Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik a progi, már rég vártam egy 2. vh- s real time- os stratégiát. Nagyon jó az egész csak én is azt nem tudom, hogy a gyalogság minek van benne, mert nagyon hamar kipurcannak! Főleg ez azért zavar, mert elég reális a maga modján, s nem hiszem hogy az erdőben bujkáló sniper- t kapásból, jó mesziről, az erdő közepén ledurantja egy tank!
Én a demoval játszottam, nekem tetszett. (Van egy kieg hozzá, amivel a ruszkikkal lehet lenni azon a pályán.Akkor te védekezel.)
Nehéz, de hangulatos. Tetszik, hogy az ágyúk elfoglalhatók, van XP, bizonyos egységeknek kétfajta lőszere. (PL. tankok) külön-külön nyilvántartva. Van újratöltési idő. (Legalábbis a Sturmtiger sokáig tartott, míg újra lőtt, de 85mm-es légvédemi üteg gyorsabban). Minden épület lerombolható, elfoglalható.
A gyalogságot viszont egykettőre kinyírják. Pause-val leállíthatod az időt és így is adhatsz parancsokat. Ha lelősz egy repülőt az az egységeidre is zuhanhat!!
Stb....
Nem, a jatekot nem mi keszitjuk :)) de a kiado megkerdezte, hogy akarjuk-e lokalizalni...
Big gun
igen van a jateknak egy rolling demo-ja -> azaz magatol jatszo bemutatoja...
errol tenyleg nem lehet eldontetni, hogy jo ez nekunk vagy sem.
De mar van jatszhato demo is, arra lennek kivancsi, hogy az szerint milyen ez az egesz.
Erdemes vele foglalkozni, vagy a futottak meg kategoria :)
Nos, én játszottam a demoval, illetve csak végignéztem, mert ahogy tudom ez nem játszható demo, és hát vegyes érzelmek fogadtak. A hangulata nagyon jó én végigizgultam azt a pár perces bemutatót, csak egy-két hiba hozott vissza a valóságba. Ezek a hibák a nem valósághű kategóriába sorolható, pl:. a tankok egymás hegyén, hátán támadnak és egymástól nem tudnak mozogni. Ilyen tömegnyomor maximum Prohorovkánál volt a kurszki csatában.
Ami még kiváncsivá tesz, az az, hogy milyen lesz az irányíthatóság. Mennyire lesz káosz a csatatéren, vagy mennyire stratégia.
Összefoglalva szívesen játszanék már a játékkal.
bocsi, hogy kikiabaltam a temat (csupa nagybetu a topic nev), csak azt szerettem
volna, ha feltuno...
Szoval biztosan hallottatok mar a Sudden Strike cimu most keszulo strategiai jatekrol. Mar volt rola szo a PC Guruban, ahol demo verziot is lehett a CD-n talalni.
Egyebkent tobb infot, demot stb.. a www.suddenstrike.com-on lehet talalni.
Nos a lenyeg az, hogy szerintetetek erdemes erre a stuffra reaizgulni?
Erdekel a velemenye azoknak, akik kiprobaltak a demot, hogy erdemes e izgalommal
varakozni a jatekra... stb...