Keresés

Részletes keresés

haharin Creative Commons License 2000.09.11 0 0 10
Azért én még a teljesség kedvéért kíváncsi lennék még néhány dologra.
1. Dajcstomi magánemberként akarta-e megtekinteni a fáklyát, vagy hivatalos teendoi közé tartozott? Nekem az tunik egyébként a valószínubbnek, hogy felavatott egy dobbantót valahol Pusztarettenton és utána ha már itt vagyok, beugrom típusú viselkedés következett. Akkor az ég világon semmi de semmi keresnivalója nem volt ott, valóban. Más kérdés, ha esetleg Viktor személyes megbízottjaként akarta ellenorizni az amerikai szakértoket, esetleg gyorstalpaló angol tanfolyamot akart tartani a magyaroknak, bár ezt nehezen tudom elképzelni, tekintve, hogy ez se nem sport, se nem ifjúság, ugye, inkább talán a Pintérre tartozna. Ha horribile dictu mégis így lett volna, akkor valami nagy gubanc lehet a kormány kommunikációjában, hogy nem értesítették a Molosokat, de ez természetesen nem menti az ominózus bicskanyitogató kijelentést.
2. Ha a polgármester egyedül lett volna, beengedték volna? Ezt tökéletesen meg tudnám érteni, hiszen nagyrészt közvetlenül az o borükre megy a játék, az o házaik repedeznek stb.
Egyébiránt
OFF
ha nagy leszek, indítok egy topicot mondjuk "gyakorlati cinizmus" címmel, ahol Dajcstomi megbízott eloadó lesz. Mint negatív és félresikerült példa.
ON
haha
Előzmény: gyulaicsaba (8)
adjika Creative Commons License 2000.09.11 0 0 9
igazad van,nem az a lényeg,csak pont azt hallgattam szinte egész nap a konyhában :)
Előzmény: gyulaicsaba (8)
gyulaicsaba Creative Commons License 2000.09.11 0 0 8
Hozzászólásomban a lényeg nem ott volt, hogy "nem engedték be"; nagyon helyes, egyetértek haharinnal. A lényeg, hogy milyen szöveg ez, hogy "péntek délutáni semmittevés"??? Felháborító. Legközelebb a homokzsákokat pakoló öregember is egy naplopó lesz, ha teszem azt dajcstomi meglátja a tévében frissítőt inni?
(Adjika, nem hallgatok rádiót, de nem az a lényeg, hogy melyik sajtóorgánumot idézem.)
unnamed Creative Commons License 2000.09.11 0 0 7
meg kéne próbálni, milyen hatással van a gázkitörésre a dajcstomi (r) típusú oltóanyag...
adjika Creative Commons License 2000.09.11 0 0 6
szerintem így gondolja itt mindenki...
Előzmény: haharin (5)
haharin Creative Commons License 2000.09.11 0 0 5
Inkább úgy kellene felfogni, hogy hálIstennek a dolgok tökéletesen muködnek ebben az országban. Nincs kivételezés, nincs tekintélyelv, a politikus is ugyanlyan utolsó senki kies kis hazánkban, mint mondjuk mi. Kissé ironikusan szólva ráfért már ez a kis jogszeruség a srácokra a bányás, olajos és mittoménmégmilyen utalgatások után. Az pedig D.Tamás hülyesége, hogy nem jött rá, hogy ebbol akár még hasznot is lehetett volna húzni. Hiába, aki szavazott rá, észt nem osztott hozzá.
Előzmény: gyulaicsaba (2)
adjika Creative Commons License 2000.09.11 0 0 4
ezt tegnap minden hírekben elmondta a Kossuth Rádió...
Előzmény: gyulaicsaba (2)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.11 0 0 3
hihi

Engem sem engednek be a parlamentbe...

Előzmény: gyulaicsaba (2)
gyulaicsaba Creative Commons License 2000.09.11 0 0 2
Muszáj felhoznom nagyreményű, ámde megholt topikomat, főleg, ha dajcstamás fogalomként szerepel a nyitásban.
Ez áll a mai Népszabban:

"Nem engedték be a Mol Rt. szakemberei a pusztaszőlősi gázkitörés területére a péntek esti
órákban Deutsch Tamás ifjúsági és sportminisztert, aki Csürhés István kaszaperi polgármester
társaságában akarta megtekinteni az oltást, de erről előzőleg nem értesítette a Mol Rt.-t.

Deutschot a szolgálatot teljesítő Mol-alkalmazottak nem engedték a lezárt területen belülre. Végül a biztonsági szolgálat vezetője távozásra szólította föl a minisztert, arra hivatkozva, hogy megsértették a pusztaszőlősi bekötőút elején felállított behajtani tilos tábla jelzését.

Deutsch Tamás az üggyel kapcsolatban az MTI kérdésére szombaton kijelentette: a Pusztaszőlősön dolgozókat „láthatóan a péntek délutáni semmittevésükben rettenetesen zavarta volna, ha a település polgármesterét és vendégét oda kellett volna kísérniük a kitöréshez”.

A Mol Rt. vezetése utóbb közleményben tudatta, hogy – előzetes bejelentkezés után – Deutsch Tamás meglátogathatja a kitörés helyszínét."

Mi a rossebet gondol magáról ez a sportminiszter? Mit engedhet meg még magának? Lehet beállni oltani a marhájának, de legalább egy kurva engedélyt kérnie, azért mert ő a sportpapa.

Törőlt_nick Creative Commons License 2000.05.29 0 0 1
off
nem megy már itt semmi. tiszta halott az egész tasztal.
Előzmény: gyulaicsaba (-)
macarpi Creative Commons License 2000.05.29 0 0 0
Részemről 0 siránkozás. már túltettem magam az ilyesmin.
mac
gyulaicsaba Creative Commons License 2000.05.29 0 0 topiknyitó
A cím-kopirájt én55-é, köszönet érte. Ezentúl ehelyütt gyűjtsük össze azon témákat, amiken a tasztalon elszórva háborgunk. Vetélkedők, Dajcstamások, Rozalindák, Zámbódzsimik, egyéb dolgok megvitatása tehát itt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!