Keresés

Részletes keresés

Chipet Creative Commons License 2000.05.21 0 0 14
A 168 ora weblapjarol ollozva (emlekezetbol):
"Bizniszklasszunk mostohalanya szabadon hagyja koldoket, szakadekmely dekoltazzsal diszitett topot visel, olyan vastag talpu cipovel, melyrol a kabarehumor azt tartja, hogy alul laknak is. Belvarosbarnara szolariumozott borere kigyot tetovaltat, vagy egy lepket, esetleg egy ferfinevet: Bela. Mindegy, csak allat legyen..."

A hangsuly nem a lanyon van jelenleg, a ki nem mondott szavakbol sejtheto, hogy nem ez az alkat, hanem ott, hogy ha mar a szatira is a szarnyara kapta az embertipust, az azt jelenti, hogy van belole szep szammal. Nos, keruld el a fickot, mert nem josolok neki tul sok jot, ha szembe jon veled, es sajnos, erte is annyit kapsz, mint egy rendes emberert, es kerultesd el a lannyal is, mert ha ujra elkezdi terrorizalni, elofordulhat, hogy visszamegy hozza felelmeben, vagy "ujra behodol" es megbocsat neki, vagy ilyesmi - es annak a vege konnyen lehet akar az ongyilkossag is. Tarts ki mellette, lassa minden pillanatban, hogy szereted - de arra szamits, hogy honapokig is eltart, mire felismeri, hogy ferfi vagy, szerelmes vagy, amig viszonozza, kepes lesz viszonozni az erzelmeidet. Es eszedbe ne jusson barmifele szexet kezdemenyezni... En azt mondom, hogy olyan szinten vigyazz ezzel, hogy meg egy spontan erekciot se erezzen meg rajtad, ha pl. megolelitek egymast, mert mar abbol is gond lehet az adott helyzetben. Csendesen szeresd, de allhatatosan, kitartasodnak meglesz az edes jutalma.

Ch.

P.s.: Ha pedig nogyogyaszhoz kell menni, akar ezert, akar masert, akkor mindenkeppen probald valahogy ravenni - de ezek utan feltetlenul no legyen az illeto. Keress egyet joelore, hogy ne erjen varatlanul, ha felveti.

Erasmus Creative Commons License 2000.05.19 0 0 13
Akkor Unaidedtől szeretném ugyanezt kérdezni.
ScarA Creative Commons License 2000.05.18 0 0 12
"Ma a lány össze van teljesen törve, nem tud a férfiakra ránézni, nem megy el nögyógyászhoz csak azért mert férfi ne érjen hozzá ..." `- ezért bátorkodtam.
A nődoki sajna szükséges rossz az életünkben. A topiknyitó leírásából nem derül ki, hogy most kéne-e, de ha felvetette, hogy a barátnője nem mer elmenni, akkor gondolom volt valami aminek kapcsán az kiderült - azaz mennie kéne.
Előzmény: Erasmus (11)


Erasmus Creative Commons License 2000.05.18 0 0 11
ScarA:

Miért javasolsz nőgyógyászt? Mit csináljon a lánnyal? Miért?

creatine Creative Commons License 2000.05.17 0 0 10
Igus velemenyehez csatlakoznek.

A jo oldala a dolognak az, hogy legalabb mostmar pont kerult a "kapcsolatuknak" a vegere. Hidd el hamarabb rendezodik a dolog mint gondolnad, es ujra lesz mosoly az arcan

Előzmény: Unaided (-)
ScarA Creative Commons License 2000.05.13 0 0 9
Ez egy végtelenül megrázó történet, de hadd mondjak valamit.

1. Felejts el a rendőrségi feljelentést. Nagyobb meghurcoltatás, újra végig kéne élnie, ráadásul egy 50 férfizsaru ált. abból indul ki, hogy a lány "provokálta" ki. Soha ilyen pernek nem lett jó vége.

2. Beszéld rá a lányt, hogy menjen el szakorvoshoz. Keressetek akár a neten át, a lényeg, hogy olyat találjatok akiben van empátia és nem csak az érdekli, hogy a honoráriumból vegye meg az új BNW-t

3. Tarts ki mellette. Helyre fog jönni. Ilyen esetben ez használ a legtöbbet.

Tudok olyanról aki egyedül csinálta végig, lelki segítség, szeretet nélkül. Talpra állt. Marad vissza némi gátlás. De el fog múlni az irtózat.
Azt hiszem ilyenkor az áldozat először ostoba módon bűntudatot érez. Nyugtasd meg, hogy nem tehet róla.
A másik reakció a saját testétől való viszolygás. Ezen is segít a szeretet és a bátorítás.
A harmadik amit írtál: a férfi nőgyógyász (van női is, tessék keresni!)- egyébként ez is múlandó.

Idő, idő és sok türelem. Meg kitartó, biztonságot adó szeretet.

Senkinek nem kívánok ilyen próbát, de ha ezt túlélitek együtt, többet tesztek, mimt sok "ideális párkapcsolatban élő" egymásért.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni.

Ha van kérdésed esetleg, nyugodtan, jó?

Egyébként szuper srác vagy:)))

Előzmény: Unaided (-)
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.13 0 0 8
Ezt merem remélni. Ha segítségre van szükséged akkor, ha tudok, segítek.(Í-mélj nekem.)

Üdv : Szaki

Előzmény: Unaided (4)
Nelly99 Creative Commons License 2000.05.13 0 0 7
Szia Unaided!

Annak csak Örülhetsz, hogy azt az Állatot volt ereje ott hagyni a lánynak, csak arra vigyázz, nehogy néhány nap után a megbocsájtás stádiumába lépjen a csaj. Hidd el ezt a helyzetet közvetlenül vagy közvetve is átéltem már nem egyszer (ha nem is ennyire draszikus formában) és tudom, hogy a legveszélyesebb, ha hagyod hogy a barátnőd egyszer is beszéljen a közeljövőben azzal a barommal. Én is osztom a többiek véleményét, hogy most a szeretetedre van szüksége és a figyelmességedre, és arra hogy biztonságba érezze magát melletted! Ha eltelik egy kis idő meg fog nyugodni, csak az első időszak nagyon nehéz.
Sok szerencsét és kitartást!

Előzmény: Unaided (4)
unreal Creative Commons License 2000.05.11 0 0 6
egy ilyen baromnak szet tudnam verni a fejet
trebb Creative Commons License 2000.05.11 0 0 5
Óvatos légy. Drukkolok én is Neked és a szerelmednek is.

/Egy vicc az óvatossági témában

Székely bácsit beviszik a prefektúrára.

- Józsi bácsi, hogy is volt ez a dolog azzal a román fiatalemberrel?

- Hát, kéérem, az úgy vót, hogy kaszáltam az árokparton, aztá leüttem falatozni délben. Szalonnát ettem hagymával, közben befalatoztam egy banánt is. A héját elhajítottam, az a derék román fiatalember meg megcsúszott, azt beleesett a nyitott bicskába. Osztán még nyolcszor...

Előzmény: Unaided (4)
Unaided Creative Commons License 2000.05.11 0 0 4
A Srácot majd elintézem ....

a Lány elköltözött egy barátosnéjához.
Remélem visszatudom hozni a mélységböl ... Egyenlöre azért küzdök, hogy ne dobja el az Életét ...

Unaided
ui: A Nemi eröszak Topikban vagyok ....
Ott bövebben válaszoltam.
Köszönöm a hozzá szolásokat, és még ha lehet számítanék rátok!!!! Fogom mesélni tovább hogy mi történt a lánnyal ....

igus Creative Commons License 2000.05.11 0 0 3
dukáktól = dumáktól
bocsi
Előzmény: igus (2)
igus Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2
Kedves Unaided!
Bizony idejében el kellett volna költöznie attól a durva fiútol. Ha még mindig nem költözött volna el onnét, első dolgod legyen, hogy tüstént odamégy, összepakolod a holmiját és elhozod. Minden, de teljesen minden kapcsolatot ki kell törölni. Fotókat elhajigálni, ajándékait kidobálni. Ha megoldható, hogy ne hozzád költözzön, hanem függetlenül lakjon egy albérletben, az lenne a jobb. Ne érezze azt, hogy neked a hálát le kell róni, amiért elhoztad onnét, de nehogy eltávolodj tőle jobban mint ahogy most vagytok. Sőt. Minden nap együtt kell lenni, beszélgetni, sétálni a szigeten, mozizni, nevetgélni, de semmiképpen ne kezdeményezd a szexet (még a ráutaló dukáktól is tartózkodni kell) addig, amig egyértelműen észre nem veszed, ő elvárná tőled. Érezze, hogy nagyon szereted, neked az fontos, hogy ő megbékéljen. A haját simogathatod, vagy kedves bókokat lehet mondani, de érezze ki, hogy te nem türelmetlenül toporogsz, hanem ráérősen kivársz, amíg ő már úgy érzi. Ne kérdezgessed folyton róla, hogy hogy történtek a szörnyű események. Ha szeretne megnyílni, úgyis elmondja magától.
u.i.
Pillants bele a Nemi erőszak című topikba. Ott is olvasd el, amiket én hozzászóltam.
Mellesleg a pasas ellen már így utólag nem tudtok mit tenni, övé a megvetés, az útálat, de tietek a szerelem, ha segítesz neki hogy kilábaljon a kétségbeeséséből.
Előzmény: Unaided (-)
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.11 0 0 1
Unaided :
Azt hiszem én is azt tenném amit Gwynedd mondott. De miért nem költözött már el onnan? Amint a kapcsolatuk rosszra fordult azonnal el kellett volna a lánynak költöznie. Neked pedig, valamilyen formában, támogatnod kellett volna. Úgy érzem ez a lány elővigyázatlanságából is történt. :-( Visszatérve az elöbbire: Fognék 1-2 jó havert és addig verném az illetőt amig olyan lelki állapotba nem kerül, mint a barátnőd.

Üdv : Szaki

u.i.: Nem vagyok verekedős típus, ha lehet elkerülöm a testi erőszakot, de vannak esetek amikor nincs más megoldás.... :-(

Gwynedd Creative Commons License 2000.05.10 0 0 0
Kedves Unaided,

Hát én tuti, hogy megruháznám az illetőt. Nem kell feltétlenül neked tenned, felbérelni sok embert lehet....

A kedvesedről. Nem tudom, hogy hány napja történt. De egy kicsit biztos csitulni fog benne az érzés. (Bár még soha nem történt velem ilyesmi, honnan is tudhatnám.)
Szerintem, vedd rá, hogy találkozzon egy pszichológussal. Vagy akár beavathatnál egy pszichológust, de ne mondd meg a kedvesnek, hogy az új ismerős kicsoda. Tud egyáltalán róla beszélni?
Van egy ismerős lány, akit egy ismeretlen meg akart erőszakolni, szerencsére a barátja időben jelent meg a helyszínen. Beszélgettem a lánnyal. Azt mondta, nem is akarja elmondani, hogy pontosan mi történt, mert rosszul van a gondolattól is. Nem is akar rá emlékezni. Azt nem tudom, mi történt akkor a kapcsolatukban, de eltelt néhány év, és már gyereket vár.
Gwynedd

Előzmény: Unaided (-)
Unaided Creative Commons License 2000.05.10 0 0 topiknyitó
A történetet mesélnék el:
Körübelül ugy két honappal ezelött ismertem meg egy lányt az egyik Chat odalon. Levelezgetünk, beszélgetünk és egy kcsit egy hullámhosszra keveredtünk. Ugy éreztük, hogy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Végül személyesen is megismerkedtünk. A Lány az elejeén elmondta, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak de el kell mondania hogy még a barátjánál lakik ...
Elöször meglepödtem, és mondtam, hogy Hát akkor a Lánnyal nem igen leszek közelebbi kapcsolatban ... De a lány tovább mesélt. Elmesélte, hogy nics semmi már a Sráv és Ö iránta, söt a srác már csak terrorizálja.
Lánnyal továbbra is találkoztam és magam is megtapasztaltam jo képeségü barátja cselekedeteit.
Lány sajnos hiába nagyszáju, meg vagánynak látszik, lelke érzéken és nagyon könnyen összetörhető. Napokon, heteken és most már honapok ota remeg nem eszik az egész szervezete ki van a sok sok idegességtöl meg fájdalomtól amit a barátjától kapott... ugyan akkor félt szakitani Töle. Én adtam bele az életet, segitettem ugy ahogy tudtam és szerettem. Majdenm minden nap találkoztunk, mondtam neki hogy költözz el onnan minnél elöbb, de Ö nem ... Félt.
Megszeretet engem. Én is Öt ... Viszont történt valami a közel multban ami az egész életére kihat ... és sajnos a mi kapcsolatunkra is ...
Egyik nap reggelén a Srác szokásos lelkiterrorját adta elö ... A lány összeesett lelkileg ... A Srác ugy gondolta hogy most már itt az ideje ujból sexelnie ... a lány nem akarta ...

Ma a lány össze van teljesen törve, nem tud a férfiakra ránézni, nem megy el nögyógyászhoz csak azért mert férfi ne érjen hozzá ... teljesen kikészült... az érzelmei eltüntek nem csak amit nekem adott hanem mindeki másnak ... Megölték a lelkét ezzel a tettel ...

Kérdem én lesz-e még valaha belöle ujra az a szeretettel teli lány aki volt 1-2 honappal azelött?
Hogy fog kigyogyulni belöle?
Mit kell ilyenkor csinálni hogy a sebet jobban elfeledje?

És még egy kérdés ... mivel nem lett se rendörségi feljelentés se semmi, ( mert a lány megszolalni sem tud már ) mi lesz a sráccal? Büntetlenül megussza ?? Nem ...
ÉS ha a törvény elitélné akkor is én csak egy valamit tudok ... Én fogom a törvényt elhozni és én fogom eme tettét örökké megbélyegeztetni rajta ....Szemet szemért, fogat fogért ...
A Srác miatt vesztettem el egy nagy szerelmet ... ... aki van még mellettem, de nem érez ... csak azt érzi hogy mellette kell lennem, de mosoly az arcán soha sem lesz ...

Unaided

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!