Keresés

Részletes keresés

Tiborc Creative Commons License 2000.06.20 0 0 33
Ez mit jelent?

Idézet:
"Végül is mindenki tudja kiről van szó.Mire kijavítanák a topic címét addigra az MVSZ-t is
megszünteti a jelenlegi és a volt miniszterelnök."
Milyen alkotmányos cselekede ez?
Tiborc

Előzmény: Wishfor (28)
Okos Mikulás Creative Commons License 2000.06.19 0 0 31
OFF

Kedves Wishfor!

Az emlékeztető című topicban kérdéssel fordultam hozzád. Ha van egy perced, ugorj mán be lécci...

OFF

Előzmény: Wishfor (30)
Wishfor Creative Commons License 2000.06.19 0 0 30
Kedves Tiborc !

Nem szándékozom az ön mély magyar újpolgári stílusához lealacsonyodni.
Időnként előfordul itt mindenkivel , hogy elgépel valamit, különösebb jelentősége nincs.
Például az ön erkölcsi és szellemi színvonalának megfelelő mondatban
"Milyen lélek az, aki 2000-05-25 11:14:20 –án indít egy elemi iskolást hejjesírásilag( Önnek így dukál )megszégyenítő topicát, és 2000-06-12 22:36:12 –án
ilyen hívatkozást tesz? „ Mire kijavítanák a topic címét”? " is előfordul.

Engem különösebben nem idegesít, hogy egy idegbajos fanatikus miket irogat ide, tehát hajrá.
Kocsmákba nem járok azt az ön személyes III/III-as példaképe tette évekig.
Tetükkel sem találkoztam mivel nem forgolódok önök paranoiás köreiben.

Önnel ellentétben nem gondolom "hogy az index látogatóit, használóit kiszolgáló személyzet ennyire impotens és idióta lenne, " persze csak a nagy többségről.Egy látogatóról megint kiderült, hogy valami defectje van.

Talán inkább azzal alattomos és aljas mondattal kellett volna foglakoznia, amely ezt a topicot elindította.

Előzmény: Tiborc (29)
Tiborc Creative Commons License 2000.06.19 0 0 29

Csoóri:A számítógéphasználók mohók, vagy kedvelik a tetveket válasz Wishfor 28. számú bejegyzésére á’la Moldova.

Kedves Wishfor!

Idézet:
„Végül is mindenki tudja kiről van szó.Mire kijavítanák a topic címét addigra az MVSZ-t is
megszünteti a jelenlegi és a volt miniszterelnök.”
Lehet, hogy egyszerű lélek vagyok, elfogadom.
Milyen lélek az, aki 2000-05-25 11:14:20 –án indít egy elemi iskolást hejjesírásilag( Önnek így dukál )megszégyenítő topicát, és 2000-06-12 22:36:12 –án ilyen hívatkozást tesz? „ Mire kijavítanák a topic címét”?

Nem hinném, hogy az index látogatóit, használóit kiszolgáló személyzet ennyire impotens és idióta lenne, mint azt feltételezi olvtársam. Nem szabad kiindulnia önmagából.

Ha eddig rest volt, ezután se lépjen, még két beírás hiányzik, és egymás személyes sértegetése miatt a moderátorok törlik az egészet! Állok elébe, akkor is, ha letiltanak. Csak szerényen szólok, hogy a gyógypedagógiai felzárkóztató képzés helye nem itt van.
Illetlenség május 25.-től június 12.-ig vakarózni cselekvés helyett, ez illetlenebb viselkedés a kocsma padlójára köpésnél.
Kihasználom én is a véleménnyyilvánítás szabadságát: a tetűt nem a köpet, hanem a Nittyfor, vagy a petróleumos bedörzsölés írtja igazán.
Sajnálom, hogy egyszerű felcseri ismereteket kell propagálnom.
Tiborc

Előzmény: Wishfor (28)
Wishfor Creative Commons License 2000.06.12 0 0 28
Kedves Tiborc !

Vagy írjam inkább: Kedves Egyszerű Lélek ?

Végül is mindenki tudja kiről van szó.Mire kijavítanák a topic címét addigra az MVSZ-t is
megszünteti a jelenlegi és a volt miniszterelnök.
Ami nem is lenne baj, hiszen ennek "szövetségnek"
a magyarság egészéhez vajmi kevés köze volt.

Előzmény: Tiborc (26)
zazike Creative Commons License 2000.06.11 0 0 27
Tényleg, nagy kár leragadni a címnél.
Mert az úgy látszik, hogy marad olyan amilyen, próbáljatok túllépni a "fikázáson".
Tiborc Creative Commons License 2000.06.11 0 0 26
Kedves Wishfor!

"Tehát akkor meg lehet azt csinálni, hogy indítok egy komolynak látszó topicot és miután
elég sokan írnak bele, akkor megváltoztatom a topic címét valami olyanra, amivel az egyszerű
lelkeket végleg megzavarom ?"

Nem megy a levélírás? Így zavarjuk meg az egyszerű lelkeket?

Tiborc

Előzmény: Wishfor (23)
Tiborc Creative Commons License 2000.06.01 0 0 25
Még mindíg nem érthető?
Egymásnak írt üzenetek után is van néha javítás, amit elütésből követett el valaki, és értelemzavaró.
A címben elkövetett hibát a szerkesztőség ki tudja javítani, az eljárást ismertették.
Aki erre képtelen, az provokálni akar, lejáratni
Ennyi.
Tiborc
Előzmény: Wishfor (23)
olhado Creative Commons License 2000.05.31 0 0 24
". Ha az emberek azt olvasnak amit akarnak,akkor
azok akikk eddig abból éltek, hogy az emberek csak az általuk megszűrt információkhoz
juthatnak, megélhetési gondokkal fogna küzdeni. "

Tehát azt mondod, hogy Népszabadság munkatársai, a Népszava újságírói, a hvg és a 168 óra vérprofi publicistái megélhetési gondokkal fognak küzdeni? Jó lenne már látni... :-)

Előzmény: Wishfor (20)
Wishfor Creative Commons License 2000.05.31 0 0 23
Kedves Picur !

Tehát akkor meg lehet azt csinálni, hogy indítok egy komolynak látszó topicot és miután
elég sokan írnak bele, akkor megváltoztatom a topic címét valami olyanra, amivel az egyszerű
lelkeket végleg megzavarom ?

Előzmény: picur (17)
Tiborc Creative Commons License 2000.05.31 0 0 22
Kedves picur!
Én is írtam levelet a cím kiigazítása miatt.
Maradt a régiben, miért?
Tisztelettel
Tiborc
Tiborc Creative Commons License 2000.05.31 0 0 21
Kedves Wishfor!

Csak megjegyzem, ez az explorer tartalmaz valami szűrőrendszert is, nekem nincs bekapcsolva, de kiskorú gyereknél meggondolnám a korlátozást.
Másik megjegyzés: a Word tiltása a csúnya szavakra be van kapcsolva, és ha átírom az itt található szövegeket, bizony visít.
Politikailag pedig azt hiszem, hogy az általam használt szűrőrendszer egy másik oldal nem is kisded játékait szűri ki!
Tévé nem, kereskedelmi rádió nem, napilap válogatva.Index politikai fórum témái is válogatva.
Nálam nem Csoóri Sándor az, akinek támogatására sajnálnám a könyve megvásárlására kiadott pénzt.
Kiváncsi leszek a kommunizmus fekete könyvének bojkottjára is.
Egyelőre ennyi.
Tisztelettel
Tiborc

Előzmény: Wishfor (20)
Wishfor Creative Commons License 2000.05.31 0 0 20
Kedves Tiborc !

Az ellenszenvük egyik legfőbb oka, hogy az Interneten szabadabban elérhető információk
nagyobbik része ellentétes az ő szemléletükkel és az ott kendőzetlenül fellelhető adatok
alapjaiban ássák alá kisded játékaikat. Ha az emberek azt olvasnak amit akarnak,akkor
azok akikk eddig abból éltek, hogy az emberek csak az általuk megszűrt információkhoz
juthatnak, megélhetési gondokkal fogna küzdeni.

Előzmény: Tiborc (19)
Tiborc Creative Commons License 2000.05.26 0 0 19
Kedves Wishfor!

Adalék a témához.
Demokrata 21. szám: Kik vagyunk és miért buktunk meg. Ebben Molnár Balázs tesz említést a "hálófüggőkről".
Elgondolkoztat, mert én is az vagyok.
Befolyásol, eltérít, rábeszél olyanra, amit nem is óhajtanék.
Lehet, hogy erre gondolt Cs. S. is.
Ajánlom a cikket, valószínűleg a Tilos rádiós rovat már vitatja.
Megyek elvonókúrára-az internettől.
Tisztelettel
Tiborc
Előzmény: Wishfor (15)
Medieval Creative Commons License 2000.05.25 0 0 18
OFF
Tetszik ez az SQL-politika!

UPDATE mvsz
SET status = 'TAG'
WHERE member_name LIKE 'Csoóri%';

:-))
ON

picur Creative Commons License 2000.05.25 0 0 17
Off
Dehogynem lehet.
update tablename set topic_title='Csoóri: a ...';

ps. irj a moderatoroknak.
On

Tiborc Creative Commons License 2000.05.25 0 0 16
S. kérdésére:nem, a pletykákat pedig nem írom le.
W. kérdésére: Kekinek kell levelet írni.
Az olvasottak szerint Csoóri nem kívánt nyilatkozni. Tőle kellene megtudni, vannak közöttünk riporterek is, övék a pálya.
A számgép világa ellenérzést megértem, majd küldök mintát a rosszra.
Csoóri ellenérzése megérthető lesz annak függvényében.
Folyt.
Tiborc
Wishfor Creative Commons License 2000.05.25 0 0 15
A teljes cikk: http://index.hu/politika/belfold/mvsz/

Az utolsó bekezdést koiztam be, mivel ha lehagyom az általad 1. pontban leírt elejét, még értelmetlenebb lett volna a mondat, Így se semmi.
(Szerintem nem lehet utólag javítani elírásokat a topic címében.)

Előzmény: Tiborc (12)
Seki Waker Creative Commons License 2000.05.25 0 0 14
Kedves Tiborc!

Jogos a 2 pont. Te nem tudod véletlenül, hogy miért nem akarja Csoóri úr Patrubány Miklóst elnöknek?

Előzmény: Tiborc (13)
Tiborc Creative Commons License 2000.05.25 0 0 13
Ebben is.
Tiborc
Előzmény: Wishfor (11)
Tiborc Creative Commons License 2000.05.25 0 0 12
Kedves Wishfor !

Két kijelentésről van szó:
1. A leköszönő elnök, Csoóri Sándor kongresszusi nyitóbeszédében úgy vélte, hogy az utóbbi
időben felerősödtek azok a hangok, amelyek a világszövetség menedzser típusú vezetését
szorgalmazták a karizmatikus személyiségekkel szemben. Csoóri Sándor ezekre válaszolva
kijelentette: "Szándékaikban a világmegváltó mohóságot láttam".
Olvasva ez a vezetőségre vonatkozik.
2. Internetes közösségekben nagyobb port kavart az a kijelentés, miszerint „a számítógépes
varázslás, a technikai bravúrok híveit nem kívánom követni, mert látom mögöttük a mohóságot,
a jellem- és az erkölcsi tartás hiányát”.
Olvasva ez más mohóságnak tűnik.
Lehetne kérni egy pontosabb, teljesebb idézetet, ahol a szövegkörnyezetből más is kiderülne?

Kérés:a címben hibásan van Csoóri Sándor neve. Illene kijavíttatni!

Tisztelettel
Tiborc

Előzmény: Wishfor (-)
Wishfor Creative Commons License 2000.05.25 0 0 11
Mivel neked jó, ez bizonyos emberek szemében rögtön gyanússá teszi !
Tehát óvatosan ezekkel a rokonszenv megnyílvánulásokkal.

Bár erről, gyanítom Csóri nem tudott.

Előzmény: Seki Waker (9)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.25 0 0 10
Kedves Seki Waker,

a kérdés teljesen jogos, én sem értem. (Ezt sem:-)) Nehéz az MVSZ belharcairól világos képet nyerni, nekem az elérhető általános hírforrások alapján nem sikerült. Meg kellene kérdezni az ellenlábasokat.

Tűztelettel: Vasorrú Kába

Előzmény: Seki Waker (9)
Seki Waker Creative Commons License 2000.05.25 0 0 9
Kedves Vasorrú Kába!

Alighanem fején találtad a szöget, ám azon érdemes lenne elmélkedni, hogy miért csípi annyi ember szemét a derék Patrubány Miklós, aki nekem teljesen korrekt úriembernek tűnik, és még csak azzal sem vádolható, hogy egy randa coclib?

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.25 0 0 8
Tisztelt Mindenki,

nem valószínű, hogy ez a kijelentés a 'számítógépes társadalomra' vonatkozna. Ez inkább csak egy Patrubány Miklósra vonatkozó oldalvágás. Nem érdemes foglalkozni vele, felháborodni is felesleges.

tűztelettel: Vasorrú Kába

MGperY Creative Commons License 2000.05.25 0 0 7
csóri egy lúzer.
Wishfor Creative Commons License 2000.05.25 0 0 6
Kedves Zsolt !

Ez nem hit kérdése és nem is a politiai irányultságé. Csóri által mindannyian mohónak, jellemtelennek és erkölcstelennek lettünk nyílvánítva !

Előzmény: Werner Zsolt (4)
Übü papa Creative Commons License 2000.05.25 0 0 5
OFF ON
Kedveském!
Pontosan idézted Sumpfot?
Ha igen, akkor a qrv@ anyjukat! Az értelmiségi közalkalmazottnak, egyáltalán a közalkalmazottnak nem lehet kedvezménye? Csak a köztisztvisellő a polgár?
B@sszák meg az internetjüket!
OFF OFFű

Szegény csoóri... Hiába, a duplaklikk már sokak tehetségét meghaladja.( ;-)) )

SzVSz valami igazsága van. Az internet üzletté vált (nem is akármijenné!), és csak idő kérdése, hogy ez is a cápáké és a hiénáké legyen. Azok meg mohók...
Ezenkívül, mint ahogy ezt épp a fórum is mutassa, szépen lehet agymosogatásra is használni.
Egy kicsit oda kell figyelni...

Előzmény: Wishfor (-)
micacska Creative Commons License 2000.05.25 0 0 3
Keves Whisfor!

Ebből a nyilatkozatból is látszik, hogy Csoórinak kudarcai voltak a számítógéppel/amit meg tudok érteni:-)/Ő küldetéses embernek érzi magát, ez akár jó is lehetne.Azonban eléggé elrugaszkodik mindig a valóságtól, szavai sosem egyértelműek.Ez most az volt.
Ha felvetődött a lehetőség, akkor Stumpf talán meg is valósítja.
Üdv:
mic

Wishfor Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2

Hol írtam én azt hogy ez "politikai velemenytol fuggo problema" ?

Különben is távoltartom a politikától. Az pedig, hogy a Népszabadság egyik publicistája is
ugyanezt írta , nem javít Csóri megitélésén , hanem súlyosbít.Legalábbis nálam.

Előzmény: Werner Zsolt (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!