Keresés

Részletes keresés

Pony Creative Commons License 2000.05.09 0 0 14
A bealvasrol...

Elofurdult mar, hogy a baratom elaludt kozvetlen utana. Hat mit mondjak, nem tetszett, de ez fel ev alatt 2-szer esett meg. Tenyleg faradt volt. Azota, ha nagyon kimerult, inkabb el sem kezdem. Nagyon kiabrandito tud lenni. De megertem. :o)
Nem megbocsajthatatlan, de rosszul esik.

P.

lord Creative Commons License 2000.05.07 0 0 12
purusa
gondolom ez a hasonlat nőkre is igaz. Feltéve, hogy egy sprint után az ember el/bealszik akkor én miért nem? Vagyis miért ritkábban?

libuci, meg még mások is
ismétlem: itt és most nem azt kívántam elemezgetni, hogy MIKOR jó, de azért aranyos, hogy megosztjátok velem ezirányú érzelmeiteket

endorfin
számítottam rá, hogy te mondod meg a tutit :) és szívem mélyén rejtegetett gyanúmat lyól megfogalmazod. De akkor sem fogom azt hinni, hogy pasi azért durmol, hogy ne kelljen a fejemmel dumálnia. Hanem csakazértis azt hiszem, hogy azért alszik édesdeden mert én olllllyan nagyon-de-nagyon kielégítettem. Kérdés: én mikor fogok ugyanezen elv alapján azonmód tocsogósan szuszogni? :)) Na majd ezt fel is vetem neki.

kiran
most te is megerősítetted, hogy csak én szerencsétlenkedek és minden más párnál pont fordítva van az egész

Olyan jó a másikkal együttlenni utána. Hogy lehet ezt a pihis mennyországot átaludni?

Endorfin Creative Commons License 2000.05.05 0 0 10
Lord,
a hozzászólások szerint az eset nem jellemző,egyszeruen peched van.
Egyébként az ejakuláció csokkenti a tesztoszteron (férfihormon) szintet, de lehet, hogy a vércukorszintet is ?
Mert alacsony vércukorszint is okozhat álmosságot.

Megoldási lehetőség: az álmosság eluzése valamilyen doppingszerrel.

Erős tea, egy kávé (tobb cukorral),
élénkitő zene, friss levegő, zuhanyozás hideg/meleg vizben....

Mérsékelni az ejakulációk gyakoriságát.
(Tao-tantra topic)

Egyébként pedig allitolag az onkielégités egyik legnagyobb elonye, hogy UTÁNA nem kell vele beszélgetni....:)

Endorfin

Előzmény: lord (7)

libuci Creative Commons License 2000.05.05 0 0 9
Amikor a gyerek még bébi volt, délután mi is sokszor lefeküdtünk. Emlékszem szeretkezés után néha elaludtam, és azt álmodtam, hogy a mennyországban vagyok.
Viszont van, amikor hiába vagyok hulla fáradt, szeretek utána a semmibe meredni, és minél később elaludni és egyáltalán nem bánom, ha a párom elszundít a karjaimban. Úgy vettem észre, hogy ő is így van vele fordított esetben.
Volt már arra is példa, igaz nagyon régen, hogy egyikünk, vagy másikunk szeretkezés közben aludt el. Nyilván a hihetetlen fáradtságtól, ilyenkor aztán ébredéskor folytattuk.
Egyszer egy szeretkezés után még egymásban aludtunk el, majd némi idő után én ébredtem fel először. Nagyon óvatosan elkezdtem mozgatnia csípőmet, nehogy szétcsússzunk, mire ő is felébredt, és ott tudtok folytatni, ahol befejeztük. Csodálatos volt.
Purusa Creative Commons License 2000.05.05 0 0 8
Egy átlagos dugás mintegy 1300 méteres sprintnek felel meg - már fiziológiás szempontból.
A többi (aktuális) kondíció és "eszmei hozzáállás" kérdése.
lord Creative Commons License 2000.05.05 0 0 7
Metalhead
igen vmi ilyesmi kéne, te vagy az én emberem, csak sajnos ez elég ritka.

az átlagpasi nem csak esti dugás után alszik be (el- a kötözködőknek) szinte azonnal, hanem bármikor, napközben is teljesen koki lesz még egy szimpla szopástól is.
Van ennek vmi biológiai oka?

ha hullafáradtak vagyunk, de dugáshoz még nem, akkor persze, hogy jó elaludni összegabalyodva. ez tiszta sor.

nade mindig?
én pl. szeretem utána (is) megbeszélni, újraélni az élményeket, ötleteket. szeretek simogatni, simogatódni. Nade egy zombival?

ez általános vagy az én mintám volt rossz?

Előzmény: Metalhead (3)
leha Creative Commons License 2000.05.04 0 0 6
előfordul, hogy a zember éppen K fáradt ...
már régen aludna, csak a szexuális izgalom tartja ébren, ami ugyebár orgazmus után könnyen alábbhagy. ilyenkor lehet bemutatni a lukas gumimatrac esete a túlsúlyos napozóval című bohózatot (gyk: leeresztesz, kilapulsz, bealszol)
DomiG Creative Commons License 2000.05.04 0 0 5
Szerintem nem igazán probléma a "bealvás", bár én inkább elalvást mondanék. Valóban nincs annál gyönyörúbb,mint egymás karjaiban elszenderedni.
Viszont az is nagyon kellemes - ahogy a nők beszámolnak róla - ha ők szép csendesen elpillednek, félálomba szenderülnek; miközben a párjuk igen lassan és nagy élvezettel, de szintén az álom határán folytatja. Kimerítő ugyan hosszú időn keresztül, de egy nagyon szép álmot okoz a nőnek.

ˇ Domi
alhena Creative Commons License 2000.05.04 0 0 4
Es mi az, hogy "bealszik"??? Olyanrol hallottam mar, hogy "elalszik", de a "bealszik"...
Metalhead Creative Commons License 2000.05.04 0 0 3
Nem tudom elkepzelni mirol beszeltek...
En sosem alszom el egybol utana, meg akkor sem ha hulla faradt vagyok.
Eloszor is, egy cigi utana nekem elengedhetetlen. Aztan talan egy kis kukuccs a hutoszekrenybe, harapni egy par falatot.
TV nezes egy kicsit a lannyal, meg viccelodes, hulyeskedes...legalabb meg egy orat fenn vagyok utana. En egy eleg jokedeju fazon vagyok es nekem eleg fontos hogy jokedvvel menjek aludni en is, meg a partnerem is.
Előzmény: lord (-)
raistlin Creative Commons License 2000.05.03 0 0 2
És az miért olyan nagy baj? Nincs édesebb, mint egy hatalmas orgazmus után egymás karjaiban elaludni.

Jó, tudom, most jön az, hogy utójátékra is szükség van. Igaz, de nem kötelező minden alkalommal a "Bevezetés-Tárgyalás-Befejezés" hármas egysége szerinti sablont alkalmazni.

Ha viszont a pasi állandóan bealszik utána 3 másodperccel akkor sem biztos, hogy tapintatlanságból teszi. Egyszerűen fáradt szerencsétlen! És ez mindkét nemnél előfordulhat. Nemde?

_cOlOs_ Creative Commons License 2000.05.03 0 0 1
Mert a nők egy része már közben is alszik:)

Egyébként talán a reggeli akciók jobbak, ott legfeljebb gyorsan kirohanunk tusolni...

Chipet Creative Commons License 2000.05.03 0 0 0
Nalam ehhez 0 masodperc is elegendo !

Ch.

lord Creative Commons License 2000.05.03 0 0 topiknyitó
Minden pasi bealszik 3 másodperccel utána. (?)
Mit lehet tenni ellene?

És miért van ez?
És a nőknél miért nincs így?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!