Keresés

Részletes keresés

szervező Creative Commons License 2000.05.05 0 0 3
Csatlakozom én is. A szervezkedést éppen azért kezdtük el, hogy kivétel nélkül mindenki figyelmét felhívjuk a felelősségére és a veszélyekre.
Nem ez az egyetlen fórum, ahol közzétettük a felhívást és éppen most kaptam egy olyan reakciót, hogy vezessük be az úszógumit, hátha árvíz lesz és bújjunk bunkerbe a sugárzás elől, stb.
Ez is benne van a pakliban.
Egy biztos: kevés követőnk lesz és csak szerény eredménnyel számolunk.
Ha ez az eredmény egyetlen kis ember élete, akkor megérte!
bandikaa Creative Commons License 2000.05.05 0 0 2
Hi!

Csatlakozom az előttem szólóhoz..

bandikaa

satya Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1
Azt gondolom, hogy nem csak a politikának kell tennie, hanem az egyes embernek is.
Ha átmegy a gyalogos a piros jelzésen, ez ellen a politika nem sokat tud tenni. Vagy ha az autó átmegy a fénysorompó piros jelzésén, hiába a különböző szabályok…

Azt gondolom, hogy ha elkerülhető műszaki hiba miatt vagy az ember fegyelmezetlensége miatt következett be baleset, akkor azt jobban kellene büntetni.
satya

szervező Creative Commons License 2000.05.03 0 0 0
Naponta négy ember hal meg Magyarország útjain közlekedési balesetben. 1991-ben ez majdnem napi hat volt. Mit tesz a politika az értelmetlen halálok megelőzéséért?
a halálokról részletesebben
Mint mond a biztonságról egy EU-szakember?
És mit tesz a civilszféra? Törzsasztal
Ez utóbbi egy felhívás, amihez Te is csatlakozhatsz.
szervező Creative Commons License 2000.05.03 0 0 topiknyitó
Naponta négy ember hal meg Magyarország útjain közlekedési balesetben. 1991-ben ez majdnem napi hat volt. Mit tesz a politika az értelmetlen halálok megelőzéséért?
< a href="http://www.b-m.hu/old/rendvedelem/rendorseg/kozlekedes/meghalt_megserult.htm"> a halálokról részletesebben
Mint mond a biztonságról egy EU-szakember?
És mit tesz a civilszféra? Törzsasztal
Ez utóbbi egy felhívás, amihez Te is csatlakozhatsz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!