Van egy 2008-as, 1.8 benzines H Astrám. Most egy olyan probléma lépett fel, hogy már indításkor beindul a hűtő ventilátor. Hűtőfolyadék szintje rendben van, illetve 2 nap állás után próbáltam beindítani, így túl meleg se lehet. Mikor leállítom az autót, még pörög, mikor kiveszem a kulcsot az indítóból, akkor áll le. Sajnos ezen az autón hőfok jelző nincs.
Tudom, hogy sokféle probléma lehet, csak hátha volt már valakinek hasonló gondja. Sajnos a szerelőm csak csütörtökön ér rá, viszont kéne használnom az autót és nem tudom, így el merjek-e indulni vele.
Pár napja vettem egy 2003-as Zafira A-t.A gyári rádió van benne,de Safe módban van.A carpass kártya sehol és az előző tulaj sem tudja hol van.Ő is már így vette használtan.Valaki esetleg tudna nekem kódot generálni?
Csatolom a rádión lévő adatokat+ a gyári számot.
Gyári szám:GM050032027597
További szükséges infó a képeken.Köszönöm,ha valaki segít.
Sziasztok érdeklődöm hogy van valakinek sima 2024-es vagy fiatalabb Opel crosslandja ? Ugyanis nekem gondjaim vannak a sebváltójával. pontosabban az 1-es fokozatával. Már az átvétele után kiderült hogy amikor 1-esbe tenném olykor nem veszi be. Ilyenkor rá kel ismételnem. Mivel garanciális be vittem egy opel márkaszervizbe, Kb fél órát volt a műhelybe majd megálapitották hogy minden oké a sebváltójával.Esetleg van e valakinek hasonló tapasztalata ezzel a tipussal ?
Köszönöm a véleményeteket. Akkora rutinom nincs benne hogy megállapítsam, csak olajcsere amit magamnak csinálok. Akkor használom, csak nem kuszálja össze a szelepeket addig.
Tegnap vettem egy Zafirát 13 èves, és ugye le szeretnèm cserélni az olajat illetve a vezérlést Olajcserét megoldom, de a vezérlés nem merem, azt szerelőre bízom, de sajnos csak két hét muva vállalja. Azért a biztonság kedvéért lebontottam a burkolatot, lássam milyen a vezèrműszűszijj, tudom hogy nem lehet kép alaján eldönteni, de vélemènyetek szerint két hètig használhatom? Csatolok képet a szijjról. 165000 km van benne, és attól tartok hogy 150.000 km nél nem cserélték ki. Véleményetek? Köszi!
Üdv! 1.6 benzin h astra 3hengerezik alapjárat ingadozik! Kompresszio van, szikra van mind a 4hengernél!bekormolja a gyertyákat motorja nem füstöl, köszönöm a segítséget
Alany: 2005 Astra H kombi,1.7 cdti,74KW-os,Z17DTH motor.Múlt héten arra gyanakodtam,hogy a vízpumpám csepegteti el a fagyállómat,de közben kiderült(persze miután meg vettem a vízpumpát,görgőket,szíjat),hogy a képen látható csőnél csepeg el,ahol csatlakozik a vízpumpához(már,ha jól láttam).Ennek a csőnek a cseréje megoldható egyszerűen?Van valami taktika?Vagy szentségelés és kurv@ anyázások közepette lehet csak cserélni,kéz és alkar sérülésekkel?
Aprópénzért eladó egy ritka Opel Astra J 1,6 T Sport (kombi), 180 lovas, 174e km-es, kenési gondok miatt leállt a motor. Magas felszereltség, AGR ülések, bi-xenon, nagyon megkímélt, gondos gazdától. A lányom/vejem nem tud autó nélkül meglenni, vettek másikat.
Az Opel javítására nincs idő, hely, kapacitás, inkább áron alul eladnák.
Mint ahogy az interneten is fellelhető tipikus hibája a hűtőfolyadék szivárgása a beltérbe a középső box alatt a hőcserélőnél (fűtés). A kiszerelés után megnézem, semmi nem törött vagy repedt, és még a 4 gumitömítés is ép és a rögzítő villák is. Mi okozhatta a szivárgást? Ilyenkor elég ha veszek 4 új tömítést? Vagy az egész javító szettet? Mert az se drága a fűtéssel együtt de ha jó akkor miért dobjam ki?! Cserélt már valaki ilyet ? És ha már kicserélem a gyárit GM akkor melyik utángyártottat vegyem?
Zafira C ülés fűtés nem működik. (Se a vezetőoldal se az anyós oldal, semmi visszajelzés)
Biztosítékát ellenőrizném, de nem találom a biztosíték dobozt aminek a csomagtér bal oldali rekeszben kéne lennie kézikönyv és leírások alapján. Google & youtube cserben hagyott. SEGÍTSETEK
Sziasztok. Z12xep motorba, 5w30 helyett, 10w40 és olajat érdemes beletenni ha csipegeti az 5w30 az? 270.000 km van a kocsiba? Ezt egy Opel szervizes ismerősöm javasolta
A vezérmű lánc volt már cserélve, most ismét csörög, de csak melegen! Milyen olajat érdemes beletenni?
Sziasztok. Opel corsa 2012-esnél hidegen nem engedi indítani a kocsit pár másodpercig. Lehetséges hogy az izzítás vezérlő tilt amíg nem záródott le az elő izzítás folyamata? A kocsi most nincs itt mert le akartam tesztelni hogy ha gyujtás ráadás után várok pár másodpercet akkor indít-e azonnal hideg motornál. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?