Keresés

Részletes keresés

Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.23 0 0 32
Stockham!Tök igazad van, ez tényleg jó lenne így, csak az a baj, hogy az aki szegény végighallgatja, nem fog ilyet mondani neki.Nem tudom, én még ajánlani sem merem neki ezt.Nem akarom az utcán találni magam holnap.Mert ugye lehet, hogy jól fogja fel, és örül hogy foglalkozunk vele és ha nem? AKkor még sokkal rosszabb lesz e helyzet.
Előzmény: stockham (30)
Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.23 0 0 31
Stockham! Én nem igazán mennék bele a szexuális élete részleteibe,mert ezt csak megtippelni tudnám, nem tudok biztosat.Gondolom azonban, hogy neki is hasonló tapasztalatai lehetnek mint neked.Tényleg nehéz.Dehát csak vannak alacsony lányok, akik nemcsak a 2 méteres pasikat kedvelik.És nem patacipoben járnak(én utálom)
Előzmény: stockham (28)
stockham Creative Commons License 2000.05.23 0 0 30
Cinka Panna

A bulinettől függetlenül tudatára adhatjátok neki, hogy titeket zavar, hogy az ő sírásait hallgatjátok, meghogy nem enged titeket dolgozni. Nektek is megvan a magatok baja, ne terheljen titeket az övével.
Legjobb, ha az a kolléganőtök beszél vele, aki órákon keresztül kénytelen őt hallgatni.

pl. így
" Figyelj főnök van egy problémám. Úgy érzem, hogy a munkahelyi beszélgetések nagyon átmentek magánjellegű beszélgetésekbe, és én ettől egyre inkább csak rosszul érzem magam. Úgy érzem, hogy ez hosszú távon nem lesz egészséges az itteni légkörre, ezért ezen mindenképpen változtatnunk kellene. Sajnálom, hogy ezt már korábban nem jeleztem neked, ebben mindenképpen hibásnak érzem magam. Remélem nem haragszol. " stb.

Az fontos szerintem, hogy arról semmiképpen se beszéljen a lány, hogy ez mindannyiatokat zavar. Ha okosan csinálja, meg tudjátok őt értetni. Ha pedig harag lesz belőle, akkor az előbb utóbb úgyis bekövetkezett volna.

stockham



Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.23 0 0 29
Tulajdonképpen teljesen igazat adok neked.Valóban szerintem az a baj, hogy nehezen viseli, azt hogy alacsony.és az is eLképzelheto, hogy nem azért nincs egy normális kapcsolata, mert alacsony hanem azért mert nem talált magának egy normális not.SZerintem a magánéletben nem lenne vele probléma, nem hiszem hogy novel szemben kiállhatatlan lenne a természete.SOt..Nem egy roszz jelenség, mint írtam inteligens, viszonylag jól szituált, lakása , kocsija, jó állása van.Csak a párkapcsolattal van a baj.Legalábbis a mostanival.Úgy érzékelem, hogy tulságosan is ragaszkodik a mostanihoz, mint amikor az ember az utolsó hajóroncsba kapaszkodik.Ha találna egy not, akivel kiegyensúlyozott a kapcsolata, akkor nyílván itt is normalizálódna a helyzet.Bulinet nem jöhet szóba, mert nem mondhatom neki, hogy figyelj, itt a bulinet ismerkedjél, csak minket hagyjál lógva.De egy novel összehozni titokban , az már nem semmi lenne.Pille, te most szabad vagy?
Előzmény: Pille (27)
stockham Creative Commons License 2000.05.23 0 0 28
Pille:

"Szóval az, hogy valaki alacsony és fönök, még nem jelent semmit. Az már sokkal inkább, hogy valaki alacsony, és ezt nehezen viseli. :-)"
- Egyetértek veled. Mondjuk a szóbanforgó főnök nem a kissebbségét viseli nehezen, hanem az aktív szexnek a hiányát. Legalábbis ez a saját véleményem.

"Igaz, lányként könnyebb elviselni azt, hogy bárhova megyek mindig fel kell néznem ha az emberek arcába nézek. "
-* Lehet. Annál biztosan könnyebb, mintha mindenkire lefele kellene nézned. Egy nagyon magas évfolyamtársnőmmel egy véletlen folytán egyszer úgy beszélgettem, hogy én magasabban álltam mint ő. Így arcunk pontosan egymagasságban volt. Azon döbbentem meg, amikor az arcát igazán megfigyeltem. A lány is más volt mint máskor, és az arcán is megfigyeltem egyfajta boldogságot. Szóval érdekes élmény volt, elgondolkoztam rajta.

A mai cipőviselet sok dolgot mutat. Jól látszik, hogy melyik alacsony lány szenved kissebbségi komplexumaitól. Ha egy diszkóba elmegyek mostanság, akkor a következő a megállapításom: hát majdnem az összes.
Azt is merem állítani, hogy ezen lányok szintén komplexumaik miatt képtelenek hasonló magasságú párt választani. Néha jókat röhögök a buszon, amikor egy 2m-es srácot 1.40 -es nővel látok.

Ha főnökünk lelkivilágát ilyesvéle lányok vágják haza rendszeresen, nem kell meglepődni, hogy most ki van borulva.

stockham

Pille Creative Commons License 2000.05.23 0 0 27
Bocs, nem az Indexre gondoltam mint társkereső fórumra. Ha figyelted, a cim nem szerepelt. Az inkább a Bulinet, de van még ezer ilyen hely. Az Index másra való. Habár azt is igaz, hogy itt is lehet társra találni, még akkor is ha nem keres az ember.

Én speciel alacsony vagyok. De nem ez határozza meg az életemet. Igaz, lányként könnyebb elviselni azt, hogy bárhova megyek mindig fel kell néznem ha az emberek arcába nézek.
Volt egy lányismerősöm, nekem fel se tünt hogy egy fejjel magasabb volt (nem egy kiemelkedő langaléta), ő jegyezte meg egyszer: Milyen szörnyű lehet ilyen kicsinek lenni, mint én.
Én meg csak néztem rá bután, nem értettem. Számomra nem szörnyű.

Szóval az, hogy valaki alacsony és fönök, még nem jelent semmit. Az már sokkal inkább, hogy valaki alacsony, és ezt nehezen viseli. :-)

Előzmény: stockham (26)
stockham Creative Commons License 2000.05.22 0 0 26
Ezt az index.hu -t nagyon jó dolognak tartom, mivel bármit meg lehet itt beszélni. Azt viszont már furálom, hogy itt társat találjon valaki.

Pille: igazad van, hogy az kevés, hogy alacsony és főnök. Viszont attól sem fog egy méretben hozzáillő lány lecsapni rá, hogy Cinka Panna leírja róla, hogy pl milyen jóképű stb.

Egyébként ha az említett főnök elolvassa ezeket a hozzászólásokat, nem lesz okosabb. Egy nem olvastam az ügyről alacsony lányok véleményét (aki megmondja magáról). Pedig szerintem hasznos lenne.

Stockham

Pille Creative Commons License 2000.05.20 0 0 25
Irjatok neki a netről egy SMS-t, hogy http:// akármi, nézzen be hozzánk ha egyedül érzi magát, ha társat keres, vagy ha csak unatkozik.

Mintha egy reklám lenne. :)))))

Na jó, félre a tréfával. Ha ennyire rosszban vagytok, hogy még oda se tudsz menni, hogy nézzed főnök, milyen szuper oldalt találtam a neten, nem vagy kiváncsi rá? Akkor nehezen fog menni a dolog.

Egyébként mondjuk írhatnál mást is róla.. pölö hány éves, hogy néz ki. :)
Mert szerintem csak attól, hogy valaki alacsony és fönök, még nem támad rá gusztusa egy nőnek. Ha meg igen... nos... akkor már baj van, és szerintem nem pont azzal a lánnyal kéne járnia.

A félreértések elkerülése végett : nincs szándékomban lecsapni rá, nem azért érdekel. :)

Előzmény: Cinka Panna (17)
Sun Os Creative Commons License 2000.05.19 0 0 24
Priscilla!

Teljesen igazad van. Értelmes ember vagyok, és ez szintén nagy előny sok lánnyal szemben. Rengeteg ember van, akinek nálam is sokkal nehezebb megy.
A kissebségi komplexumomat egyébként már majdnem egészen levetettem.
Amúgy meg nem aggódom: nem élek borzalmas házasságban, nem nyaggat a gyerek. stb. Csak éppen nincs most senkim, és van, hogy ettől elromlik rövid időre a hangulatom. Amikor a pénzem fogyott el hó vége előtt, az sokkal kellemetlenebb érzés volt.

Sun Os

Előzmény: priscilla (21)
Sun Os Creative Commons License 2000.05.19 0 0 23
Cinka Panna!

Én is másképp gondolom. Szerintem nincs igazad. Az hogy valaki kibirhatatlan, illetve nincs partnere, két különböző dolog. Ha kibírhatatlan, akkor azt ti döntitek el, hogy hogyan kezelitek. Szerintem munkahelyen legcélszerűbb leszoktatni a másikat a kibirhatatlan dolgairól. Meg kell neki mondani, hogy ezt ne tegye, mert téged zavar.
Azzal a mondásoddal, hogy mi történt éjszaka és mi nem, nagyon becsmérled a másikat. Ez mindenkinek a magánügye, és ezzel kapcsolatban mindenki a saját háza tájékán sepergessen!
Azt, hogy mit tolerálsz és mit nem, természetesen sok dologtól függ. Ha valaki kibírhatatlan, azt tényleg nehezen tolerálható. Viszont azt szerintem muszály tolerálnod, ha ő odahaza az ágyban valamit nem tesz meg, és ezért esetleg nem boldog mindig.
Ha soha egy szót sem panaszkodna,és nem is menne hülyeségeivel az idegeitekre, akkor is idegesítene téged, hogy gyakran teszi veszi magát? Szerintem tekintetbe veszed.

Kibírhatatlan emberrel nem is lehet normálisan szexelni. De amikor normális, szerinted miért nem kap meg egy-egy önfeláldozó nőt? Ha egy csinosabb nőn a munkahelyen látszanak szexuális problémái, szerintem elég vigasztaló férfi jelölt akad számára. Sok tényleg nagyon csúnya lányon is segítenek lelkesebb kollégák, évfolyamtársak.

Arra is gondolj, ha lelkivilága sűrgőssen nem változik meg, akkor kábítószerezni, alkoholizálni kezd 5 év múlva. Vagy szanatóriumba kell mennie mondjuk.

Sun Os

Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.19 0 0 22
Sun Os!

Egy kicsit másképp gondolom, mint ahogy ezek szerint kivülrol látszik.
A problémám gyakorlatilag az, hogy ha most egy noi fonökrol beszélnénk, akinek sokszor rossz napja van, és ez erosen kisugárzik a beosztottak felé, akkor megjegyzések tömkelegét kapná: hogy mi történt vagy nem történt az éjszaka , jól vagy rosszul, vagy Úristen menstruál ez borzalmas, kibírhatatlan mi van nem jött meg neki.Nincs pasija,szörnyu.Na ehhez képest akkor miért várható az el, hogy ha egy férfi fonök hasonlóan rosszul viseli a szex vagy párnélküliséget vagy egy rossz kapcsolatot, és mellesleg frusztrálja az, hogy alacsonyabb az átlagnál, bár próbálja palástolni, hogy a környezete ezt másképp fogja fel.MIért kéne tolerálni.? És mellesleg az, hogy egy kollegánk rendszeresen végighallgatja az órákig tartó panaszait, és még önálló munkára sem képes, ez egy kicsit sok.Talán azt mondanám, hogy kell valakinek anyáskodni felette, és akkor minden rendben lenne, csak ezt nem kéne jobb híján egy kollegától (beosztott) elvárni.Na de fonöknek hogy lehet ezt megmondani?

Előzmény: Sun Os (18)
priscilla Creative Commons License 2000.05.19 0 0 21
Sun Os,

gyorsan juss túl ezen az alacsonyságon, mit sem számít, az élet meg rövidke, kurtább még nálad is (ez nem gúny volt). Rengeteg pici nő van, akik nem akarnak égimeszelőkkel futkározni.
Tudom, könnyű közhelyekkel dobálózni, de próbáld ki: nézz meg egy olyan filmet, amiben sokkal hátrányosabb helyzetű fazonok skrupulusok nélkül élnek (pl. Az én bal lábam).

Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.19 0 0 20
Kundk!Szuper lenne.Csak ki kell találni, hogy hogy lehet ezt úgy megejteni, hogy ne jöjjön arra rá, hogy ki a jóakaró.Mivel nem vagyunk barátok, sem jóban nem vagyunk ezért kicsit nehézkes.Ha kitaláltuk, akkor jelentkezem.
Előzmény: KundK (19)
KundK Creative Commons License 2000.05.19 0 0 19
Panna

Írd meg a címét és mi majd ajánljuk neki. :-)

Előzmény: Cinka Panna (17)
Sun Os Creative Commons License 2000.05.19 0 0 18
Én szintén alacsony fickó vagyok, és problémáim hasonlítanak a topicban említett főnökhöz. Alaphelyzetben kedves, jó kedélyállapotú, jóindulatú embernek tartom magam, a környezetemben többnyire kedvelnek az emberek. Ezt több igen pozitív emberi tulajdonságomnak köszönhetem. Lányokkal is viszonylag könnyen szóba tudok állni, azonban még sincsen barátnőm.
A barátság, és kapcsolat kialakulása, valahogy lelki problámáim miatt igen nehezen megy. Szomorú vagyok miatta, de ez van.
Természetesen, a barátnőtlenséget környezetem észreveszi rajtam, akkor is ha takargatom. Legjobban az tud megbántani, amikor másnak e dolgokból fakadó dolgok lesznek unszimpatikusak.
Az egyetemen gyakran kaptam nagyon bunkó megjegyzéseket, amik egyértelműen barátnőm nemlétére vonatkoztak.

Cinkapanna, Én így kivűlről úgy látom, te is, azt a tényt teszed a legnegatívabb helyre, hogy nincs nője. A továbbiakban pedig ettől már csak a rossz tulajdonságait figyeled!
Saját pédámból látva gondolom, hogy a legtöbb nő, aki körülötte megfordul, szintén hasonlóan viselkedik.

Kérlek írd le mindenképp a véleményedet.

Kösz. Sun Os

Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.19 0 0 17
AZ a baj, hogy a sok negatívum mellett, nem igazán tud magával mit kezdeni, a munkán kívül, csak teng leng.Egyszeruen azért írtam, hogy egy noci kéne aki azt mondja, hogy 5-re gyere értem, mozi és utána elmegyünk vacsorázni. Olyan érdekes mert alapjában ha kivülállóként nézed , arra hogy ilyen önállótlan csak egy hosszabb ido után jösz rá. O próbálja azt mutatni, hogy vele minden rendben.Csak hát mi elég jó emberismerok vagyunk, és gyorsan kiderültek ezek a dolgok.
Én még azt is el tudom képzelni, hogy valaki felhívja ismeretlenül és abból kapcsolat születik.SZerintem nem lenne részérol akadálya.
AZ indexre rászoktatni? Nem lenne rossz.Vagy megadni a bulinet címét.Csak hogyan?ANnyira nem vagyunk jóban, hogy mondjuk neki, hogy figyelj öreg, ha szenvedsz, akkor a Bulinet vagy az Index téged vár.
Előzmény: Pille (16)
Pille Creative Commons License 2000.05.18 0 0 16
Panna! Egyre több negativumot sorolsz fel. Így nem fog öszejönni a dolog. :)))

Mi lenne, ha rászoktatnád az Indexre? :)
Amint függővé válik, egyből nem lóg a nyakatokon. :-)

Előzmény: Cinka Panna (10)
stockham Creative Commons License 2000.05.18 0 0 15
CinkaPanna:

Megtaláltátok már a megoldást?

Stockham

Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.18 0 0 14
csak én olvasom.Válasz majd megy
Előzmény: stockham (13)
stockham Creative Commons License 2000.05.18 0 0 13
Cinka Panna!

Írtam neked magánba. (remélem te is olvasod, nem más...)

stockham

Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.18 0 0 12
Hát jó reggelt!

Sehol senki? Morzsa hol vagy?
Márpedig én mégiscsak arra számítanék, hogy tálcán jön a megoldás.Csak olvassa a Fórumot egy vállalkozó kedvu no, aki azt mondja hogy vágjunk bele!Kalandra fel.

Előzmény: stockham (11)
stockham Creative Commons License 2000.05.17 0 0 11
Cinka Panna

>Nem az a tipikus fonök akire felnézni lehetne.

Az nem számít, de ha mindenért lenézitek, akkor ti szívjátok meg. Nektek kell megtanulnotok kezelni őt.

>ARra számítunk, hátha van valakinek olyan hölgy >ismerose,

nem számíts erre CinkaPanna.

stockahm

Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.17 0 0 10
Valóban igazad van , nem hallgatni kellene a sirámait, de mivel o ezt kifejezetten elvárja néha a munka rovására is, kicsit nehéz visszautasítani.Topicon kívül megjegyzem, hogy a munkájában is hasonlóan önnállótlan, ahol szintén elvárja a helyettesétol a megerosítést mielott dönteni tudna. Nem az a tipikus fonök akire felnézni lehetne.
AZ hogy rajta múlik az , hogy mi dolgozni tudjunk ez ebben az esetben egyáltalán nem áll fent.
AZ hogy a buliban lévo patás lábú lányok nem alkalmasak az ilyen kapcsolatra, azzal én is egyetértek.ARra számítunk, hátha van valakinek olyan hölgy ismerose, aki éppen szabad és talán pont egy ilyen pasira vágyik.
Előzmény: stockham (9)
stockham Creative Commons License 2000.05.17 0 0 9
Cinka Panna

Elég jól látod a helyzetet Panna, hogy fönökötöknek lelkiállapota rajtatok is múlik. Nem a sírásait kell meghallgatni, illetve lelket beszélni beléje. Írtad, hogy van neki elég sok jó tulajdonsága is, ezek miatt felnézhettek rá.
Ezt még akkor is megtehetitek vele, ha rendezett lenne a magánélete.
Gondoljatok arra, hogy ő a főnökötök, sokmindenért felel. Az hogy ti egyátalán dolgozni tudjatok, az leginkább az ő ügyességén múlik. Szerintem ügyetlen, buta főnök sokkal rosszabb eset, mint ő. Ezért a lelkes tevékenységéért igen hálásak lehettek, amit megfelelően tudatára is adhattok.

Az hogy o csak 165 cm magas, nem negatív tulajdonság! Azért meg kár aggódnia, hogy egy műveletlen, buta, primitív, esetleg még arrogáns nála alacsonabb lány elutasítja ot. Egy ilyen lány az inteligenciakülönbséget nem bírja elviselni. Ezért utasítja el a főnöködet.

A buliba vitelt egyátalán nem javaslom neki, az oda járó 150-160 cm -magas lányok mai 20-25 cm magas cipőviselete mindent megmagyaráz ezen lányok életszemléletéről.
Abban szintén nem hiszek, hogy egyszer betoppan hozzá a nagy Ő, és grabancánál fogja.

Stockham

Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.17 0 0 8
Az az igazság, hogy a fonökkel nincs olyan jó a kapcsolatunk, hogy bárhová vinnénk ot.A labilis idegállapota miatt sikerült mindenkit gyorsan elmarnia maga mellol.AKkor örülünk ha nincs itt.
De ha nincs randevú, akkor itt téblábol és az idegeire megy mindenkinek.SZerintem az alacsonysága miatt nem nagyon mer ismerkedni.
SZóval nem könnyu.
Előzmény: Citromsármány (7)
Citromsármány Creative Commons License 2000.05.17 0 0 7
Ne haragudj, de ha a fonokod ilyesmire var, akkor sose jon egyenesbe az elete. :) Lehet, hogy en vagyok tulzottan foldhozragadt, de nem tudom elkepzelni, amint beront az irodajaba egy bombazo, iroasztalon a magaeva teszi es utana boldogan elnek amig meg nem halnak. Az ismerkedes apro elofeltetele, hogy talalkozzon ember masokkal vagy neten vagy IRL. Talan ha elvinnetek magatokkal bulizni ide-oda parszor, akkor raharapna valami nostenycapa es nem lenne vele tobb gondotok. Csak a boldog kielegult arcat latnatok reggelente :)
Sarmany
Előzmény: Cinka Panna (5)
Citromsármány Creative Commons License 2000.05.17 0 0 6
Citromsarmany valoban rulez, de a kifejezes speciel nem az en agyam szulemenye. Itt a neten eleg sok helyen lehet vele talalkozni. De mindenesetre kitunoen kifejezi a dolgokat.
Sarmany
Előzmény: Oyabun (4)
Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.17 0 0 5
Nem a Mercis kategória.De nem áll rosszul Szerintem nem jár sehová és nagyon nehézkes így összeakadnia valakivel.Egy olyan csaj kellene aki egyszercsak elokerül váratlanul, megfogja a grabancánál fogva és irányítja.A pasi menne mint a szél.
Előzmény: Citromsármány (3)
Oyabun Creative Commons License 2000.05.17 0 0 4
Szocioalpinista... Én is alkotok egy két alkalomszülte kifejezést, de ez qrvára teccett.
Citromsármány rulez.
Előzmény: Citromsármány (3)
Citromsármány Creative Commons License 2000.05.17 0 0 3
Ez nagyon tetszik. :) Persze az onzetlensegnek a nyomat sem latni a kezdemenyezesben, de jopofa. Amugy valami baj lehet a fonokkel. Nem letezik, hogyha jolszitualt es nem rettenetesen ronda, hogy nem talal maganak not. Szerintem hemzsegnek a szocioalpinista pipik, akik csak ugy gyulnek a merci szagra. Mindenesetre sok sikert a dologhoz. Itt jegyeznem meg, hogy ha vegkepp megbuktok, akkor idonkent egy-egy onfelaldozo kollegano is segithene a fonok rancainak kisimitasaban :)
Sarmany

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!