Kedves PuPu,
Rossz hír érkezett: kutatók kiderítették, hogy az utóbbi évtizedben a baloldali pártok egyszer sem emelték fel szavukat a kurd kérdés megoldása érdekében, az utóbbi idoben is foleg a senkit még nem üldözött új osztrák kormányt találták a legveszélyesebb fenyegetésnek a Naprendszer további egyensúlyára nézve.
Sajnos úgy néz ki, hogy elvtársaid nem támogatnak nemes harcodban, egyedül vagy, mint Horn elvtárs a slozin, ráadásul ugyanúgy erolködsz.
Azért ne add fel, de néha hajolj elore, hogy a fejedbe is jusson némi vér, javuljon az oxigénellátás.
Esetleg még egy jó eros kávét tudok ajánlani.
Mielobbi "jobbulást" kívánok:
aszora
Valami igazságod van ezért ebben PuPu elvtárs, a kurd kerdes valoban sulyos, es kb. annyian vannak, mint mi. Csakhogy: minden diszkriminalo orszaggal nem szakithatunk istrangot, mert akkor nem sok maradna...
Viszont szamunkra sokkal fontosabb, hogy ilyesmi ne a kozvetlen kornyezetunkben, es ne magyarok rovasara tortenjen.
Ha valakinek az anyukajat emlegetik, az mindig csunya dolog, de ha a szomszedod teszi ezt rendszeresen a te anyukadra, az azert biztosan jobban foglalkoztat...
PuPu!
Igen, így már helyes, a háttérben a jurónyúz karattyolt az albánokról én meg automatice írtam hogy Úcséká....magas labda vót, szép leütés vót, tizenöt-semmi, szerva itt.
Az írtogatásban meg Jumurdzsákéknak van gyakorlatuk, erről mesélhetnének az örmények.
Valami egymilliót rendeztek le belőlük alig több mint 80 éve. Büntetlenül...
Én csak azt nem értem, hogy ha az egész világ kussol, akkor már mé pont O.V. a hunyó?!
Tudtommal Törökország NATO tag és EU társult tag. Ha igaz lenne amit állítasz, miért nincs gazdasági blokád vagy egy jó kis légicsapás ellenük?
Helyes.
Azért van egy csepp differencia: az albánoknak van anyaországuk, a kurdoknak nincs.
És nem ám csak a fegyvereseket irtogassák a törökék, - meg még aki arra jár, hanem a csecsszopót is, - hogy irodalmi legyek.
Bisztos +érdemli...
És mindig megmongyák, ki a miénk, mint ezt nagyon hejesen észrevételezni teccett.
Pl. Dögól addig, amíg a németek ellen harcolt (pl. Angliábú), nagy antifasiszta volt, deazonban viszont mikor Ben Bélát kergette, röktön fasiszta lett!
A terroristák közt is szelektálni köll ám!
Mert pl. az az arab, aki Nyugat-Berlinben felrobbantotta a La Belle nevű diszkót, ahol meghalt egy amerikai katona és a barátnője, akkora terrorista volt, hogy rögtön megindult az egész amerikai hadigépezet Líbia ellen. Sajnos Kadhafi azóta is szilárdan ül a nyeregben, viszont több, mint ezren meghaltak, pl. Kadhafi kislánya.
Nekünk viszont akkor, 1985-ben még nem terrorista volt ez az arab pasi, hanem szabadsághős.
Mostmá persze más a helyzet.
Ceausescuról pl. a tájékozatlanok assziszik, hogy egy fasiszta disznó volt. Hohó! Ez csak kb. 1988 óta igaz, előtte ő volt a kelet-európai demokrácia védelmezője, ezért is adta meg az USA egyedül az ő országának a legnagyobb kedvezmény elvét.
Igenis szebbek! Mármint a mi gyilkosaink. Azt meg, hogy ki a mienk, maj megmongyák odafönn. Amikó az egyik Hajlé vót Etió-piában (de szíp ország lehet!) , a Szelasszié, a négus, akkó az eritreaiak hős szabaccságharcosok vótak, amikó gyütt a másik Hajlé, a Mengisztu Mariam, akkó meg rögtön szakadárok lettek.
Szóval a jobboldali az fasiszta...hmmm. minősíted magad rendesen!
Agyadban szisztém error van, ideje lenne egy resetet nyomni, hátha feláll valamilyen normális rendszer.:-)))
A terroristákat pedig nem lehet, hanem kell irtogatni. A kurdokat - mint népet - pedig sajnálni kell, mert nagyobbat szívtak szerencsétlenek, mint mi Trianonnal. De a NÉPET, és nem az úcsékát. Azt sajnáljátok csak ti.
Igen, két vége van, ezért vártam a hozzászólásokat két topicba is, a kommunizmus fekete könyvébe és egy ismertebb helyre is, de ha gondolod, a kapitalizmus búneiről is társaloghatunk...
Csak azt ne várja senki a mindenkori vezetéstol, hogy önállóan alakítja a külpolitikáját! Igazából a flevetést ezért kicsit én is demagógnak érzem, de kell egy hely, ahol PUPU ütheti a jobbot és nem mindíg fordítva :)))
Az aktuális blokk mindíg megmondja, kit szerethetünk, ha nem akarunk szankciókat. Ez volt anno ugye Prágában, illetve Titot is láncoskutyáztuk eleget.
Ennyi erovel kérdezhetjük azt is, hogy miért nem lépett fel kis hazánk egyedül az afrikai népírtások ellen, illetve miért állunk szóba pár nem túl demokratikus távol-keleti rendszerrel, mint Kína, Szingapúr, illetve esetleg halk hangon megemlíthetnénk Izraelt is, ahol szintén nem mindíg hívei a politikai másképpgondolkodásnak és a kisebbségi jogoknak. Ezt semelyik magyar kormánytól nem lehet elvárni. Majd ha a központból beintenek...
SZVSZ már az Ausztriával kapcsolatos különút is meglepo volt.
Ezek szerint tréfás kis fasisztának tartod Clintont is, ugye? Mert volt egy-két óvatlan hegedűvonás, lásd Irak bojkottja, vagy meséljünk egy kicsit PuPu bácsinak a belgrádi kínai követségről (is)? Valamint a kurdok egyik vezérét is pusztán fasisztoid hajlamaiknak engedve állították bíróság elé? Ártatlan szegény... Pupu bácsi elfeledi, hogy a botnak is két vége van.
Érdekes komcsik lehetnek...
És ha azok, (-nem azok...) - azokat lehet irtogatni?
Tréfás kis fasiszta vagy Te, kedves hanti, manysi,onogur, vagy mi is vagy...
:O)))
Én "humanizmusomat" akkor veszítettem el, amikor tapasztaltam hogy az Irak elleni embargó miatt 3 év alatt 600.000 - többségében gyermek- veszítette el életét gyógyszer és élelemhiány miatt...utálom amikor szelektálnak jó és rossz nép között!!!
Az Öcalan vezette kurd fegyveres mozgalmat a fél világ szimpla terroristáknak tekinti (mellesleg az UCK-nak is voltak - vannak - ilyen vonásai). A kurd kérdés tehát nem ennyire egyértelmű. Ráadásul nem értem, miért éppen egy közép-európai országnak kellene ebben a közel-keleti kérdésben álást foglalnia, demonstrálnia stb. (és ha igen, miért most, hiszen Törökország már a szövetségesünk, ha valami problémánk volna vele, szvsz akkor kellett volna jelezni, amikor a Natoba kértük a felvételünket)
De nagyon sajnálod kurd komcsi elvtársaidat!
Talán ha körülnéznél a Kárpát-medencében, találhatnál sajnálnivalókat véreidből is...
Tanújj egy kicsit még, a törökök nem a kurdokat, hanem a bolsikat írtják - az USA és a NATO hallgatólagos beleegyezésével. Panaszra meg menjél Klintonhoz meg Ólbrájt asszonyhoz!
Nehogymá Orbán nyakába varrd ezeket a dolgokat! Ez DEMAGÓGIA!
Nem ismerek rád! Törökország Izrael egyik legújabb barátja. Nem szóltak még neked az szdsz székházból, hogy így már baráti országnak számít, nem szabad szídni?