Keresés

Részletes keresés

hu washizu Creative Commons License 2000.05.13 0 0 15
Azert a balhek ellenére nem ártana ha hagyomány lenne a dologból.Mármint a kötélhúzásból nem az üvegdobálásból.
Sinus Creative Commons License 2000.05.09 0 0 14
(szerintem tovabbra se veszekedjunk, de aki bedobta a borosuveget az tenyleg basszameg)
MrPete Creative Commons License 2000.05.08 0 0 13
a rohatt életbe elszállt az irományom, uhogy most csak röviden:

Hát én pl rohattul ott voltam, a híd közepén, a két csapat között (az elején, aztán húztam is), és nem emléxem, hogy az első menetet ti nyertétek volna. Ezért sem értem, hogy miért írod ilyen nagyívűen, hogy "Ezt mindenki alátámasztja, aki ott volt." mert engem pl biztos nem interjúvoltál meg. Meg azt a nem egy közgázost, akik önfeledten énekelték a végén a " we are the champion"-t, holott döntetlen lett, és az uccsó menetet még el is vesztették ?! Szerintem a hiba ott van, hogy te (ti) a menetek előtti huzakodást is menetnek értettétek, tudniillik amikor a kötél igazságos elosztásán folyt a 10-20 méter amplitudójú csiki-csuki. Na majd megkérdezem a haverokat, hogy ők hogy emlékeznek.

"Azthiszem ezekután a Te szavahihetőségedről nem kell tovább beszélni" Ilyet errefelé nem szokás írni, én elhiszem, hogy te így emléxel, hidd el, hogy én meg úgy emléxem.

"választ sem érdemelsz a mocskolódásaidra... " Én nem mocskolódtam, max piszkálódtam, esetleg fikáztam, de ezt lécci tuggyátok be annak, hogy bazisok műszakis haverom van (plussz a bátyám is az), és velük az átlagnál jóval alpáribb módon szoktuk fikázni a másik egyetemét. Persze viccen kívül szerintem nincs semmi gond a műszaki színvonalával (de ezt a haveroknak el ne mondjátok :))

"Útóirat: az a Közgázos, aki a borosüveget bedobta a BME-s tömegbe a húzás végén, az bassza meg a jó kurva édesanyját..." Ja.

Snipper, szerintem nagyon versengően fogod fel a dolgot, nem kell az egész világot megbaszni, hogy te legyél a király.

Előzmény: Snipper (9)
hu washizu Creative Commons License 2000.05.07 0 0 12
Igazad van, maradjunk a topic eredeti témájánál.
Előzmény: Sinus (11)
Sinus Creative Commons License 2000.05.07 0 0 11
elirtam. es nem osszeveszni...
Sinus Creative Commons License 2000.05.07 0 0 10
az elso huzast telleg a bme nyerte, ottvoltam, huztam en is :) Aztan a kozgaz nyert 2-t asszem, es amikor vege lett es be akartak huzni a kotelet, akkor a sok huje csak azt latta hogy valaki huzza, es ok is nekifekudtek. ez volt az ervenytelen huzas. amugy meg jo buli volt en nem osszeveszni! :) in-kal meg tipikus.

sinus.bme

Snipper Creative Commons License 2000.05.07 0 0 9
MrPete!

Szeretném tudni, hogy ezt az ökörséget honnan vetted, hogy a Közgáz 2-0 ra elhúzott az elején.....
Az első húzást messzemenőleg a BME nyerte. Majdnam a Gellértig át lettek rántva a Közgázosok :-))) (na jó, addig nem, de nem sok kötél maradt a pesti oldalon).
Ezt mindenki alátámasztja, aki ott volt.. Azthiszem ezekután a Te szavahihetőségedről nem kell tovább beszélni, és választ sem érdemelsz a mocskolódásaidra...

Egyébként a szerdai indexben volt egy cikk a kötélhúzásról, és ott is 2-2 -es végeredmény szerepel. Ez szerintem korrekt, de a lényeg az, hogy jó buli volt az egész.

Útóirat: az a Közgázos, aki a borosüveget bedobta a BME-s tömegbe a húzás végén, az bassza meg a jó kurva édesanyját............

MrPete Creative Commons License 2000.05.07 0 0 8
"Minden "pénztáros" ilyen nagyképernyős mint te?
Ahhozképest hogy egy "tanfolyamra" jársz egész nagyra tartod az IQ-dat. "

Ezt télleg nekem írtad?

Előzmény: hu washizu (5)
hu washizu Creative Commons License 2000.05.07 0 0 7
Bulinak tenyleg jo volt.Kicsit lehetett volna hosszabb a kötél mert marha kevesen fértek hozzá.
A pár héttel ezelőtt rendezett vegyész-építő partyn nagyobb kötél volt.
Előzmény: miskin (6)
miskin Creative Commons License 2000.05.07 0 0 6
Úgy látom egy roppant értelmes vita van kibontakozóban. Gratula.
Egyébként arról nincs értelme vitatkozni miért sikerült a közgáznak többször elhúzni a műszakit. Ugyanis a győztes húzásokban legalább kétszer annyian kapaszkodtunk a kötélbe, mint a budai oldalon tették. Nem egy IQ párbaj volt az tény, de nem baromira mindegy ki-kit-hányszor? Jó buli volt és kész.
hu washizu Creative Commons License 2000.05.07 0 0 5
Minden "pénztáros" ilyen nagyképernyős mint te?
Ahhozképest hogy egy "tanfolyamra" jársz egész nagyra tartod az IQ-dat.
Előzmény: MrPete (4)
MrPete Creative Commons License 2000.05.06 0 0 4
Honnan lett volna 4 húzás?? Mi a harmadik után leléptünk, lehet, hogy a műszakisok egymással huzakodtak egyet? Amúgy mondhatni papírforma győzelem született, várható volt, hogy a közgázos héroszok átrángatják a műszakisokat a város intelligensebb oldalára :))) A legjobb poén az volt, hogy a híd pesti oldalán a drukkolók 2/3-a lány volt (tudjátok, akik a pilléren álltak), míg a Budasidereknél tiszta fiúkórus "bíztatott". Hát fiúk elég szar lehet a helyzet odaát...Én egyik műszakis haveromtól hallottam, hogy nagy elkeseredésükben utána átjöttek, és lehugyozták a közgáz (műemlék)épületét. Persze én nem akarom elhinni, hogy ilyen primitív revansot vegyenek a műszakis kollegák. Az in-kal-os suttyók meg nem bme ellenesek, hanem IQ ellenesek, mert már nekünk is a tökünk ki van, hogy mindenkibe belekötnek. Uhogy az egységfront megvan az inkal-osok, és a bölcsészek ellen. :)))

Ja és a korai húzást illeti, az tényleg korai volt, mert mind a két csapat a startjel előtt kezdte el húzni, szóval akkor sem az volt, hogy az aljas közgázosok kirántották a kötelet a bme-sek közül, folyt az erőpróba rendesen.

Szóval az úgy volt, hogy az elején a közgáz elhúzott 2-0-ra, és az utolsó (tétnélküli) menetben megegyeztünk, hogy eccerre elengedjük a kötelet, aszt a bme-sek meg dobnak egy hátast, de a műszakis csürhe :) rekedt kiabálása miatt a hátsó egyharmad nem hallotta a jelt, és ezért csak fokozatosan engedték el a kötelet (ahogy látták, hogy az előttük álló elengedi), így a bme-sek nem zanyáltak semmit, de legalább nyertek, és az önbizalmuk, és híres nagy arcuk megmaradt. :)))

Sinus Creative Commons License 2000.05.06 0 0 3
hehe ti akkor nem voltatok vegig :)
2-1 lett kozgaznak mer a 4. az ervenyetlen volt mer nem fogta senki a kotel masik veget.
aztan elvittek a kotelet, mi meg atmentunk a kozgaz ele bulizni :) egy inkal-os izomagy megutott egy kiabalo bme-st, meg ijesmi. aztan szetszeldtunk.

Sinus.bme

hu washizu Creative Commons License 2000.05.06 0 0 2
Én is 2-2 re emlékszem.A pozitivum az az volt hogy szerencsére nem volt semmi balhé.Bár néhány részeg kamikaze közgázos átrohant anyázni de mindig volt valaki aki kellő időben lehűtötte a kedélyeket.
count_zero Creative Commons License 2000.05.03 0 0 1
Ott voltam!
De nem tudom mi lett... :)
Allitolag lenyomott minket a kozgaz, 2-1re, ami furcsa, mert 4 huzas volt, 2-2 lett, de egyszer a kozgaz hamarabb kezdte huzni....
gézakékazég Creative Commons License 2000.05.03 0 0 0
0 embert érdekel! :))
911 Creative Commons License 2000.05.03 0 0 topiknyitó
Tegnap ugye megint lenyomta a Közgázt a Műszaki ...

Vagy nem ?
, én ugyanis most nem voltam kinnt, de ez igy szokott lenni.

Aki ott volt meséljen !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!