egyik Torgyán topicban hozzászólásomban emlitettem mindenki Árpibácsiját(volt elnökönkre gondolok), mondván valószínüleg Ő volt a minta Verne számára, mikor Mr. Fogg figuráját megmintázta, lehetne vele is foglalkozni, de nem aratott ilyen osztatlan sikert, mint itt.
Sajnos topicot nem indítottam, de azért beszélni fogok a szerzői jogvédővel...
Természetesen Jim, utalva arra a kellemetlen szokására, hogy gyakorlatilag narkón élt. Van Morrisont csak némileg ismerem, néhány számát, így o off.
dr.Jones
Bízom benne kolumbiából TJ hozott valami kis meglepetést a népnek. Ha mi is termesztenénk egy kis "anyagot" biztos engem se idegesítene, mire költik a pénzünket. Ha már ennyit utazik körülnézhetne, hogy a "magyar" magyarokat melyik országban várnák szívesen bevándorlóként. Legalább értelme lenne az utazásoknak.... Az elején utáltam TJ-t de rájöttem nagyon nagyon okos mindent megtehet, és az hiszem Ő az egyetlen az országban aki ennyit utazik, és ilyen egzotikus országokat látogat úgy, hogy neki egy fillérjébe sem kerül. Eyébként biztos vagyok benne, hogy az utiköltség legalább 25 %-a az Ő zsebébe, villájába kerül. Ezért szeret utazni annyira. Bár szerintem a nép is tehet róla valamit. Mi választottuk meg, nekünk kellett, most már el kell viselni. Szép dolog ez a demokrácia, ugye. Utálom már ezt az országot, és azokat akik ide juttatták...
Azért Torgyán világkörüli útja miatt még lesznek diplomáciai bonyodalmak!
Az argentin miniszter azt üzente, ne menjen, mert szabin van! Pedig csak a Vad angyalnak akart szakmai tanácsokat adni a szintén szakmai úton vele tartózkodó Donna Tonna! Minimum az lesz, hogy az argentin nagykövetet berendelik magyarázkodni a külügybe, és büntetésbol vennie kell 1 kg. cseresznyét!!! Mondjuk úgy 5.600-ért.