Keresés

Részletes keresés

ujhegyigabor Creative Commons License 2000.06.05 0 0 59
jó, akkor oda válaszolok
ujhegyigabor Creative Commons License 2000.06.05 0 0 57
Megerőszakoltan,meggyalázottan orgazmus? topicba raktam a témát át.

kiran de szerinted mit kellene ezek ismeretében másképp csinálni? Ne is beszéljek róla sokat, vagy tisztázzam hogy mi hogy történt pontosan? Meg lehet oldani szakmai segítség nélkül is, vagy vegyem rá hogy menjünk el orvoshoz?

Gábor

Előzmény: Törölt nick (56)
Belo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 55
Szerintem ez csak nagyban rajtad múlik. Ha elég szeretettel, figyelemmel fogsz felé fordulni, akkor egy idő után sikerülni fog.
Előzmény: ujhegyigabor (54)


ujhegyigabor Creative Commons License 2000.06.05 0 0 54
Hát most nagyon tanulságos hétvégém volt.
A barátnőmet sikerült a nyelvemmel és az újammal annyira felizgatnom, hogy már a hasa is összeszorult néha, ami nagyon jó volt neki, eddig ez volt a legjobb. Nagyon jó volt neki, de nem jutott el a csúcsra. Ez mit jelent?
Kiderült más is ez után, hogy miért nem tudom kielégíteni, ezt csak leírva, sírva, remegve tudta elmondani:
Apja 10 éves korában mondhatni megerőszakolta, és 17 évesen pedig akit szeretett az nagyon kihasználta, majd miután megvolt a szeretkezés, akkor meggyalázta és kiröhögte, hogy elhitte hogy szereti és bedőlt neki. Ez nagyon lesokkolta. És ez után jöttem én...

Eddig még nem mondta el senkinek, még a testvérének és az anyának sem, csak nekem, mert bennem bízik meg csak annyira, hogy ezt elmondhatja.

Én ezek után hogy álljak a szeretkezéshez?
Hogy tudom ő úgy ellazítani, hogy el tudjon jutni a csúcshoz? Én nagyon szeretem, és ő is engem. Mit tanácsoltok? Ugye ez nem zárja ki, hogy nem lehet az életben orazmusa?

Gábor

angelina Creative Commons License 2000.05.26 0 0 53
nem olvastam vegig, de ki lehet talalni mi a kerdes
szoval sok oka lehet
egeszsegugyi:
ugye nyilvanvalo, hogy orvos tud segiteni, vagy az se...megpeddig akkor ha az illeto holgy es ur nem illenek ossze testileg
merthogy van am ilyen is, es akkor aztan tokmind1, hogy ki mennyire szereti a masikat, sajnos ezek ilyen szempontbol kicsit fizikai dolgok...nem erdemes eroltetni, mert a rosszajara fordulhat (tapasztalatbol mondom)
lelki, amikor nem szereti a sajat testet, vagy fel, hogy a masiknak nem teccik, vagy van benne barmilyen szorongas is, ez mindmind az orgazmus rovasara megy, asszem nem kell magyarazni, hogy valahol egy tokeletes osszhang kell, hogy sikeruljon a dolog...nem mindenkinek megy "csak ugy"...
na es persze az odafigyeles, elottem mar irtak paran
nagyon fontos, egyik legfontosabb azutan, hogy o elfogadja sajat magat, es ezt nagyon ereznie kell, mert ettol lesz kicsit mereszebb is...

Srác Creative Commons License 2000.05.26 0 0 52
Bocs, nekem nem küldenéd el? Hátha jól jön...
Előzmény: G3kk0 (48)
ujhegyigabor Creative Commons License 2000.05.25 0 0 51
gekkó

köszi, majd úgy lesz

Előzmény: G3kk0 (50)
G3kk0 Creative Commons License 2000.05.24 0 0 50
ujhegyigabor
Szerintem nyomtasd ki, es egyesevel add oda neki a pontokat.
G3kk0
Előzmény: ujhegyigabor (49)
ujhegyigabor Creative Commons License 2000.05.24 0 0 49
Köszönöm, sikerült megnéznem!
Még gondolkozom, hogy juttatom el hozzá.

Gábor

Előzmény: G3kk0 (48)
G3kk0 Creative Commons License 2000.05.24 0 0 48
ujhegyigabor
Emailben elkuldtem neked a scannelt szoveget.
G3kk0
Előzmény: ujhegyigabor (31)
Gonoszka2 Creative Commons License 2000.05.23 0 0 47
kedvess spin-acker, kérlek ne haragudj rám(nk) témával kapcsolatban volt az off, úgyismint orgazmudsról. remélem nem vagy haragtartó, különösen, hogy ilyen hajózós nevet választottál:o))
Előzmény: spin-acker (45)
Belo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 46
Hát próbáld meg :-)))

Egyébként sorry az offokért.

Előzmény: spin-acker (45)
spin-acker Creative Commons License 2000.05.23 0 0 45
Nem kellene Gonoszka2-öt és Belot alaposan seggbe rúgni? Szavazz!!
Gonoszka2 Creative Commons License 2000.05.23 0 0 44
Még mindig nem értem, pliiiiz mailezz:o))
Előzmény: Belo (43)
Belo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 43
???????? Nem,,,???? :-)))
Előzmény: Gonoszka2 (42)
Gonoszka2 Creative Commons License 2000.05.23 0 0 42
Mi sikerült neked csak egyszer kétszer? :o)
Előzmény: Belo (41)
Belo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 41
Ja igen. És a füvezéshez például Vangelisnek a City cimű darabját nem ajánlom, mert nagyon király, csak ugy elzsibbadsz tőle, hogy az csak na. Egyébként bejön, de csak meditáláshiz. :-)))
Ez csak vicc. Ami neked, neki jólesik.

A lényeg, hogy érezze a teljes figyelmed az övé és mégis szabad akarattal rendelkezik.

Na ez már tényleg nehéz, nekem csak egyszer kétszer sikerült.

Előzmény: stockham (38)
Gonoszka2 Creative Commons License 2000.05.23 0 0 40
Ismerem az érzést a barátnőd oldaláról, nekem az jött be, ha egy kicsit iszom előtte, gátlástalanabb leszek és sokmindent megcsinálok, amit józanul nem, a párom tanusithatja:o)

a füvezés sem rossz dolog, egy kicsit felszabadultabbak lesztek.
Részedről mindenképpen nagy türelem kell.

Tegyetekk fel hozzá egy kellemes zenét is.

Még valami, nekem sokszor az is elég ha egy szexfilmet nézek. NEM PORNÓT!!!

Hátha az segit neki, beszéltesd a filmről, az azzal kapcsolaatos érzéseiről, mit szeretne kipróbálni stb. NE TE irányitsd, irányitson ő, hátha ez a baj :o)))

Szoritok nektek.

Előzmény: ujhegyigabor (6)
Belo Creative Commons License 2000.05.23 0 0 39
sorry, de még ilyennel nem találkoztam. Vagy jól titkolta.
Szerintem okos szóval, türelemmel.
Előzmény: ujhegyigabor (-)
stockham Creative Commons License 2000.05.22 0 0 38
A dolgot nem értem. Én csak akkor izgulok fel rendesen, ha vágyom is rá, és ekkor okoz élvezetet.
Ha magamnak csinálom, akkor is a gondolatvilágom csak a szexen jár a dolog közben. Ekkor elképzelek egy csinos lányt az ágyamban, akit pl. előtte láttam az utcán. Vagy csak simán az aktusra, az élvezetekre gongolok. Ha ezek sehogysem mennek, mert a hangulatom pocsék, akkor a legjobb ha abbahagyom, mert úgysem lesz jó.

Úgy szerintem senki sem izgul fel, ha relatívitáselméletről filózik, miközen párja simogatja, vagy mondjuk az első alkalom miatt épen izgul.

Egy fontos dolog szerintem. Ne a puncinyalással kezd! A testen rengeteg apró erogénabb pont van szanaszét. Ezeket próbáljátok meg egymáson megkeresni. Simogassátok, csókolgassátok egymást, nézzétek közben egymás teljesen meztelen testét, az eseményeket amiket csináltok. Magyarán ne legyen rajtatok semmi ruha, és ne legyen vaksötét.

stockham

G3kk0 Creative Commons License 2000.05.22 0 0 37
ujhegyigabor
Nekem megvan ESZO konyv, es ott van ugy 1-2 oldal a preorgazmikus nokrol. Hogy mit kell csinalni. Bescannelem, es kuldom mailban, ok? /amugy az nem jo, ha nem >akarja< magat ingerelni. A dolgot maganak kell felfedezni, es utana megtanitani teged ra.../.
G3kk0
Előzmény: ujhegyigabor (31)
mirror Creative Commons License 2000.05.19 0 0 36
Megpróbálok ON lenni, mivel engem is érint a téma...

1.) 17 évesen ismertem meg egy lányt, amiből nagy-nagy szerelem lett, de ma már (majdnem) vége van. Azt mondtam ON leszek... Ez három éve történt. A lánynak addigra már 2 szexuális kapcsolata volt, mondanom sem kell, kevés örömmel... Én teljesen kezdő, azaz szűz voltam. És persze a lánynak ugyanaz volt a problémája mint amiről a topic szól, azaz fiúval nem tudott elmenni. Magát amúgy el tudta vinni. Rögtön első pettingjeink alkalmával kifakadt nekem, hogy ő képtelen elmenni. De aztán ahogy írtátok már a türelem, a szerelem, és a szeretet (na meg talán az érzék .) ) meghozta gyümölcsét, és kézzel-szájjal sikerült gyönyörhöz juttatnom a hölgyet, néhány hét alatt. A vaginális orgazmus, ha jól emlékszem kevesebb, mint fél évbe telt, de azért nem kis idő volt. Aztán később talán a jó kapcsolat eredményeképpen, na meg persze a sok gyakorlás miatt állandóvá vált a párok álma, az egyszerre történő orgazmus... Na jó nem nosztalgiázok tovább... :)) Ezzel csak azt akartam mondani, hogy türelem, és szeretet, na meg egy kis szerencse kérdése.

Most viszont újabb hasonló helyzetbe csöppentem... Összejöttem 2 hete egy majdnem 22 éves lánnyal. Nem sokkal utána ágyba is bújtunk. Nagyon tapasztaltnak tűnt, és ahogy elmondta eléggé sok pasival volt már együtt (10-15). Tehát mikor először szeretkeztünk, rögtön a behatolás után elkezdett iszonyatos tempót diktálni, rögtön megölt minden ritmust, és romantikát. Mondanom sem kell, mi lett az eredménye... Lankadó fütykös és derékfájás, na meg csalódottság. Ekkor elmondta, hogy neki még soha sehogysem... Ahogy erről beszélgettünk, nekem ujabb merevedésem támadt, és újból belekezdtünk. Kezdte volna diktálni a tempót, mire rászóltam, hogy nyugi, és hogy figyeljen rám. Visszafogta magát, minimum fél órán keresztül szeretkeztünk, én elmentem, ő nem, de azt mondta, hogy eddig ez volt a legnagyobb szexuális élménye... Mondanom sem kell, hogy büszke voltam, és kérdeztem, hogy hát hogyhogy az eddigiek erre, (ami tényleg nem nagy dolog, csak egy kis odafigyelés) nem voltak képesek. Erre azt mondta, hogy legtöbbjüknek nem engedte át az irányítást, mert gyenge egyéniségek voltak. Nahát ilyen egyszerű ez a része... Persze az orgazmustól még messze áll, de minden szeretkezést nagyon élvez, már nem görcsöl, és soha nincs csalódottságérzése.

Azt hiszem menni fog, és bár egyszer már sikerült egy másik lánnyal, mégis bizonytalan vagyok. Ha van valami észrevételetek, akkor írjátok le! Topicnyitónak már nem nagyon tudok újat mondani, az eddigiek kimerítőek voltak a témát illetően. De ha a lánynak segít, akkor nyugodtan meséld el neki, a barátnőm storyját, akiből senki nem nézné ki, hogy szexuális problémái lehetnek...

mirror

Srác Creative Commons License 2000.05.18 0 0 35
Én most offtopic leszek, de azért idevág: ismertem egy lányt, akinek hihetetlenül gyorsan orgazmusa volt. Az előjátéktól, orális stb. izgatástól nehezebben, de behatolástól, vaginálisan a beahtolástól számítva kb. két perc alatt elment. Szeritnetek ez normális? A lány küszködött némi szekszuális problémával, azt gondoltam, esetleg ez valami védekezés, "essünk túl rajta vagy ilyesmi".
bolygohollandi Creative Commons License 2000.05.18 0 0 34
Néhány béna tanács kéretlenül:

Én is biztos azt csinálnám, amit itt többen tanácsoltak, nevezetesen rendkívül türelmesen csak vele foglalkoznék, magammal, a saját élvezetemmel nem törődnék (hacsak ez őt nem zavarná lelkileg oly mértékben, hogy mélabúba esne, hogy nemcsakhogy ő nem tud kielégülni, de már arra sem képes, hogy engem kielégítsen).

Technikailag:

Kezdetben viszonylag sok időt fordítanék a nem drasztikusan erogén zónákra, sőt kifejezetten keveset foglalkoznék velük, jó tanács, hogy esetleg Te le se vetkőzz teljesen
Nyilván kézzel, nyelvvel kellene óvatosan ingerelni, azt Te tudod megállapítani a reakcióiból a legjobban, milyen mértékben, milyen erősen, és pontosan hol.

Te tudhatod a legjobban, mikor ér el arra a pontra, ahol -úgymond - lemond magáról. Egyszerűen nem hagynám, hogy ezt elérje, azaz előbb abbahagynám, javasolnék egy kis koccintást, elindulnék más zenét feltenni a hifi-re, elszívnék egy cigarettát, mittudomén mit csinálnék, de talán így, hogy nem ő hagyja abba, nem a sikertelenség érzetével hagyod ott, hanem a felajzottság állapotában.

Megpróbálnám esetleg a fürdőkádban, ahol óhatatlanul jobban ellazul az ember (saját magam is próbáltam) Tudod mikor jön, előtte habfürdő, meleg víz, boncolj szét 3 rózsát, szórd a habra, fektesd bele, adj egy korty valamit neki (a jegeces martini nagyon jó), Te magad térdelj a kád mellett, úgy simogasd.
(van ennek egy olyan előnye - olvasd el a női magömlésről szóló topic-okat - hogy sokan nem mernek "elmenni", mert úgy érzik, bepisilnek, ez visszariasztja őket. Egy kád vízben ilyen gondja nem lenne)

Na, egyelőre ennyi, sok sikert!

stockham Creative Commons License 2000.05.17 0 0 33
ujhegyigabor:
En a helyetekben nem eröltetném a dolgot, ha erre van szükségetek, keressetek magatoknak más partnert. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, a barátságotok megmaradhat.
A szexnek akkor van értelme, ha vágytok egymásra.
Egy dolgot ne felejs el. A férfiak es a nők némileg különbözőek. Te egy lánnyal általában előszőr lefeküdni szeretnél, csak később leszel bele szerelmes. Ha már párszor jó volt az ágyban. A lányoknál ez pont fordítva van.
Azaz, ha a leanyzó már teljes szivből szerelmes lesz beléd, akkor fognak jönni belőle a vágyak, ajjaj de még mennyire.
Egyebkent 2 het kapcsolat amúgy sem komoly idő. Fontos lett neked valamiért a láanyzó? Ha már évek óta barátok lennétek, akkor egészen más lenne a helyzet. Abban az esetben szakembert keresnék.
Még egy dolgot a lánynak. A maszturbálást nyugodtan gyakorolja otthon. Valaki megtetszik neki az utcán, vagy akárhol, utána otthon az illetőre gondolva igen kellemes.

stockham

cár Creative Commons License 2000.05.16 0 0 32
Tedd a kezed a puncijára, majd tedd a kezét a kezedre, és kérd meg, hogy irányítson. Ez alatt azt értem, hogy ő mozgatja a kezed a saját punciján, de te nem mozgatod a kezed, csak az ő kézmozdulatait követve megfeszíted az ujjaidat. Egy idő után helyet cserélhet a kezetek, aztán talán később már nem is lesz szükséged a kezedre.

Én még sohasem próbáltam. Hátha beválik!

ujhegyigabor Creative Commons License 2000.05.10 0 0 31
és akkor mit csináljak, ha nem akarja magát ingerelni, hanem tőlem várja el?
libuci Creative Commons License 2000.05.08 0 0 30
A nő és a tao nekem nagyon nem jött be, de nektek hátha, a TAO nem hinném, hogy idevág, A gyógyító szerelem, és a Taoista szerelmi titkok mindenképpen jó befektetés, a Káma Szútrára eddig sajnáltam a pénzt, de szerintem amire a legjobban szükség van, az az ESZO.
A Kossuth téri metrómegállóban szokott lenni, de nekem sajnos egy órás böngészés után az eladóhoz kellett fordulnom (amit szívesen elkerültem volna), aki rögvest a kezembe nyomta.
Sok sikert
libuci
Előzmény: ujhegyigabor (29)
ujhegyigabor Creative Commons License 2000.05.08 0 0 29
Melyík könyvet érdemes megvenni?

1. KÁMA SZÚTRA - KLASSZIKUS SZERELMI TECHNIKÁK 2900 Ft
2. TAOISTA SZERELMI TITKOK 1440 Ft
3. A NŐ ÉS A TAO 1550 Ft
4. A TAO 333 Ft
5. A tao tanítása a lelki és testi szerelemről 1850 Ft

ESZO-ról nem találtam könyvet.

Előzmény: Törölt nick (28)
esoss1 Creative Commons License 2000.05.08 0 0 27
Bocsánat mindenkitől, aki sértve érzi magát.

Nem tudtam, hogy ez egy amolyan lelkisegélyes topic.

És hibáztam, elkövettem azt a hibát, hogy - habár olvastam - nem értelmeztem elég pontosan a 0. beírást.

Nem a profizmusra vagyok büszke - szerintem e témában ilyen nincs, vagy ha van, akkor azért pénzt vesznek föl -, hanem a folyamatra és az eredményre. Én az eredményt írtam le, őszintén, nem gondoltam mögé, hogy azért emögött egy hosszú folyamat volt. Szép, de azért nem egyik pillanatról a másikra jött össze, és ma sem tökély. Most van egy barátnőm, akivel órákig szeretkezve sem tudom maximálisan kielégíteni, valahogy úgy, mintha a küszöbön billegnél már, mégsem tudnál bemenni egy szobába. Nagyon élvezi, próbál tanítani (én még ilyen pici csiklót nem láttam, teljesen elbújik és nagyon nehéz optimálisan 'rajtalenni'), de nem tudom kielégíteni. Még gyakorolunk. A büszkeségem a korábbi partnereimre vonatkoztak, van egy kedves barátnőm, akivel szinte összehgangoltak vagyunk, annyira szerencsés az időzítés is a szexben. Egyszerre tudunk elmenni, kellemes előjáték után, amit sokszor nagyon fimom levezetés követ és néhányszor átcsapott egy újabba.

TÜRELEM és KOMMUNIKÁCIÓ - ezt tudom csak tanácsolni. Kölcsönösen, szépen.

A "de" kötőszóra vigyázzatok. Ez a két beetű arra képes, hogy az előtte lévő gondolatot agyoncsapva hangsúlyt tesz a következőre. Pl.: Pannika szép kislány, de... (ki lehet találni a folytatást, vagy 20. és 18. A durva kikelésekre jó esélyt ad a hálózat álarca, próbáljuk megőrizni emberi finomságainkat. Mint a szexben is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!