hWindy!
Milyen pasik? Most ezt negativan, vagy pozitivan ertetted?
Nyugodtan kritizalhatsz, ha akarsz neked megbocsajtom, mert magyar maca vagy...
Egyebkent el se tudod kepzelni hogy mennyire nyuszitek egy aranyos magyar lany utan. Eddig 2-szer voltam totalisan fulig szerelmes, es mind a 2-szer magyar lanyba...Az elso meg otthon volt M.O.-n, a masodik meg itt amerikaban. Az utobbit nagyreszben en b@sztam el, pedig mar nagyon komoly volt a dolog. Teljesen hulye voltam, tudtam titira hogy o is ugyan ugy szeretett mint en ot. Lehetett volna belole orokre szolo kapcsolat, de olyan sokat valtoztam a lanynak (levagattam a hosszu hajamat, 2 melohelyen dolgoztam hogy lehessen 2 vadi uj auto, neki egy meg nekem egy, 2 szintes szep lakas berendezve borgarnituraval, uveg asztallal meg minden, havi $1000-es lakber) Nem erdekelt, csak az hogy ot boldogga tehessem, de ugyanebben az idoben mikor tukorbe neztem utaltam sajat magamat. Hianyzott nagyon a "Rocker" eletmod. Bulizas minden este, kijarni szorakozni, pialni, hangos Heavy Metal...stb. Nem akartam olyan sablonos lenni mint mindenki mas. Amit adtam az minden szivbol jott, de megis valahogy mas ver csordogalt a kettonk ereiben, es az o almai amit en onzetlenul probaltam valora valtani (mert nagyon szerettem) nem voltak igazan kozosek. Beleneztem a tukorbe es nem ismertem magamra. Akkor jott elo hogy, hogy tudjak valakit szeretni teljes gazzal, ha sajat magamat meg utalom. Mar 2 eve hogy nem vagyunk egyutt...hagytam neki hagy vigye az uj autot, kutyat...mindent. Hagy legyen boldog. Most megint hosszu a hajam, tetszem sajat magamnak, bulizok orrba-szajba, lanyok jonnek-mennek, de elertem addig a fokig hogy mar kieltem megam, es pont most lenne jo egy olyan valaki gatyaba razna, mint ahogy o csinalta. Talan tul koran jott nekem o. Meg nem voltam keszen ra. Megbantam-e hogy vele voltam olyan hosszu ideig, es megsem lett semmi a dologbol??? Nem mondhatnam! Ha visszagondolok, minden perc amit egyutt toltottunk, ertekes volt es neha vissza is sirom, meg a vitatkozasokat is. Elraktam ot nagyon melyre a fem szivembe aki mindig ott lesz nekem akarmi is fog tortenni holnap, holnap utan. Lehet hogy fogok majd nyitni egy topic-ot, "aranyos magyar lanyok akikert megorulok", mert ugye itt az USA-ban nem rohangalnak minden utca sarkon, de eddig nekem megis ok jottek be.
Nagy Metal-os csavo megint kitarulkozott...huh??? En is lehetek "looser" eddig az voltam, foleg mikor elesbe ment a dolog...
Na jo nem sirankozok tobbet, mert nem erdemes, de azert meg mindig Heavy Metal rulez!!! Es aki nem tudja megbocsajtani nekem hogy mikor hallgatom a Judas Priest-et teljes hangerovel, es en is sikitok mint a Rob Halford, akkor ne legyek mar a pokolba kivanva...........
En fura egy figura vagyok szerintem, mert en egy ranezesre el tudom magamban biralni hogy beletudnek szeretni egy lanyba vagy sem. Nem tudom pontosan mi kattint be, de a szep szemek nekem allatira fontosak. Lehet egy lany olyan mint egy supermodel, minden csavo megfordul utana, de ha en nem latom a szemeben azt a szikrat, ami az en "Metal Hearth"-omat langra gyujtja, akkor csak kivanni fogom a teste miatt, de az erzesek sosem lesznek ott.
A masik dolog...Nekem meg kell gyozodnom arrol, hogy o is szeret, mielott en is kitarulkozom neki erzelmileg, mert nekem arany szivem tud am lenni, de olyanra nem fogom fecserelni aki nem ertekeli. Mellesleg nem igazan megy a dogos "Rocker image"-hez a nagy pofaraeses...En itt elek az USA-ban. Ha itt beszolsz egy olyat hogy "I love You", es erre csak azt kapod vissza hogy "Me too", akkor pofaraestel, mert kirohogtetted magad. Ha a valasz nem az hogy "I love You too", vagy "I love You more", akkor nyitott celtabla vagy a partnerednek, mert kitarulkoztal neki teljesen, es tudja hogy o van folenyben es nala van az osszes utokartya. Ilyen mondjuk ritkan fordul elo velem, mert en szeretek nagyon tutira menni. Ha meg elo is fordul, az ilyen szituban bedobom a paklit meg az elejen. Nem erdemes emelni a tetet az ilyen kartyajatekban, ha tudom hogy nincsenek utokartyaim. Csak nagyobb lesz a veszteseg. Es csak sokkal jobban megerzem.
Ha viszont pedig erzem, hogy ugyan ugy viszont vagyok szeretve, akkor aztan le tudom hozni az egrol is a csillagokat.
Agyba viszem a reggelit, Tojas rantotta szalonnaval, szeletelt paradicsommal, piritossal, es ketchup-al felirva diszitesnek a kajara mint egy szulinapi tortan..."I love You"...A masik amit nagyon szeretek csinalni, a lany autojanak a kormanyara tenni egy szal rozsat, egy lappal, vagy egy rovidke levellel, hogy mennyire szeretem. Igy jo kedvvel kezdi el esetleg a hetfot ahogy megy a munkaba, es tudja amig kulon vagyunk egymastol ra gondolok. Koztudott a lanyok imadjak jartatni a szajukat...orakig kepesek beszelni teljesen ertelmetlen dolgokrol. Amit egy ferfi elmond ket mondatban ok tiz mondatba rakjak, de turelmesen vegighallgatom, megha abszolut nem is erdekel, aztan egy mosollyal es egy csokkal tudtara adom hogy semmi ertelme szerintem amirol egy ora hosszat dumalt, es abszolut nem erdekel, DE o az en kis aranyvackom es imadom hallani a hangjat, es kozben nezni bele a csillogo szemeibe, mert szeretem es elnezem neki az ilyen apro dolgokat, ami mas esetekben pl. az agyamra menne, ha nem szeretnem, csak kivannam szekszualisan.
Na jol magam ala tettem itt....mi?
Nagy Metal-os csavo, es kiderul rola hogy ugyan ugy be tudja halozni egy lany a szep szemeivel, meg helyes pofijaval, mint akarki mast...
Ez van...emberek vagyunk
A nok nem mutatják, éreztetik. Én legalábbis. O pedig érzi, mert benne van minden mozdulatomban és szeretném ha o is érezné. Ha nem érzi akkor valamit rosszul csinálok. Nincs külön nagy mutatvány, teátrális eloadás, nagy monológok. Mozdulatok vannak és pillanatok. A pillanatot nem én teremtem meg, de igyexem a legtöbbet kihozni belole.
No ezek a hozzászólások tetszettek. És nagyjából egyet is értek velük. Ami viszont feltünt, hogy a hölgyek nem igazán eröltettik meg magukat. Gyerünk lányok-asszonyok, meséljétek el, ti hogyan mutatjátok ki (azaz milyen jelből láthatja az férfiember, hogy szeretitek)!!!
Ahogy minden más, normális férfi: hülyén, üdvözült vigyorral az arcomon bámulok, a pupilláim átmérője két méter; a szokásosnál is ostobábban viselkedem; állandóan gyűrött virágcsokrokat húzogatok elő mindenféle lehetetlen helyekről; erkélyekről esek hanyatt; szörnyű versekkel kergetem őrületbe az ismerőseimet; pincérekkel, portásokkal, nagymamákkal és - esetenként - a kredenccel bonyolódom elképzelhetetlenül abszurd beszélgetésekbe; éjjelente gitárkisérettel énekelek tök ismeretlen - kilúgozott ötvenes, hajcsavarós - hölgyek ablaka alatt (szerenádozóknak: mindig a másik ablak az igazi...); valamint a Nő előtt végképp nem tudom kimondani azt, hogy infinitezimális.
Az előttem felsoroltakhoz csak egyetlen dolgot tennék hozzá: időnként ágyba viszem a reggelit. Olyan hálás tud lenni érte a Drága, amikor szombat délelőtti lustálkodását egy kajával megrakott (és ízlésesen díszített) tálcával gazdagítom. Pláne, hogy jóllakottan nem szabad azonnal felkelni! Még egy kis becézgetés simogatás... 8-D
...na latod akkor en az elso kategoriaba tartozom.Azert ne sajnalj annyira mert azt sem szeretem..:-))) De tenyleg nem konnyen mutatom ki az erzelmeimet. Szamitonak nem tartom magam de talan van abban valami , hogy serulestol felek/felunk. (Azt hiszem nem vagyok egyedul)
A baj csak az , hogy nem csak azoktol mennek el akik nem _akarjak_ kimutatni erzeseiket hanem azoktol is akiknek nem megy. Az altalad leirtak miatt.
Nem egyszeru,na! Illetve dehogyisnem mert nap mint nap latom en is...
Hogyan szoktam kimutatni? Látszik rajtam. Sugárzik belőlem. Elmegyek mellette, és egy aprót simítok a vállán.
Mindig sajnáltam azokat, akik nehezen tudták kimutatni az érzéseiket. Nem arra gondolok, hogy őrült vigyorral az arcon kel fel s le sétálni - de néha az sem árt.
Más kategóraia, akik nem _akarják_ kimutatni. Ők számítóak elsősorban, másodsorban félnek attól, hogy azáltal könnyebben megsérülhetnek. (Aztán sokszor pofára esnek pont ez utóbbi miatt, mert azt hiszik róluk, hogy nincsenek igazi érzelmeik, és lelépnek mellőlük.)
Hmmm... érdekes a felvetésed :)) Milyen kimutatása az a szeretetnek: "esetleg dugdosod az ismerőseid elől?"
Többnyire a kínos, kellemetlen, titkolnivaló dolgokat szoktuk rejtegetni... :)
Megmondom neki, hogy örülök hogy megszületett, hogy megtalált és örülök annak is hogy ott van mellettem. Általában még hozz is bújok és a fülébe súgom, hogy beleszerettem valakibe és az a valaki ő.
Hát csak így egyszerűen. Máskülönben pedig fogom a kezét, hozzásimulok és reggel rámosolygok.
Néha az az érzésem, hogy vannak akik nem tudják, vagy nem akarják kimutatni a szerelmüket/szeretetüket. Arra lennék kiváncsi, hogy te hogyan szoktad kimutatni a szerelmedet párod felé? Kis ajándékokkal? Verseket írsz hozzá? Felhívod naponta akár többször is? Vagy nem látszik rajtad, és a másik fél csak abból tudja, hogy megmondod neki? Vagy esetleg dugdosod az ismerőseid elől? vagy mindenkinek -akit ismersz- be akarod mutatni?
Na ez lenne a topic indító. És természetesen azon sem fogok meglepődni, ha valaki esetleg azt írja, hogy ő 0 módon fejezi ki szerelmét. :)