Szent igaz, amit írtok. Politikáról higgadtan, szellemesen, ironikusan és mindenekelőtt szórakoztatóan én csak a Valódi álhírek-ben olvastam, ugyebár.
A téma jó, de ide is be fog tévedni néhány habzószájú.
Dakotapress!
Örülök, hogy nem csak én rendelkezek ilyen világnézettel (ld. topicnyitás).
magam sem értem miért járok ide ...
ahol az emberek java része csak ír, de nem olvas ...
az egymás mellet elbeszélések, a másik érvei feletti elsiklások, és a másik mondanivalójába való orbitális baromságok belemagyarázásának színtere a Politika fórum : (((
hogy mégis itt vagyok? olcsóbb, mint az ujság és munkaidőben könnyebb olvasni, hiszen csak egy Alt+Tab és semmi papírzörgés : )
Kinek, és vajon mi köze lehet más a magánéletéhez, legyen az bárki? Vajon miért kellett Deutsch Tamásról ilyen topicot nyitni? Miért kell személyeskedni?
PS: Ha valaki, én aztán rühellem ezt az egész FIDESZ fedőnevű ámokfutást, de:
1.) DT ne ezért monnyon le! Van erre másik 1000 ok is.
2.) DT nyíltan vállalta gyereket, ez pedig böcsületes férfira vall. (Még ha meg is csalta a feleségét, de az vesse rá az első követ, aki még soha nem kefélt félre életében.)
3.) Ezt már csakis a poén kedvéért irom ide: Inkább a titkárnőjét, mint minket! :)
Hogy a "médiakulik" mit és honnan szedjenek össze, erre nézve lenne egy-két ötletem. A vadászat meg fárasztó, kiváltképp egymás fel- és lemenőinek igen részletes ismertetését végigböngészve.
Ne zavarjanak a "médiakulik", szerintem ötleteket is szednek össze a cikkeikhez, vagy pedig bedobják egy leendo témájukat, és figyelik a reakciókat.
Engem csak az zavar néha, hogy sok a személyeskedés és a rizsa. Néha vadászni kell az érdemi hozzászólásokat...
Sokszor nekem sem tetszik ami itt zajlik, van amikor azonban szórakoztató, és érdekes.
Engem csak a "média kulik?" itteni mérhetetlen buzgósága zavar, hiszen kevés nekik a saját újságuk, stb..., no és persze alkotmányos joguk is az ittlét, .. munkaidejük jórészét itt az indexen való "csevegéssel" múlatják.
Engem sajnos nagyon leköt a munkám, csak annak elvégzése után tudok ide csatlakozni.
Néha hetekig nincs erre időm.
zp
Végső soron mindegy, hogy kinek az édesjó –és egyéb jelzősszerkezetekkel ékesített- anyukáját, ugyanis az volt mindenkinek, és erről aztán senki sem tehet, hogy hova született.
Rég jártam erre, de most is minek jöttem? Olybá tűnik, hogy nem kevéssé önsanyargató érzelemvilág kell az itt megszokott hangvételhez. Így én nem tudok vitatkozni, érvelni, sőt értelmesen eszmét cserélni sem. Igaz, kissé liberális szemléletű vagyok, de ugyanakkor elengedhetetlennek tartom –különösen - egy apró nemzetállam –kicsiny hazánkra gondolok- esetében a jobboldal nemzetmegtartó, hagyománytisztelő szemléletét, összetartozást kifejező erejét.