Elnézést kérek a vájtfülű rajongóktól, hogy idepofátlankodtam, de engem a lemezcím érdekel. Tudja valaki, miért ez lett a lemez címe? Egyéb okokból foglalkozom a binaural hangokkal, ezért figyeltem fel a topikra. Van szakértő, aki tudna válaszolni?
Mivel nem találtam konkrét Pearl Jam topikot (pedig úgy emlékszem, volt) így ide írok... Eladó Neil Young: Mirrorball megkimélt állapotú CD...ára: 4e pénz... Manapság itthon beszerezhetetlen...egy PJ lemezgyűjteményből sem hiányozhat ;-) huroli kukac freemail.hu
én most vagyok itt először. nagyon érdekelne az út a lengyel koncertre, ha még áll a közös bérlés. megkérhetlek hogy küldj egy emailt arról, h pontosan hogy lenne az egész...? (vidéki vagyok)
aki jön katowicébe, és érdekli a közös kisbuszbérlős költséghatékony megoldás, az jöjjön el február 17-én, azaz most szombaton a WESTERN Söröző-be (Budapest IX. KER Nagykörút-Mester utca sarkán az OTP mellett), 18:00 órakor tartjuk zártkörű megbeszélésünket az ügyben!
sziasztok van valakinél autóban/kisbuszban még 2 szabad hely a szept 25-i bécsi koncertre oda-vissza? beszállnánk, az útiköltségbe is kösz.üdv demmo@estmail.hu
Kicsit régi a topik, de mivel én még nem nyithatok topikot, de ennek ellenére érdekelne, hogy jönnek e szép hazámból a prágai (2006 09 22) ill a zágrábi (2006 09 26) barátaimon felül...... ???
jaja, do the evolution, őserő, vagy nemtommi... ilyen napokon, mint a mai, meg mint volt tavaly március 11-e...:-( olyankor automatikusan ezt a számot (és a klipjét!) játssza le a belső "lelki házimozim"...
(akkor most belejövök, és írok! :-) idestova 10évvel ezelőtt sikerült vennem egyet a 3 Dissident cd közül, nem emléxem melyik volt, a véráztatta, ifjúságomat evolúcionizáló évtized elkavarta mellőlem azt a cd-t: 8 vagy 9 számos volt, és a Porch (egyik legnagyobb kedvencem) egy 'szerény' 16 perces verzióban szólt rajta, atomüberkirályul kicsi Sonic Youth-idézetekkel megspékelve! :-) (na, remélem, csatlakozik valaki hozzám újra a topikba 1-2 éven belül...:-/
nekem meg tökre bejön a binaural, nagyon is ott van a lemez. persze, hogy a ten überelhetetlen lesz és az is volt mindig, ez nyilvánvaló lett a vs megjelenésekor, mindössze 12 évvel ezelőtt... :-)
Tényleg szuper a Riot Act!
Picit amolyan vissza a gyökerekhez, csomó jó dallam,
és heavy riff van rajta, fantasztikusan szól maga a
lemez is. Vedder újra énekel.
Hallani kell!