Az nekem is feltűnt, hogy egy másik arc van ott. Az a pacák a Koroknay Géza? Ezt sem tudtam. És ki az a másik szimpatikus. Nekem egyébként régi reklámokból tűntek ismerősnek. Olyan kőkemény szocreál hatása van ennek a cuccnak, nem?
Bizony, régi ismerőseink és jóbarátaink, gondolom senkinek sem kell bemutatni őket, hiszen minden szürke reggel ők néznek le ránk kedvesen bárgyú szemeikkel a metrókocsi plakátjairól. Mindig megnézem a BauMax aktuális kínálatát, hogy nyomonkövethessem Áron és Elek pályafutását. Szomorúan vettem észrevettétek, hogy egy ideje Elek urat egy hasonló, de másik figura személyesíti meg. Vajon miért szállt ki a régi Elek a reklámsorozatból? Mit tudtok erről?
Ezúton kiírom a pályázatot:
Próbáljuk meg azt a szót, hogy "értékelek" mondatba foglalni, hogy ugyanazt fejezze ki, mint a reklámban ("Én a minőséget értékelem a legtöbbre"), de kijöjjön rendesen a szójáték, azaz ne "m" legyen a vége, hanem "k". A reklám alkotóinak ugyanis ez nem sikerült.:-)
Szóval ez a téma, gondolom el fog süllyedni hamar, de aki látta már őket egyszerkétszer, az csak hozzászól már valamit.
De akár beszélhetünk a Deáktéri "Ne egye! Vegye" méltánhíres Kefeipari Kft. reklámról.