Haat, ha mar mas nem irja le, akokr leirom :-)
Ettem mar jobb pizzat is eletemben, olcsobban is, oda joo lenne elmenni legkozelebb, csak ket dologban mas: kicsi a helyseg (5-10 embernek kenyelmes), nem lehet dohanyozni.
Erkezesi sorrendben a kovetkezoek voltunk ott: kanka, noway, ducklin, HoD.
Ettunk, ittunk, beszelgettunk. Talan neked nem irok ujat azzal, hogy az ezoteriahoz meg (szamomra) egzotikus dolgokhoz nem tudok hozzaszolni, ugyhogy egy reszeben csak figyeltem. Viszont eljutottam arra az elhatarozasra, hogy elolvasom a kovetkezo topicot mindenkeppen: Van -e itt budhista? Ritualis magia.
Nehany szo esett a keresztenysegrol is, ami alapjan kideritettem (bar ez nem volt valami nagy ujdonsag), hogy mennyire fogalmam sincs az egeszrol :-)
Mivel nekem ez volt az elso "talim", kicsit furcsak volt eloben talalkozni pl. noway -el. Azert ot emlitem, mert vele beszelgettem mar valamennyit, ducklin es HoD nemileg (es az erdeklodesi korbol adodoan) kimaradt topicos eletembol.
Nagyon hamar vege lett (ugy erzem), mert 7 -re mentunk es ugy 10 -ig maradtunk.
Roviden ennyi, szeretnek tobb talira is menni, ott tobbet hallgatnek, mint itt a forumon :-)
Ja igen... kicsit talinak is szantam a Teljes Ramajanat, de nem igazan van erdeklodo, mindenesetre en ott leszek:-)
Bocs, hogy belepofázok, de ha legközelebb szerveztek szóljatok...
A Terminálos Vallás,filozófia találkozón voltam, az nagyon jó volt..
Ajánlom a Vörös Oroszlán teázót ilyen célokra. Van egy kis terem, ha nem ismernétek, amit le lehet foglalni előre. Jó kis nyúédzses, ezoterikus hely..
Hááááááeeesssssssszehogy elmegyek !
Az előzőn is voltam. Erre is szándékoztam, csak hátugye (ha hiszitek ha nem) totál elefelejtettem, hogy aznap van...
Van egy kis probléma: valami tengeri herkentyűs pizzát ettem és komolyan elcsaptam a gyomromat. Sajna nem nagyon tudok kimozdulni otthonról. Az asztalt lefoglalom, de ne számítsatok arra, hogy ott leszek, bár nagyon szeretném. Remélem, jól fogjátok érezni magatokat.
HoD: ha a Dunának háttal állsz, jobbkéz felől lesz a pizzéria.
Kedves Vigor!
Küldtem egy emilt de nem tudom elért-e. Most nem leszek itthon de a következőre elmegyek. Addig is mulassatok jól!!!!
Ha fölösleges vagyok mint Szabolcsban a szolárium csak szóljatok. Megértem az utóbbi időkben történt hozzászólásaim alapján.
Üdv:Irish
Hat ez nem fog osszejonni, tortenetesen pont abban a pillanatban (15 ora 00 perc) ket ember kimondja egymasnak a boldogito igent egy templomban ....
Legkozelebb... vagy esetleg jovo heten hetkozben valamikor egy tali?
emmegnemigaz. miaz hogy június 24? ez most szombat, énmeg nem vagyok itthon. Ez a hétvége mindennek a rákfenéje. Nem lesz jó ez így, mondom néktek, nélkülem lészen nagy fogak csikorgatása, satöbbi.