Keresés

Részletes keresés

Gyima Creative Commons License 2003.10.14 0 0 4
Nekem a következőt csinálja. Paraméterek: sima ADSL, otthoni gép, zonealarm és NAVE, office XP. Esküszöm szét...sz az ideg ettől! Azt csinálja az Outlook XP, hogy amikor egy terjesztési listára (ez a neve magyarul, az angol megfelelőt nem tudom hirtelen) küldök emilt, akkor visszadob tetszőlegesen x db címet, azzal az üzenettel a nevek/címek alatt, hogy too many recipients. 2 mailboxom van, mindkettő smtp és pop3, de egyikien keresztül sem megy. Sőt, ki sem megy, már visszajön a rendszergazdától a hibaüzenet. Érdekes módon, amíg Exchange server alatt mentem, Outlook 2000-el, addig nem volt gond. Ugyanez a lista ott működött, itt nem. Már próbáltam azt is, hogy újra megcsináltam XP alatt a listát, hátha komp. gondjai vannak, de az sem segített. Ötlet valakinek?
Üdv!
Gyima
Előzmény: cyber.greg (3)
cyber.greg Creative Commons License 2000.05.28 0 0 3
Nálam ilyen még nem volt, pedig nálam is Outlook Kétszázezer van.
Előzmény: WAN (2)
WAN Creative Commons License 2000.05.28 0 0 2
No, senkinél nem csinál ilyen hibát az Outlook?
WAN Creative Commons License 2000.05.21 0 0 1
Ennél kevésbé drasztikusra gondoltam. :) (Ennyire nem avatkozhatok be a rendszerbe, csak tünetileg)

Ráadásul a Necckép tudtommal nem tudja kezelni az Exchanges levrendszert, csak az internetest (SMTP/POP3).

Előzmény: bandikaa (0)
bandikaa Creative Commons License 2000.05.21 0 0 0
Egy tutira életképes tipp: uninstall outlook, install necckep communicator. Legalábbis érdemes megpróbálni.
Akko is uninstall outloook, ha nem akarsz kapni Iloveyou es társai vírust, mivel ezek csak a microsuxx progijain át fertőznek...

Üdv
bandikaa

WAN Creative Commons License 2000.05.19 0 0 topiknyitó
Hali!

Egy olyan hibával találkoztam többször levelezéskor, aminek az okára nem tudok rájönni.
A jelenség: e-mail amely küldéskor kimegy az Outbox (Kimenő üzenetek) mappából, és azonnal jön egy üzenet az Inbox-ba, System Administrator-tól (nem az internetről), hogy nem kézbesíthető a levelem, és feltehetőleg nem érte el egy vagy több címzettjét.
2 helyen is tapasztaltam ezt:
1. Közvetlen modemes net, W98 + Outlook 98, beállított netes mailszerver elérhető, email címet megfelelően SMTPvel akarja kilőni, mégis visszajön a cucc (SMTP elérhető, emilcím létezik,...).
2. NT Szerver, rajta MS Mail, SMTP proxy és modem. Gépeken Outlook 2000 +NT WS. SMTP szerver elérhető, nem is minden gép csinálja egyszerre a levelek visszadobását, nem is látható semmi kézenfekvő ok.

Kicsit gyanús a dolog, hogy a hibaüzenet levelek nem sima text formájúak, hanem rich textesek, vagyis valahol belenyúlhat a levelezésbe valami Exchange/Outlook dolog, nem a nettel van baj.

Volt már valakinek ilyen? Valami életképes tipp esetleg?
Előre is kösz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!