hát pedig ott voltam, az első néhány számot a szinpad jobboldala előtt álldogálva néztük, illetve csak én álldogáltam, mások tombolgattak, utána meg leültem szintén jobboldalra a sátoroldalhoz. Bocsika. És ott volt req és gyak is, persze lehet, hogy csak az egyik és az is lehet, hogy az már nem az a koncert volt. A fene emlékszik
Hát igen, a Korog koncert jó volt, de addigra már úgy éreztem, mintha egy hete csak ilyen zenéket hallgatnék, ebből kifolyólag leültem, viszont ülve meg elaludtam kicsikét.
Annyira kényelmes volt a Bahia oldala...
Eclipse
Gire
király,
Born33 is sze'm, csak akkorra már annyira sokkk volt ilyesmi zenékből, hogy nem tudtam kellőképpen értékelni.
De aki nem ismeri az Eclipse-t, kötelező!!!
Valóban, én is mindet megnéztem, ezekhez még hozzátenném a Strong Def., Eclipse, Born33, Gire és Ahriman zenekarokat, amelyek mind nagyot teljesítettek. Bár voltam vagy 30 koncerten, nekem ezek jöttek be a legjobban.
(Ossiant már nem is említem :)))))))))))))))) )
VGK: Die Arzte (gondolom sejted) nálam abszolút ismeretlen volt, de azért elég hírhedtek voltak ahhoz, hogy megnézzem őket. Hát... kibaszottul szétröhögtem az agyamat! Annyira poénra vetteék (jó értelemben ) az egészet, hogy el sem hittem. Király volt, na!
ON: német nyelv az egész világot tekintve egyáltalán nem elterjedt, legfeljebb Európában. Amerikában pl. szvsz fogalmuk nincs erről a nyelvről. Bár ebbe beleköthettek olyan szinten, hogy egy magyar banda valóban a német piacot célozhatná meg elvileg. Lehet, hogy mondjuk ha a Strong németül nyomná, totál rákattantak volna a germán fazonok (amennyire extrém állatok...). De mondjuk egy amerikai áttörés abszolút lehetetlen. Ez ellen meg a Rammsteinnel hozakodhattok elő... basszátok meg...
taptarap: szerintem már a fél világ tudja...! :)))
egyébként meg a legjobb a szigeten a Die Arzte volt akkor is, gyerekkori kedvecem, és németül énekelnek nagyrészt, amikor megláttam Farin Urlaub lófejét, könnybe lábadt a szemem, ajjajj, ezt is megértük, és nem játszották a Drei Tage Bart a szemetek, de a Zu Spat lement a végére... argh.
Kedves ESPÉ nos khm.. azt hiszem, ezt azért igy nem kellett volna közzé tenni, na mindegy, azért köszi a gratulációt. De mihez is???
egyébként meg egyáltalán nem zavartál volna, úgyhogy kár, hogy nem jöttél oda nyugodtan.
Legközelebb most már tényleg ne legyél nyuszi!!!:)))) Remélem, DW-Evensong koncerten találkszunk
na OFFOFFOFFOFF voltam
ON
Nos kedves topicolvasók, kéretik magasröptű témákat bedobni, mert különben nagyon szomorúságos leszek
igy:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
pl. arról, hogy mondjuk miért csak angolul énekelnek a külföldiül éneklő bandák. Vajon a német nyelv miért nem olyan népszerű, végülis ugyanúgy elterjedt és a közelség miatt talán nagyobb lenne az esély, a "kijutásra", nem?
Mondjuk én nem ismerem a német nyelvet, nem tudom, mennyire használható ilyen téren. Valaki?
Ez egyáltalán nem vicces. Nem tudom, miért voltam fársztó, dehát ez van. Én csak próbáltam rajtad bevasalni azokat a drága cd-ket (erről jut eszembe: Psychotic Waltz-ot akarok!!!!!!!!!!!! arrrrgghhhh!!!)
taptarap: én láttalak többször is, méghozzá U.N.-tel. Congratulations! Nem akartam zavarni...