Mostantól a 200-nál több hozzászólással rendelkezőkre nem vonatkozik az egyperces várakozási idő. Lehet, hogy ez a szám még változni fog. Most azért 200 mert akkor még én is pont beleférek :))
OFF
Az a baj ezzel a dologgal, hogy akkor kiderülne, hogy más nicken is írok... mert ÚGY van képem az arcképcsarnokban... :(
De lehet, hogy ennek ellenére... még meggondolom...
ON
De azért igen könnyen lehet duplázni, különösen ha sz@r a rendszer, vagy beugrik egy ISE - és ez nem feltétlenül a hozzászólások számán vagy a mentalitáson múlik! De az igaz, hogy néha nem tudsz elég gyorsan nullázni emiatt...
Az a helyzet, hogy én már előbb itt voltam, csak gondoltam, hogy nem vagyok akkora nullázó profi mint te, ezért a te topicodat nem merem lenullázni. Aztán meggondoltam magam, de addigra késő volt.
Duplázás: ez azóta van, mióta valami rosszindulatú provokátor egy scripttel megbénította a fórumot, mert csinált egy progit, ami teleír egy-két topicot hülyeségekkel baromi gyorsan. Na ezt küszöbölte ki a T.Ig. Az én javaslatomra, miszerint ezer hozzászólás felett lehessen már gyorsan is írni egymás után nem reagáltak. Pedig az szerintem jó megoldás lenne (ha valaki eléri az ezret és spamel, akkor egyszerűen letiltják a nickjét. Ezer hozzászólást pedig nem könnyű megcsinálni amíg van duplázás szabály)
Nem tudom, veletek is történt-e már ilyen, de két egymást követő hozzászólás között el kell telnie bizonyos időnek, különben azt mondja a masina, hogy nem telt le a várakozási idő.
Tehát ha pl. egyszerre két topikban vagyok benne, és a két hozzászólásom között nincs kb. 1-2 perc, akkor a későbbit nem engedi elküldeni, hanem pirossal figyelmeztet.
Mééér van eeez?!