Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2
Ebben az országban sajnos eza normális.
Az a külhoni multi aki kint kénytelen normálisan működni mert neMM él meg, a mi fejünket magasan lesz@arja,és még egy kalap pénzt is kaszál rajtunk.
Sajna ez Magyarország 2000,az új évezred kapujában.
Előzmény: ben de kinn is (1)
ben de kinn is Creative Commons License 2000.05.01 0 0 1
ez mit jelent?
normális dolog, hogy szinte semmi sem működik jól?
Előzmény: Kataca (0)
Kataca Creative Commons License 2000.05.01 0 0 0
Ne b0sszank0dj!
Előzmény: ben de kinn is (-)
ben de kinn is Creative Commons License 2000.05.01 0 0 topiknyitó
Azt vettem észre magamon, hogy állandóan szurkálódok-piszkálódok itt a Tasztalon (is). Tekintettel a szolgáltatókra és szolgáltatásaikra.
Bennem van a hiba! - volt a vizsgálódás első állomása. Részben igaz, maximalista vagyok...

... de!

Vegyük sorra a nagyokat (röhej/siralmas volna legjobbakat mondani) különböző területekről: OTP, Magyar Posta, ELMŰ, Vízművek, Matáv, Matávnet, Elender, MTV 1, RTL Klub, tv@2, Danubius, Juventus... (így három óra környékén ennyit említek - jó volna tudni azoknak a nagy ügynökségeknek a nevét is akik gyártják a hazai reklámokat).

Sok a citrom ezen a gyümölcstálon.
Legutolsó két "élményem":
- 1-2 órája történt, hogy nem tudtam beírni ide, mert az Index nem "ismert" fel (más topicból tudtam meg mi volt a bibi és hogy kijavították).
- éjfélkor indult a vianovo.hu. Épp regisztráltam magam és megpróbáltam körűlnézni: szép volt, csak ez sem működött, az sem. Kisvártatva meg is szünt az egész (gondolom buherálják).

Mondok pozitív pédát is: egy gyorsposta szolgálat több alkalommal is elvitte kűldeményeimet 36 órán belűl Afrika közepére, vidékre!!!

Kérdés: normális dolog az, hogy egyre kevesebb terület van ahol egy nagy és neves cég nem égeti magát állandóan? Vagy én vagyok túl érzékeny?
A fejlődés mindig garantált bosszúságot is jelent?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!