Keresés

Részletes keresés

B.Ildi Creative Commons License 2003.05.28 0 0 14
Helló Szárnya! Bejelentkeznék, mint a kérdőjel zenekar iránti érdeklődő. Igaz én csak vagy 3 számukat ismerem. Véletlenül hallottam meg a Hetedik év c. számukat, és nagyon megtetszett. Ezután az egyik rádióban hallottam újra és megvettem egy válogatás - féle albumot, amin ők is rajta vannak. Azóta csak a hetedik évet hallgatom. Úgy hallottam jönnek Tokajba a Hegyaljára, de még nem látom a nevüket a fellépők listáján.
Előzmény: Szépmező Szárnya (13)
Szépmező Szárnya Creative Commons License 2000.05.12 0 0 13
A topic változatlanul a KÉRDŐJEL zenekar iránt érdeklődő embereket gyűjti össze.
Szépmező Szárnya Creative Commons License 2000.05.06 0 0 12
Az önkritika, feltéve, ha nem kényszer alatt születik (ld. Rajk-per), dicséretes dolog.
Előzmény: vazzegkritizalok (11)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.05.05 0 0 11
Hu, sorry, visszavonok mindent.

Masik Kérdojel,
Másik Tibi,
Más kor.
(Ígérem, hogy gondolkozom máskor).

Udv
VZ.

Előzmény: vazzegkritizalok (10)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.05.05 0 0 10
"Bevallom, némi közöm van a bandához, de "ennél többet nem árulhatok el". Egy kis publicitás nem árt senkinek, hát még nekik..."

Kedves Tibor!

Legyszi ne farassz mar minket ilyen James Bond-os szoveggel.

Ebbol megint valami ondicsoites es egyeb zenekarok lefikazasa lesz, mint a Yes-konyvedben.
Tartok tole.

Tisztelettel

Vz.

Szépmező Szárnya Creative Commons License 2000.05.05 0 0 9
Bevallom, némi közöm van a bandához, de "ennél többet nem árulhatok el". Egy kis publicitás nem árt senkinek, hát még nekik...
Ha megteheted, halgass bele az mp3-aikba!
Előzmény: cornelius (4)
cornelius Creative Commons License 2000.05.05 0 0 8
Úgy bizony, illetve mégsem, mert azok hárman vannak vagy négyen, ezek a Kérdőjelék meg öten, ld. öt fiatalember így meg úgy.
Előzmény: mittudoméneztet (7)
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.05.05 0 0 7
Aha, mint a Therapy?...
Előzmény: cornelius (5)
hools Creative Commons License 2000.05.05 0 0 6
Én ismerem a zenekart, egyszer Tatán egy gólyatáborban hallottam is őket, csak némi alkohol kerülhetett a vérembe, mert nem sok mindenre emléxem belőle, de jó buli volt, az világos, meg a zenéjük is egészen jó. Bár elsősorban feldolgozásokat játszanak, ha jól emléxem még.
cornelius Creative Commons License 2000.05.05 0 0 5
Megnéztem ám a honlapot, a Kérdőjel együttes hitvallása olvasható alább, az csak a gond, hogy mittudoméneztet meg a többi buta mind azt fogják hinni, én találtam ki, világosítsd már majd alkalom adtán fel őket, Szárnya, légy szíves, hogy nem így van, tehát:

"Öten vagyunk.
Öt fiatalember, öt különbözo egyéniség.
A célunk és az utunk mégis egy.
Kérdéseket teszünk fel a világnak és magunknak.
Miért? Hogyan?
Ezernyi kérdés és számtalan válasz merülhet fel azzal a nagyszeru dologgal kapcsolatban,
amelynek mindannyian a részesei vagyunk, és amit egy szóval talán így lehetne kifejezni:
az ÉLET.
Nem sikerül mindig, mindenre választ találnunk, de a legmagabiztosabb kijelentések,
állítások is más értelmet nyernek, ha egy
KÉRDOJEL
kerül a mondat végére..."

Előzmény: Szépmező Szárnya (1)
cornelius Creative Commons License 2000.05.05 0 0 4
Elmondjam, mire gyanakszom? szerintem ez a Kérdőjel a te zenekarod vagy valami haverodé, bevallom, én még az életben nem hallottam róla, de megköszönném, ha elmesélnéd miféle, lehet?
Előzmény: Szépmező Szárnya (3)
Szépmező Szárnya Creative Commons License 2000.05.05 0 0 3
Cornelius:
Köszi, jó fej vagy, szeretlek:)
cornelius Creative Commons License 2000.05.05 0 0 2
Senki nem ismeri, senki nem szereti, megyek kajálni.
Előzmény: Szépmező Szárnya (1)
Szépmező Szárnya Creative Commons License 2000.05.05 0 0 1
The Evil:

Ajánlom szíves figyelmedbe a www.extra.hu/kerdojel címen található honlapot.

The Evil Creative Commons License 2000.05.04 0 0 0
0????
Szépmező Szárnya Creative Commons License 2000.05.04 0 0 topiknyitó
Ezen a témán belül cserélhetnek véleményt mindazon emberek, akik ismerik és talán szeretik is a KÉRDŐJEL zenéjét.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!