Keresés

Részletes keresés

lx Creative Commons License 2000.05.09 0 0 6
Nem állítom, hogy 100%-ig hülyeséget mondasz, de a konkrét esetben a linken lenyomozható nevet, címet, telefonszámot találsz. Megnézted egyáltalán?

lx

Előzmény: csoma (5)
csoma Creative Commons License 2000.05.09 0 0 5
Nem érdekelnek a tarhálós topikok. Itt Mo.-on mindemki tarhál. Autóval nem tudok a pirosban állni, hogy be ne tolják az ablakomon a hajléktalanok lapját, jóllehet, mát ötször megvettem...

Aranyág, árverés gagyira, adakozz! Mindig! (És még az sem biztos, hogy valaki nem nyúlja le a pénzt. Menedzser, producer, stb.)

Van némi lelkiismeret-furdalásom, hogy nem kalapozok a sarkon, de ha belegondolunk, majdnem.

Tisztelet a kivételnek! Akik tényleg a "kilátástalanságon" túl is kilátástalannak találják a helyzetüket. Viszont ki garantálja: nem szélhámosok! Ki "auditálja" őket? És egyáltalán: kell-e ilyen helyzetben igazolni a rászorultságot?

Én elhiszem a nyomorúságot, de kicsit azért - lehet indokolatlanul - gyanakszom.

rezső egy szociális munkás... Most fedezte fel a tarhálós lapokat, amelyek kioltják egymást.

(Kin kell pontosan segíteni?)

Előzmény: rezső (4)
rezső Creative Commons License 2000.05.09 0 0 4
Sajnos, úgy látszik keveseket érdekli ez a topic.

Vagy zavarban vagyunk?

Übü papa Creative Commons License 2000.05.07 0 0 3
Ember vagy, Rezső! Ez igen. Bár megfogadná mindenki, hogy az ismertséget csak lyóra szabad használni...
Előzmény: rezső (-)
Sanyi bácsi Creative Commons License 2000.05.07 0 0 2
Parancsolj
Sanyi bácsi fáradt és másnapos.
Előzmény: Sanyi bácsi (1)
Sanyi bácsi Creative Commons License 2000.05.07 0 0 1
Előzmény: rezső (0)
rezső Creative Commons License 2000.05.07 0 0 0
ha valaki linkelne, megközönném...
rezső Creative Commons License 2000.05.07 0 0 topiknyitó
Ezt találtam két topicban. Így talán többen elolvassák. És szerzője nem fog floodolni, és nem kényszerülnek érte büntetni:

Varga István
válasz erre | adatok | e-mail 2000-05-07 11:33:10 (4878)
Elore elnezest kerek, tudom, hogy nem ide tartozik,de az ugy fontossagara tekintettel.

Kerek mindenkit,amennyiben engedi ideje, nezze meg a: www.nexus.hu/strcsaba/kovi.htm website-ot.Onon is mulhat,hogy egy
15 eves agydaganatban szenvedo kislany Isten segitsegevel felnohessen.

Koszonom. Varga István.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!