál belőle(m), de nem vagyok biztos benne, hogy szeretném ha mindenki olvasná a "jellemzés"-t. Persze még lehet az is, hogy meggondolom magam.

(Ez most így nagyon önző?)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!