Üdv. Ismét a Siemens "nem invaziv vércukormérő". Tud valaki linket, amely tudományosan-orvosilag érvekkel ajánlja, vagy nem-ajánlja? Linket, komolyat. Köszönöm.
"Felbontás előtt Hűtőszekrényben (2 °C -8 °C) tárolandó. Bármilyen hűtést biztosító (fagyos) alkatrésztől vagy tárgytól távol tartandó. Nem fagyasztható!
Használat közben Nem fagyasztható! A Xultophy injekciót magával hordhatja, és tarthatja szobahőmérsékleten (legfeljebb 30 °C-on) vagy hűtőszekrényben (2 °C - 8 °C), legfeljebb 21 napig. Az első felbontás után 21 nap elteltével a gyógyszert dobja ki."
Én beszéltem az itteni patika vezetőjével, azt mondta hogy felhívta a 77Elektronikát, és azt mondták, hogy árulnak még cukormérőt amihez az ideál csík kell, tehát továbbra is forgalomban marad.
Más.
Én 15 év inzulin után tavaly augusztusban szúrtam utoljára. 20kg+ fogyás, két naponta súlyzózás, heti 1-2 nordic walking mellet. De ez persze csak a 2-es diabéteszre igaz.
Kösz az infot. Ideált használok. Akkor kicsit spájzolok, aztán nézek új készüléket. Nem gond a szúrás. Olyan jól állok, azt mondta a doki, elég hetente mérni.
Hátha valaki érint. Gyógyszertárban aszonták, h nyáron/nyárra megszűnik az IDEÁL-tesztcsík forgalmazása. A DCont Trend, stb vércukormérőket már nem forgalmazzák (?) ha jól értettem. EOL termékek lettek. Mit használtok? Ezek szerint át kell állnom más mérőre. Nagyon sajnálom, mert semmi gondom nem volt a DCont TREND mérőmmel... .-/
Igazad van. Nem gond nekem sem a szúrás. Gyanakodtam azért, hogy létezhet e vérminta nélkül alkotni ilyen készüléket. Egy ideje már hírdetnek ilyesmit. Annyi mindenben csalás van a hírdetésekben, már meg sem nézem. Csak amit ismerős ajánlana.
Én is majdnem belestem a csapdába, de aztán a ChatGPT-hez fordultam, amely kinyitotta a szememet:)))) Én, aki tudva tudom, hogy a Siemens elsősorban orvosi képalkotásban jeleskedik, no jó hűtőszekrényeket is gyárt, pl. az enyém már 20 éve kifogástalanul müxik és mégis majdnem felültem a kamunak:(((((
Marad a jó 77E:)))))) Szúrás, ujjbegybe, és???? Ki leget bírni, minden ujj 10 nap után kerül sorra:DDD