pont ez azem akarok kib@szni a haverommal (igaz hogy annyira nem mély barátságunk mit itt egyesek írták, de akkorse),viszont kegytlenül teccik a csaj, ááááá,ebbe bele lehet őrülni...
Velem megcsinálta azt egy nagyon jó barátom (akkor a "legjobb" volt) és nem sokon múlott, hogy rámenjen egy hat éves nagyon szoros barátság. Én seggszerelmes voltam (most már tudom, hogy életem legnagyobb tévedése volt, valószínűleg csak a módosult tudatállapotok éreztették velem azt amit) ők összejöttek, jártak egy hónapot.
1. a srác ezzel teljesen szétszakította a társaságot
2. majdnem elveszítette azt a lányt aki akkor nem volt itthon, de kapcsolatuk hivatalosan nem szűnt meg
3. azóta sem sikerült igazán rendberakni a barátságunkat, bár nagyon sokat sikerült javítani rajta
biztos vagyok benne, hogy nem ér meg annyit az a lány... egyik lány sem ér meg annyit, hogy kib@ssz a barátoddal
kedves mindenki és Ben!
velem pont ugyanez esett meg, azzal a különbséggel, hogy a delikvensek mostanra férj és feleség, 5 hónapos babával...és még azzal a különbséggel is, hogy elég kemény porösszerugás volt köztem és barátom vmint köztem és jelenlegi neje (hát ez akkor is fura:)) közt. hónapokat vett igénybe, mig újra megindultak a diplomáciai kapcsolatok...vszleg az én hülye sértődős kicsinyességem miatt...barátomat ugyan nagyon szeretem és ha neki ez a jó, akkor én el is fogadom (enyhe mártíromsággal a képemen:)), a lánnyal azért tartom a három lépést és nem szívesen állok neki háttal, ha szabad így mondanom...de a baba gyönyörű és tiszta apja:) egyszómintszáz én nem kezdenék ki a barátom barátnőjével, mert tudom, milyen érzés pofára ejtett barátnak lenni...bár lehet, csak azért jártatom itt az ujjaimat, mert még nem volt barátom, akinek megirigyeltem volna kedvesét...
hű, tényleg bocsánat a hosszúságért!!!
ps. Ben, hogy sikerült neked ilyen gálánsnak maradnod?
Köszönöm mindenkinek aki segíteni akar, de sajnos nem jutottam sokkal előbbre. Csak abban erősítettetek meg hogy reménytelen a helyzetem, de azért köszi.
Sok-sok évvel ezelőtt tőllem pártolt már át nő a legjobb barátomhoz (talán csak azért járt velem, hogy közelebb férkőzzön a barátomhoz).
Én nem ellenkeztem, sőtt segítettem öket összejönni. Nagy szerelem lett belőle, nekem meg maradt két életreszóló barátság. Már rég nincsennek együtt, de mindhárman jóbarátok vagyunk és jókat nevettünk akárhányszor szóba kerűlt a dolog.
A másik lehetőségem az lett volna, hogy jól összerúgom a port mindkettőjükkel. De minek? Mit oldottam volna meg?
Hadd tudja a lány, hogy nálad is dobogós helyen van (csak finoman, szavak nélkűl is lehet), aztán hagyni kell a dolgot kiforrni.
Vedd le a lábad a gázpedálról, de a kormányt markold meg erősen és figyelj a kanyarokra. Ha a tied kell legyen a lány, a tied is lessz. Ha a haverod ezt képtelen megemészteni... nem is volt igazi barát.
Azt hiszem el tudom képzelni mit érzel, mert nekem is volt, és van hasonló esetem.Nagyvonalakban: összejttünk, szép volt, szerelmesek voltunk, valami romlott, küzdöttünk a romlás ellen, aztán vége lett, kölcsönösen jól megbántottuk egymást, ő már máshoz tartozik, én meg rájöttem, hogy sokszor hülye voltam, és azt hiszem ő az igazi.Most van barátja, de nem fogok semmit kezdeményezni.Megpróbálok megmaradni barátnak.Eddig nem ezt tettem, és minden csak egyre rosszabb lett.Ha értelmes lány a barátját nem fogja megcsalni veled, és ha rákényszeríted, hogy válasszom nem valószínű, hogy te maradsz fölül, hisz te vagy egy behatoló ebben a kapcsolatban.Ha boldogok együtt, nem etikus zaklatni őket.Ha szakítottak, és nem amiatt, hogy áskálódsz, hanem csak úgy maguktól, akkor megmutathatod az érzelmeidet.Persze ez nagyon okosan hangzik, csak roppant nehéz megtartani.Nekem sem sikrült jó sokáig, csak mostanában tudom asszem ezt elfogadni.Szóval antifélős1-gyel egyetértek.
Joz
(tudom nekem könnyű innen a partvonalról bekiabálni, mégis csak azt mondhatom:)
ne ejtsd magad arcra, légy türelmes.
egy lépés hátra, és figyeld a többiek mozgását a pályán (két játékos esetén sem könnyű ez a játék, hát még hárommal!)
a férfiak válogatnak, de ne feledd: A NŐ DÖNT.
"kóstolgasd" a lányt, "haveri" alapon, ne rohand le. beszélgessetek sokat (általános témákról - akár hármasban is).
különben is ha téged választ, kérni fog és adnod kell egy kis időt, míg a megfelelő pillanatban kiléphet a haverod életéből.
szeretném a Tasztalosok segítségét kérni. Van egy problémám, mégpedig, hogy sikerült beleesnem az egyik legjobb haverom barátnőjébe, szerintetek mittegyek?
kösz