Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 7
Az nekem is feltűnt, hogy egy másik arc van ott. Az a pacák a Koroknay Géza? Ezt sem tudtam. És ki az a másik szimpatikus. Nekem egyébként régi reklámokból tűntek ismerősnek. Olyan kőkemény szocreál hatása van ennek a cuccnak, nem?
Nausea Creative Commons License 2002.04.12 0 0 6
Érték Elek kiszállt? Ezek szerint Koroknay Géza művész úr megunta volna, vagy egyszerűen nem fizettek neki eleget?:)
Előzmény: pingvin (-)
gazsi80 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 5
Mester! Ez azert mar nem semmi topic. ErtekEllek :-)
pingvin Creative Commons License 2000.05.05 0 0 4
Érték Elek én vagyok ni, ajtót pénzÉrt Ékelek ki.
:-)
ArianA13 Creative Commons License 2000.05.05 0 0 3
Mert minôséget értékelek, minden reggel érte kelek, én vagyok az Érték Elek, aki a Baumaxba jár vásorolni, jól.
A hely szelleme Creative Commons License 2000.05.05 0 0 2
Én lenni áz értékelek és én minőséget értékelek. :-)
cyber.greg Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1
Én a minőséget értékelek a legtöbbre!

(Hmm, ez valahogy nem stimmel.)

Amit a legtöbbre értékelek, az a minőség!

(Emmá jobb!)

EasyFriend Creative Commons License 2000.05.04 0 0 0
Bizony nekem sem 0-szor tűnt fel a szójátéknak ez a súlyos hiányossága.
Előzmény: pingvin (-)
pingvin Creative Commons License 2000.05.04 0 0 topiknyitó
Bizony, régi ismerőseink és jóbarátaink, gondolom senkinek sem kell bemutatni őket, hiszen minden szürke reggel ők néznek le ránk kedvesen bárgyú szemeikkel a metrókocsi plakátjairól. Mindig megnézem a BauMax aktuális kínálatát, hogy nyomonkövethessem Áron és Elek pályafutását. Szomorúan vettem észrevettétek, hogy egy ideje Elek urat egy hasonló, de másik figura személyesíti meg. Vajon miért szállt ki a régi Elek a reklámsorozatból? Mit tudtok erről?

Ezúton kiírom a pályázatot:
Próbáljuk meg azt a szót, hogy "értékelek" mondatba foglalni, hogy ugyanazt fejezze ki, mint a reklámban ("Én a minőséget értékelem a legtöbbre"), de kijöjjön rendesen a szójáték, azaz ne "m" legyen a vége, hanem "k". A reklám alkotóinak ugyanis ez nem sikerült.:-)

Szóval ez a téma, gondolom el fog süllyedni hamar, de aki látta már őket egyszerkétszer, az csak hozzászól már valamit.

De akár beszélhetünk a Deáktéri "Ne egye! Vegye" méltánhíres Kefeipari Kft. reklámról.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!