Keresés

Részletes keresés

GaBo Creative Commons License 2000.05.31 0 0 71
Kedves fekete kéz,

a HH szerintem is kezd ellaposodni egy kicsit, de ez most nem az a topic(ha érdekel a véleményem nézd meg).
Esküszöm nem értelek téged, miért jó az, ha előre megírják a poénokat? Talán nem tudnak rögtönözni? Akkor meg minek vannak bent a műsorban? Felolvasni én is el tudnék menni.
Külön-külön nekem sincs bajom velük, de ez a műsor enyhén szólva rosszul sikerült...

Előzmény: fekete kéz (67)
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.26 0 0 70
Most akkor lebuktattad magadat!? :-))
Előzmény: böszmike (69)
böszmike Creative Commons License 2000.05.26 0 0 69
Hát akkor hogyan értetted Vasas-szinekben?:-)
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.26 0 0 68
Én nem ÚGY értettem. Ezt TE is tudod...
fekete kéz Creative Commons License 2000.05.25 0 0 67
Szia GaBo!
off
A HH-ról a topikjában leirtam a véleményem. Nekem az elején nagyon tetszett, de azóta bizony néha ellaposodik. Külön-külön minden szereplőt kedvelek. Külön kiemelem a Gálvölgyit és a Verebest. Fantasztikusan értik a "szakmát". Ha más területen is szerencséd lesz megtapasztalni művészetüket, szerintem egyet fogsz érteni velem. Nagyon sokoldaluak. Itt ezt várják el tőlük. Nagyon sokan ezért nézik. Ha sziporkáznak akkor végig lehet röhögni az egészet. Ha nincs hangulatuk, akkor jönnek az alpári dumák és a konzervek, és az már nem olyan. Néha az az érzésem, hogy néhány poént előre megírnak a Verebes és a Farkasházy és kiosszák, beszerkesztik a műsorba.
on
A vitriolban viszont tuti, hogy a legtöbb poént megírják, látszik sokszor, hogy várják a végszavakat. Kiváncsi lennék azért az íróra. A résztvevő lányokat szintugy külön - külön szeretem. Padödöéket imádom, Jakupcseket és a többieket is .... nem akarom ismételni magam.
Master Szaki!
Tudod embernek születtem, és talán meg is maradtam. Bár ha neked az az ember aki embertársait ocsárolja és nem tiszteli benne a másik embert akkor én egy állat vagyok. De mivel az állatokat is szeretem (sőt) .......
Tudod aki szerint valaminek fehérnek vagy feketének kell lennie az soha nem élvezi a szineket. Én a szürkében is találok érdekeset és a vörösben is szürkét.
GaBo Creative Commons License 2000.05.24 0 0 66
FEKETE KÉZ!

Az a baj, hogy ők nem a focin élcelődnek, hanem a játékos nevén, aki mellesleg magyar szinten kiváló focista és méltán lesz/lett gólkirály. Mellesleg a legutóbbi műsor nem is volt olyan rossz, a Geszti vitt bele egy kis színt a gyenge poénok közé, de ettől még a műsorról ugyanaz a véleményem. És mi a véleményed a Heti Hetesről, amiről a Vitriol lett koppintva? Az egy tényleg színvonalas műsor. A Naplóról és a Forrón Nyomomról meg nekem is megvan a véleményem.

Előzmény: fekete kéz (64)
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.18 0 0 65
Fekete Kéz : Te voltál valaha is ember? Másképpen fogalmazok: Mikor alakultál át azzá ami vagy? :-)
Előzmény: fekete kéz (64)
fekete kéz Creative Commons License 2000.05.18 0 0 64
GaBo! Nagyon szégyenlem de, tegnap több poénon is tudtam nevetni. Ha focival kapcsolatos élcet nem halljátok ki, akkor a továbbiakban valóban csak a @tv hirmüsorainak csúfolt tények, jóestét Mo. meg forronyomon, - ja nem kifelejtve a napló címü förmedvényt sem - javasolom nektek. Ezt a tégla címü valamit nem tudom értékelni mert egyet majdnem megníztem, de bevallom ez 10 percig tartott nálam, olyan lehet mint a sláger rádió suzuki r-es akciója. Mindenesetre megalázónak tartom.
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.18 0 0 63
Emberek! Megvilágosodtam! :-))
Rájöttem, hogy miért nézem a Vitriolt. 3 dolog miatt:
1. Utána jön "A Tégla" című műsor, ami szereintem a TV2 legérdekesebb és egyedibb műsora.
2. Sem az RTL Klubbon sem az MTV1-en nincs normális műsor.
3. Reménykedek..... , hogy a műsor jobb lesz.

Őszinte vélemény: Ha tegnap nem lett volna ott a Geszti, akkor nem lett volna semmi érdekes a műsorban.

Üdv : Szaki

GaBo Creative Commons License 2000.05.17 0 0 62
Kedves fekete kéz,

te ezeken a "poenokon" tudsz nevetni? Bar nem igazan neveznem poennak ami beloluk "kijon".
Addig rendben van, hogy azert keszul, hogy pukkasszon, de konyorgom ne azzal, hogy milyen alacsony a szinvonal es milyen "butuskak" a szereplok, hanem a szokimondosagaval, a poenjaival. En azt nem neveznem humornak amit ok muvelnek. Barmennyire is probaltam, nekem speciel nem sikerult nevetnem, neha egy-ket mosoly, aztan ende.
Lehet hogy nincs mas csatorna ahol nokre epitik az ilyen jellegu musort,de ahogy azt mar elmondtam tobbszoris, legalabb olyanokra, akik tudnak normalisan poenkodni. Mi abban a poen, hogy a Tokoli golt rugott megint, ezen mi olyan vicces, hogy amikor a J.G. felolvassa, mindenki majd' megfullad a rohogestol?

Előzmény: fekete kéz (30)
Én_x Creative Commons License 2000.05.17 0 0 61

eszembe jutott a TÖKFEJ neve: VIZI ANDRÁS
Én_x Creative Commons License 2000.05.17 0 0 60

....áruljátok el nekem, hogy lehet itt kék+nagy betűkkel írni ???
Előzmény: Master Szaki (57)
Én_x Creative Commons License 2000.05.17 0 0 59

KÉPZELJÉTEK EL

nemrég hallottam a TV-ben, hogy a poénokat előre kiosztják.
azaz- mindenki elmondja, hogy x hírről mi jut eszébe, aztán feljegyzik, ki mit szeretne elsütni--

JA, és még valami....
az a tökkelütött pasi (nem jut eszembe a neve) aki a szerencsekereket is vezeti, meg azt a másik idióta találgatós játékot is vezette - szóval ő a FŐ poéngyáros

haha

Kham Creative Commons License 2000.05.17 0 0 58
Bizony fontos kérdés.
Előzmény: böszmike (51)
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.17 0 0 57
Anteris : Nekem ilyen a stílusom. Én így írok, de nem emelvényről. :-)))
Előzmény: Törőlt_nick (55)
GaBo Creative Commons License 2000.05.17 0 0 56
Kedves BahnScorper,

A "csigáskettes" azert a vezeto TV,mert tobb a brazil akciofilm es sokkal csopogosebbek. Ez kell csak a dolgozonak...
A manipulaciorol pedig annyit, hogy letezik, es mindket TV-nel van. A TV2-nel a tv2-s musorok verik az RTL-eseket, az RTL szamara keszult kozvelemenykutatasokban pedig rendre megelozik a TV2-t. A hulye is latja, hogy itt valami nagy kamuzas van a dologban,na de melyik hazudik?Szerinted/szerintetek?

Előzmény: BahnScorper (21)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.05.16 0 0 55
off
Mester Szaki,
bocs de állandóan olyan érzésem van, mintha egy emelvényről beszélgetnél velünk. Szükséges ez a hatalmas, kiabáló és rikító írási stílus?
Üdv: Ant-
on
fekete kéz Creative Commons License 2000.05.16 0 0 54
De csak azért mert egy csatorna egyidőben nem tud egyszerre vitriolt is meg brazilt is nyomatni. Bár lehet hogy ez a jövő?? Csúcs már csak egy brazil vitriol lenne.
na pá
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.16 0 0 53
Fekete Kéz : Abban az időben nem mennek Brazil sorozatok... :-) Én speciel nem nézek brazilos sorozatokat... :-))
Előzmény: fekete kéz (50)
Dzsabb Creative Commons License 2000.05.16 0 0 52
Kedves MSZ!
Nem tudom miért csodálkozol oly erősen a statisztikán? Hozzászólásaidból kiderül, hogy te is rendszeresen nézed a műsort, lehet, hogy nem tetszik, de nézed, ezzel is növelve a nézettséget. A statisztikát egy féleképp ronthatod, ha nem nézed a műsor, ja és akkor már szidni sem kell, mert legalább nem idegesíted magad.
Egyébként egy adást Nekem is volt szerencsém látni, akkor Nagy Natália poénjai tetszettek, többé nem néztem a műsort, és ezzel letettem róla...
Előzmény: Master Szaki (34)
böszmike Creative Commons License 2000.05.16 0 0 51
Na sokra mentem...Pedig ez fontos kérdés lett volna most nekem.
Előzmény: Master Szaki (49)
fekete kéz Creative Commons License 2000.05.16 0 0 50
Master Szaki! Állítottam az ellenkezőjét? Ezért találták ki. Majd az a hülye néző eldönti, hogy ezt nézi, vagy a parlamentet, vagy valami szuper vadiúj brazilt, (amiben saját ikertestvéremnek vagyok az anyja meg a nagybátyja egyszemélyben) csak neked, csak most, csak a pénzedért.
Tudod mit, inkább naponta vitriol, ha kell üvegből mint ezek. Elfogadom hogy igénytelen vagyok, de aha az igényes a brazil, akkor nem is akarok igényes lenni.
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.16 0 0 49
A Hajó elsülyedt a kincseket ellepte a tenger, az utasokat felfalta a cápa, de a tengeralatjáró megmaradt. :-)))
Előzmény: böszmike (48)
böszmike Creative Commons License 2000.05.16 0 0 48
Bocsánat, hogy nagyon eltérek a témától, de tudja valaki közületek, hogy mi let az Onedin tv. sorozat vége?
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.16 0 0 47
Fekete Kéz : Nem egészen értelek. A lányok a Vitriolban is a SEXről és a politikáról beszélnek, csak idétlenül nyávogós női stílusban.

Na nem a stílussal van bajom, mert az az ágyban elmegy, de egy műsorban?! :-))

Előzmény: fekete kéz (46)
fekete kéz Creative Commons License 2000.05.16 0 0 46
Látom néhányan nem értitek mire gondoltam. athosporthosARAMIS!! Tudod a fiatalság nem érdem, hanem állapot. Az örök fiatalság titka a korai halál!! Igaz az sem érdem, ha valaki megöregszik, de ha szerencsénk van akkor ez az élet rendje. Nem a szülők temetik gyermekeiket, hanem a gyerekek a szülőket. Attól még nem lesz kevésbé értékes egy ember mert elmult 40. A tisztességes, emberhez méltó magatartást és hozzászólást - mint magadon tapasztalhattad - nem a kor teszi izlésessé vagy izléstelenné. Hidd el a te irásod sem volt humoros.
Ha a parlamentünkben helyet foglalók lehetnek nevetségesek, ripacsok, magamutogatók, (pedig nem azért fizetik) akkor akinek azért addják a fizetést, hogy olyan legyen, az komolykodjon? Az értékrendetekkel baj van. (a krumplileves legyen krumlileves) Nos ha én bemegyek egy "étterembe" ott azt kapjak amit az étlapról "választok" és az ize is olyan legyen. Amit viszont nem választok az étlapról annak nem érdekel az ize. Nem is pocskondiázom. Pocskondiázza az aki "választotta" és nem izlik neki. Ma elfogadható (nem alpári) humort maximum a Maksa, alkalmanként a Gálvölvölgyi tud előadni. Sajnos Tahi Tóthról leszoktak, Forgács Gábor meg elcsizesedett. A többinek meg mindig a politika és a szex körül forgott az agya. Az hogy a lányok a HH által kavart botrányok után még felvállalták a Vitriolt, az a szememben megemelte öket és nem lealacsonyította.
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.16 0 0 45
Wágner Úr
Ezek szerint rosszúl tudtam? :-)
Előzmény: Wágner úr (44)
Wágner úr Creative Commons License 2000.05.16 0 0 44
Ez a vitriol, kérem szépen, nem egy marólötty, túl hígra sikeredik mindig... hukk, bocsánat..., olyasmi, hogyismondjam... na, szóval, mint a vizezett Sör.... brrrrrr......
ZsuZska Creative Commons License 2000.05.15 0 0 43
Nem tudom miért van ez, de én a Jakupcseket meg a Szili Nórát (tudom, hogy Ő nem vitriol) ki nem állhatom kb 2 éve. Azelőtt még bírtam is őket. Lehet, hogy velem van a baj?
Az ilyen "remake" jellegű dolgokat pedig filmekben sem szeretem ... Hetes=Vitriol ?! ...
Master Szaki Creative Commons License 2000.05.15 0 0 42
Hát ennyit a tömény kénsavról. Többet csak csütörtökön tudok mondani.

A virtiol végre elérte azt, hogy ugyanazon a fórumoon foglalkoznak vele, mint a 7-i7-esel.

Kivétel annyi, hogy negatív értelemben. :-))

Üdv : Szaki

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!