nem válaszolok a kötekedő,sértegető,gúnyos SZEMÉLYESKEDŐ hozzászólásokra?
Én inkább úgy látom, hogy bizonyos nick hozzászólására nem válaszolsz, függetlenül attól, hogy az kötekedő, gúnyos, személyeskedő, vagy nem. Csak azért írtam, mert hátha elérem, hogy ne csapd be magad ezen a téren.
Azokról szól, aki nagy szájjal hirdetnek valamikről valamiket, sőt ítéleteket mondanak ki a nagy búrájukból, miközben láthatóan fogalmuk sincs a valamikről. Hát legalább egy püff legyen nekik.
"a régebbi nick nevemmel (betekintek) egy idő után sem válaszoltam már a hergelésre" - Ezt jólesik hallanom. Azt kezdettől fogva láttam, hogy jobbára csak elmozogsz Elterito kötekedése elől.
"Nekem is megvannak az eszközeim ebben az ügyben. Most éppen bizonyíték gyűjtés zajlik. Sms-ek mentve,...stb.,stb.,stb..." - Eléggé ronda lehet a helyzet, ha már itt tartasz. Sajnálom.
Mit reméltek egy istentől, egy kaporszakállútól, egy apai figurától? Basszátok meg az ószövetséget, és az újszövetséget is. Vakarhatjuk a tökünket, kinek van igaza, de tudom, hogy nekem, úgyhogy bekaphattya a sok keresztény barom ( bár nincs rá érdeklődés, kifejthehetem, hehe).
Kis pofáim, az Úr áldja meg az orcátokat jobbról is, balról is, mind a két kezével, és lássátok meg mindkét szemetekkel azokat a dolgokat a maguk valóságában, amikről hat elefántot megszégyenítő méretű búrával beszéltek.
Esetleg ha a többes számban rám is gondoltál,akkor észrevetted,hogy szándékosan nem válaszolok a kötekedő,sértegető,gúnyos SZEMÉLYESKEDŐ hozzászólásokra?
Vigyázzatok, ez a minap helyreállított topik igencsak billeg a lét és nemlét határán. Nem volna jó, ha egymásnak címzett kötekedés miatt ismét a nemlétbe dűlne.
Mi vezetőnk, ki vagy az ülepeden, szüntettessék meg a te neved, lázadjon már fel a te világod, és töröltessék el a te akaratod miképpen az elmédben, azonképpen itt a földön is. Mindennapi létünket ne herdáld tovább, és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani. Ne vígy minket a pusztulásba, szabadíts meg magadtól. Mert nem tied a világ, csak a hatalom, dicsőség nélkül, és remélhetőleg az sem soká már. Ámen :))
Lappadjon nyafladtra szégyenében minden érvelésképtelen, hangulatkeltő, hőzöngő, saját vádjai mellett meg nem álló, azokat meg nem védő híg vitázó, élükön Fügeízzel. Legyen sorsuk a Pellengér, száradjon össze fórumos egzisztenciájuk, égjen bele bemutatkozójukba kitörölhetetlenül azon topikok linkje, ahol leszerepeltek, ragadjon be a billentyűzetük minden (százszor megcáfolt) ráfogásuk beírásakor, kapjanak ajándékba gumiszoba-bérletet Ügyeletes Ápolótól mint leghűségesebb páciensei, szántsa be őket a Traktor, és nevezze őket "ruleznek" a Zöld Pofa.
Pukkaggyon kövérre minden magát írástudónak gondoló, nagyképű, hígagyú, erőszakos, személyválogató, virtuálisan nagymenősködő, hiénatermészetű egobajnok, élükön Nemoval, folytatva Big4-ral, és mindenki vegye csak nyugodtan magára, aki ijjen, és langyosodjon a sörük habmentesen posszadtra még a jégpályán is, sose legyen működőképes az ő betű a klavijukon, álmodjanak mimden éjjel mókusosat, és kísértse őket a füge összes veretes költeménye 1 hónapig, mégha sosem olvasták is!
Dugujjon be gondolattyuk,
Üszkösödjön a klavijuk,
Minden ujjuk legyen zsíros,
Monitorjuk meg homályos,
Ha hülyeségeket írkálnak!
Írta függe merőben ontopik célzattal, de ha nem az, legfeljebb kivágják