Keresés

Részletes keresés

zulej Creative Commons License 2001.01.27 0 0 88
PT !
"kollégám mondta.." Ez aztán a hírforrás!Egyébként hogy stílusos legyek, qrva közönséges vagy.
Előzmény: __PT (86)
Sochx Creative Commons License 2001.01.23 0 0 87
Szerintetek van esélye annak, hogy BÁRKI is nyer a telefonos játékban? Úgy értem, BIZTOS, hogy VAN nyertes? Mer' az, hogy a végén egy nevet kidobnak a képernyőre, nem túl meggyőző...
__PT Creative Commons License 2000.07.21 0 0 86
JG-nek /annyit nem ér a buxa, hogy kiírjam a nevét/ már a kapucsínóban alakított produkciója is elég siralmas volt. Kb. 1 hétig bírtam a cégnél hallgatni, aztán nem bírtam tovább. Kész. Ha valaki egyszer hallotta, hogy nyerít fel minden ok nélkül, hát az nem felejti el könnyen.
Az a másik 2 buzi, a mosóporos buzisanyi, meg a telesportból átigazolt palacsintás-takács épp úgy asszisztáltak neki, ahogy kellett.

A 7i7-es sem volt a kedvencem, de amikor megláttam a vitriol előzetesét, hát majd elsírtam magam. Egy ostoba feminista rakás bugyuta szarság. Bocs lányok, nem a női nemmel van nekem bajom, de az a műsor eléggé IQ 20-as volt. Sok ostoba, tudálékos lökött tyúk.

A férfistriptízben /a danubijusz hímtím utóda ?/ is hozta JG a formáját: rakás szar már megint.

Aztán az a komolynak látszani próbálkozó grimaszoló pofa: ...amennyit kockáztat, annyit nyer... Idáig bűzlik JG-ről, hogy úgy erőlködik, majd beszarik.

Nem tudom, hogy pl. a Danone activa joghurtjára miért nem inkább egy sportolót kértek fel. Egyszer kóstoltam az activa-t, hát olyan is volt. Elég szar, akárcsak JG.

Kollégám mondta, hogy a főiskolán JG úgy dugatta magát, hogy egy stréberebb prosti is irígyelhetné érte. Szóval nem mondom, hogy kurva, mindenki ítélje meg maga. Mert még csak jól sem néz ki. Bár lehet, hogy jól szopik. Vagy szűk segge van. Mással nem tudom magyarázni, hogy miért nyomják ennyire. Főleg akkor nem értem a dolgot, ha minden műsorból odébáll. Talán mégis van valami önkritikája, és csak egyre próbálkozik. De akkor miért nem próbálkozik valami kis falu kábeltévéjén ? Áldozatok számát minimalizálandó :-)))

Perverz Tata

ezekiel 2517 Creative Commons License 2000.07.21 0 0 85
Ez bizony nagyon ciki! Biztosan a Návai Anikó Oscar? Oscar! című könyvét vették alapul, ahol a Fargo szerepel győztesként - persze helytelenül. Ekkora égést, miközben a Japkupcsek vagy negyvenszer elmondta, hogy milyen izgalmas volt. A csaj szerintem tudta, hogy rossz a válasz, csak nem tudta eldönteni, hogy hülyék vagy cselesek a kérdésfeltevők. Hülyék voltak.
Előzmény: sixx69 (84)
sixx69 Creative Commons License 2000.07.21 0 0 84
Most neztem meg az adasat ennek a csudalatos musornak, es majd megfejeltem a TV-t az idegtol:

Kerdes: 1997-ben melyik film nyerte a legjobb filmert jaro Oscart, es melyik a legjobb rendezesert jarot? (Eleve szar a kerdes, mert ugyanaz nyerte...)

Valasz: Fargo es Angol beteg.

Helyes valasz (lett volna): Titanic.

Ez a barom meg elfogadta....sok esze van. 1996-ban (mert a versenyzo vegig azt hajtogatta, hogy a 97-es Oscar az a 96-os filmeknek szol) egyebkent az Angol begetg nyerte mind a kettot, a Fargo legjobb noi foszerep illetve asszem legjobb forgatokonyv volt...

lamenta Creative Commons License 2000.07.07 0 0 83
Mi van a musor honlapjával? Túl oszinték voltak a hozzászólások?
vicc Creative Commons License 2000.06.20 0 0 82
Puff, hát úgy tűnik nézettségileg becsődölt a műsor :) (gúnyos mosoly)
De nem baj, a TV2 megint bevetette szuperfegyverét és inkább elpakolássza más napokra. Hátha...

Ez _szánalmas_!!

Evil Skeleton Sam Creative Commons License 2000.06.13 0 0 81
Jol lattam ma, hogy ujsagok CIMLAPON, KIEMELVE hoztak a hirt, hogy elsirta magat a multimilliomos vesztese, Mert elbukott x+1 forintot?
Ha ma mar ez a cimlapsztori, akkor azert elegge nagy gaz van...
...vagy ugy is vehetjuk, hogy milyen nyugis vilagban elunk, mivel ennel komolyabb dolog nem is tortent a kozelmultban...
YERICO Creative Commons License 2000.06.13 0 0 80
Hat igen, el vagyok ajulva a musor szellemi szinvonalatol. Gabibaba egyre - masra villogtatja a szellemi tudasat, csak rosszul fejezi ki magat. Ugy mondja, hogy "tudja kedves jatekos, ez meg ez is a temahoz tartozik". Inkabb ugy kellene mondania, hogy "bar meg nem hallottam rola, de ide azt irtak, hogy ....Je, ez igaz????" Ekkor sokkal hihetobb lenne.

Mint mikor belekotott, hogy az Obol-haborunak nem jo az 1991-es datum, mert az iraki -irani haboru 1980-88 volt. Hat igaz, de ki nem sz@rja le? Miert nem elemzi egybol a pillangok nemi eletet, ugyanugy nem kotodik a kerdeshez. Azt mar fel sem merem tetelezni, hogy koze sem volt a kerdeshez, csak akart valami okosat mondani, es ez remlett neki, mert osszekeverte a ket haborut.

Masik. Szerinte Karolyi Mihaly ongyilkos lett. Tudtommal nem. Valaki tud errol biztosat?

Komolyan mondom, ki kellene gyujteni a baromsagait, siman megverne Knezyt.

Előzmény: ZsuZska (79)
ZsuZska Creative Commons License 2000.06.07 0 0 79
Azért ez a süllyedés valamit jelent! Vagy mindenki ezt a fantasztikus izgalmas játékot nézi,és nincs ideje írni, vagy ennyire érdektelen az egész .... gondolom inkább az utolsó.

Dictor: a kollégám mesélte, hogy az egyik elmúlt adásban valaki 170 ezer forintnál tartott, amikor JG azt mondta, hogy a konyhapénz már megvan....

puszinyuszi Creative Commons License 2000.06.06 0 0 78
Nem is tudtam, hogy a TV2-ön hétköznap is kabarémüsort sugároznak. Esküszöm, ha JG nem mondaná egyfolytában, hogy izgalmas a helyzet (miközben látható, hogy Ő is a kezével támasztja a fejét, le ne essen), már rég elaludnék.
Azért megnézném azt a pillanatot, amikor átadják a nyereményt. Nem tudom elképzelni, hogy valójában igazi-e a játék, annyira kamu hatása van az egésznek.
Mivel csak tegnap láttam teljes egészben a müsort rögtön eszembe jutott, hogy a családnak kell tudnia egy csomó mindent, a játékos akármilyen hülye lehet, ha jól válaszol a háttérbázis, máris nyert egy kis summát.
Dictor Creative Commons License 2000.06.04 0 0 77
Tegnap az Emlekmas alatt vegig futott egy csik, hogy ma Multimilliomos lesz.
A reklamblokkban pedig mar ugy hirdettek, hogy 'rekordnyeremeny az iden'
- kb. 3 millio forintot emlegettek. Azert gaz, hogy vagy 4 adas utan mar ilyen rekord
meg olyan rekord.
Szoval valaikenk nagyon szivugye a Multimilliomos nezettsege (hogy JG minel
tovabb kepernyon maradhasson).
KEwin Creative Commons License 2000.06.03 0 0 76
Hehe, az első adásra, gondolom annyira vártam én is, mint Ti. Leültem...elkezdtem nézni...10 perc után feltette az első kérdést...és az adrenalinszintem annyira a plafonon volt, mint a barátok közttől. (nehogy nekemugorjanak BK-fanok :))) Szóval 15 perc után mikor a csaj 2 kérdésen volt túl, a JG meg a laptopon, aszontam vannak jobb dolgok is az életben és bevonultam sz.gépem elé :) De assszem még egyszer megnézem LÖIM2-őt, úgy ahogy BK-t is szoktam néha nézni :)
Dictor Creative Commons License 2000.06.03 0 0 75
Mennyi az a busas penz???
Szoval ki tudja, hogy JG, meg a tobbiek adasonkent mekkora loveert egetik
magukat az orszag elott ?
Előzmény: ZsuZska (74)
ZsuZska Creative Commons License 2000.06.02 0 0 74
Ugyan már kedves elbéjé és ice cube! Ezen ne vitatkozzatok, hisz amúgy egy oldalon álltok. Az biztos, hogy az általam ismert emberek 99 %-át nem érdekelné, ha ő ülne ott a JG helyett busás pénzekért és amit csinálna tök pocsék- lényeg a pénz, a sok-sok pénz és minél hamarabb, minél kevesebb erőfeszítés árán, ráadásul képben lenni, azaz képernyőn, és egyre többször többhelyen. Ez a világ már errefele megy - sajnos!
És szerencsére még vannak olyanok is akik úg gondolkoznak mint elbéjé, de attól tartok,sajnos egyre kevesebben, vagy én ismerem félre az engem körülvevő világot..
Bocs, hogy beleszóltam.
Előzmény: elbéjé (73)
elbéjé Creative Commons License 2000.06.01 0 0 73
Hát ahogy gondolod..."hagyjuk", de így végülis mindenki azt kapja amit megérdemel. Mi úgylátszik ezt érdemeljük. Akkor viszont, ha "hagyjuk", minek egyáltalán ilyen témákat nyitni? Csak a szelep? csakúgy fröcsögni egy kicsit, aztán meg belesimulni ebbe az egészbe?
Előzmény: icecube (72)
icecube Creative Commons License 2000.06.01 0 0 72
lehet hogy sokan nem hajlandoak magukra venni de annál többen igen...
de hagyjuk az egészet, ettől a műsor még nem lesz jobb :))

ice

Előzmény: elbéjé (71)
elbéjé Creative Commons License 2000.06.01 0 0 71
Icecube, amikor azt írod: "sajnos hidd el, hogy így van..." mire gondolsz? Hogy : a világ így működik, vagy hogy: ez az igazság? Mert ez két különböző dolog. És, ha az ember valamelyest kénytelen is tudomásul venni a világ működését, az még nem jelenti azt, hogy mindent "megegyen" belőle. A józan eszem, a hitem (nem isten-hit, hanem valamiféle értékekbe vetett hit) a kritikai érzékem, az érzelmeim, nem adom! Akkor sem, ha mindenki azt dörgöli az orrom alá, hogy így megy ez, tudomásul kell venni, ez van, ezt kell szeretni, mindenkinek korpás a haja, ha megfizetik, ésatöbbi. És hiszem, hogy nagyon sokan nem vagyunk hajlandóak feladni az efféle szuverenitásunkat!
Előzmény: icecube (70)
icecube Creative Commons License 2000.06.01 0 0 70
Pedig sajnos hidd el hogy így van...én ezzel nem akarom azt mondtani hogy JG ebben a műsorban jó, de ennyiért a legtöbb ember elvállalná és nem érdekelné a kritika. Olyan TV műsort még nem csináltak ami mindenkinek tetszett.

ice

Előzmény: elbéjé (68)
MathiasR Creative Commons License 2000.06.01 0 0 69
Tökéletesen egyetértek, ez az igazság, talán ajánlani kéne az érintetteknek, merüljenek néha a nép közé, jót tenne nekik találkozni kozmetikázatlan véleményekkel is.
Uff
Előzmény: elbéjé (68)
elbéjé Creative Commons License 2000.06.01 0 0 68
Nem "bántjuk szegényt", (Jakupcsek)de azért aki nem kis lóvéért "odarakja" magát, annak hogy úgy mondjam számolnia kell a kritika lehetőségével is, aztán meg óvatosan azzal a viszonyítással ( hát ... ehhez, meg ahhoz képest nem is olyan rossz) merthogy léteznek ÁLTALÁNOS érvényű etikai és kulturáltsági normák. J. G.-nek például akárhogy kupálják a külsejét, pokoli kellemetlen, mutálós hangja van, amikor fönt visong a felső régiókban, elviselhetetlen.
Ami pedig végképp elkeserít, mint vélemény: "sajnos a mai /TV/ világban mindent vállani kell...." hát egy szart! Ez nem igaz! Lehet, hogy kicsit kevesebb lesz a pénz, de az ember tarthatja magát valamire, lehetnek saját normái, értékrendje. Nehogy azt higgyétek, hogy ezzel az elfogadós, beleolvadós, opportunista hozzáállással bármitől megvédheti magát az ember! talán ideig-óráig, és amikor ezután ejtik, mert jön a következő ügyeletes futtatott, még az a jóérzése is elveszett, hogy legalább magának sikerült megfelelnie.
Előzmény: icecube (64)
pok_ussz Creative Commons License 2000.06.01 0 0 67
- bent van?
- ...igen.

...felsóhajt

-...biztos?

Előzmény: békörmen (66)
békörmen Creative Commons License 2000.06.01 0 0 66
nekem is és a nejemnek is volt egy olyan érzésünk, hogy az a bandzsa faszi bundával nyert... az alaszkás kérdés is, meg a Gábor áronos kérdés is , illetve a válasz qrva gyanús volt. fél perc gondolkodás, izzadásnak nyoma se, aztán megye, város bemondása. bűzlik!!!!!!!!
és mindig nyert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már röhögtünk, mikor megszólalt a csinnadratta!

2.
faszi bemondja a választ...
rövid hatásszünet...
Jakupcsek felsóhajt...
"biztos?..."- kérdezi
pár perccel később ő maga mondta, hogy a szabályok szerint, amit bemondanak, azon nem lehet változtatni.
könyörgöm, akkor mi a picsának kell többször is visszakérdezni, hogy biztos-e a játékos. csak azért mert a vágó is igy csinálja? hatásfokozás, de egy qrva nagy ellentmondás!!!

ZsuZska Creative Commons License 2000.05.31 0 0 65
"Sajnos a mai magyar tv világban szinte mindent el kell vállalni, ami van, mert ki tudja nem köszönnek-e el két nap múlva az embertől. "
Nahát ebben azt hiszem tökéletesen igazad van. Felőlem mindenki azt vállal el amit csak akar. A TV-n meg ott van egy gomb off/on jellel...
Előzmény: icecube (64)
icecube Creative Commons License 2000.05.31 0 0 64
Végül is ne bántsuk ennyire szegény Gabit, a saját műfajában azért nem olyan rossz ő, csak kicsit túl lett sztárolva mostanában. Ez a vetélkedővezetés még nem megy annyira, Vágó mégiscsak jobb, meg sokkal tapasztaltabb. Sajnos a mai magyar tv világban szinte mindent el kell vállalni, ami van, mert ki tudja nem köszönnek e el két nap múlva az embertől.

De sajnos ettől még a műsor nem jó, lehet hogyha nem J.G vezetné akkor sem lenne jobb. Szerintem itt egyrészt a koncepció nem annyira sikerült, másrészt a vizuális ill. látványelemek nem eléggé kidolgozottak. Azt a laptopot meg télleg hanyagolni kéne :))

üdv
ice

Előzmény: ZsuZska (63)
ZsuZska Creative Commons License 2000.05.31 0 0 63
Láttam a műsorból egy részt, mivel a férjem hangos röhögésére bementem a szobába megnézni mi lehet ilyen érdekes. Hát nem okozott csalódást ez a műsor sem...
Bár, ami engem illet, ha mindenki annyit nézné a kereskedelmi adókat mint én, akkor már rég nem volna se RTL Klub, se TV2, de még Z+ sem, mivel a mai (magyar) könnyűzene is túl könnyű nekem - így hát nem is hallgatok illetve nézek ilyesmiket- ilyen egyszerű. Poén volna mi: "Érdeklődés hiányában a TV2 bezárta kapuit."
csibesz Creative Commons License 2000.05.31 0 0 62
A műsorból 1 percet néztem, elég is volt annyi, sőt...!!!
A tv2 még mindig Mo. vezető tv-jeként reklámozza magát egész oldalas hirdetésekben a napilapokban.Szerintem egy kalap sz.rt ér a műsoruk. Én csak a Columbo-t szoktam nézni egyedül. A népszerűség és a nézettség növelése érdekében ismét elővették a TAP-okat, ritka bárgyú reklámszöveggel.
szenci Creative Commons License 2000.05.31 0 0 61
a topic eleg jo...en is osszeizgultam magam....
eleg nevetseges egy vetelkedo az mar biztos, a jakupcsek meg a titkos pecsetelt lemez felbontasaval meg a valaszok begepelesevel eleg szanalmas...
egy ilyen musornak nem sok jovot josolok
Zaxxon Creative Commons License 2000.05.31 0 0 60
Nem láttam
Előzmény: Brekeke (59)
Brekeke Creative Commons License 2000.05.31 0 0 59
Ugyan nem Gyulus vagyok, de ha jól emlékszem, valamely német adón adták
a Bitte lacheln! c. műsort. Hogy az volt-e az eredeti, vagy szintén koppintották,
nem tudom.
Előzmény: BahnScorper (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!