Ez most az a Taxi c. film, ami a mozikban is ment? Mert akkor azt nem láttam (még) (jah, az francia, sorry).
Viszont láttam egy másikat, a cimére már nem emlékszem, de valami ilyesmi: Seguera kapitány(?)
Na abban van idegengyülölet, igaz nem direktben, meg nem is erröl szól a film (télleg, miröl is:-)). Nekem tetszett. A görény föhös megmenti az egyik gyereket, igaz, miután a maffiózók lemészárolták a többit. Nem mondom, hogy ez volt a legjobb film, amit láttam (nem vagyok hozzáértö), de az elsö sp. film, és a hangulata negyon bejött.
Spanyolo. rulez!
Spanyolorszag az utolso europia orszag ahol engedelyezik a revizionistak tevekenyseget, gyulekezeset. 'Revizionistak', azaz azok akik tagadjak a holocaust megtortentet vagy altalanosan elfogadott mereteit.
hát maga az idegenellenesség. az El Mundo szerint a lakosság több mint két harmada hiszi azt, hogy Spo-ban létezik idegengyűlölet. ez egy kicsit megdöbbentő adat. Saura bácsi ezt lovagolta meg négy évvel ezelőtt. a figurák tetszettek általában. Manu Chao első hallásra annyira nem fogott meg. a végében egyetértünk, nem a legjobb. kiváncsi vagyok, miért ezt a témát vette elő a mester.
sok jó film érkezik késve, (amerikai akciófilmekre ez nem áll) nincs jó marketing. Sokan vannak úgy, hogy "spanyol/japán/norvég film?! (azaz nemamerikai multiból jövő) Fúj!" Én meg pont a nem amerikaimultibóljövőkre indulok be. (egyik kedvenc filmem pölö japán).
ON
a filmről mi a véleményed? szerintem csak a végével van kis baj
Látta valaki?
Szerintem megér egy topicot, eléggé velős alkotás.
És van mondanivalója is. (ami nem nyálas és nem rágja szájba mint Spielberg. Bocs)
Lehet róla beszélgetni.
Nekem tetszett.
(a zene meg Manu Chao!)