5:20nál miért húzódik balra a teher? Mellékesen a sáv tartását innen elég nehéz megtippelni, de ahogy az út szélét jelző vonal megy jobbra-balra az is kicsit erős.
Egyébként vannak benne, nem is olyan messze. De annyian tényleg nincsenek, hogy mindenki őket előzze. Ez a lemmingsor tipikus.
Ugyanakkor az elgondolkodtató része az, hogy itt mind a három teljesen hülye. És akkor milyen lehet az arány a közúton közlekedők között?
(Egy másik helyen egy arc teljesen komolyan fejtegeti, hogy a kurva nagy sárga teherautókon elhelyezett deformálódó elemeknek ütközés kivédhetetlen, ha hirtelen sávot vált az előtted haladó. Egyszerűen elképzelhetetlen számára, hogy lehet olyan messze menni, meg olyan pozícióban és olyan sebességgel, hogy tudd/lásd mi van előtted.)
Engem nem tudnának a fehér autó sofőrjeként szabálysértésért megbüntetni, azaz a kötelező segítségnyújtás elmulasztása okán. Hatékony védekezésre van lehetőség.
Abszolut. De mar a fekete, aki a belsobe mentett, az se elore figyelt, a pickup meg csak ment a seggeben, az ugye jobbra rantotta. Az sx4 meg a teljes vakrepulest adta elo.
A multkori temara raakaszkodva: a feher auto (zsigerbol erezte a jelek szerint, hogy ezeknek hely kell, idoben lemenekult a lealloba) vajon hibazott, hogy nem allt meg?
Én nagyon megszerettem ezt az autót. Egy 200.000 eurós autónak nem 2 forint a szervizköltsége, de nekem még nagy meglepetést nem okozott. 157 ezer van most benne, de még idén megrendelem az utódját. Ő is Porsche lesz, egy picit kisebb és még laposabb, megvalósítom a gyerekkori álmomat:)))