Hello " Go kart " -hoz , és " U.S. Minibike " - hoz a lapvibrátor röpsülyos kuplung és a tömöritő gép röpsülyos kuplung a legalkalmasabb erőátviteli eszköz. Erős masszív strapabíró nagy nyomatékú .Jóval többet bir mint a gokart röpsülyos kuplung .Mindazonáltal egy ékszíj cseréje sokkal egyszerúbb mint egy láncnak a cseréje hogy ha mondjuk útközben valamelyik elszakad.
Azért az nem rossz......már a 80-90km/h. Persze ha nem üveghangon éri el. :)
Akkor a futón való szállítás kicsit macerás, ha egy ember akarja fel/le rakni. Akkor kell valami rámpa féle amin fel/le lehet tolni.
Ennyire nem éri már meg építeni? Emlékszem régen a haverok állandóan bütyköltek valamit, és nagyon jó kis épített gépek jöttek ki. De akkor gondolom az árak elszaladtak nagyon.
Köszi. A tuningosban benne vagyok, a másikra pedig rákeresek......
Annak a súlya kb 60-70 kg és olyan 80-90 km/h-t tudhat.
Utánfutónál a felrakás/lerakás, ami nehéz...
Öt-tíz évvel ezelőtt még az építést mondtam volna. Ma már sok használt gokart van, lehet olcsót is kifogni, már jobban megéri készen venni, mint építeni.
Manapság mindenki Facebook-ozik, nézz be a "Gokart Adok-Veszek-Tuning-Tanácsok" és az "Épített gokartok" csoportokba, ott nagyobb a mozgás.
Sziasztok! keresek komplett első féket gokarthoz. nem vagyok versenyző hobbi kategória bőven elég. emailba is jöhet az ajánlat.(baksabalazs@freemail.hu)vagy baksabalazs88@gmail.com.köszi
Köszönöm az infót, a motor indul...jó kompressziója van...a fék teljesen berohadt így azt cserélem, és vele együtt a tárcsát is. Megnézem az ajánlott oldalakat. Köszönöm a segítséget. :)
Ez egy 80 köbcentis junior gokart, az értéke olyan 80...100 eFt lehet. Alkatrészeket lehet venni pl. a visualracing.hu vagy gokartaruhaz.hu oldalakon, vagy érdemes a "Gokart Adok-Veszek-Tuning-Tanácsok" Facebook-csoportban érdeklődni. De ez a gokart egyben van, legfeljebb a féket kell felújítani, ha esetleg berohadt. Illetve a motor lehet még bizonytalan, de ha beindul, kezdésnek jó lesz, akármilyen is.
Sziasztok! Kaptunk egy használt gokartot ajándékba, amit fel kellene újítani. Teljesen kezdők vagyunk a témába meg tudná valaki mondani a képek alapján...Milyen gokart ez? Hol kapható hozzá alkatrész? Mégis kb. mennyit érhet? Üdv
Gokárt vásárláson/építésen gondolkodom. Nem vagyok egy nagy autószerelő de szeretek bütykölgetni kissebb dolgokat. Foggalmam sincs,hogy milyen gokart lenne a jó számomra ezért is fordulnék hozzátok. Hobbi célra kellene,arra hogy a haverokkal néha néha elnézzünk a közeli pályák egyikére és az idővel versenyezzve nézzük meg melyikünk a gyorsabb. Nekem a váltós gokártok tetszenek nagyon. Olyan 200ezret szánnék a dologra. Ha tudnátok pár tippet mondani mit nézzek ha keresgélek az oldalakon azt megköszönném vagy ha valaki tud egy jó gokártot, ami erre a célra megfelelne és a keretbe is belefér az is szóljon!
Tisztelt fórumozók!Tőletek ihletet merítve,a lehetőségeimhez(pénztàrca)mérten én is építettem egy járgányt a kisfiamnak.Köszönöm a tapasztalatokat,képeket,rajzokat,ötleteket!Erőt egészséget!