BST szervíz Nyíregyháza. Ex BMW szervizes srácok, akik többször, pl. 1999-ben, 2000-ben és 2001-ben képviselték Magyarországot a BMW GROUP COMPANY által szervezett szakmai világversenyen, aztán 2004-ben saját üzletbe vágtak.
Az biztos, hogy nincs olyan probléma, amit ne tudnának orvosolni. Hozott alkatrészt nem szeretik és gyári, vagy gyári beszállítók alkatrészeit használják, garanciával.
Az mi E66 730Ld most volt nagyszervizen, mondtam, hogy nézzék át és cseréljenek amit kell. A nagyobb dolgok: turbó, hardi tárcsa, légtömegmérő, ékszíjtárcsa (vagy mi, belt drive)
"Kivaló motoral ami se vizet se olajat nem fogyasztja !! Kivaló automata valtoval !! Koppanas mentes futomuvel !! Kulturalt belső !! Minden extra mükődik !!! 6 dik tulajtol be számolva !! Mindig karbanvolt tartva !! Napi használatra alkalmas !! 2004 evj !!"
Megesküdnék, hogy a nagy kultúrában nincs jobb oldali kilincs?
Van bőven hirdetés, mindenféle. Sportból egyszer megnéznék egy 16 gazdás az "órában 500 ezer km", "napi használatban" típusú autót valami kis elmaradott faluban hirdetve. Mint élettapasztalat. Csináltatok már ilyet?
Nincsen valakinek 12 hengeresről a dupla katalizátor hátsó csöve vége levágva? Neadjisten komplett katalizátor? Nem a betétre van szükségem, hanem a vascsövekre a rácsatlakozás miatt.
Lehet, hogy a korral jár? Illetve ami miatt könnyebben eljár az ember keze az az, hogy nem lesz probléma, ha pár hónapig nem megy, mert már hobbikocsinak fog számítani. Mindenesetre én most F01-re gondoltam.
Pár éve kezdődött nekem is: kell megint egy E38. Minek? Csak! Mert jellegzetes finom az illata. Mert jellegzetes szép egyedi tepsi. Nincs jobb magyarázat.
Gyengébb pillanatomban még az E32-t is beáldoznám.
Az a "baj", hogy én meg nemrég láttam ismét valamelyik nevenincs TV-csatornán a Meseautó remake-jét, amiben Kern András egy 740-nel furikázik, háááát... alig tudtam elhajolni a gépszíj elől..
Pedig arra 6-8.000 km-re, amit évente a saját ( nem melóra használt) autóval megyek, milyen nagy feeling lenne... Azóta minden este tömjént füstölök, hogy űzzem az ördögöt...
Tettem ajánlatot egyre, ha elfogadják, belevágok, ha nem, keresek tovább. Eléggé odavan, tróger kezekbe került, mindenáron azért nem kell, kissé szarból várépítés feeling, de az alap jónak tűnik.
Erős, hangulatos és kényelmes kocsit kerestem, ám mivel pl. Maserati guru nincs a közelemben...Újabb vasaknál 30 milla alatt sajnos esélytelen az én kényes ízlésemet kiszolgálni, (min. v8, nagy, szép, erős, 5 ülés, limó) lehet boomer vagyok?!
Szóval marad a már bevált E38 széria, ha megállna 5-6 gurigából ráncbaszedve, akkor már nem panaszkodnék. Erősnek érződik és bitang jó hangja van. B12 6.0 Alpina árszínvonal már nemgyerebe, azért gyöntölném is, nem vitrinótónak szánnám.
Igaz lehet, hogy FL 750iből kb. 1500-1600 db készült volna csak (ezt találtam egy ezzel is foglalkozó E38 fanpage-en)? Mindenesetre ritka, és a szebbeknek megkérik az árát.
Olyan problémám van,hogy nem indul az autóm! Tekerni teker ,de nem indul! Van a motortérben egy biztosíték tábla és ott mingig kiég az egyik bizti! Szerintem az űzemanyag pumpa biztije! Motor-sicherungen nél az első! 20 A! BMW 7 e65! Meg tudná valaki mondani hogy mit mérjek vagy mi lehet a probléma?