Keresés

Részletes keresés

alapos Creative Commons License 2000.06.30 0 0 3
Na ki gondolta volna. Elso lepcsoben rajottem, hogy ha leveszem a hangkartya beallitasainal a harveres gyorsitas merteket kissebbre, tapasztalhato valtozas bizonyos esetekben. Kovetkezo lepeskent kitvettem a (ISA) hangkartyat - lass csodat, teker a gep mint az atom. Azt gondolom ezeknek a ABIT BX - es alaplapoknak vlmi. kehe lehet az ISA portjaval, mert most 1 SCSI kartyat loktem bele, de az istennek nem eled fel, a haverom (szinten ABIT BX) + 1 zsak halokartyat probat vegig es 1ik se mukodott neki.
Előzmény: alapos (-)
nav01 Creative Commons License 2000.06.16 0 0 2
Sziasztok!

Nekem a melóhelyen csinálta ugyanezt.
Aztán bekövetkezett a "nagy robbanás", és
összeomlott a vindóz98.
Az összes doksi odaveszett és megjelentek az első bedszektorok is. Szintén kvantum a vinyó.

Zoltan.Szabo Creative Commons License 2000.06.15 0 0 1
DMA bekapcsolva? (vezerlopult/rendszer/eszkozkezelo/....)
Előzmény: bandikaa (0)
bandikaa Creative Commons License 2000.05.21 0 0 0
Én is tapasztaltam már ilyet, valószínűleg alaplap hiba. próbálj szerezni frissebb drivert az alaplaphoz, aztán ha nem jó, akko vidd vissza az alaplapot!

Üdv
bandikaa

alapos Creative Commons License 2000.05.20 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Már lassan elmebajt kapok. Az a problema, hogy ha a gép a merevlemezhez fordul, bizonyos időközönként,2 - 10 mp kb. az egész PC kb. ,5 - 1 mp - re teljesen megall (az egerkurzor sem mozog). Olya mint ha virusom lenne, de nem talalok egy dekat se. Ez jatek kozben borzalmasan zavaro tud lenni.A konfig : Celeron400@550 (400 - on is) , 64M ram, 6.4 Q HDD,Asus TNT V3400, ABIT BF-6, W98, ja es nem csak nalam van ez.
Kérlek benneteket segitsetek rajtam

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!