Keresés

Részletes keresés

JohnnieW Creative Commons License 2000.05.31 0 0 0
Jol hangzik... a Pinnacle weblapon az egvilagon semmi nincs egyebkent. Nekem semmi bajom a proval, megy minden w98-on. 2.2-es drivert kaptam a cd-n, nem tudom neked melyik van meg.

Jobb lenne, ha emailben valaszolnal, utalom ezt a forumosdit. ask4more@freemail.hu

Előzmény: Tomy42 (-)
Tomy42 Creative Commons License 2000.05.28 0 0 topiknyitó
A fönti kártyával van gondom a következő konfiguráción:

Celeron 400, 64M RAM, Abit BH6 alaplap, Matrox G200, Win98

Maga a tuner kártya is egyébként minden mást tekintve tökéletesen működik, vagyis veszi a TV-t, minden funkciója működik, van TXT, OK a távirányitás, rendben capture-öl, stb...

Egyedül a rádió nem működik, mégpedig úgy, hogy amikor elindítom a programot, elkezdi ugye feltérképezni a csatornákat, meg is találja mindet szépen, sőt kiválóan lehet az aktuális panelon még mindent állítani, majd, mikor OK-t nyomok (vagy Cancel-t), eltűnik a panel, és ekkor akad le: 10H exeption a pctvradio.exe modulban.

Először bűvészkedtem a többi programokkal, (van minden szemét a gépen) próbáltam minél tisztábbá tenni a környezetet; semmi eredmény. Végezetül teljesen újrainstalláltam a gépet, és csíramentes környezetben a csupasz Win98 (immáron SE)-re raktam föl. Az eredmény ugyanaz. Itt megállt a tudományom.

A Fefo (ott vettem) aszongya ő se tudja, vigyem be a gépem. Sajnos nem tudom nélkülözni a gépet "egynéhány" napra, ezzel dolgozom, úgyhogy mentem volna a Pinnacle web-re, de az még ennél is nagyobb csalódás volt. (A Tech. support fórumok pl. nálam nem működtek se Netscape se IE alatt, de egyébként se tűntek nagyon informatívnak.)

Szóval akinek van tippje, please segítsen!
Esetleg ha tud valaki elérhető software frissítéseket...(ilyet sem találtam a Pinnacle-nél)

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!