Keresés

Részletes keresés

pernahajder Creative Commons License 2000.05.24 0 0 13
Micácska,
Nem azér vittem el a távirányítókat mer megzavartál, hanem azér mer aszittem, rádiótelefon.
Na mindenki: az állam nem lehet a pógárér, mer az állam úgy átajjába maga a pógár. Is. Az igazgatás szervezete kellene, hogy a pógárér legyen. És itt nemcsak a zsernyákokat értem.
Előzmény: micacska (9)
micacska Creative Commons License 2000.05.24 0 0 12
Kérlek.
Üdv:
mic
Lacosz Creative Commons License 2000.05.24 0 0 11
Köszi szépen micacska, pont azt vártam, hogy emberek elmondják a tapasztalatukat és a véleményüket a rendőrségről. Eddig te voltál az első aki ezt megtette.

Az pedig még szép, hogy megtalálják a lány gyilkosait, gyilkosságot már nem mernek ellazsálni (persze, csak ha Pintér főmaffiózónak nem ellenérdeke ez)

Előzmény: micacska (9)
Laci Creative Commons License 2000.05.24 0 0 10
"Legalább az a 90 zsaru a szegény kislány feltételezett gyilkosait el tudta fogni.Kicsiny magyar valami, de valami." -ezek után azt is el tudom képzelni, hogy csak ráhúzzák valakire.

Pintér pedig nem közönséges bűnöző, hanem igazi nagystílű maffiózó! Beépül a rendőrségbe, felküzdi magát egész magas posztokra, és szabad a vásár.

Előzmény: micacska (9)
micacska Creative Commons License 2000.05.24 0 0 9
Kedves Lacosz!
Igazad van ,a rendőrség finoman szólva is impotens.Hozzánk is betörtek, szerencsére csak a távirányítókat vitték el, mert megzavartuk a "tisztelt" társaságot.Hívtuk a rendőrséget, eltelt két óra. Végre megjöttek,mentegetőzés, máshol a kerületben fegyveres rablás is volt. A fiatal rendőr megnyugtatott:asszonyom, az lenne a legjobb, ha visszajönnének ,és akkor el tudnánk őket fogni, higgye el, itt lehetnek a közelben.
Mi valahogy nem akartuk, hogy visszajöjjenek.Egy hónapon belül a nyomozást lezárták ,eredmény nulla.
A statisztika szép, ebből is "sikeresen" lezárt ügy lett.
Aztán látom véletlenül az ATV-n Komáromi István t ugrálni a szinpadon.Nem volt rosszabb, mint néhány új magyar csillag, dehát mégis csak ő a pest megyei rendőrfőkapitány, akiről több rendőrkollégája is azt állította, hogy ott ült CSászár Előd mellett.
Beszéltem olyan rendőrrel is , akinek magánvéleménye:Pintér Sándor közönséges bűnöző.
Hát így nem lehet.
Üdv:
mic.
P.S.Legalább az a 90 zsaru a szegény kislány feltételezett gyilkosait el tudta fogni.Kicsiny magyar valami, de valami.
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.23 0 0 8
bájdövéj
Előzmény: pok_ussz (5)
sas1 Creative Commons License 2000.05.23 0 0 7
Meg demagóbbak... : )
Előzmény: CsabA (6)
CsabA Creative Commons License 2000.05.23 0 0 6
Ez mindig is így volt, és úgy látszik így is lesz. Ha eltöröd a rabló kezét, téged ültetnek le, ha a rabló OVi kocsiját lopja el, akkor jogosan lövik le. Mindig vannak egyenlőbbek.
Előzmény: Lacosz (-)
pok_ussz Creative Commons License 2000.05.22 0 0 5
OFF
A Btw. mit jelent?
Köszi előre is.
ON
pok_ussz Creative Commons License 2000.05.22 0 0 4
kicsi emma,

ha ez nekem is szólt, akkor kérlek, inkább fondüt csinálj.
ha nem, akkor bocs.

PS: kicsit kijöttél a sodrodból.

pok ussz

Előzmény: kicsi emma (1)
sas1 Creative Commons License 2000.05.22 0 0 3
Állam a polgárért, polgár a Hazáért! : )
Mai magyar rendőrség: 0
Kilroy Creative Commons License 2000.05.22 0 0 2
OFF OFF
emma:
Egyetértek...
OFF ON

Btw szerintem is-is, pontosabban mindkettő.

Kilroy

Előzmény: kicsi emma (1)
kicsi emma Creative Commons License 2000.05.22 0 0 1
Na huzzatok a Politikaba. Meg amugy is.
Előzmény: Lacosz (-)
pok_ussz Creative Commons License 2000.05.22 0 0 0
Az állam egy nagy 0.
Lacosz Creative Commons License 2000.05.22 0 0 topiknyitó
Namost ki is van kiért?

Pár valós sztori:

1. Emberünk levelet kap, miszerint elítélték 5000 (azaz ötezer) Ft bírságra, mert egy úton a buszsávban ment (nincs is ott buszsáv, és az adatok is helytelenek). Adja meg a nevét/címét munkahelyét mert nem válaszolt az átvett levélre, miszerint fizesse be (persze semmi ilyet nem kapott, nem vett át) abból a célból, hogy letiltsák a fizetéséből, vagy leültessék, amíg ki nem fizeti.
Az ítélet tárgyalás nélkül született, emberünk csak e levélből értesült a dologról, és ráadásul nem is az ő kocsija rendzsáma volt feltüntetve, de az itélet jogerős, fellebbezni nem lehet. Emberünk inkább befizeti az 5000 Ft-ot csak hagyják végre békén.

2. Emberünk hazamegy házát nyitva találja, betörtek a kár 3-5százezer forintnyi. Pár dolog szétdobálva (tele van nyommal a hely) Kihívja azonnal a rendőrséget, de azok nem jönnek, mondják jöjjön be. Bemegy éjjel, az egyik ügyeletes szex filmet néz az RTL-en a másik felveszi az adatokat, és mondja, hogy ne számítson semmire. Így is lett a nyomozást pár héten belül lezárják eredmény nuku. Emberünk hiába mond egy-két tippet hogyan lehetne az embereket elkapni, csak a vállukat vonogatják.

3. Emberünk reggel az autóját feltörve találja. A rendőrséget hívja neivitásában, aki pár órán belül meg is érkezik. Egész rendes a tag. Felveszi az adatokat, és azt tanácsolja, hogy mivel ők úúgysem fognak semmit csinálni ezzel ha emberünk megtalálja az illetőt, akkor csendben rendezze le vele úgy, hogy ne lássák, mert különben még ő jár rosszul.

4. Emberünk leparkol a háza előtt egy forgalmas kőrúton nappal. Felugrik lakásába egy pár percre, mire visszaér a kocsijához az fel van törve, és a magnót kilopták belőle. Szól a rendőrségnek, aki jól letolja, hogy miért hagy magnót a kocsiban.
De csodák csodája véletlenül valahogy elkapják a tettest, aki feltörte a környék összes kocsiját, amiben megnót talált. Emberünket még a tárgyalásra is behívják. Ő örül, hogy megtérítik a kárát. De nem, nem térítik meg a kárát. A biztosító is azt tanácsolja, hogy jobban jön ki a végén, ha nem jelenti be, mert az így megemelkedett biztosítási díjak pár hónapon belül felülhaladják a kár összegét. Emberünk nyel egyet, és nem jelenti be a kárt.

Most nem egy emberről beszéltem, hanem többről. De jellemzője ennek az államnak ez a szemét, nemtörődöm hozzáállás a dolgokhoz, és a rendőrség amely csak az állam hatalmát védi. Szerintem ez tűrhetletlen. A rendőrfőnök nyílvánvalóan egy maffiózó, a kormány 99.9%-a korrupt, hazug, képmutató/köpönyegforgató pénz- és hataloméhes, uralkodási mániás emlős.

Azért ez mégsincs rendben így, nem? Legalább egy kis nyilvánosságot adjunk a rendőrség/állam szemét dolgainak (akik a mi pénzünket verik el, és a mi pénzünkből szivatnak minket).

Pedig miért van az állam? Én azt hittem, hogy azért, hogy a polgároknak békét, biztonságot, a boldogulás feltételeit biztosítsa. De ez nálunk nem így van. A kormány URALKODIK a nép felett Ormány Vigyor főköpönyegforgató nagyember vezetésével. Bár ha meg ő megbukik két év múlva akkor egy másik kétlábú gerinces fogja ugyanezt csinálni valószinűleg. Mert a gond a mentalitással van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!